עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מחפש זכרון 512MB DDR 400.

• 6 תגובות
    • 580 צפיות
  2. היי אתמול סוף סוף הרכבתי את המחשב המארז הוא של Antec Sonata הלוח אם של Asus P4C E Dekuxe מהמארז יוצא לי חיבור שעדיין לא הצלחתי להבין היכן להתקין אותו בבורד של אסוס מצורפת תמונה של החיבור. תודה עבור העזרה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  3. חברה שלום. אני מבין בהרבה נושאים בתחום המחשבים, אך תיזמוני זיכרונות הוא לא הצד החזק שלי, ולכן אני פונה אליכם. מעבד - +AXP 2000, שעובד ב BUS של 266MHz. זיכרון - 256MB, שתומך עד 400MHz (וכתוב עליו CL3), על המדבקה שלו רשום: לוח - 7VA, שלא תומך בBUS של 400MHz (יש תמיכה חלקית בזיכרון של 400MHz) עכשיו - בזיהוי אוטומטי, הזיכרון עובד ב 166MHz, מה שאומר שהיחס הוא לא 1:1. התיזמונים שהמחשב מזהה הם 2.5-3-3-7. החלטתי להגדיר את הזיכרון ידנית ל 266MHz, כדי שהיחס יהיה 1:1 ואז התיזמונים יורדים ל 2.5-2-2-6. ברור לי שככל שהתימונים נמוכים יותר - יותר טוב, אבל הזיכרון עובד יותר לאט. אגב, ניסיתי להפעיל את הזיכרון ב 400MHz, אבל המחשב בכלל לא עלה (מסתבר שהוצאת הזיכרון, הפעלת המחשב בלעדיו ואז הח…

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  4. Started by johny,

ראיתי שאינטל הוציאה צ'יפסט וסוקט חדשים. איפה אני יכול לקרוא וללמוד על הנושא הזה? מה ההבדלים בין הסוקט הישן לחדש? מה נותן DDR2? וכו' תודה.

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  5. Started by GENERAL,

אני מעוניין לקנות מחשב דק מאוד מחבר קרוב רחוק הוא דגם IBM SUB notebook המפרט שלו הוא pentium 3 1.1 מג"צ זיכרון 256 הרדיסק 20 גיגה כולל DVD + צורב רגיל FLOOPY DISK אני רוצה בערך לברר את המחיר ועם המחיר משתלם ידוע לי שלא רשמתי את הדגם ... מכיוון שאין לי את הידע...

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  6. Started by stingeR-,

זה : http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=300007&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=142 או זה : http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=Twinmos512&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=186 אל תשימו לב לתקציב , בקיצור , אני לא יכול לעבור את ה580. אבל , איזה מהזיכרונות יותר טוב באוברקלוק לבאס? , זה מה שחשוב לי... ואיזה יותר טוב בתיזמונים?

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שווה קנייה? יש משהו אחר יותר מומלץ? כי פשוט אני צריך לוח עם הציפסט VIA K8T800 ויחד עם חיבור 1394....

• 4 תגובות
    • 448 צפיות
  8. טוב בקרוב אני מתכנן את הקניה של המחשב שלי, והייתי רוצה לדעת איזה זכרונות טובים עם תזמונים נמוכים 2-2-2-5 לאוברקלוק אפשר למצוא. אני מחפש חברה טובה ואמינה ושהמחיר היה סביר, ככה שאני לא יצא עם 2000 שקל רק על זכרונות... אשמח לקבל תגובות. דבר נוסף אני באמת יכול להגיע למהירות של 500 עם ה ADATA ? או שאי אפשר באמת להגיע למהירות הזו...

• 9 תגובות
    • 585 צפיות
  9. Started by 69,

אני רואה על הלוח נורות שמציגות FF באדום - מה זה אומר ?

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  10. Started by MasterGal,

שלום חבר'ה, כולכם או רובכם, ממליצים בחום לקנות מעבדי AMD ולא INTEL, אני לא מיושן וחושב שבגלל שלINTEL יש שיווק טוב יותר אז צריך לקנות אותם, אבל השאלה שלי היא פשוטה: למישהו מכל אותם ממליצים יש באמת מעבד AMD64 שמותקן אצלו במחשב ויכול להבטיח לי עמידות כמו מעבדי INTEL (ואל זה אין וויכוח - אחריות לכל החיים....) אשמח לקבל תשובות.... ???

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  11. של nf-7 v2.0 לפי החוברת צריך ליצור דיסקט איתחול ולהעביר אליו את הקבצים של העידכון פעם ראשונה שאני הולך לעדכן ביוס... אז קצת עזרה לא תזיק

• 6 תגובות
    • 582 צפיות
  12. Started by yarl,

חברים איפה אני מוצא באזור המרכז חנות שמוכרת זיכרונות DDR 512 266Z תקציב 650 ש'ח דחוף !!!!

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  13. אתמול קיבלתי את השדרוג למחשב שלי: מעבד - AMD ATHLON XP 2800 זכרון - GEIL 256 PC3200 400MHz DDR SDRAM value w/hs לוח אם חדש - Gigabyte GA-7N400E-L ברשותי כרטיס מסך - GeFORCE 3 - TI 200 - inno3d הלוח אם תומך בAGP X4/X8 והכרטיס מסך הוא X4. כאשר אני מנסה להכניס את הכרטיס ללוח אם, ושאני מפעיל את המחשב הכרטיס מסך לא עובד, כלומר לא מקבל חשמל בכלל. גם המסך לא עובד וגם המאוורר לא עובד. בחוברת של לוח האם רשום שאם יש כרטיס שהוא גם AGP X2 וגם X4 אז צריך להחליף בג'מפר. אני חושב שהכרטיס מסך הוא גם X2 כי יש לו 2 חריצים. עכשיו אני לא יודע אם הגמפר הוא על לוח האם או על הכרטיס מסך. בבקשה תעזרו לי להפעיל את כרטיס המסך. ניסיתי את כרטיס המסך על לוח אם אחר, שתומך בX2 ובX4 וזה עבד, אז זה בט…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם, יש לי שאלה. האם המהירות של הFSB צריכה להיות תואמת למהירות של הזכרונות?

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  15. Started by EviL.Dexter,

שמעתי לא יהיה כזה דבר P5 שיהיה פשוט Dual Procesor [משהו כזה] שזה אומר 2 מעבדים למחשב אחד.. [זה כבר קיים.. אבל רק למליינים] זה נכון? זה בטח משהו מפלצת..... וסתם לא יהיה נורא לפתח איזה דיון בנושא, אני מאמין שלא תרגישו איך הזמן יעבור מהר ועוד מעט זה כבר יהיה אצלנו..

16. Started by Lanzar,

הביאו לי לוח אם חדש עדיין באריזה של חברת ג'יגה בייט והצ'יפסט שלו הוא SIS 748 עכשיו השאלה שלי למה הוא פחות טוב מה NFORCE 2 אך הוא בביצועים במהירות סטוק ביחסית ל NFORCE 2 אך הוא ב OC ???

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  17. Started by nim901,

אם כן כמה ?

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  18. Started by xb,

קניתי מחשב שתומך ב-Dual DDR ואיתו שבב זיכרון אחד של : Twinmos PC2700 512 memory chip ואני רוצה לדעת אם כדאי לי לקנות עוד שבב אחד בידיוק כזה ולעשות Dual של 1024 או שעדיף לקנות Samsung PC3200 256x3/2 ולעשות dual ? ואם 333 או 400MHZ זה באמת כל כך משנה? תודה מראש.

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Le0n,

אנשים אני יש לי את ה-X800 וזכרון 512... קיצר אני קונה עכשיו מעבד של AMD 64 3000 ואני לא יודע איזה לוח אם כדי לי משהו טוב.. המלצות בבקשה... נראה לי אני קח את ה- GA-A7N8X-E DELUXE 3000 NVIDIA® NFORCE2 Ultra 400 + MCP-T Chipset 400 MHz FSB AthXP/Ath/Dur Dual-Channel DDR400 Memory Dual LAN with Gigabit Dolby® Audio או שאתלוח אם GIGABYTE דגם GA-K8VT800M ATHLON 64 DDR400 AGPX8

• 4 תגובות
    • 487 צפיות
  20. Started by RazorJunior,

כמו שחלקכם בטח יודיעם, החזרתי את ה NF7-S שלי לאחריות בגלל מאוורר לא תקין ויציאה אופטית לא תקינה. אבל עכשיו פתאום אני שם לב - שהL12 מוד נשאר שם!!!!! : : : : : : : : :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ אתם חושבים שהם לא יתנו אחריות בגלל זה? :( :( :'( :'( :'( :'(

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  21. בסביבות ה 2000-2500 ש"ח תודה מראש

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  22. משהו בסביבות ה 2000- 2500 ש"ח תודה מראש

• 8 תגובות
    • 635 צפיות
  23. Started by STRENGTH,

יש לי EVEREST ושאני בביוס רשום לי Problems & Suggestions Suggestion Are you looking for a BIOS Upgrade? Contact eSupport Today! כדאי לעדכן א הביוס זה יביא לי יותר ביצועים?

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  24. Started by JCohen,

ש-לום! אמממ רציתי בבקשה לדעת מהם הצ'יפסטים הבולטים היום בשוק ואם אפשר - נתונים קצרים על כל אחד מהם, מה ההבדלים וכו'. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  25. Started by nesa,

קניתי מחשב לא מזמן עם המעבד הזה ושאני בודק בווינדוס את המעבד אז זה מראה לי שיש לי 1.48 מגהיירץ. זה אמור להיות ככה?

• 8 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים