מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אני ישמח אם זה יהיה אסוס וציפסט אינטל
-
- 7 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו יש משהו עדיף ? באותו מחיר בערך.?.. אני מתכוון לקנות כנראה p4 3.0 למרות שאני מתלבט אם לקנות amd
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) Gigabyte GA-8I945P-G 1024 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM) NVIDIA GeForce 6600 (256 MB) Disk Drive WDC WD2000JS-00MHB0 (186 GB, IDE) TSSTcorp CD/DVDW TS-H552U זה המחשב שיש לי רציתי לשפר אותו או להחליף לו חלקים או להוסיף לו כמו להחליף מעבד אם אפשר על הלוח הזה להוסיף זיכרונות להחליף כרטיס מסך? וצורב גם ולהוסיף כונן קשיח יש לי 1000 שקל לכל הבלאגן ואני לא יודע מה לעשות ומה כדאי...כדיי שהוא ייהיה יותר חזק..
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכלם אני חדש ולא מבין גדול במחשבים אני צריך את עזרתכם בנוגע לזכרון יש לי פנטיום 3 ורציתי לדעת איזה מהירות זיכרון אני צריך מהירות מעבד 446 מגה הרץ יש לי מקום לשלוש סטיקים אני יודע שאני צריך זכרון SDRM אבל אני לא יודע באיזה מהירות העם יש איזה דרך שאני יוכל לדעת בתודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
לצורך העניין - KINGSTON 1GB 800MHZ CL5 - איך יש הפרשי מחירים כל כך גדולים כמו כאן: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=423589 מה ההבדל בינהם אם יש בכלל??
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכם קניתי לוח אם MSI K8N NEO PLATINUM וקיבלתי משהו מאד מוזר: התומך של המקרר, שמתאים למקרר של AMD , מודבק חזק על גב הלוח. בחנות(PANDAS) אמרו לי שככה מגיעים הלוחות האלה וצריך להוריד את זה בכח. ניסיתי להפעיל כח סביר אבל הוא לא יורד. מכיוון שקניתי מקרר של זלמו אני חייב להוריד את התומך הזה. הסכמנו עם החנות שאביא את כל החלקים והם ירכיבו (בתשלום כמובן). רציתי לשאול אם מישהו יודע שזה נורמלי עם הלוח הזה? חבל שלא אמרו לי את זה לפני שקניתי את הלוח. ואם צריך כח ומשהו ייפגע האם האחריות הלכה? תודה, דני.
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
היי, אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים (או תמיכה טכנית), מתנצל מראש. המפרט שלי בפרופיל אבל מה שרלוונטי לשאלה הוא: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D PQI 400MHZ PC3200 Dual Channel 1024MB 2-3-3-6 הכל עובד תקין רק שקיבלתי היום עוד שני זכרונות (משומשים אבל אמורים להיות טובים): A-Data Vitesta DDR500 2x512mb הבעיה שאני לא בטוח במאה אחוז מה הזכרונות האלו, זה בדיוק כמו הסטיק בתמונה הבאה: http://www.hardware.info/en-US/productdb/bGlkapiWmA/viewproduct/AData_Vitesta_DDR_500_1_GB (רק 512MB כל אחד) כשאני מפעיל את המחשב איתם הוא לא עולה, אפילו לא מציג במסך כלום - אבל גם לא מצפצף בכלל (וכשאני מחבר כמובן רק אחד אז הוא כן מצפצף). יש למישהו רעיון? אולי הם לא מתאימים? תודה מראש, ilPAL
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
בכמה כדי למכור היום מעבד אינטל פנטיום 4 נורת'ווד 2.8 512K 800Mhz? ובכמה כדי למכור היום לוח EPOX 4 PDAI? שניהם יד ראשונה (כלומר קניתי אותם מהחנות).
-
- 6 תגובות
- 554 צפיות
-
-
היום אבי רכש זכרון 512MB 400MHz DDR. במחשב שלו יש זכרון 256Mb 133MHz DDR SDRAM . האם אפשר לשים את שתי הזכרונות? או שעדיף רק את ה 512MB?
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
עברתי על thread-ים בפורום abxzone וניתקלתי ב thread הבא : http://www.abxzone.com/forums/showthread.php?s=a7cdc2dbb618f584e792452ac595c621&threadid=49814 האם זה נכון ? לא ראיתי שום הזכור לזה בכל מקום אחר ברשת.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
חיברתי אותו לפי אינטואיציה שכן החיבורים שיש לי במארז [החדש] שונים לגמרי ממה שכתוב בחוברת של הלו אם. [כתוב עליהם דרים שונים] עכשיו אני חיברתי יש אור בעכבר אבל הוא לא מגיב ניתקתי וחיברתי מאחורה וזה פועל... מישהו אולי יכול לעזור לי כאן? asus p4p800 אם זה משנה משהו.....
-
שלום, אהי מתלבט בין שני הלוחות האלה, יש המלצות? דרך אגב, בחרתי בלוחות אילו מאחר ואני מרכיב מחשב וחשוב שרוחב הלוח יהיה עד 20 ס"מ יתקבלו בברכה גם המלצות נוספות תודה
-
- 8 תגובות
- 554 צפיות
-
-
הי כבר קראתי את המדריך עדכון ביוס באתר, ואחרי הרבה חיפושים מצאתי סוף סןף את העדכון המתאים לביוס שלי יש לי לוח אם של Procomp מדגם B680\683 עכשיו מצאתי את הקובץ עדכון ביוס הכי חדש שיש שנקרא B683V26.BIN (תתקנו אותי אם יש לכם יותר טוב ..) ועכשיו נתקעתי....כי החברה של הלוח אם פשטה את הרגל או לא יודע מה אבל אין לה כבר אתר.... ויש לי את קובץ העדכון ביוס...אבל אין לי את התוכנה שמעדכנת ביוס ללוח אם הזה, כמו שרשום במדריך שצריך לשים את התוכנה שמעדכנת + קובץ העדכון בדיסק בוט.... מה אני עושה ? איך אני מעדכן ביוס במקרה הזה ?
-
- 7 תגובות
- 554 צפיות
-
-
איזה זיכרונות יותר טובים לאוברקלוק שני golden dragon 256 mb 3500 או שני CORSAIR 256MB 3200 CAS2
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות זיכרון ואני שומע רבות על מושקין כמה שהיא טובה אז רציתי לשאול אותכם מה אתם אומרים על הסוג הזה של הזיכרון Mushkin 512MB PC3200 Green והאם הוא שווה לי זה עולה 570 זה מפנדה
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
תסתכלו בתמונה מה-cpu z הוא אמור להיות 2.4 גיגהרץ והוא 1.8 למה זה מישהוא יודע ובדקתי הוא על מצב רגיל בביוס [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום! תיראו יש לי מעבד e8400 לוח ASUS P5QL-E ספק 550wtt כרטיס מסך 9800gtx+ 4gb ram אחשיו תיראו התקנתי אוורסט ליראות מה עם המעלות,ופיתאום אני רואה שכתוב לי רק CPU שזה הראשי ועוד אחד מיתחתיו שכתוב CPU #CORE 1 ואין לי cpu 2 ברוב הפעמים שראיתי שילדים מעלים תמונה מאוורסט יש להם שם 3 דברים cpu,cpu core 1,cpu core 2 ולמה לי אין את 2????
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
-
תגידו נדמה לי או שAMD ירו לעצמם ברגל ברגע שהגבילו את הזיכרון המתמון ל 1/2 מגה למעבד :s05:
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני עומד לקבל מעבד QX9770 ואני צריך לקנות לוח-אם שיתאים לו הכולל תמיכה בSLI. לגבי תקציב.. אין ממש הגבלה, זאת אומרת כל עוד הלוח יהיה שווה אין לי בעיה לשלם כמה שצריך. כמובן לא צריך שטויות כמו תמיכה בשני מעבדים. RAID יהיה נחמד.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
המיפרט AMD 3200 AM2 DDR2 533MHZ X1600Pro PCIE 80GB WD SATA אני לא עושה שום אוברקלוק שום כלום. אני צריך ת'לוח הכי פשוט שאפשר מתוצרת .MSI ופשוט שיתמוך במחשב וזהו. כמה שיותר זול יותר טוב.
-
- 6 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי לינקים למדריכים לנושאים הבאים : כל הטכנולוגיה בזכרון עם הצ'יפים של ה g.skill bh tccd וכדומה הסברים (אני יודע שזה לא קשור לפורום הנ"ל פשוט לא רציתי לפתוח שני ת'רדים ) על ספקי כח איך הם עובדים ועל מאווררים מה זה אומר mm nn ו תודה לעוזרים ....
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אז ככה קניתי ראוטר ואבא שלי התחיל להתלהב מזה ועכשיו הוא רוצה שאני אחבר לו תמחשב הניד שלו שהוא יחסית ישן ומאד בעייתי כמעט תמיד יש מסכים כחולים (קצת הגזמה) בכל מקרה אני מעוניין להריץ מספר בדיקות על המחשב אני יודע שיש את primer 95 אך מנסיון שלי לא הצלחתי אף פעם להריץ אותה (טיפש שכמותי ) ואני גם מעוניין להריץ בדיקה לזיכרון ושמעתי שיש איזה שהיא תוכנה ששמים אותה על דיסקט ואז היא בודקת את הזיכרון אז אפשר לינק והסבר? אני יודע שזה נושא שנטחן אך חשבתי שבגלל שזה לפטופ זה שונה? ועוד דבר זה פנטיום 3 1 GHZ תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח ישן intel D865GBF/D865PERC עם 2X256MB זכרון, במהירות 400MHZ אני רוצה להוסיף זכרון 2x1G במהירות 667 במקום הזכרון הקיים. כתוב שהלוח תומל עד 400MHZ, מה קורה אם שמים 667? האם יהיה צורך לשנות משהו בהגדרות BIOS כשמחליפים? תודה רבה רבה יואב
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-