עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הכרטיס קול עובד כשאני פותח שירים בנגן.. אך לא עושה קול כשאני משחק בפוקר או מנסה לחתוך שיר.. התקנתי מחדש את הכרטיס קול וזה אותו דבר.. מה אפשר לעשות??

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  2. Started by wooper,

הי הזמנתי לוח אם MA 770 יש ללוח תמיכה ב DDR2 האם כדאי לשנות ללוח אם עם תמיכה ב DDR 3 ראיתי לוח אם MA 770T שיש להם תמיכה ב DDR 3 החברה היא של GIGABYTE

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  3. שלם לכל חברי הפורום, אני נמצא בתהליך של רכישת מעבד,לוח וזיכרון חדש. וכאן אני צריך את עזרתכם בנושא. אני בתחום מספיק זמן אבל עדין אשמח לשמוע עוד דעות לפני ביצוע הרכישה * המחשב הולך להיות בשימוש למשחקים,עבודות גרפיקה וסרטים BLU RAY היום יש לי ספק כח 700W של חברת cooler master pro וכרטיס מסך Ati 6970. ** חשוב כמובן שהלוך יהיה כמה שיותר עמיד להרצת מעבד לביצועי OC אני הולך לרכוש מעבד אבל עוד לא החלטתי איזה גוף קירור לרכוש איתו. כך שגם כאן אשמח ליעוץ. 2600K עכשיו הדילמה שלי היא איזה לוח אם לרכוש. שמתי עין על 2 לוחות אם בתקציב שהגדרתי. 1. asrock fatal1ty p67 professional 2. asrock z68 extreme3 gen3 קראתי הרבה על שנהם ועדין לא החלטתי איזה לוח אם נותן לי את התמורה הטובה …

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  4. היי, ראיתי באחת החנויות את הדגם הזה במחיר זול משמעותית מיצרנים אחרים - כ190 ש"ח ל16GB זה השם המלא - Antec - AMD4UZ124001716G-1S - 16GB (1x16GB) DDR4 - 2400Mhz - CL17 - 1.2V - PC4-19200 - Series 1 אני בדיוק מנסה לבנות בימים אלו מפרט צנוע עם 12500 ולוח b660. האם ידוע על משהו בעייתי עם הדגם הזה שהוא זול יותר משמעותית מאחרים? אולי בגלל שזה "רק 2400 מגה-הרץ"?

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  5. Started by ShimonM,

שלום לכולם אשמח לעזרה, יש לי כרגע מחשב עם I7-7700K, וקיבלתי מחבר מעבד I5-10500. השאלה היא אם שווה לי להחליף את הסט אפ ולעבור לאי 5, דור יותר מתקדם, או שזניח ביניהם היכולות, אשמח לעזרתכם..

6. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. לי יש את המחשב שבחתימה ולאשתי יש אתלון XP 2200 שנינו מרוצים מהמחשבים שלנו משרתים אותנו יופי. אני אמור לקבל ממישהו כרטיס מסך רדאון 9600 XT שיחליף את ה רדאון 8500LE שלי, או שבמקום זה אני יכול להחליף את האתלון 2200 והלוח אם שלו לאתלון 64 3000+ או 2800+ עם לוח אם שאני עדיין לא יודע איזה. מה לפי דעתכם עדיף: כרטיס מסך נחמד אך לא שיא הטכנולוגיה או שדרוג של המחשב לאתלון 64 וזה יהיה כרוך בלהישאר בינתיים עם הרדאון 8500 LE .

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  7. Started by idanshir,

האם ישנו הבדל משמעותי בין הכפול ליבה של אינטל 2.8 לבין מעבד פנטיום 4 3GH בעריכת סרטים ביתית

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  8. Started by Booooome,

שלום, יש לי לוח אם ASUS P4S533-VM עם 512 DDR ממה שאני מבין, הלוח יכול להיות מכוון ל- DDR 266 במקום ל- DDR 333. שאלתי היא, איך אני בודק את זה, ואם אכן הוא מכוון ל- 266, איך אני משנה את זה ל- 333. תודה. ביי

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  9. Started by kobi_af,

אם אני ישים בלוח חדש שתי סטיקים של גיגה זיכרון 400 מגה הרץ אז זה יפכעם בביצועים? כנל לגבי 4 סטיקים של 512

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  10. אוקיי אז השאלה היא : למה הטמפרטורה של המעבד כל כך גבוהה? בלי שאני מריץ כלום ?59/138 system 29/84 cpu cpu fan:3125 rpm החלפתי את המאווור שהיה על המעבד לפני שבועיים למאורר ענק של gigabyte ככה שזה לא הבעיה . אין שום בעיה של מאוררים גם במארז. שאלה שנייה : בשר למסך שלי אני לא יודע אם הוא טוב למשחקים או לא כיוון שאני לא יודי מה ה response time שלו ..ובכלל מה אומרות ההגדרות כאן שבלינק http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=3103 מישהוא יכול להסביר לי מה אומר כל מה שרשום באתר בדיוק? כי לא מבין את הנתונים של המסך... אני אישית לא מרוצה ממנו כי משחקים נראים בלי צבעים כזה.האם זה קשור לכרטיס מסך או שלא? שאלה שלישית : אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים . וכמובן שמתם לב שיש לי כרט…

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  11. Started by GNU,

הלוח: MSI MS-6147 http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=108 (1) - איזה סוג זכרון אני צריך? אני יודע שצריך SDRAM אבל PC100 או PC66 ? (2) - אם אני אפעיל את המחשב ללא זכרון (כלומר רק לוח , ספק ומעבד) לא יקרה כלום למחשב נכון? (אבל עדיין אני אוכל לראות אם הרכיבים עובדים?) (3) - איזה מאוורר צריך לצלעות האלה: (כמה מ"מ?) (4) - איזה סוג תושבת יש למעבד? תודה לעונים. אם אפשר לקבל תשובה כמה שיותר מהר.

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  12. Started by Kululu,

היי קניתי מעבד חדש בצירוף המאוור הזה: GH-PCU21-VG (3D Cooler-Pro כרגע הטמ' במצב מנוחה של המעבד (כלומר שאני מדליק את המחשב ונכנס לביוס) עומדת על 81 מעלות. האם זה נורמאלי? או גבוהה מידי? ואיך אני יכול לסדר את זה אם זה לא בסדר. תודה.

• 6 תגובות
    • 527 צפיות
  13. Started by shibby15,

שלום לכולם ישנם המלצות, הערות טיפים או כל מיני דברים שאני צריך לדעת?? וכמו כן יש לי כמה שאלות על ניידים-ברגע שאני מגדיר חיבור למודם בייתי רגיל (כבלים) אני יכול לעבוד עם כל מודם כבלים אחר? או שכל פעם מגדירים מחדש? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 527 צפיות
  14. Started by leshets,

מה אתם אומרים עליו יש משהו עדיף ? באותו מחיר בערך.?.. אני מתכוון לקנות כנראה p4 3.0 למרות שאני מתלבט אם לקנות amd

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  15. Started by Jack_g,

הרכבתי את המערכת החדשה שלי מעבד 3200 S939 ולוח K8NSULTRA של GIGABYTE אבל שמתי לב שהברירת מחדל בלוח לתת VCORE למעבד של 1.4V איך זה הגיוני אם המתח שהמעבד אמור לעבוד בו הוא 1.5V?

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  16. Started by Holography,

היי, עד כה הייתי סבור כי ברשותי A64 3000+ בליבת ClawHammer (ע'פ CPUZ בין היתר) אבל לאחר שהרצתי CBId היא הודיעה לי כי ברשותי NewCastle איך אפשר לברר את קוד הליבה האמיתי של המעבד? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 527 צפיות
  17. Started by blabla2002,

לזיגזג שבזמן האחרון התחילו להביאי מוצרים די חדשים לפני כולם http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3188

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  18. המליצו לי על Foxconn מפני שAsus בזמן האחרון פחות אמינים - האם זה נכון? כמו כן אמרו לי שיש בFoxconn יותר פיצ'רים ובזול יותר. האם עדיף להשקיע יותר בשביל ddr2? או שלמעבדים הנ"ל בכלל אין אופציה כזו?

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  19. Started by Bartleby,

בכמה כדי למכור היום מעבד אינטל פנטיום 4 נורת'ווד 2.8 512K 800Mhz? ובכמה כדי למכור היום לוח EPOX 4 PDAI? שניהם יד ראשונה (כלומר קניתי אותם מהחנות).

• 6 תגובות
    • 527 צפיות
  20. http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=15849

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  21. Started by gnk,

שלום, לאחרונה רכשתי לוח אם ABIT AN8-SLI עם מעבד AMD64 3200 בתחילה הטמפרטורה הייתה בין 35 ל-40 מעלות לאחר שעידכנתי את הביוס הטמפרטורה הייתה בין 25-30 מעלות בגדול, יש ירידה של 10 מעלות... למה להתייחס בתור הטמפרטורה האמיתית ???

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  22. אני לא מכיר את ההבדלים בציפסטים של INTEL? ואיך ASROCK בכלליות עד כמה שאני יודע הלוחות אם שלהם לפני 2-3 שנים היו על הפנים הם השתפרו מאז? סתם מתוך סקרנות איך הוא לOC? לא שאני מתכנן לעשות הוא מספיק חזק בשבילי הלוח הוא Asrock ConRoeXFire-eSATA2 945P http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ConRoeXFire-eSATA2&s=775 תודה

• 7 תגובות
    • 527 צפיות
  23. Started by mjhfvi,

מחפש לקנות מערכת מדיה סנטר רוצה לדעת מה המעבד עם החום הכי נמוך שיש ( ממוצע בין מאמץ למנוחה )AMD או INTEL תודה רבה . tzahi@splsoftware.com

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  24. חוות דעתכם: יש לי TWINMOS TWISTER DDR2 800MHZ 1GB X2 ששוויים 560 שקל, האם להחליף ל-G SKILL שבערך באותו המחיר פלוס מינוס? אני מעוניין בהחלפה לצורך שיפור ה-OC. האם זה כדאי? הנה קישור של נעה מחשבים שתעזרו לי לבחור את הזכרון המתאים בערך באותו המחיר. http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=497

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  25. C2D מסידרת E2XXX, או athlon 3800X2?

• 3 תגובות
    • 527 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.