מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
היי קניתי מחשב חדש...ואולי ההודעה הזו היא בעצם סתם הזדמנות להשוויץ במפרט: AMD 64 2800+ Epox 8KDA3J 512 של GEIL, לא זוכר הדיוק את הדגם, אבל יש להם cas של 2.5 ואין לי כוח לבדוק תזמונים (אפילו שאם תגידו לי איזה תזמונים כדאי, אני מאוד אשמח) וכרטיס מסך טיפה זבלה Radeon 9200 של Gigabyte הבעיה היא כזו: בדקתי עם כמה תוכנות והעניין הוא לא חד משמעי: התוכנה של לומח האם, אומרת מן הסתם שהמתח שעובר למעבד תקין ועומד על 1.5 ומשהו (כשהוא אמור לעמוד על 1.6, אני חושב. אם מישהו יודע אחרת שיאמר כעת או ישתוק לעד). באותה דעה מחזיק גם הביוס של שטוען שהמעבד מקבל וולט וחצי. ותוכנות אמינות טיפה יותר, כמו אוורסט או סנדרה טוענות שהמעבד מקבל 2.5, אפילו טיפה יותר. מה אני מאור לעשות? איך אני בודק את זה?…
-
- 4 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, לפניכם כמה שאלות חשובות מאוד (בשבילי) לפני קנייה צפויה (ממש בימים הקרובים): 1. מה עדיף? מעבד אינטל פרסקוט 1MB קאש 3.0G E או מעבד 64 ביט של AMD? (אם אפשר תשובות מפורטות) 2. מה עדיף? לקנות כרטיס מסך 9800PRO 128MB או X600XT שעובד ב- PCI EXPRESS? (שוב, אם אפשר - תשובות מפורטות) 3. עד כמה קריטי לבחור ספק כוח איכותי ולא סתם רגיל? בתודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
קראתי את כל הדיונים על שניהם , חצי אומרים שה MSI יותר טוב... יותר יציב ,מסודר יותר טוב,ביקורות יותר טובות וכו' והחצי השני אומרי שהאפוקס יותר טוב מישהו יכול להגיד לי תכלס מה עדיף ? מבחינת פיצ'רים , יכולת OC , יציבות , נוחות ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 433 צפיות
-
-
ביום בהיר אחד יצא לו דום 3 וחסר לי ראם (512 ) ואני רוצה ג'יגה ראם אני שואל מה יותר טוב ADATA או TWINMOS ?
-
- 12 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מה עדיף מבחינת ביצועים יציבות איכות ו בקיצור מה יותר טוב?? Abit NF7 v.2 אווו Gigabyte GA-7N400 (אני לא מתכנן אוברקלוק)
-
- 9 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי EPOX 8KDA3+ עם שתי זיכרונות 512 DDR עכשיו נשאר לי מהמחשב הקודם זיכרון 512 SDDR האם כדאי לי להוסיך אותו או שהוא רק יוריד לי את היכולות של המחשב?
-
- 13 תגובות
- 583 צפיות
-
-
צריך המלצה ללוח אם, מעבד וזכרון למערכת מבוססת 64Bit. עד 2000 ש"ח תודה. *בכמה אפשר למכור לוח אם NF7 מעבד 2500+ עם קירור של ונטק Gforce 2 64MB זיכרון 256MB SpekTec עם קירור של ונטק כונן קשיח 20GB Maxtor כולל מארז וספק וצורב LG X52??
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
כמה מתח מקבל 2.4 800 הרץ מתח בסיסי? כרגע הוא על 1.525V אבל יש קריסות מוזרות
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
-
ASUS P4P800 DELUXE...?? ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
שלום מישהו יכול לומר לי מה מיוחד בלוח אם הזה???
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
איזה חברה של זיכרון הכי כדיי לקנות 1 MUSHKIN 2 KINGSTON 3 CORSAIR 4 OCZ אני רוצה לקנות אחד מהחברות האלה ואני לא יודע מה הכי כדיי כולם עולים בארך אותו מחיר מה הכי כדיי ???????? ואני מדבר על דואל 2 של 512 3200 ואני חושב שאני צריך לקנות את של מושקין זה http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-146-290&depa=1 ואני קונה את זה מחול דרך אגב {ממש ממש תודה לעוזרים} :anim-jjd:
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אפשר לחרוג טיפה מהמחיר אבל לא בהגזמה ואני רוצה שיהיה בוא 4 מקומות לזיכרון ועוד שאלה יש לי עכשיו מעבד של אינטל וגם לוח של אינטל האם הזיכרון שיהיה לי עכשיו יעבוד במחשב החדש ?? וגם מה זה שרשום במעבדים נגיד "AMD 64 3200 +2.0G" מה זה ה "2.0G" מה זה נותן? זה חשוב? תודה רבה...
-
- 14 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על לוח אם הזה??? ??? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1198&products_id=7024 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום לכולם... קיבלתי לפני שבוע את הלידטק 6800GT . וגליתי שאני לא מנצל אותו בגלל חוסר זכרון . יש לי לוח אם שתומך בזכרונות RDRAM עם 256 מגה וכמו שאתם הזכרון הזה הוא סיפור יקר ויחד עם מעבד 2.26 של אינטל ובאס של 533 המליצו לי להחליף את השילוש. אני דיי סגור על אטלון 64 2800 או אולי 3000 . שאני מקווה לסחוט ממנו באוברקלוגינג ולהגיע למעבד יותר גבוה. אני מתלבט לגבי זכרון ולוח אם על מה אתם ממליצים? כמובן שהמחשב בעיקר לדום 3 פאר קריי והאף לייף 2 ;D תודה...
-
- 30 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי מעבד מסוג Pentium 4 northwood C במהירות שעון של 3.0GHz עם קירור מקורי של אינטל טמפרטורת המעבד הממוצעת היא 55 מעלות אך במקרים קיצוניים מגיע המעבד גם לטמפרטורה של 70 מעלות זה תקין או שישנה בעיה במערכת שלי?
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אוקי חבר'ה בן דוד שלי התחיל עם הבדיחות שלו שוב אני רוצה שתשתיקו אותו, גם כן זה חושב שיש לו פרסקוט אז יש לו מעבד על. הוא מתחיל לבסס לי דברים על סמך בן אדם אחד. אני רק רוצה שתסבירו לו שפרסקוט "קצת" מתחמם יותר מאתלון xp.
-
- 11 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי הרבה ניסיון בעבודה עם חומרה בסביבת אינטל. מעולם לא התעסקתי עם AMD. בקרוב אני רוכש מחשב חדש וחשבתי לנסות את מה שכולם כאן מדברים עליו. אני רוצה ללמוד קצת ולהבין על עולם ה-AMD. יש לי כמה שאלות: 1. למה בעצם AMD? האם באמת (בהסתכלות כוללת) סביבת הAMD עדיפה על זו של אינטל? אשמח אם תצרפו תוצאות בדיקות של אתרים רציניים. 2. האם הצ'יפסטים של AMD לא נחותים מאילו של אינטל? האם הם תומכים בדואל מוד לזיכרון? מה מהירות הבאס המקובלת והמהירה בלוחות AMD? 3. איזה מעבד של AMD הוא ההמלצה החמה לאנשים שרוצים להשקיע בסביבות ה-4000 שקל במחשב? (בערך 1000 שקל למעבד)? מה נותן לי שהמעבד עובד ב64 סיביות? הרי מערכת ההפעלה לא תומכת בזה... 4. אני מאוד אוהב את ABIT. שמתי לב שכאן בפורום הרוב ממליצים על…
-
- 1 תגובה
- 440 צפיות
-
-
שלום ברשותי מעבד+ AMD athlon 1700 בערך שנתיים פאתום אתמול הוא הפסיק לעבוד ככל הנראה נדפק. כמה זמן יש אחריות על המעבד הזה? איך אני יכול לממשה? תודה L.A
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
האם יש טעם לשים זכרונות מהירים יותר מאשר הלוח תומך??? האם יתכנו בעיות? באיזה מהירות יעבוש הזכרון?
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
AMD Athlon XP 1800+ 1.5 GHz Manufacturer AMD Family AMD Athlon XP 1800+ Internal Clock 1.5 GHz Internal Clock Maximum 1.5 GHz External Clock 133.0 MHz Socket Designation Socket A Upgrade ZIF Socket HyperThreadingTechnology N/A Capabilities MMX, CMov, RDTSC, 3DNow!, Extended 3DNow!, SSE Version AMD Athlon XP 1800+ Caches Level 1 128 KB Level 2 256 KB
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעייה - אני לא יודע מה לבחור אז ככה אם אני הולך על ה -754 אני לוקח את הלוח אם - MSI K8N Neo Platinum אם אני הולך על ה- 939 - אני צריך המלצה למה שהכי טוב כיום או שהולך לצאת בטווח של שבועיים עכשיו האם כדאי להמר על ה - 939 שיכול להיות שלא אהיה הצלחה כי לפי מה ששמעתי ההבדלים בינם לא שווים את המחיר (דואל זיכרון וזהו בעיקרון) על מה לדעתם כדי לי ללכת?
-
- 5 תגובות
- 520 צפיות
-
-
היום הסתכלתי בעיתון מחשבים ואז ראיתי באחד העמודים פרסומת ל A 64 אוקי אמרתי לעצמי מה עם אינטל? עברתי עוד עמוד והופ עוד פרסומת שם ראיתי שכתובת "בעוד אינטל מדשדשת בטכנולוגית 23 ביט AMD כבר מגיעים ל 64 (בערך, לא ביוק כך היה רשום)" בכל מקרה למה באמת אינטל לא מציגה מעבדי 64 ביט ? ולמה איניום 2 עולה כמו איזה מחשב חמוד? (2000+ דולר [רק המעבד])
-
- 10 תגובות
- 968 צפיות
-
-
היי, הבנתי שרק מעבדי AMD BARTON 2500 עם סטפינג מסוים יכולים להפוך בקלות ל3200... אז בדקתי מה כתוב על המעבד וזה מה שכתוב: AXDA2500DKV4D AQXCA 0307MPM מה זה אומר? זה סטפינג טוב?? המעבד בצבע חום ונקנה לפני חצי שנה בערך.... תדוה רבה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 17 תגובות
- 974 צפיות
-