עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by דני זוקו,

מחפש לוח אם מומלץ ואיכותי עד 600 ש"ח

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  2. Started by miki26,

E2180 או PD925 רק בין שניהם מה עדיף? אני מבקש תשובה כי זה דחוף לי קצת

• 6 תגובות
    • 528 צפיות
  3. בשביל לדעת לגבי ה8800GT 512 הCPU-Z לא מראה לי :\

• 6 תגובות
    • 528 צפיות
  4. Started by climax,

http://www.clubit.com/product_detail.cfm?itemno=A4354017 זכרון PATRIOT .. וגם מה דעתכם על המחיר? אותו זכרון בדיוק של CROSAIR עולה 15 דולר יותר.. האם שווה לקנות אותו? ראיתי שהוא קיבל EDITOR CHOICE ב TOMS HARDWARE

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  5. Started by olegp1,

שלום אציתי לשאול במה נובע ההבדל בין שני מעבדים והאם הוא משמעותי אם אפשר לפרט כמה שיותר תודה ‎Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7500, 2.2GHz ,800MHz FSB, 4MB L2 Cache‎ ו ‎Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7250, 2.0GHz ,800MHz FSB, 2MB L2 Cache‎

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  6. Started by Yosi199,

מצד אחד מפרסמים אותו כאוברקלוקר מעולה ביחד למחיר ומצד שני קראתי שהוא לוח פשוט ובסיסי. איך הוא בOC? יוצא דופן בטווח מחירים שלו או שדומה לכל הלוחות בקטגוריה שלו?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  7. בהמשך לשרשור הקודם בנושא, שבו העלתי את השאלה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=311868.0 הכרטיס ה- OB מריץ מצויין (ולא מעמיס על המעבד), HD בכל רזולוציה ואת Aero של VISTA ללא בעיה. יכול להיות מעולה ל- HTPC, לידע כללי...

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  8. אם אפשרי בתקציב אז תמיכה בפנום

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  9. Started by bbarakt,

אני משתמש בתוכנה PC Probe של ASUS והכל בסדר לוח אם 30C אבל פתאום זה קופץ ל-148C או 149C. הורדתי את התוכנה PC WIZARD ושם הוא לא מזהה את הלוח אם. הורדתי EVEREST וגם שם הוא לא מזהה את הלוח אם. סגרתי את המחשב ל-3 דקות והדלקתי ופתאום המעלות בסדר 30C וגם גל התוכנות מזהות את הלוח אם גם ב-30C. בדקתי ב-BIOS בפעם הרביעית שזה קרה וזה מראה שהלוח אם במעלות 149C-. מה יכול להיות? ד"א ריסט לא עוזר. וזה בטוח C בגלל שהמעבד תמיד בסדר והוא על C וגם מסומן במעלות של הלוח אם C. לא יכול להיות שכל התוכנות+BIOS טועות. אז מה יכול להיות?

• 5 תגובות
    • 528 צפיות
  10. כמו בכותרת, לא חייב להיות בדיוק, אפשר גם חריגה קטנה. תודה מראש, אורי

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  11. Started by oded900,

איזה לוח AM2 עדיף מהלוחות בכותרת? יש איזה לוח אחר מומלץ בתקציב של עד 500 ש"ח? תודה.

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  12. Started by it4chi,

שלום, מישהו מכיר לוח אם מבוסס G965/G33 עם יציאת DVI? תודה.

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  13. Started by koby100,

שלום לכולם רציתי לשאול בקשר ללוח ASUS M2A-VM ראיתי במספר פוסטים בפרום שאחיו הגדול ASUS M2A-VM HDMI הוא לוח מוצלח (למחשב זול שצריך כרטיס מסך מובנה) הלוח גם מופיע במפרט: "מערכת מחשב לעבודה משרדית בתקציב של 2000 ש"ח - ללא מסך." http://hwzone.co.il/specslist/view/33 לעומת זאת נתקלתי בפוסט עם הרבה ביקורת על הלוח: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=258029.0 האם למרות הביקורת הלוח עדיין מומלץ? האם גם האח הקטן ללא HDMI מוצלח? האם האח הקטן עדיף על הלוחות שבמפרט "מערכת מחשב לעבודה משרדית בתקציב של 1500ש"ח - ללא מסך." http://hwzone.co.il/specslist/view/52 תודה קובי

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  14. Started by מר מקלדת,

כידוע אף מע' הפעלה 32bit לא מסוגלת לעבוד עם יותר מ-4GB. הבנתי שב-XP זה מזהה מקסימום 3.25GB אם שמים 4 סטקים של 1GB - האם 4 הסטיקים האלו יעבוד בדואל צ'אנל? כמה זה יזהה אם ישתמש בשני סטיקים של 2GB? זה יעבוד בדואל צ'אנל?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  15. Started by ORrrr,

Gigabyte GA-M55SLi-S4 Gigabyte GA-M55S-S3 האם זו אותה ערכת שבבים או לא כי ניסיתי להבין ולא הבנתי בדיוק? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  16. המיפרט AMD 3200 AM2 DDR2 533MHZ X1600Pro PCIE 80GB WD SATA אני לא עושה שום אוברקלוק שום כלום. אני צריך ת'לוח הכי פשוט שאפשר מתוצרת .MSI ופשוט שיתמוך במחשב וזהו. כמה שיותר זול יותר טוב.

• 6 תגובות
    • 528 צפיות
  17. היי, כרגע מותקן דיסק מסוג SATA1, ואני רוצה להתקין עוד אחד מסוג SATA2, תהיה לי בעיה? תודה, אופיר

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  18. אני חושב לקנות עכשיו מעבד E4300 עם לוח P35 ועוד פרק זמן מסוים- חצי שנה שנה אני אחליף למעבד קואד במחיר נורמלי. שווה התכנית? אני פחות מעוניין בQ6600 בגלל החום והחשמל שהוא צורך, הפנרין אמור להיות הרבה יותר טוב ממנו.

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  19. Started by Aner,

אשמח לדעת, מכיוון שאני מתלבט בין כמה לוחות אם שההבדל העיקרי בהתלבטות האם לשלם תוספת כסף עבור לוח הכולל soundstorm...? מה זה בדיוק....(אני יודע שזה איזו יציאה אופטית של כ.קול..?) ומה השימושים שאני יכול לעשות בזה..?

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  20. Started by e-vol,

הלוח הוא של SHUTTLE ומבוסס על BX440 האפשרויות המקסימליות בביוס ובלוח הן 133 FSB ומכפלה של 5 מה המהירות המירבית שמעבד יכול לרוץ על הלוח הזה? אני שואל כי יש לי סלרון 500 עם FSB 66 ומכפלה 7.5 והוא רץ כמו שצריך ב 500 האם זה אומר שאין חשיבות למכפלה המקסימלית של הלוח? ולמשל מעבד פ-3 1000 באס 133 ומכפלה 7.5 יעבוד ב 1000?

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  21. Started by Dwhore,

ערב טוב. הממ. הלוח אם שלי הלך. אני צריך אחד חדש. יש לי amd barton2500+ זכרונות : A-DATA 512 x 2 (אחד מהסטיקים הוא עד 500mhz) אני צריך לוח טוב לoc ועמיד. לא כמו הnf7 המעפן הזה.. תודה!

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  22. אין לי שום דיסק עם דריברים של הלוח אם והאתר שלהם מאוד איטי ובכלל מקולקל אני חושב (504 Gateaway) יש למשהו מושג איפה אני יכול למצוא דרייברים ללוח אם שלי הלוח הוא )Msi 865pe Neo2-s (ms-6728

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  23. פשוט כל מה שאתם יודעים.. (ואם אפשר אז לכתוב פה ובעברית ולא להפנות אותי לאתרים) תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  24. יש לי לוח אסוס A7N8X דלוקס והתוכנה נקראת ASUS PC PROBE

• 6 תגובות
    • 528 צפיות
  25. Started by shimon956,

שלום לכולם אני רוצה לקנות זיכרון ואני שומע רבות על מושקין כמה שהיא טובה אז רציתי לשאול אותכם מה אתם אומרים על הסוג הזה של הזיכרון Mushkin 512MB PC3200 Green והאם הוא שווה לי זה עולה 570 זה מפנדה

• 0 תגובות
    • 528 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.