עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by STRENGTH,

יש לי עכשיו 512 זיכרון ואני רוצה לקנות עוד אחד שיהיה לי 1000 זה יעלה לי הרבה כסף אז רציתי לדעת אם זה בכלל יעזור לי. זה יכול יעזור לי בביצועים של המשחקים?

• 16 תגובות
    • 988 צפיות
  2. Started by whodosntlikeomri,

שלום, אני בונה איזה מפרט למחשב לעבודה והשימוש שלו זה לסימולציות של MATLAB, כלומר אני צריך מעבד שיבצע פעולות flouting point מהירות וכאן ההתלבטות אינטל או AMD צריך מחשב מהיר מאוד ולכן ההתלבטות היא בין 3500+ 3400+ או P4 3.2Ghz אם אני לא טועה אינטל יותר מהירים בflouting point זה נכון?

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  3. קיבלתי מחבר לוח GA-7DX_PLUS של ג'יגהבייט יחד עם 2 זכרונות שונים כ"א 256MB ומעבד XP1.6 1.)משום מה הזכרונות כאשר כל אחד מוכנס בנפרד אכן מראים 256MB אבל כאשר שניהם ביחד על הלוח, יש רק 393MB או משהו כזה, חבר שלי אמר שזה ככה מהיום שקנה והאמת הוא לא ניסה יותר מדי לפתור את זה, הנה כמה פרטים על שני הזכרונות השונים(אנסה לשחזר מה כתוב על הזכרונות): DIMM1 DDR256MB 266MHZ 4-2 0304 MT 46V32M8 TG - 75 B DIMM2 CRUICIAL MT01323 CT3264Z265.16T MT16VPPT3264AG-265A1 SG PC2100-25330-B1 CBNAR69000 200146 256MB, DDR, 266MHZ, CL2.5 זהו, זה פחות או יותר כל שכתוב על…

• 5 תגובות
    • 544 צפיות
  4. Started by stingush,

הי, ראיתי ב-KSP זכרונות 512MB של A-DATA. המחיר שלהם מאוד זול, 490 ש"ח. בכל מקום אחר זכרונות של כל חברה עולים הרבה יותר... (חוץ מ-MUSHKIN שאני לא מכיר). רציתי לשאול אם כדאי לקנות אותם או להשקיע עוד 150 ש"ח לכל סטיק (אני רוצה לקנות שניים) ולקנות איזה סמסונג או משהו כזה. אני לא רוצה לעשות אובר קלוקינג. תודה לכולם גיא

• 9 תגובות
    • 624 צפיות
  5. Started by dangali,

??? ניסיתי להסיר את התומך למקרר של המעבד שמודבק בגב לוח האם והגרוע מכל קרה: שרטטי את הלוח ועכשיו יש 4 שריטות קלות (בערך חצי מ"מ אורך כל אחת) אבל רואים את הנחושת! של כמה קווי חשמל (אני חושב) שעוברים מהזיכרונות לכיוון המעבד. השאלה שלי היא אם כדאי לנסות ולהרכיב את המחשב על הלוח הזה או שזה יכול לסכן מרכיבים אחרים?? יש בעסק הזה של מכירות חלקי מחשב אנשים מאוד "נחמדים" שאחרי שהשקעתי 7000 שקל בקניה לא היה איכפת להם יותר ממני...

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  6. Started by adiras,

ברשותי פנטיום 2 עם מעבד CELRON מהירות 233. עברו ימיו של המסכן וכל המשחקים החדשים דורשים מינימום פנטיום 3 מהירות 800. לא הייתי רוצה לזרוק את הישן , מה גם שהוא טוב מספיק לשימושים רגילים ומשחקים קצת יותר פרימיטיבים (רוב אילו שיש לי) אבל גם לא יכול להתאכזב כאשר כל משחק חדש לא זז. האם יש דרך להוסיף מעבד נוסף ולהגדיל את יכולת המשחק של המחשב או שחייבים להחליף ? ברור שהכסף קובע גם כאן. מומחיות טכנית אין לי , אבל לעקוב אחר הוראות אני מסוגל ולנסות לפתור את הבעיות ללא תמיכה אני מסוגל.

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  7. מישהו יודע איך החברה pqi TURBO בזיכרונות ??? ולמה היא זולה לאומת החברות האחרות מה הסיבה ועם שווה לקנות את הזיכרון של החברה הזאת <???

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  8. Started by snurf,

הי, רציתי לדעת למה וכלם ממליצים על טכנולוגיית 64 ביט כאשר היא עדיין לא נתמכת על ידי שום מערכת הפעלה. האם היא מציגה ביצעוים טובים יותר גם בישומי 32 ביט? גם במשחקים ? למשל במצב היום, למה 2800 64 BIT עדיף על AXP 2800 רגיל. האם זוהי בעצם השקעה לעתיד ? ואם כן, מה ההגיון הרי שכאשר אכן יתמכו יישומיםב64 ביט וודאי יהיו המעבדים הללו מיושנים .

• 10 תגובות
    • 724 צפיות
  9. Started by DrizziTx,

מישהו יודע אם ללוח ג'יגהבייט GA-7DX_Plus יש הגנה מהתחממות יתר? הכוונה שלי היא לכיבוי אוטומטי של המערכת על מנת למנוע שריפת המעבד וכו' הסתכלתי באתר הבית שלו אבל אני לא יודע מה לחפש ... http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7DX+.htm תודה מראש על העזרה ולתוהים מדוע אני מתעסק עם לוח כל כך ישן, אז קיבלתי במתנה ;D

• 5 תגובות
    • 539 צפיות
  10. היי אתמול סוף סוף הרכבתי את המחשב המארז הוא של Antec Sonata הלוח אם של Asus P4C E Dekuxe מהמארז יוצא לי חיבור שעדיין לא הצלחתי להבין היכן להתקין אותו בבורד של אסוס מצורפת תמונה של החיבור. תודה עבור העזרה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  11. טוב בקרוב אני מתכנן את הקניה של המחשב שלי, והייתי רוצה לדעת איזה זכרונות טובים עם תזמונים נמוכים 2-2-2-5 לאוברקלוק אפשר למצוא. אני מחפש חברה טובה ואמינה ושהמחיר היה סביר, ככה שאני לא יצא עם 2000 שקל רק על זכרונות... אשמח לקבל תגובות. דבר נוסף אני באמת יכול להגיע למהירות של 500 עם ה ADATA ? או שאי אפשר באמת להגיע למהירות הזו...

• 9 תגובות
    • 552 צפיות
  12. אתמול קיבלתי את השדרוג למחשב שלי: מעבד - AMD ATHLON XP 2800 זכרון - GEIL 256 PC3200 400MHz DDR SDRAM value w/hs לוח אם חדש - Gigabyte GA-7N400E-L ברשותי כרטיס מסך - GeFORCE 3 - TI 200 - inno3d הלוח אם תומך בAGP X4/X8 והכרטיס מסך הוא X4. כאשר אני מנסה להכניס את הכרטיס ללוח אם, ושאני מפעיל את המחשב הכרטיס מסך לא עובד, כלומר לא מקבל חשמל בכלל. גם המסך לא עובד וגם המאוורר לא עובד. בחוברת של לוח האם רשום שאם יש כרטיס שהוא גם AGP X2 וגם X4 אז צריך להחליף בג'מפר. אני חושב שהכרטיס מסך הוא גם X2 כי יש לו 2 חריצים. עכשיו אני לא יודע אם הגמפר הוא על לוח האם או על הכרטיס מסך. בבקשה תעזרו לי להפעיל את כרטיס המסך. ניסיתי את כרטיס המסך על לוח אם אחר, שתומך בX2 ובX4 וזה עבד, אז זה בט…

• 12 תגובות
    • 996 צפיות
  13. אהלן. לאחר שחיפשתי זיכרון לחבר שלי , הוא הבין כי הוא מעדיף זיכרון יותר איכותי מ-value רגיל , ולכן הוא העלה את התקציב מ-1000 ש"J , ל-1500 . והרי ההתלבטות : מאשקין , שאני יודע שהם מעולים : http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=3191 ו-ocz , שאותי לא איכזבו : http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4816 עזבו את התיזמונים , הם אותו דבר . שאלתי היא מה יותר טוב בכלליות ? מה יביא יותר ביצועים ? והכי חשוב !!! מה יותר יציב ?! תודה רבה לעוזרים !

• 10 תגובות
    • 582 צפיות
  14. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

מחפש ביקורת אל EP-8KDA3J ואל MSI K8N PLATINUM תודה

15. Started by Jack_g,

AMD 64BIT 3200+ SOCKET 754 MOBIL AMD 64BIT 3200+ SOCKET 754 כנ"ל לגבי המעבדים של 3400+ ה MOBILE הרבה יותר יקר אבל מה ההבדל ביניהם אין לי מושג לגבי הבארטונים אז אני יודע שההבדל בין ה MOBILE לרגיל זה בצריכה של החשמל וכמות פליטת החום ומה לגבי המעבדים 64BIT? עוד שאלה מה לגבי ה תמיכה של DUAL DDR איזה מה 64ביט תומכים בזה? תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Tov_Tov,

אני עומד לקנות מחשב AMD 64 3000+ 512 cache עכשיו השאלה שלי האם כדאי לי להוסיף ( אני מתכוון האם זה שווה תכסף ) עוד 300 שקל ל AMD 64 3200+ 1024 cache? האם ה 1024 cache שווה תכסף ? תהשקעה של ה300 שקל ? והאם זה יעזור לי ב OC שכנראה אני יעשה בעתיד ?

• 10 תגובות
    • 782 צפיות
  17. משהו ברמה ובמחיר של EPOX 8KDA3J (זה עולה 670 ש"ח). המחיר לא משנה כל כך, רק שיהיה במלאי של זיגזג או נועה מחשבים. המחשב זה בשביל משחקים אם זה משנה. תודה.

• 2 תגובות
    • 445 צפיות
  18. א. מהי הטמפרטורה המומלצת למעבד amd 2500? ב. אצלי זה מגיע ל-57 מעלות. זה תקין? אם לא - מה כדאי לעשות?

• 7 תגובות
    • 572 צפיות
  19. Started by xb,

קניתי מחשב שתומך ב-Dual DDR ואיתו שבב זיכרון אחד של : Twinmos PC2700 512 memory chip ואני רוצה לדעת אם כדאי לי לקנות עוד שבב אחד בידיוק כזה ולעשות Dual של 1024 או שעדיף לקנות Samsung PC3200 256x3/2 ולעשות dual ? ואם 333 או 400MHZ זה באמת כל כך משנה? תודה מראש.

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by yiftahorad,

שלום, שמעתי בפורום הזה על מושגים שאני לא מכיר. מזה EVEREST ומזה CAS? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  21. שווה קנייה? יש משהו אחר יותר מומלץ? כי פשוט אני צריך לוח עם הציפסט VIA K8T800 ויחד עם חיבור 1394....

• 4 תגובות
    • 421 צפיות
  22. Started by dani,

אני קונה מחשב חדש עם מעבד AMD Athlon 64 3200+ איך הלוח אם הזה ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_290_372&products_id=6679 כי כתבו פה שה nForce3 הזה הוא טוב או משהו

• 3 תגובות
    • 442 צפיות
  23. השוואת לוחות מבוססים צ'יפסט Nforce3 . http://www.bit-tech.net/review/340 ציטוט מהסיכום: "As I said previously, it really is tough to pick an overall winner since none of the boards do everything perfectly; it really does depend on what you're looking for in your motherboard. For me though, despite not topping the table in the performance stakes, it has to be the MSI K8N Neo. It offers superb value and has all of the NVidia NForce 3 features you could ever want. MSI K8N Neo - A perfect blend of performance and features for a great price!"

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  24. Started by johny,

ראיתי שאינטל הוציאה צ'יפסט וסוקט חדשים. איפה אני יכול לקרוא וללמוד על הנושא הזה? מה ההבדלים בין הסוקט הישן לחדש? מה נותן DDR2? וכו' תודה.

• 2 תגובות
    • 425 צפיות
  25. Started by eyahalom,

היי לכולם, רכשתי מחשב עם לוח של EPOX ובחנות ממנה רכשתי יש בעיה של מחסור. מסתבר שגם ליבואן יש בעיה, והאספקה תידחה - לא ידוע למתי. השאלה שלי היא כזאת: האם כדאי להחליף את הלוח לAbit NF7-SL, בהנחה שאני לא מתכוון לבצע OC כלל, בטח שבשלב הראשון? האם הלוח הנ"ל מומלץ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 437 צפיות

דיונים חדשים בפורומים