מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
רובנו מכירים את התוכנה uAMD Tool המאפשרת לחשב את דירוג מעבדים שונים בתדרים שונים. שאלתי היא מה בדיוק הנוסחאות לחישוב הדירוג של כל סוג ליבה? זה מאוד מאוד חשוב לי תודה לעוזרים נ.ב. צריך נוסחא נפרדת למעבדי ה- A64 בעלי 1MB Cache מאלה של ה- 512KB Cache לא?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, יש לי הגה ודוושות, להגה יש חיבור כזה מיוחד שאין לו חיבור מתאים ללוח אם מאחורה, אז חבר שלי אמר לי שקיבלתי מתאם כזה שמחברים אליו את ההגה מצד אחד ואת הצד השני מחברים ללוח אם. יש לי מתאם כזה אבל אני לא מוצא את המקום בלוח שאני צריך לחבר אותו לשם הוא אמר לי שקוראים לזה GAME PORT אבל זה לא עזר לי, חיפשתי בכל החוברות שקיבלתי עם הלוח ולא מצאתי שום דבר, אז יש לכם אולי מושג איפה החיבור נמצא? (בבקשה תעזרו לי אני מת לשחק אנדרגראונד עם הגה!!!).
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב. הממ. הלוח אם שלי הלך. אני צריך אחד חדש. יש לי amd barton2500+ זכרונות : A-DATA 512 x 2 (אחד מהסטיקים הוא עד 500mhz) אני צריך לוח טוב לoc ועמיד. לא כמו הnf7 המעפן הזה.. תודה!
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
איזה בעיה כמה אירוניה בידיוק ביום שקיבלתי את המחשב החדש (שישי שעבר) המחשב הישן שלי P3 550 הפסיק לעבוד לקחתי אותו אל דוד שלי (תכנאי והכל) בדקנו הרצנו בדיקות והכל והגענו למסקנה... הלוח נשרף עכשיו השאלה שלי היא מאיפה אני יכול להביא לוח אם לפנטיום 3 550MHZ?! למישהו יש פתרון?
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שהרבה יודעים או נתקלים, יש בלבול עם מעבדי ה - 64 ביט של AMD. אני רוצה לקנות מעבד AMD Athlon 64 3200+ with 1MB Cache הקטע שיש לו מספר ADA3200AEP5AR או ADA3200AEP5AX למי שמבין בתחום, שניהם סטפינג CG ועם מגה קיש. השבוע הזמנתי את המעבד הזה עם המספר P/N הזה. עכשיו קיבלתי טלפון מהחנות שממנה הזמנתי את החלקים של המחשב החדש, ביניהם המעבד החדש הזה עם המספר פריט הזה ספציפית. הם אומרים שהם דיברו עם הספק של AMD ושהוא מביא מעבד ADA3200AEP4AX עכשיו הבעיה היא שמספר פריט הזה אומר שזה מעבד עם חצי מגה קיש ולא מגה שלם כמו שהזמנתי ועכשיו אני בסרטים...הוא אומר שזה מה שהספק מייבא וזה לא יכול להיות כי...אין דבר כזה...לא יודע...פשוט מוזר בכל העולם אפשר לקנות כל דגם מכל דבר ורק פה …
-
- 6 תגובות
- 574 צפיות
-
-
הזמנתי לפני שבוע מפנדה מחשבים מחשב... הלוח אם: Asus P4C800 Intel 875P זיכרון: Kingston 256MB 400Mhz PC 3200 C2.5 - שני סטיקים... כמה ימים אחרי ההזמנה הם התקשרו אלי והציעו לי להחליף את הזכרונות של Kingston בזכרונות של PQI: PQI 256MB DDR 400MHz PC3200 Black 2.5-3-3-7 - שני סטיקים. - זה מה שהם הציעו לי... הם אמרו שהזיכרון הזה נותן בידיוק את אותם ביצועים כמו ה Kingston, ושבסה"כ אני יחסוך לי 300 שקל. אני דחיתי את ההצעה בגלל שאני לא יודע באמת מה עומד מאחורי הדברים שלהם... יכול להיות שהם מנסים להיפטר מהזכרונות של PQI כמה שיותר מהר... יכול להיות מיליון סיבות... בקיצור - בסוף לקחתי את הזכרונות של קינגסטון כמו שמצויין בהתחלה... עכשיו מה הבעיה? "פתאום" אין להם במלאי את הל…
-
- 11 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש ברשותי DUAL CHANNEL 2*256 PC3200 400 MHZ DDR וזאת הבעיה 3-3-3-3-8 :-[ :-[ :-[ יש לי מחשב מצוין רק הבעיה היא הזיכרונות... מה אתם ממליצים לי לקנות? בגבול ה 1000 שקל כי אני עושה TRADE IN ויכול לקבל כ 350 שקל על הזיכרונות שלי דרך הטכנאי שלי....
-
- 4 תגובות
- 482 צפיות
-
-
מה אתם אומרים בקשר למעבד הזה: Intel Desktop board ca810e וגם כשהדלקתי אותו לבדיקה נדלקה נורה אדומה ואמרו שזה לא וזה עלול להישרף, האם זה נכון או שזה צריך להיות ככה??? תודה!
-
- 7 תגובות
- 493 צפיות
-
-
היי, הייתי רוצה לדעת מתי תהיה השקה מסודרת של הלוחות של DFI עם ה NFORCE3 והסוקט החדש. מה יהיה מחירם והאם עדיף להתנפל עליהם ? או להמתין ללוחות אחרים שיהיו לתשובה, כמו חברות ABIT או שASUS.... בקיצור האם יהיה משתלם לרכוש את הלוח החדש עם ה NF3 ?
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לזכרונות למשחקים, בסטיק אחד של 512 MB, הגבלה של 850 שקל, אפשרי לגלוש עד 900 אבל לא רצוי. למקרה שיש בעיות תאימות עם הלוח, אז הלוח שלי הוא A7N8X מבית ASUS בתודה, חזן מור עריכה: שכחתי להגיד, אם אפשר אז להוסיף גם את החנות שבה זיכרון X עולה Z שקלים.. שוב, תודה
-
- 12 תגובות
- 770 צפיות
-
-
בן דוד שלי חי בסרטים שAMD 3000 64 ביט יקרוס עם 20 תוכנות פתוחות ! הוא חושב שבגלל שהפרסקוט שלו יכול לעשות את זה אז AMDD 3000 64 לא יכול מישהו יכול לתת לו שטיפת מוח קטנה?
-
- 15 תגובות
- 889 צפיות
-
-
החלטתי לעשות כמה בירורים לאחר שראיתי אנשים מדברים פה על הזיכרונות המדוברים גם מהכתבה באנדטאק וגם המלצות מהאתר בית וראיתי שחוץ מבכתבה לא מצויין בשום חנות תתיזמונים שלהם אז החלטתי לשלוח אימייל לחברה עצמה שיפרטו לי על העניין וזאת התשובה שקיבלתי מהם Hello, Thank you for your enquiry. Crucial Ballistix memory modules are designed specifically for computer gamers and power users seeking maximum system performance and stability at a competitive price-point. The Ballistix line features both DDR and DDR2 memory with advanced speed grades, low latencies, and integrated aluminum heat spreaders. The timings for our Crucial Ballistix range of memory modules are below: Crucial Ballisti…
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי מעבד xp 2500 mobile .. רציתי לוח שיתאים אליו.. גם מבחינת אוברקלוק... מה הכי מומלץ ? יש את האביט nf7 ב 380 שח בנעה... זה שווה ?
-
- 6 תגובות
- 468 צפיות
-
-
יש לי לוח ASUS p4s533-VM שתומך (אני חושב) ב133\266\533 האם אוכל לקנות זיכרון של 400 mhz שבאמת יעבוד על 400 mhz??או שהוא יעבוד על פחות?...
-
- 1 תגובה
- 425 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של Abit דגם NF7 עכשיו הייתה לי תקלה בלוח ונתתי אותו לחנות שממנה קניתי אותו והם אמרו שהם שלחו לחברה.. זאת אומר שהם שלחו אותו לחו"ל? או שיש כאן את היבואן בארץ שמתעסק עם האחריות?
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום ברוכים הנימצאים ! שמי אלי(28) ואני מהגליל אמנם אני חדש כאן בפורום, אבל אני משוטט פה כבר זמן מה ומה אני אגיד לכם זה פשוט שיטפון של אינפורמציה ושל ואנשים שמבינים עיניין ואוהבים לעזור... אז תודה מראש לכולם ולעיניין אני כתחביב עוסק בעבודת אודיו עם מחשב בעיקר מוזיקה אלקטונית אך המחשב כבר ישן P3 והגיע הזמן לשדרג. בזמן האחרון אני נוטה להחשף המון לטכנולוגיה החדשה AMD ב-64 ביט והייתי רוצה לשאול באמת במיוחד אנשים שכבר יש להם נסיון של לפחות כמה חודשים עם A64 1)האם זה שווה כל כך ת'כסף ? 2)האם אתם מוצאים איזה שהם חסרונות חוץ מהיוקר ? מה עם התחממות ? 3)מי יודע אם זה כבר לא יהיה ישן עד שתהיה תמיכה מלאה ב-64 ביט ? אודה במיוחד על תשובות זריזות ועינייניות אני דיי על סף רכישה
-
- 35 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת עד איזה מתח אפשר להביא למעבד AMD ATHLON XP בלי קשר לטמפרטורה... מה המתח שלא גורם לו נזק ??
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום שלום, יש לי כרגע מעבד P4E3.0, שרץ במהירות באס של 220Mhz. אני לא רוצה להעלות את הבאס יותר מזה כדי לא להתיך את לוח האם. יש לי אפשרות להחליף אותו למעבד P4C 2.6. יש לי זכרון AData PC4000. האם אשיג תוצאות יותר טובות אם אחליף למעבד זה?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המממ רציתי לראות את השוני בין הגירסה של NEWCASTLE לשניה... אם יש לכם באנצ'מארק זה יעזור מאוד... תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני מתקשה להבין את נושא מהירות אפיק BUS הזיכרון מול מהירות אפיק הלוח FSB. אני רואה על לוחות שרשום שהם עובדים ב 800MHZ FSB. גם המעבד עובד במהירות דומה. אז למה על הזיכרונות התואמים רשום הם עובדים במהירות 400MHZ? מה זה עוזר שהמעבד עובד במהירות כפולה מהזיכרון... הרי הזיכרון יאט את כל התהליך. אשמח להסברים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אהלן אני רואה שכל הזמן מתווכחים מה יותר טוב טירה חדשה או פטיש טלפיים..... לפטיש יש יותר קאש באמת... אבל הבנתי שהוא מתחמם....... אוקיי מה נותן ביצועים יותר טובים? מה מתחמם יותר? מה עדיף יותר לOC? מה יקר יותר? ושורה תחתונה מה עדיף?
-
- 8 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, האם מעבדי פנטיום(גם הראשונים) עובדים ב64 ביט? כי זה מה שקראתי עכשיו בספר טכנאי PC של דורון סיוון, אבל מצד שני גם על הRDRAM הוא כתב שהם עובדים ב64 ביט. בכל מקרה זה לא נראה לי הגיוני כי רק עכשיו התחילו לדבר על ה64 ביט במעבדים. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 464 צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם הלוח הנל תומך בזיכרונות SDRAM החדשים?.... יעני 32M ו DS (דאבל סייד) אין לי מושג מי היצרן של הלוח.....פשוט לא כתוב עליו אני גם לא ממש יצא לי לראות כי זה חבר שגר רחוק. בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הממ רציתי לדעת אם הכרטיס קול שמובנה על הלוח- https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_68&products_id=2295 אם הוא טוב? כי אמרו לי שהכרטיס בכלל לא משהו... שווה לבחור לוח אם אחר רק בגלל הכרטיס קול? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
תותחים יקרים!! אני צריך את עזרתכם בעיניין הזכרונות, אמרו לי שבישביל A64יותר טוב שתיים אותו דבר(256*2) מאשר אחד גדול(512). אז אנה מכם עיזרו לי בסוגייה זו. בתודה נתי!!!!!!!!
-
- 7 תגובות
- 503 צפיות
-