מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
שלום, הורדתי עכשיו את התוכנה PRIME 95 מהאתר ואני לא יודע מה לכתוב בהגדרות... ולכמה זמן להפעיל את התוכנה..? התוכנה לא מסכנת את המחשב שלי נכון?? אם אני מפעיל את המאווררים ואת המאוורר של המעבד על מקסימום לא יפגעו לי רכיבים? המפרט שלי הוא: AMD 2500+ 2XKINGSTONE 512MB HYPERX 377MHZ CHAINTECH 7NJS ZENITH (NF2 TT VOLCANO 9 COOL MOD RADEON 9500PRO ובקשר לDUAL DDR קניתי את המחשב הזה לפני חצי שנה בערך... וחשבתי שהזכרונות שלי עובדים בDUAL CHANNEL אבל עכשיו אחרי שקראתי אתהמאמר שפרסמו בראש הפורום אני כבר לא יודע... כתוב שם שבגלל שהבאס של המעבד שלי הוא 333 אז הוא לא יכול להכיל 333X2 כאילו להכפיל את המהירות של הזכרון... בעצם יכול להיות שאפילו מהירות של סטיק אחד שלי המחשב לא מנצל? כאילו …
-
- 8 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי לוח של אסוס A7N8X-X ולא מצאתי באתר הבית את מה שאני מחפש. אז עד איזה מעבד הלוח שלי תומך? תודה!
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי מחשב לפני שלוש וחצי שנים ככה אז איזה סוג של זיכרון יתאים לי?
-
- 7 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר לוח אם מבוסס G965/G33 עם יציאת DVI? תודה.
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
בסה"כ קיים הבדל מבחינה פיזית בין DDR ל-DDR2 ? יש פה מחשב עם 2X256 ב-DDR ואני רוצה להוסיף 2GB של DDR2 זה אפשרי? ידוע לי שהשאלה אולי לא הכי חכמה, אבל אני רוצה להבין ואשמח להסבר. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
הלוח הנ"ל http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8NS%20Ultra-939.htm# הוכב בעזרת חברי הפורום עם שאר המערכת עכשיו אני רואה שהוא AGP אבל כשהרכיבו לי את המפרט נתנו לי כרטיס PCI-E עדיין לא קניתי כלום, אז אני צריך ללכת לפי מה שהיצרן אומר ולקחת AGP?
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מה המצב אנשים אין לי מושג כמה עולה לוח M-ATX סביר אני רוצה אותו כמה שיותר זול תאמת זה בשביל עמדת HTPC קצת משחקים קצת סרטים כרטיס מסך יהיה כנראה 8600GT או משהו סביר אחר... מעבד של אינטל הסיבה שאני חייב לוח אם M-ATX כי אני שם מארז קטן וקומפקטי סלוני שעובד רק עם לוח M-ATX אין צורך בOC עדיפות למקום של 4ג'גה זיכרון (תדר לא קריטי לי) וכל הדברים הבסיסים כמובן (אני לא צריך משהו מיוחד יותר מידי) עדיפות לזול! תודה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
הלוחות המדוברים הם: 1. GIGABYTE G31M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E 2. P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio האם ההבדל הוא מהותי? או רק במהירות? ובזכרון? תודות על תשובות מהירות! רון
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מתי הלוחות עם הערכת שבבים החדשים של אינטל יצאו לשוק?
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אוקי כולם יש לי לוח 8kda3j עכשיו בזמנו קניתי סטיק של 512 mb של A-data עם שבבים של a-data קיצר עכשיו ראיתי יש להם שם V-data ו A-data/vt איזה מן המודלים אני צריך לקנות ?
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
רק רציתי לדעת אם לוח האם P5N-D של ASUS תומך ב-SLI בלי לחלק את הפעולה לשניים של X8 ומשאיר X16 לכל אחד... תודה מראש!!!
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם הלוח שנמצא פה http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=323 תומך ב- SATA 2 תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אהלן, מישהו מכיר את הלוח ויודע להמליץ? בחרתי את הדגם הזה כי הוא כולל firewire הוספתי לינק להתרשמות... http://www.intel.com/design/motherbd/sn/sn_available.htm המלצות נוספות יתקבלו בברכה תודה
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי מחשב די ישן (2.4G, 256 ראם, לוח אם של Gigabyte p4 Titan). אני רוצה לקנות לו זכרון, סטיק של 1024 או 2. השאלה שלי מה מומלץ, והאם הלוח אם יתמוך בזכרונות חדשים. תודה.
-
- 6 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום כולם! אני מנסה להבין את ההבדלים בין הציפסטים השונים, חסרונות\יתרונות ומה זה בעצם אומר. דבר דומה לגבי socket. מה ההבדלים העקרוניים? תודה מראש תום
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הלוח INTEL BADAXE 975X- BLKD975XBXLKR אני לא יודע על כמה אינטל טובים בלוחות אם...אז באתי לשאול אותכם פה...מקווה שתעזור (:
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם ישנם המלצות, הערות טיפים או כל מיני דברים שאני צריך לדעת?? וכמו כן יש לי כמה שאלות על ניידים-ברגע שאני מגדיר חיבור למודם בייתי רגיל (כבלים) אני יכול לעבוד עם כל מודם כבלים אחר? או שכל פעם מגדירים מחדש? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 559 צפיות
-
-
קיים אצלי לוח אמ מסוג EPOX 4GEA+ רציתי ללמוד עליו קצת דברים ואולי להתחיל "להתעסק" איתו, אחד הדברים במטרתי זה לעדכן את הביוס מהעידכונים שהם ( EPOX) מפרסמים באתר שלהם , כמובן שינוי מסך ה- Bot screen של הביוס בזמן שהמחשב עולה , גם כן תמונות מסוג bmp מהאתר. שאלתי זה איך זה ניתן לביצוע , כמה זה כדאי, מה זה יכול לתת למרות שזה לא נקודה חשובה כאן
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח אם טוב (בוא נגיד בין אחד לעשר אז שיהיה בסביבות ה8.5/9) התקציב הוא משהו בסביבות ה- +/ - 1000 ש"ח . נ.ב. : שיהיה לוח אם מתקדם מבחינת טכנולוגיה (פיצ'רים וכאלה) , ושיהיה טוב ל-oc . נ.ב. 2 : שיהיה לוח למעבד אינטל .
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש לוח אם שיתאים לשימוש ב-crossfire של שני כרטיסי מסך 4850 (צ'יפסט X38/X48). כמו כן הלוח אמור לתמוך בשדרוג עתידי של המעבד לדור ה-45 ננומטר. שני הלוחות הבאים הם הלוחות הזולים ביותר שמצאתי: DFI LANPARTY DK X38-T2R DFI LANPARTY DK X38-T2RB מה דעתכם על הלוחות האלו? ומה ההבדל ביניהם (לא מצאתי כזה...) האם ישנם לוחות נוספים שעשויים להתאים (תקציב נמוך ככל האפשר, אך שיתמכו ב-CF של 16X2)? בעיות מוכרות/בעיות בשדרוג עתידי? ובכלל, מהי סיבה לכך ששני הלוחות האלו הם הזולים ביותר? קנייה בארה"ב היא האפשרות המועדפת כרגע. פרטי המערכת: מעבד E6320 זיכרון DDR2 667 2GB תודה!
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
קודם כל שלום אני טס לארה"ב עוד שבוע ואני קונה מעבד 3500+ (עוד כל מיני רכיבים למחשב אבל זה מיותר לדעתי - אם יש צורך תגידו לי) ספק 410 W (למקרה שזה משנה) של TT בכל מקרה אני לא הכי מעודכן בנוגע ללוחות של הסוקט הזה אז מישהו יכול להגיד לי איזה לוחות יש לו בשוק ? ואיזה מהם הכי יציב/אמין ל OC והכי חשוב - הפיצרים שלהם נושא נוסף הוא הזכרונות אני רוצה 512 DDR PC4000 שיחזיקו לי בOC גדול יחסית (כמובן שיהיה dual) (אלא אם אני טועה בקטע של ה PC4000 ויש יותר טובים במחיר יותר נמוך [3200]) ? תודה רבה למי שעוזר!
-
- 6 תגובות
- 559 צפיות
-
-
המיפרט AMD 3200 AM2 DDR2 533MHZ X1600Pro PCIE 80GB WD SATA אני לא עושה שום אוברקלוק שום כלום. אני צריך ת'לוח הכי פשוט שאפשר מתוצרת .MSI ופשוט שיתמוך במחשב וזהו. כמה שיותר זול יותר טוב.
-
- 6 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אז ככה קניתי ראוטר ואבא שלי התחיל להתלהב מזה ועכשיו הוא רוצה שאני אחבר לו תמחשב הניד שלו שהוא יחסית ישן ומאד בעייתי כמעט תמיד יש מסכים כחולים (קצת הגזמה) בכל מקרה אני מעוניין להריץ מספר בדיקות על המחשב אני יודע שיש את primer 95 אך מנסיון שלי לא הצלחתי אף פעם להריץ אותה (טיפש שכמותי ) ואני גם מעוניין להריץ בדיקה לזיכרון ושמעתי שיש איזה שהיא תוכנה ששמים אותה על דיסקט ואז היא בודקת את הזיכרון אז אפשר לינק והסבר? אני יודע שזה נושא שנטחן אך חשבתי שבגלל שזה לפטופ זה שונה? ועוד דבר זה פנטיום 3 1 GHZ תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
http://www.dailytech.com/Sun%20Leaks%206core%20Intel%20Xeon%20Nehalem%20Details/article10834.htm Dunnington מעבד עם 6 ליבות מסדרת פנרין ויש כמה שקפי ביצועים של nehalem
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-