מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שלום יש למחשב שלי כבר 3 שנים בערך המפרט בחתימה ורציתי לדעת האם עידכון ביוס יתן משהו עוד אפשריות שאני יכול להשתמש בהם משהו רצוי שאין בביוס מלפני 3 שנים וכדומה..
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
לוחות אם למעבדי אינטל? ASROCK כמות מחיר סה"כ איזה מהם טוב יותר? ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 1 530 530 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 1 580 580
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
כמו שכולכם כנראה יודעים, מחיר הזיכרון בKSP מאד מפתה. אני מתכוון לקנות מחשב חדש, עם ג'יגה של DDR400. אם אקנה בKSP את הזיכרון, אחסוך כ400 שקל!
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
הוא נקבע אוטומטית ל CPU/14 הפכתי את כל הרשת לא מצאתי איך לשנות מחלק חוץ מלשים זיכרון על 3 מהירויות 133/166/200... מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
ניסיתי לעדכן את ביוס בגרסא חדשה יותר בעזרת התוכנה winflash ואחרי שאני עושה ריסט הוא אומר לי לקבוע מחדש את התדירות של המעבד, אין לי שמץ מה לעשות? אם אפשר למחוק את הדיון הצלחתי בסוף לתקן את הבעיה
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
hello. i need the following parts for my new computer. i prefer the platform will be amd 64 with socket 939 but i dont mind taking 754 as well. i want a 400 mhz memory with 512mb(one stick). also i dont mind taking the parts from ksp. thanks.
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
טוב אז ככה, הלוח אם מת והוא בתיקון כבר איזה לא דע כמה זמן.. אז אני מחפש לקנות לוח אם חדש.. השאלה היא, אם משתלם לי לקנות לוח אם עם PCI-E (יש לי כרטיס מסך Leadtek gforce 6600GT) וAGP כמו הAsrock או משו כזה.. או לקנות לוח אם חדיש יותר לPCI-E בלבד ולקנות כרטיס מסך חדש PCI-E?
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי כרגע במחשב 2 ג'יגה של ראם (שני סטיקים של 1024) DDR2 667 CL5 בבמידה ואני אוסיף עוד 2 סטיקים של 512 מ"ב כל אחד, האם מערך ה-Dual Channel ימשיך לעבוד? והאם תהיה ירידה בביצועים בגלל שאני מפצל את הזיכרון ל-4 סטיקים? תודה!
-
- 6 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני חושב לקנות עכשיו מעבד E4300 עם לוח P35 ועוד פרק זמן מסוים- חצי שנה שנה אני אחליף למעבד קואד במחיר נורמלי. שווה התכנית? אני פחות מעוניין בQ6600 בגלל החום והחשמל שהוא צורך, הפנרין אמור להיות הרבה יותר טוב ממנו.
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אנשים אני צריך לוח אם וזכרונות ומעבד אני חושב שאני קונה את E6300 אני רוצה לוח אם ב500 600 שקל משהו כזה גם זכרונות תודה.
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום. לפני שאני שואל איזה זכרונות לקנות אני אסביר את המצב הקיים. לפני כשנה קניתי את המחשב שלי ואיתו בא ה OCZ 512 400MHZ עם תיזמונים של 2.3.2.5 (גירסת הפלטינום) ביחד עם המחשב הנוכחי קנינו מחשב לאחותי הקטנה שהוא חלש מאוד וגם מכיל רק 256 מגה של סמסונג (סדרת הואליו של 400 מגה הרץ) עכשיו שאלתי היא כזאת: האם עדיף לי לקנות עוד 512 של OCZ ולהוסיף לאחותי עוד 256 מהזיכרון שלה או האם כדאי לי להעביר אליה את הזיכרון שיש לי עכשיו ולקנות 1 GB זיכרון טוב של דואל צ'אנל (לא חייב קיט זה סתם חרטה)? במקרה ב' הזיכרון העודף יעבור לאחי והוא ימצא לו שימוש הולם. ההשקעה היא עד 1000 ש"ח. נ.ב. מערכת המחשב שלי תשמש לOC אבל לא עצבני במיוחד .. אני לא מחפש לשבור שיא או משהו כזה .. והלוח שלי נות…
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
צריך עזרה בצעדים ראשונים..... יש לי לוח p5w dh צריך עזרה לפני התקנה 1. מה אני מגדיר בביוס לגביי sata בעבר היה לי raid 0 ועכשיו התכנתי כונן 1 מחקתי את כל הגדרות הraid ואני מקווה שזה מוגדר נכון בביוס 2. איזה דרייברים אני צריך לעדכן עבור הלוח ?
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני קונה מחשב.. לא למשחקים יותר מדי...אבל לא משנה. המעבד הוא : amd athlon 64b 3000+ s939 . המליצו לי על: GIGABYE K8NSC-939 (s939) nForce3 אבל הבנתי שזה AGP..ושבעתיד תהיה בעיה לשדרג ! אז ככה: אני צריך מחשב לא למשחקים יותר מדי אבל לא מיושן . יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 4 ...אני מעוניין להשתמש בו...גם על החדש... אני צריך המלצה ללוח יותר מתקדם (PCI או משהו)... אבל שאולי אוכל להשתמש גם בכרטיס מסך הזה (יש מצב?!) ואם לא אז שיהיה כרטיס מסך מובנה...ועוד חשוב ---> אני לא קונה כרטיס קול, אז הכרטיס קול שעל הלוח צריך להיות ברמה טובה... בכל מקרה... התקציב לא שמן..תנסו נמוך וטוב... תודה רבה רבה .
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, אני בונה מחשב לחבר. הכל עדיין באוויר ולכן אני עדיין לא מעלה פוסט לפורום של מפרטי מחשב, אבל גם זה יגיע בקרוב. בינתיים אני מתעסק בזיכרונות ולוחות אם. אז ככה - אני צריך לוח אם עד 600 ש"ח שיתמוך ב E6300/E6400 (עדיין לא הוחלט), אני אישית אוהב את הצ'יפסט של Nvidia אבל לא חובה שזה מה שיהיה. ושאלה על זכרונות, אני ככל הנראה שם במפרט זכרונות מסוג DDR-II וראיתי ש CL של חלקם גבוה מאד 4.5-5, המחשב נבנה כדי להריץ משחקים חזק, אז האם ה CL הזה משפיע באופן רציני על ביצועי המחשב? אם לא, איזה זכרון בגודל 1 ג'יגה כדאי בסכום של 400 ש"ח?
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שניהם 800MHZ נכון אחד CL4 השני CL5 הבדל של 250? הקירור שעל הזיכרון כזה משמעותי?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
חבר'ה אני רוצה לקנות AMD Athlon XP 3200 Socket A/462 - Barton המקום היחיד אותו מצאתי זה EBAY. אבל הכרטיס אשראי שלי לא עובד שם כי זה נחשב חו"ל. איפה אני יכול למצוא אותו מישהו מכיר אדם / חנות / אתר שמוכר דבר מעבד כזה?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
אשמח לדעת, מכיוון שאני מתלבט בין כמה לוחות אם שההבדל העיקרי בהתלבטות האם לשלם תוספת כסף עבור לוח הכולל soundstorm...? מה זה בדיוק....(אני יודע שזה איזו יציאה אופטית של כ.קול..?) ומה השימושים שאני יכול לעשות בזה..?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך הלוח אם הזה: A8N-SLI Deluxe אם הוא טוב או שווה לקניה (אל תגידו לי תקנה DFI רק תגידו מה דעתכם?) תנו לי ציון שלו..... וגם תתנו לי ציון על זה: A8N-SLI Premium ומה ההבדל ביניהם....
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי לוח MSI ms-6712 וזכרון במהירות 266 MHZ. לכן אני רוצה לקנות מעבד שעובד על 266 MHZ (אחרת הזכרון יגביל)... אני רוצה לקנות את המעבד AMD Authlon XP 2600 MOBILE שידוע יכולות אוברקלוק ובלה בלה... בקיצור הוא המעבד [glow=green,2,300] הכי טוב[/glow] ב 266 mhz . עכשיו, אני לא בטוח אם הלוח שלי תומך בו, וגם לא רשום באתר על המעבד הזה, הוא עובד על מכפלה של 15, לכן יכול להיות שתהיה איתו בעיה... ה Chipset שלי הוא KT4V ואני יודע שאנשים שיש להם KT3VULTRA שזה פחות טוב משלי אבל ULTRA הצליחו להפעיל את המעבד הזה על המחשב שלהם, האם יש מישהו שיודע אם המעבד יעבוד על המחשב שלי (הלוח תומך במעבדים עד 2800 (333) אבל הזכרון שלי הוא 266 תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעייה - אני לא יודע מה לבחור אז ככה אם אני הולך על ה -754 אני לוקח את הלוח אם - MSI K8N Neo Platinum אם אני הולך על ה- 939 - אני צריך המלצה למה שהכי טוב כיום או שהולך לצאת בטווח של שבועיים עכשיו האם כדאי להמר על ה - 939 שיכול להיות שלא אהיה הצלחה כי לפי מה ששמעתי ההבדלים בינם לא שווים את המחיר (דואל זיכרון וזהו בעיקרון) על מה לדעתם כדי לי ללכת?
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
קניתי היום EPOX 8RDA+ משומש ולבחור שקניתי ממנו לא היה את הדיסק של הלוח ... הוא אמר שאם אני מתקין את הדריברים של הNFORCE אז הם תומכים בכל, כולל הכרטיס קול והכרטיס רשת ואז לא צריך את הדיסק של הלוח ... האם זה נכון ?
-
- 6 תגובות
- 583 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר חזק intel p-4 3.0 או amd athlon 64 3000 תודה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי מה זה sonoma ומה זה santerino מישהו יודע מה זה ומה ההבדלים וכמה זמן הם קיימים ואם הם עדיין קיימים
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-