מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
כדאי להוריד את הכי מעודכנים באתר (בשביל NF7 - SL REV 2) או שיש משהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 401 צפיות
-
-
משחקים קידוד סרטים יצרית עריכה מוזיקה עבודה בפוטו שופ המחשב יתחלק לעבודה שווה בשווה בנושאים אלו הוא לא יהיה מיועד למשחקים רק וכשיזדמן לקודד ולעבוד בפוטו שופ.. לכן הבחירה של המעבד מבלבלת אותי מאוד..לעתיד אני מתכוון לעבוד על פוטו שופ הרבה וגם יצרת מוזיקה.. ומשחקים בין השאר .. אז מה לקחת בתקציב של עד 1000-1300 שקל פלוס מינוס..? AMD64 3000 או P 2.8C 3C מה ההבדלים אם אני יקודד 10 סרטים רצוף במעבד AMD64 3000 לבין P 2.8C 3C מה ההבדלים שאני יראה... חום מהירות יציבות?.. אפשר לדעת.. ?
-
- 11 תגובות
- 899 צפיות
-
-
איך הוא באופן כלל מבחינת ביצועים? כדאי לקנות אותו? האם יש אותו למישהו והוא יכול להגיד לי אם יש סנסורים גם למעבד וגם ללוח אם? ואיך הוא באוברקלוקינג? ואם יש לכם עוד דברים להגיד עליו אז תגידו בבקשה זה יעזור לי. בתודה אלדד. האם מעבד פנטיום 4 נורטווד 1.8 FSB 400 יפעל עליו בלי בעיה? זה מעבד טוב לאובקלוק אז אני לא רוצה להחליף אותו בנתיים.
-
- 4 תגובות
- 463 צפיות
-
-
אהלן הורדתי את התוכנה CPU Z ובדרך כלל הוא מציג כמו בתמונה העליונה אבל כל כמה זמן (חצי דקה-דקה) הוא קופץ לשניה (תראו וולט).. זה בסדר? זה נורמלי? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 616 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני לפני קניית כרטיס מסך נורמלי (כרגע voodoo 6 mb) וזה הכרחי לשדרג גם את הזיכרון ובימים הקרובים אני נוסע ל KSP(במידה ואני אחליט שאני קונה אצלהם) למרות שהם נותנים אחריות רק שנה על כ.מסך וזיכרונות. יש לי P4P800E Deluxe מעבד P4 E 2.8@3.0 קירור סטוק זיכרון Micron 256 mb pc3200 2.5-3-3-6 בעיקרון אחרי שאתקין על המחשב הזה כ.מסך נורמלי וזיכרון אין צורך ב OC (למרות שאני עובד בבאס 215 סתם כי בא לי) אני רוצה לקבל ייעוץ על הזיכרון שעליי לרכוש. אני כבר יודע מראש שתמליצו לי על AData 500(כדי שאפשרויות ה OC בעתיד יהיו טובות) אבל הבעיה שכבר יש לי סטיק אחד של 400.....רציתי לדעת אם ה AData 400 היא אופציה טובה בשבילי ? (גם מהסיבה שהמחיר שלה ירד מ490 ל 450 -הכוונה לסטי…
-
- 7 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המעבד הזה:AMD Athlon XP 2200Plus? נגיד והייתם צריכים להשוות אותו לפנטיום לאיזה הווא הכי דומה?
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לוודא, שהביצועים של הזכרונות שלי הן בסדר. זאת המערכת שלי: AMD XP2500 Gygabite Nforce2 DDR333 Hynix 256X2 Dual ddr תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
נדמה לי שאפשר היה לשנות איתה גם מתח של המעבד?! יש לי בעיית חום עם מעבד 1700+ XP Thoroughbred שיושב על הלוח אם הזה בביוס הוא מראה 45 מעלות בסנדרה 71 במצב מנוחה איך אפשר להוריד את המתח למעבד, הוא ב-1.728 ונדמה לי שמספיק 1.5 כי אין אוברקלוקינג? בביוס החץ לא יורד ל-VCORE. מה עושים??
-
- 14 תגובות
- 728 צפיות
-
-
לאחר מספר מחקרים הגעתי למסקנה שהביצועים הכי טובים במערכת שלי יתקבלו מביטול Hyperthreading ו-Dual Channel Mode. משום מה, מהרגע שביטלתי את ה-HT, חום המעבד עלה ב-10 מעלות. האם זה צירוף מקרים, והגיע הזמן להחליף משחה תרמית? (הגיוני? רק לפני 3 חודשים מרחתי אותה), או שזה משהו ידוע כשמבטלים HT? ואם כבר - האם באמת היה נכון לבטל את ה-Dual Channel? המחשב מריץ אפליקציית אודיו, וככזה אמור לתמוך רק באפליקציה אחת (קיובייס) בזמן נתון. ואם כבר, אז במידה ואני ארצה להחזיר את ה-HT או את ה-Dual Channel, האם כדאי להתקין מ"ה מחדש? (התקנתי על מחיצה נפרדת אתמול מערכת Dual Boot - שתיהן של XP, שאמורה להריץ רק את הקיובייס)
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=145&products_id=767 שמתי פה כי אני חושב שזה קשור למודינג :\
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
רציתי לדעת, האם הכונן קשיח הזה: Maxtor 5T030H3 מתאים ללוח אם, והאם אני מסוגל גם להוסיף עוד כונן קשיח (Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD) תודה מראש, כן פשוט יספיק לי
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום. לפני כחצי שנה קניתי מחשב חדש: AMD2500 ועוד כמה חליקים. בהתחלה הFSB היה על פחות מ100 MHz, אחרי זה שיניתי ל 133. המהירות השתנתה מ1.1 GHz ל 1.9 GHz מתי שאני מדליק את המחשב, אבל כשאני בודק את המהירות בSystem או באמצעות תוכנה אחרת, אתרים, הם מראים לי שהמהירות של המחשב שלי 1.4 GHz. האם הכל תקין? או שרימו אותי? אם הכל תקין, אפשר לעבור לFSB גבוהה יותר, בלי שיחשב לOvercloacking? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 2700-+ המחשב מיועד בעיקר למשחקים... אני צריך את החלקים הבאים: מעבד לוח אם וזכרונות קירור טוב(לא מים) אני מתלבט בין AMD ל INTEL תודה אני גם צריך שתמליצו לי על חנות באזור המרכז
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
יש לי זכרון של A-DATA 512DDR 400MHZ, מעבד AMD BARTON 2600+, ולוח ABIT NF7-SL אני יודע שהתזמונים של הזכרון הם 2.5 בלוח הגדרתי על 2.5 מצב ה TURBO אבל בתוכנה AIDA32 כתוב: Memory Module Properties Serial Number None Module Size 512 MB (2 rows, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR SDRAM Memory Speed PC3200 (200 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 2.5 Error Detection Method None Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh Highest CAS Latency 3.0 (5.0 ns @ 200 MHz) Chipset Properties Motherboard Chipset nVIDIA nForce2 Ultra 400 CAS Latency 2.5T RAS To CAS Delay 3T RAS Precharge 3T RAS Active Time 7T Memory Slots DRAM Slot #1 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) משהו …
-
- 14 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני מכור את ה KINGSTONE HYPERX 377MHZ pc3000 512X2 שלי שקניתי באמריקה לפני חצי שנה.... (הם עלו לי בזמנו 80 דולר לסטיק!!!!!!) מוזר מאוד איך המכיר שלהם הכפיל את עצמו ככה.... גם באמרקיה.... אז יש זכרונות יותר טובים מהם שאפשר להביא בתקציב של עד 350 דולר??? עדיף מהחנות הזאת- www.newegg.com תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 12 תגובות
- 912 צפיות
-
-
יש לאחי לוח אם G7 7S748 של GIGABYTE עכשיו כשקניתי אותו אמרו לי שהוא מיתחמם מהר הטמפרטורות שלו עומדות על 70 מעלות ברגוע עכשיו עשיתי לו UPDATE לBIOS והוא ירד קצת ל-60. מה אתם אומרים אני צריך לעשות כדי לתקן את זה כי אני לא רוצה שהוא ישרף!!!??
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
בהמשך לחדשה שפרסמתי זה עתה. מה דעתכם על הלוח הזה מבחינת הביצועים שבביקורת? האם יש מקום ללוח אם כזה בארצנו הקטנטונת? האם תמליצו למישהו שהולך רק על אינטל על הלוח אם הזה על מנת לחסוך לו בשדרוג? גם חברות אחרות מציעות פתרון דומה. ל-ASUS יש את ה-P5P800, ל-ABIT יש את ה-AS8 ול-GIGABYTE יש את ה-GA-8IP775 (שלושה דגמים) מה שאומר שיש כבר ארבע חברות שחשבו על לקוחות של אינטל שרוצים מעבד מהיר יותר (ולא אכפת להם שהם חמים מאוד ) אך לא מוכנים לשלם הון תועפות על זה. הערות והארות - זה המקום כמובן.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www1.us.dell.com/content/products/productdetails.aspx/latit_d500?c=us&l=en&s=dfh&~page=4&~tab=viewstab#tabtop החריץ שאתם רואים פה... ליד הכניסת של המקירופון והאוזניות ומעל האינפרא... מה השם שלו ? תודה
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, הגיעו אלי כל החלקים מלבד הזכרונות שאני אמור לקחת מKSP (החלקים קניתי מנועה) הזכרונות שבניתי עליהם הם A-Data pc4000 512X2 שעולים לי 1200 שקל (יכלתי לקנות בנועה, אבל זה היה עולה לי עוד 300 שקל - מחוץ לתקציב) בכל אופן לKSP נגמר המלאי של הזכרונות האלה והמלאי הבא אמור להגיע עוד 10 ימים - לפחות (יש לציין שהם אמרו שיגיע השבוע, אז מי יודע מתי באמת זה יגיע) האם שווה לי לחכות לזכרונות? או אם כדאי לי ללכת על זכרונות אחרים (OC גדול מתוכנן והמחשב הוא 3200+ 8kda3j)
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי מחשב P3 450 והלך לו הארד דיסק עכשיו אני רוצה לקנות הארד דיסק חדש והכל הדגמים זה ATA 100 ואני לא בטוח שהלוח אם תומך בזה עכשיו יש מדבקה על הציפסט שרשום UltraDMA 66 אז נראה לי שהלוח תומך רק עד ATA 66 או שאולי אני טועה השאלה זה אם הארד דיסק של ATA 100 יעבוד גם על ATA66
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם Gigabyte מדגם GA-K8NSNXP nnforce 3 250. יש לי אפשרות ב BIOS לעשות smart fan קראתי על זה בחוברת של הלוח ורשום שזה מפעיל את המאווררים במהירויות שמתאימות לטמפרטורה ומוריד רעשים. האפשרות כרגע מופעלת (ככה קיבלתי את המחשב) השאלה שלי היא כזאת : האם כדיי לבטל את זה ולעשות שהמאוורים יעבדו הכי מהר שאפשר, ואם גם הטמפרטורות ירדו (אני מעריך) או להשאיר את זה מופעל). מעבד amd 64 3200+ clawhammer שיש עליו ZALMAN CNPS7000B-Cu. הטמפרטורות כרגע הם 38-46 במנוחה תלוי עם המזגן פועל כמו רוב הזמן אז זה קרוב ל40 והטמפרטורה במארז 28 עם מזגן ובלי 35. אין לי מושג איך לבדוק טמפרטורה בזמן משחק אז אם אפשר להסביר לי את זה גם אני אשמח.
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
Athlon 64 3200 עם MSI K8 Neo Platinum ב2000 שקל (במקום 2600, כך נטען). איפה? אה, זאת הבעיה היחידה - זה בפנדה.. אני לא אוהב להתעסק איתם מכלמיני סיבות (חלקן הופיעו בשער האתר עד לא מזמן), אבל נראה לי שזה דיל מעניין בהחלט, לא? מישהו מכיר משהו מתחרה במחיר הזה? http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=248_574
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
לאחר שקראתי את המאמר עדיין לא קיבלתי את התשובה לשאלה הזאת האם אפשר לעשות Dual DDR עם שני זכרוונות אותו דבר מאותו חברה? או שחייבים לקנות את החבילות במחיר מופקע ?
-
- 7 תגובות
- 519 צפיות
-
-
מה זה בעצם נותן? מה ההבדל בין עבודה עם דואל צ'אנל לעבודה בלי זה? ומה קורה כאשר יש לי 4 סטיקים... מה יקרה אז? ניתן לעבוד בדואל צ'אנל וזה ייפצל את זה ל 2 2 או לא?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מתכוון להחליף שילוש בימים הקרובים. אני יכול להשיג INTEL 3.2 NORTHWOOD ב 1300 שקל. ה AMD יעלה לי אותו דבר. הבעייה שלי היא שהמחשב הוא לא רק למטרת משחקים.. אני יודע ש AMD עדיפה למטרה הזו. אני עובד גם עם תוכנות עריכה מדי פעם ( קידודי ווידאו ואודיו ) אז לא איכפת לי שהוא יהיה קצת פחות טוב למשחקים. איזה מעבד יתן לי לדעתכם את התמורה המלאה והטובה ביותר לכל המטרות ? תודה.
-
- 16 תגובות
- 953 צפיות
-