מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
היי, אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים (או תמיכה טכנית), מתנצל מראש. המפרט שלי בפרופיל אבל מה שרלוונטי לשאלה הוא: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D PQI 400MHZ PC3200 Dual Channel 1024MB 2-3-3-6 הכל עובד תקין רק שקיבלתי היום עוד שני זכרונות (משומשים אבל אמורים להיות טובים): A-Data Vitesta DDR500 2x512mb הבעיה שאני לא בטוח במאה אחוז מה הזכרונות האלו, זה בדיוק כמו הסטיק בתמונה הבאה: http://www.hardware.info/en-US/productdb/bGlkapiWmA/viewproduct/AData_Vitesta_DDR_500_1_GB (רק 512MB כל אחד) כשאני מפעיל את המחשב איתם הוא לא עולה, אפילו לא מציג במסך כלום - אבל גם לא מצפצף בכלל (וכשאני מחבר כמובן רק אחד אז הוא כן מצפצף). יש למישהו רעיון? אולי הם לא מתאימים? תודה מראש, ilPAL
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
בכמה כדי למכור היום מעבד אינטל פנטיום 4 נורת'ווד 2.8 512K 800Mhz? ובכמה כדי למכור היום לוח EPOX 4 PDAI? שניהם יד ראשונה (כלומר קניתי אותם מהחנות).
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-
-
איזה מהם יותר עמיד ויותר טוב, לאוורקלוק גם בעיקר. אני צריך גם שיהיה לפחת לגיג'ה בייט את האפשרות לחזור מאוורקלוק לא תקין בקלות כמו ה CRASHFREE 2 של אסוס, שפשוט מכבים את המחשב והוא אומר אוורקלוק לא תקין וללחוץ F1. לפי מה שראיתי לגיג'ה בייט אין את זה.
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
הטכנולוגיה ההיברידית החדשה של יצרנית השבבים עוברת אל העולם בו תוכל ליצור מהפך בשימושיות וביעילות - עם חלוקה ברורה יותר בין שלוש קטגוריות של מוצרים להספקים שוניםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי זכרון DDR1 512 MB 333Mhz ואני רוצה להוסיף DDR2 1024 MB 667Mhz. האם הם יוכלו לעבוד ביחד? והאם הלוח-אם תואם DDR 2 בכלל? הדגם של הלוח-אם הוא: 848P Neo2-V, MS-7108 תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן pentium 4 2000 MHz ויש עליו זכרון 256ddr אני רוצה להוסיף זכרון . הבעיה היא שהיום כל הddr1 הם 400MHZ וכשבדקתי ב everest הוא רושם שהלוח אם asus p4s533-vm תומך רק עד 333MHZ . רציתי לדעת אם זה אומר שהוא פשוט לא יפעיל את הזכרון או שהוא ישתמש בו במהירות 333MHZ. ועוד שאלה קטנה.. לעשות dual channel זה פשוט לחבר 2 זכרונות מאותו חברה ומהירות ביחד? לא צריך להגדיר משהו?
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, אח שלי קנה דיסק SATA ורוצה להתקין עליו windows xp אבל הוא לא מוצא את הדיסק של לוח-אם (epox 8rda3+) אז אין את הדרייברים של ה-SATA בשביל ההתקנה... מישהו יודע איפה למצוא אותם, או לפחות איזה בקר יש שם בדיוק ? (נדמה לי משהו של Silicon Image אבל אני לא זוכר איזה דגם) בתודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
ירידת מחירי מעבדים של AMD, עולים כרגע בIQPC (אימתתי בטלפון) 622 ש"ח - 4200+ X2 661 ש"ח - 4600+ X2 לאור העובדה ש4600 משתווה ל-E6300, זו ממש מציאה!!
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
תראו הלוח אם שלי הוא של אסוס p4s8x-x והכרטיס מסך שלי הוא radeon 9600xt עם 256 מגה. עכשיו אני רוצה לדעת אם הלוח אם העלוב שלי מנצל את מלוא יכולתו של הכרטיס מסך העלוב שלי. כי תראו רק עכשיו התחלתי לשחק פאר קריי ויש לי p4 2.6 giga ו 768 ראם ואני מריץ את המשחק ברזולוציה של 800 על 600 כשכמעט כל הפונקציות של הגדרות הגראפיקה הם על low. אחד אמר לי שאולי יש לי בעיה עם הדרייברים ואולי בגלל שפעם היה לי g4 mx ולא נמחקו לי כל הדרייברים שלו אז זה כאילו שהדרייברים של ה mx מפריעים לראדון שלי. מה אתם חושבים ואיך אני מסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מחשב פנטיום 2.6 ליבת northwood עם לוח אם 800 FSB השאלה ( על סמך הכרות לאחור) של התנהגות השוק - האם אוכל לשדרג בעלות של 200 $ למעבד מהיר יותר המבוסס על אותה ליבה - בעתיד הנראה לעין ? או במילים אחרות - האם ליבה זו שהוחלפה לפני חודש ע"י prescot תישאר בשוק תוך כדי ירידת מחיר כך שאוכל לשדרג במחיר כלכלי , או שפשוט ליבה זו תעלם מהשוק ללא תהליך נוסף של ירידת מחיר ? לפי מה שהבנתי - עבור הסוקט שיש לי מסלול שדרוג לפרסקוט לא ישתלם מבחינת ביצועים גם אם יתנו לי מעבד כזה בחינם ....
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי מחשב דיי ישן עכשיו אני רוצה לקנות זיכרון חדש (יש לי עכשיו 256 מגה) וגם לקנות הארדיסק חדש עכשיו אני לא ממש בטוח באיזה ממשקים הלוח אם שלי תומך SATA, SATA2,DDR,DD2 וכל זה. הדגם של הלוח אם שלי הוא Asus P4S333-M אני אשמח אם תוכלו להגיד לי איזה ממשק אני צריך לזיכרון שלי ואיזה ממשק אני צריך להארדיסק שלי... ממה שאני חיפשתי ומצאתי לזיכרון שלי אני צריך ממשק DDR ולהארדיסק אני צריך ATA/IDE אבל אני לא בטוח בזה ואני לא רוצה לקנות סתם אני אשמח אם תוכלו לעזור לי... ואני אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על הארדיסק 200 GB בסביבות ה 550-600 שקל זה יהיה מעולה וגם להמליץ לי על זיכרון 512MB ומעלה בסביבות ה 400-500 שקלץץ זה ממש יעזור לי
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב, הוצע לי בחנות מחשבים מעבד AMD (גירסת AM2 כמובן) מסדרת ה-OPTERON במחיר כמעט זהה למחירו של ATHLON. לפני שהוא הציע לי את ה-OPTERON הייתי כמעט סגור על בין 4000-4400 מדגמי ה-BRISBANE. ידוע לי שהוא מיועד להיות מעבד של שרת, אך זה לכאורה אומר שהוא חזק יותר. האם כדאי לי? האם כמשתמש בודד (לא סרבר) ארגיש בהבדל? האם צריכת החשמל הגבוהה שלו תעמיס על הספק? מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
1)שלום הייתי מעוניין לדעת איזה לוח כרגע הכי טוב ל AMD 64 ובאיזה לוח יש את ה OVER CLOCK הכי טוב. יש לי כמה לוחות שהציאו לי: EPoX EP-8KDA3+ nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin Albatron K8X800 ProII ABIT KV8-MAX3 VIA K8T800 2)האם כדי לי אחד מן הלוחות האלו או משהו אחר אולי 3מה ההבדל בין ה EPOX EP-8KDA3 ל - EPOX EP-8KDA3J ?
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מה דעתכם על הלוח אם הבא BIOSTAR TForce4U http://www.biostar-usa.com/mbdetails.asp?model=tforce4+u
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
הנה מספר אופציות שחשבתי עליהן: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=508 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=503 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=31 וגם : 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition (OCZ2RPR8002GK) 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL5 2GB OCZ Vista Performance Platinum XTC בעיקרון אני רוצה זכרונות אמינים טובים ושלא יגבילו אותי ב OC עתידי עד באס 450 לפחות.. אני מעדיף חנות שיש לה סניף באיזור הצפון זאת אומרת FOXPC אפשר גם KSP או אייבורי,נועה, פנדה וכל השאר שיש להם סניפים באיזור עפולה-חיפה. אשמח לעוד הצעות
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני רוצה לוח אם טוב,איכותי,מומלץ,טוב לOC,והוא תומך בCF וSLI מלא ושהוא של חברה מוכרת וטובה ASUS או DFI או GIGABYTE או EVGA בקיצור אני רוצה את הלוח אם הכי טוב לתקציב של 1200 שקל תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
איזה בורד עדיף ? GIGABYTE GA-G33M-S2L או INTEL BLKDG35EC EVA COVE
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, באחת ההודעות האחרונות שלי בפורום, נאמר לי ש הAMD 2500 (ברטון) חזק יותר מ אינטל 2.0 MHZ, אם כך לאיזה מעבד של אינטל אפשר להשוות את ה AMD??
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
תהיתי האם המעבד I7 עם בקר הזיכרון שלו מאפשר גישה בלתי תלויה של כל מעבד לזיכרון. או שבקצה הקאש, כל מעבד צריך לחכות לתורו, כדי לגשת לזיכרון. עד כמה שהבנתי בעבר, אפילו בלוחות של 4 זיאון לא הייתה אפשרות כזו.
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
המחירים של המעבדים E6300 ו E6400 הולכים לרדת? אם כן בעוד כמה זמן בערך והאם זה יהיה באמת שווה את זה? ההפרש במחירים בין E6300 ו E6400 שווה את זה?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
http://www.digitimes.com/news/a20090319PD210.html
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
אהלן אנשים. מי שישים לב התרד הקודם שפתחתי הוא לגבי הלוח שיש לי ASUS STRIKER EXTREME ומעבד שכבר הוזמן Q9450 ובוטל מכוון שלאחר בירור מסתבר שהלוח אינו תומך בסדרת מעבדי Q9 למה? איני יודע אם כך עלי לבחור מעבד אחר אני מעוניין במערכת שתצליך להריץ משחקים חדשים שעתידיים לצאת כמו למשל GTA החדש שיצא בינואר נראה לי. ובעיקר להריץ אפליקציות רבות בו זמנית. אני מתכוון לעשות למעבד אוברקלוק אני עדיין לא יודע של כמה ואיך אבל אני בטוח יעשה!! החומרה שיש לי במחשב ולזה יצטרף המעבד היא: לוח: ASUS STRIKER ETREME 680i קירור מעבד: TRU120E + SFLEX 1600 ספק: corsair 650TX זיכרון: OCZ REAPER 800 4G 4X1 כרטיס מסך: XFX Nvidia 7950GX2 ואליו יצורף כנראה עוד אחד כזה או 9800GX2 מסך: SAMSUNG Syncmaster 2…
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
טוב אני צריך המלצה לזיכרונות טובים לOC שיעמדו בבאס של לפחות 270.. התקציב זה 1000 שקל ושיהיה 1024 מגה (512X2) תודה מראש עריכה מצאתי את אלה איך הם? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79&products_id=3220
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
למחשב החדש שלי אני מתכנן לקנות זכרונות GeiL PC3200 1024 (2x512) Dual Channel Low Latency - יש להם בעיות תאימות עם MSI K8T-FiSR או אם A64 בכלל? צריך תשובה דיי בהקדם.
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
החלטתי לשים מחשב בסלון ונשרף לי הלוח של המעבד הישן, מאחר ויש לי ATHLON XP 1800, אני רוצה משהו הכי זול שיש, מה עדיף, SEMPERON 2600/2800 או שמא הסלרונים החדשים טובים יותר? יש לזכור שהיעוד העיקרי הוא ניגון סרטים...
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-