עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי, כרגע מותקן דיסק מסוג SATA1, ואני רוצה להתקין עוד אחד מסוג SATA2, תהיה לי בעיה? תודה, אופיר

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  2. Started by H.I.V,

בדקתי בכל התוכנות (אידה , איסי טיון 4 , סנדרה וכו') ואף אחת מהם לא מראה לי את הטמפ' של הלוח אם? ואני רוצה לדעת מה המעלות חבר שלי אמר לי שמשהו לא מחובר בלוח אם, זה נכון? מה לעשות? תודה

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  3. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי לוח אם שלפי היצרן תומך במעבדים 0.18 מיקרון ( AMD ) ורציתי לדעת עם כל מעבדי הפלומינו הם 0.18 ?? הלוח הוא SDRAM של GIGA-BYTE...

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  4. שלום אני רוצה להוסיף זכרון ל: ASUS P5RD1-VM רציתי לדעת כמה מקסימום זכרון אפשר להוסיף של DDR1. שמעתי שאי אפשר לשים שתי סלוטים של ג'יגה כל אחד אני רוצה לדעת אם זה נכון. אם אי אפשר מומלץ לשים סלוט אחד של ג'יגה או 2 של 512 ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  5. Started by mosh18,

על כל המשתמשים להצביע

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  6. Started by rollita,

שלום, יש לי המערכת הבאה: adm athlon 64 3000 socket 939 box gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 KINGSTONE PC400 KVR400 X64 C3A 512Mb המחשב משמש למשחקים ואינטרנט ואני מבקש לשדרג את הזכרונות התקציב הוא עד 400 ש"ח מבקש הצעות

• 7 תגובות
    • 560 צפיות
  7. Started by chris_u16,

יש ברשותי 2x256MB שעובדים בדואל, אני רוצה להוסיף עוד 2x256, האם ה2 הסטיקים הנוספים שאשים חייבים להיות בדיוק אותם סטיקים כמו השנים הראשונים? או שאפשר לשים 2 מאותו חברה ועוד 2 מחברה אחרת?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  8. Started by sam1441,

סוף סוף הגיע אלי המחשב המיוחל, כלומר הרכיבים שלו, שקניתי בארה"ב. רצתי היום לפני סגירת החנויות לקנות כל חלק אפשרי, ספק כוח מארז וכו' שלא אתקע עם משהו כשארכיב את המחשב בשבת. אבל כרגיל, תמיד יהיו בעיות מעצבנות וקטנטנות שתוקעים את כל התהליך, אוף! הצלחתי להרכיב את הספק ואת הלוח אחרי אין ספור ניסיונות מפרכים, אבל כשניסיתי לשים את הזיכרון בחריץ, הזיכרון פשוט לא נכנס לייייייייייי. חסר לו חצי מילימטר כדי שיתאים לחריץ. מדובר בזיכרון שקניתי לפני שנה סה"כ. איך שייך דבר כזה? לא רשום עליו איזה DDR הוא, רק את הדגם KINGSTON KVR400X64C3A/1G את הלוח אם (GIGABYTE GA-P35-DS3L) קניתי בהמלצת החברים פה. הושיעו נא!

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  9. Started by avidan28,

קראתי את מפות הדרכים של AMD אבל אני מחפש אחת ספציפית שמראה עד מתי אפשר לקנות אתלונים 939.ראיתי פעם ואם אני לא טועה תיהיה חפיפה בין 939 לAM2. ואחרי זה 939 יעלם כמו סוקט A.מישהו יכול לומר לי עד מתי אפשר לקנות 939? תודה רבה.

10. Started by blueman1,

אני מעוניין לקנות את הקונרו ש6600 ואני רוצה לוח אם טוב עד 1000 שקל, אני לא מעוניין לעשות oc או משהו כזה, אני צריך את המחשב בעיקר למשחקים ותוכנות גרפיקה אני מעדיף לוחות של asus אבל אם יש לוח אחר טוב זה גם יהיה נחמד. שאלה שניה שי ש לי אני מעוניין גם המלצה על כרטיס מסך טוב, היום קראתי את הכתבה הבאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3289059,00.html ואין לי מושג אם באמת שווה לחכות איזה חודש חודשיים או שסתם זה לא כזה קריטי והסיכוי שאני ישתמש בזה הוא קלוש כי עדיין אין משחקים שתומכים בזה אם אפשר גם המלצה על כרטיס מסך חזק עד סביבות ה 2000 שקל גם יתקבל בברכה, כשאני מעדיף כרטיסים של nvidia דבר שלישי ואחרון שרציתי לשאול, אם יש לי לוח שתומך ב cf זה אומר שאני לא יכול לשים בו כרט…

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  11. היי, קניתי מחשב חדש שזה המפרט שלו - Q6600 Sapphire HD4850 Corsair VX 450W PSU OCZ 2Gb Ram PC2 8500 5-5-5@2.1 Gigabyte EP43-DS3L בכל מקרה, רציתי לדעת אם אני אמור לחבר את הספק ללוח-האם עם כל ה-24 פינים בחיבור הראשי? או שמא רק 20? (בחוברת הוראות זה לא היה כל כך ברור) מה יכולות להיות ההשפעות של חיבור לא נכון? תודה!

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  12. Started by blabla2002,

לזיגזג שבזמן האחרון התחילו להביאי מוצרים די חדשים לפני כולם http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3188

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  13. Started by XXbandXX,

שלום. מערכת חדשה כמובן הותקן עליה מערכת ויסטה ומערכת XP. האם יש סיבה לכך שבתוך הDXDIAG אני לא מצליח לראות את סוג המעבד? במערכת ויסטה זה כלל אינו מזוהה רשום משהו כמו N\A, ובמערכת XP זה מראה אותו כ- P3 2.66GHZ, מוזר... יש למישהו הסבר? האם מישהו יכול להסביר את התופעה הזו?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  14. 1. מה ההבדלים בין שני המעבדים הללו ? ?Athlon 64 3000+ (S-754 , ל ?Athlon 64 3200+ (S-754)? חוץ מהמחיר וחוץ המזיכרון L2 שמגיע למגה ב- 3200 ? 2. האם יש תוכנות שיודעות לשתמש בתכונות של המעבדים הללו ? 3. האם כדאי לקנות מערכת מחשב שמבוסס על מעבדים הללו היום (בעיקר למשחקים , אינטרנט וכו) או שעדיף להשקיע במערכת מבוססת אינטל HT לישומים הללו ?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  15. Started by tigerxxx,

חבר'ה רציתי לברר את מס' הדגם של לוח intel rocklace האם הוא : d865perl הנה קחו קישור : http://www.intel.com/design/motherbd/rl/rl_productbrief.pdf זה חשוב לי מאוד תודה רבה..

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  16. Started by evy,

חבר'ה רציתי לקנות זיכרונות מחשב..עכשיו יש לי כבר 512 זיכרון,וכשהלכתי לחנות לקנות הם שאלו אותי איזה סוג זיכרון יש לי cl 2.5 או 3.. לפי מה שאני רואה זה חשוב להם ,כי הם אומרים שאם ימכרו לי זיכרונות שלא תואמים ,סיכוי גדול שלא יפעלו.. אז מה בדיוק הסוג שלי פה?(מצורפת תמונה) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  17. אם אפשרי בתקציב אז תמיכה בפנום

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  18. שבת שלום, אני רוצה לשדרג את מערכת הפנטיום 3 המתיישנת שלי ואני לא צריך בינתיים יותר מלוח אם מעבד וזכרונות חדשים כמדומני..... המערכת שהרכבתי היא הבאה: 1 INTEL Pentium 4 - 3.0E Prescott - 1MB Cache, 800Mhz FSB - RETAI 1,394.64 ש"ח 1 256MB Samsung DDR PC3700/466 - Samsung Original 335.25 ש"ח 1 .ASUS P4C800-E Deluxe (875P) - ATX 1,282.89 ש"ח סך הכל לתשלום: 3,012.78 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 2,922.40 ש"ח אני יודע אני יודע אתם בטח קופצים לגבי הזכרונות אז אני אתן לכם תשובה! 1. אין כל כך כסף כרגע ועדיף משהו מאשר כלום 2. הזכרונות האיכותיים היום עולים הון אז אפשר לסחוב ככה נניח שנה לא יקרה כלום ואז לקנות DDR2 איכותי 3. אני יכול להשקיע עוד 350 ש"ח…

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  19. תגיבו בבקשה תודה מראש יניב

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  20. Started by X-Style,

שבדרך כלל אתם כותבים את זה ככה: Bla [200 NIS] 2 Total: 2000 NIS אני בטוח שאתם לא זוכרים את זה בעל פה תודה

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  21. הדגם של ה667 DDR2 בקיצור יש לו כרטיס קול HD (7.1) יעני סראונד בקיצור יש מאחורה רק 3 יציאות אבל בספר ראיתי שרשום שמתחבר ללוח עוד חוט ויעני זה מביא יציאה לעוד 3 יציאות שזה בעצם יוצא 6 חורים שהם מהווים ל7.1 רמקולים בקיצור רשום שם על הכבל הזה Optinal ז"א שזה בנוסף ללוח , בקיצור לא הביאו לי תקקה הזה ויש לי רק 3 יציאות מאחורה ואני דיי צריך את זה למה יש לי Creative Inspire 5.1 והיה לי כרטיס קול Hercules DigiFire 7.1 אבל הוא מת , אז השאלה מאיפה אני משיג תחוט המוזר הזה?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  22. אז ככה ..הביוס שלי נתקע בלי קשר לעולם..פשוט נתקע עכשיו אני חושב שעידכונו יפתור את הבעיה .. הבעיה שאין לי שמץ של מושג איך אני מזה את הדגם שלהלוח אם... אגב המחשב פתוח אבל אני לא מוצא איפה כתוב על הלוח אם קיצר עזרה אנשיייםם פליז..

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  23. שלום, ברשותי מחשב נייד dell inspiron 6400, עם מעבד intell dual core T5200, 1.6GHz אני מעוניין לקנות את אותו הדגם בדיוק, (המחשב הקודם נרכש לפני בערך כשנה) וכיום ניתן למצוא את אותו המחשב עם מעבד אחר, intel dual core T2130, 1.86GHz. האם המעבד החדש, יותר חזק? הסתכלתי על המפרטים של שני המעבדים, ורציתי שמישהו שיותר בקיא ממני בנושא יפסוק בסוגיה. לינקים מצורפים: http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpe... (ישן) http://processorfinder.intel.com/DetailsPrinterFri... (חדש) תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  24. Started by s0d,

שלום, יש לי 2 זכרונות של 1 ג'יגה כל אחד וקניתי עוד 2 זכרונות של 2 ג'יגה כל אחד (יותר נכון קיבלתי) כל הזכרונות 800MHZ אבל אני לא יודע מה הCL שלהם השאלה האם זה חשוב איך אני מציב אותם על הלוח אם? יעני איפה יפעל הכי טוב אם יש קשר. יעני צריך שכל 2 זכרונות מאותו חברה (2 החברות שונות) יהיו על הסלוטים הצמודים? או אחד פה ואחד בסלוטים השניים? מקווה שהבנתם, תודה.

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  25. Started by oitb,

ניסיתי לעדכן את ביוס בגרסא חדשה יותר בעזרת התוכנה winflash ואחרי שאני עושה ריסט הוא אומר לי לקבוע מחדש את התדירות של המעבד, אין לי שמץ מה לעשות? אם אפשר למחוק את הדיון הצלחתי בסוף לתקן את הבעיה

• 1 תגובה
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים