מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להחליף מעבד, איזה כדאי? 9450? 9550? אולי אחר? ניתן לראות את המערכת שלי בפרופיל שלי לשימושים גרפיים בלבד כולל תלת מימד (3DMAX+AFTER)
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום, שמתי לב שביטוי מנחה בפורום הוא עדכון BIOS. רציתי לדעת כמה דברים: 1. מתי אני יודע שאני צריך לעשות עדכון BIOS? (ולמה כמובן?). 2. איך אני מבצע עדכון BIOS? תודה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
ללא המהרה DDR2-667 CL 4-4-4-12 או DDR2-800 CL 5-5-5-15 ?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם... התיעצתי פנ לפני כמה זמן לגבי לוחות X48 תומכי DDR 3 ותגעתי לרשימה שממנה אני כנראה צריך לבחור לכן אני מתיעץ ושואל איזה לוח יהיה הכי מוצלח ומה היתרונות של כל אחד (המעבד Q9450) והוא מיועד לCF 4870 וOC קל עד 2500 ש"ח לא משנה לי המחיר והמועמדים הם : Asus -P5E64 WS Evolution (שכרגע לא ראיתי עדיין מי מוכר) Asus - P5E3 Premium/WiFi-AP @n ( לא יודע לגבי הצורך ב WI-FI - תמיד טוב שיש לא ? והוא נראה לי רציני). DFI - LANPARTY UT X48-T3RS (הבנתי השם חברה מעולה לא ?)(והוא גם ממש לוח יפה ..לא שזה שיקול(אולי קצת שיקול)). MSI - X48C Platinum (איך החברה?) GIGABYTE - X48T-DQ6 (הוא נראה לי הכי סטנדרטי מתוכם) מה הכי מומלץ? (אפשר גם להציע דברים שלא מופיעים פה
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
בקרוב (כנראה שבוע הבא) אני הולך לקנות מחשב חדש. הסתכלתי על הרבה נושאים כאן לגבי לוחות האם. ראיתי לוחות אם ממחיר של 500 ועד מחיר של 1500. השאלה המרכזית שלי האם אדם שלא הולך לעשות OC למחשב, אבל כן מתעסק הרבה עם תיכנות וצריך ניצול מצויין של משאבים יש למשל להסתפק ב-XFire-eSATA2 s775. כלומר לוחות האם כמו ה- DFI ההוא ב-1000 לא יהיה לי טעם בהם אם אני לא אעשה אוברקלוקינג?
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם. בניתי לעצמי מפרט של INTEL I7 הדילמה הקשה ביותר היא בחירת לוח אם. אני מתכנן לבצע OC על בסיס קירור אוויר למעבד I7 920 ההתלבטות הקשה היא לבחור בין שני הדגמים האלה 1- DFI LANPARTY UT X58-T3eH8 Intel X58 2- GIGABYTE GA-EX58-EXTREME אני נוטה יותר לכיוון ה GIGABYTE אבל ההמלצות דווקא הן על הלוח של DFI אנא תעזרו לי לבחירת הלוח הנכון.
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי מחשב PD805,1024 DDR 533 לוח האם שלו עושה בעיות יתר והוא דורש החלפה... אני מחפש צ'יפסט של אינטל בעיקרון שיתמוך בחומרה הזאת,ועדיף לא 945 (946 מצוין מבחינתי) במחירים הנ"ל תודה
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
הפרש המחיר בין שני המעבדים עומד על 250 שח המערכת מיועדת בעיקר למשחקים עם כרטיס חזק בסיגנון x1950pro or x1900xt ולא יתבצע overclock מפני שהלוח התקציבי שבחרתי (asrock) אינו מאפשר זאת . כך שהשאלה בעצם מתייחסת להבדלי הביצועים במהירות ה-stock /default בהרצה של משחקים ברזולוציות גבוהות 1600x1200 עם פילטרים,כך שרוב העומס מוטל על הכרטיס הגרפי והמעבד ממלא תפקיד משני. הבעייה שכול ה-benchmarks שיצא לי לראות עד כה, בודקות את הביצועים של המעבדים ברזולוציות נמוכות וללא פילטרים ,ולכן כלל אינן משקפות את אופן הרצת המשחקים בפועל. קישורים למחירים החדשים: http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={602F42E9-39…
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
בימים הקרובים אני קונה מחשב חדש עם לוח אם 965P-DS3, עכשיו רציתי לדעת האם הלוח הזה לא עושה בעיות, ואיך הכרטיס קול שלו? כי ראיתי שעכשיויוצאים לוחות אם חדשים, 35 P (אני מקווה שזרשמתי את השם המלא) איזה יתרונות יש להם? תודה רבה, גיל
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
Gigabyte GA-M55SLi-S4 Gigabyte GA-M55S-S3 האם זו אותה ערכת שבבים או לא כי ניסיתי להבין ולא הבנתי בדיוק? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום. אני יודע שלחברת AMD יש מספר תושבות למעבדי ה-athlon 64 שלה. שאלתי היא מה זאת התושבת הזאת- socket 940 ומה זאת התושבת הזאת- socket f 1207 שאלה נוספת שיש לי היא שאני יודע שתושבת ה-am2 היא בעלת 940 פינים. שאלתי היא מה הם תפקידם של הפינים במעבד, ובמה התושבת הזאת שונה מתושבת ה-940? תודה מראש ךעונים וללא עונם
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני פשוט הול לקנות את אחד משני הלוחות הבאים : ASUS A8N32-SLI DELUXE- ATX או DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D
-
- 7 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אתמול קניתי זיכרון DDR של קינגסטון. 2 סטיקים של 256 כל אחד. מה שמוזר שאחד לא דומה לשני (שניהם אבל עם המדבקות של קינגסטון ובאריזות מקוריות). לאחד אם אני לא טועה היו 8 צ'יפים של קינגסטון ולשני 4 צ'יפים של חברה אחרת (לא זוכר את שמה...). לשניהם אותו מספר בדיוק רק שלאחד היה רשום 1 בסוגריים ולשני 2. התקנתי אותם במחשב והכל תקין, הוא רואה באמת עוד 512 מגה... בכל זאת מעניין אותי למה שני הסטיקים נראים שונים? למישהו יש מושג?
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה מעבדים מתאימים לסוקטים A 754 939 בתודה מראש ארז
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
בוקר טוב! יש ברשותי את השילוב של הלוח והמעבד הבאים: AMD 4200+ X2 ב OC של 2.20@2.60 ולוח אם : MSI K9N Neo v1.0 MS-7260 יש לי הזדמנות לקבל במקומם INTEL E4500 2.20GHZ לוח אם: GIGABYTE G31 הפשוט והקלאסי (הלוח שיש לי כרגע לא נראה לי יותר טוב ) , יש לי נטייה לבצע את ההחלפה הזאת, כי לפני שאני שואל פה חרשתי קצת את גוגל ומצאתי שהוא אוברקלוקר מצויין ושה4200 חלש בהרבה מה4500 ואפילו יש מצבים שה4500 נותן יותר ביצועים מE5200 (אני מודע לכך שהוא לא CORE 2 DUO ), בכל אופן, מה אתם אומרים? שווה? (מתוכנן OC, כמה שיותר, יש קירור ,יש זיכרונות, יש ספק, לא צריך כלום ) . תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בסדרה של מחשבים של COMPAQ עם לוחות שהקבלים שלהם התנפחו ודופקים את המחשב. מישהו שמע על משהו כזה במקרה?? מישהו אמר לי שלפני כחודשיים - חודשיים וחצי היתה כתבה על מישהו שגנב פטנט של קבלים דפוקים ויש סדרות שלמות של לוחות עם קבלים דפוקים
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שנקראת SIX ENGINE מישהו מכיר אותה? יש שם 5 מצבים לשליטה בחיסכון על אנרגיה ועוד כל מיני דברים האם מישהו יכול להסביר לי על איזה מצב כדאי להיות כל פעם? עכשיו אני על MAX SAVING POWER אך במשחקים ובדברים שצריכים מאמץ, צריך לשנות למשהו אחר? תודה מראש [=
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
האם ללוח אם ASUS M2N-E למעבד AMD יש כרטיס מסך וקול מובנים? האם הוא נחשב ללוח אם טוב למחשב לשימוש ביתי סטנדרטי?
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
-
אני די חלש בכל הקשור לחומרה ולא מסתדר עם כל התיאורים שנותנים בפירוט על הלוח אם השאלה היא הממ הוא יחזיק זכרונות שדורשים 2V ומעלה? (קראתי איפשהו שהDS3 עושה איתם בעיות אז אני רוצה להיות בטוח..) למשל, האם הוא יעבוד עם: OCZ OCZ2G8002GK 2GB Kit DDR2-800 PC2-6400 Gold Gamer eXtreme XTC Edition Dual Channel Memory
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי לוח של אסוס A7N8X-X ולא מצאתי באתר הבית את מה שאני מחפש. אז עד איזה מעבד הלוח שלי תומך? תודה!
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי מחשב לפני שלוש וחצי שנים ככה אז איזה סוג של זיכרון יתאים לי?
-
- 7 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר לוח אם מבוסס G965/G33 עם יציאת DVI? תודה.
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לעזרתכם. יש לי לוח אם גיגהביט התומך במעבדי ATHLON XP וזכרון SDRAM DDR ואני מעוניין לשדרג אותו. מה המעבד הכי מהיר שאני יכול להתקין? איזה סוג זכרון אני בדיוק צריך, SDRAM DDR, זה משנה המהירות? והאם אני אשים לב לשינוי בין מעבד ATHLON XP 2000 עם 512מגה זכרון לדוגמא למעבד XP 2600+ עם 1 ג'יגה זכרון וכרטיס מסך 6600GT לעומת 5200FX - האם באמת משחקים החדשים של היום ירוצו טוב? תודה,
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
בסה"כ קיים הבדל מבחינה פיזית בין DDR ל-DDR2 ? יש פה מחשב עם 2X256 ב-DDR ואני רוצה להוסיף 2GB של DDR2 זה אפשרי? ידוע לי שהשאלה אולי לא הכי חכמה, אבל אני רוצה להבין ואשמח להסבר. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-