עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום אז ככה יש לי כרגע 2X256 SAMSUNG ורציתי להוסיף עוד זוג עכשיו אני יודע שיש את המספרים האלו על הצי'פים ... מה הסיכוי שלא תיהיה התאמה בין שני הזכרונות ואני לא יקבל דואל ? תודה אהה ועוד משהו יש מצב שזה יפגע לי בOC הנוכחי או שאני יצטרך לשנות פרמטרים ?< בעצם ברור שכן אבל זה גם אומר שאני יהיה חייב לעשות את כל הטסטים מחדש, לא ? ...

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  2. שלום,אני בונה מפרט בשבועיים האחרונים וזה השילוב הסופי(אני מקווה) מעבד Q9450 לוח אם ASUS P5KR כ.מסך BFG 9800GTX זיכרון G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12 מארז CoolerMaster CM690 צורב לא רלוונטי כרגע דגם קשיח 320AAKS WD ספק: Corsair VX 450 1. לפי מה שאני מבין GSKILL הם שוים ברמה לחברות הגדולות יותר,אך מתומחרים יותר טוב. אני מתכנן OC קטן ל3.2 עם המעבד,כך שהבאס אמור להיות 400 לא לגמרי הבנתי את היחס בין הזכרון לOC עצמו,איך זה עובד,מה עדיך לOC כזה CL4 או CL5,והאם בכלל הקיט הזה כדאי. 2.ראיתי את המארז והתלהבתי,הוא מגיע עם 3 מאווררים של 120,למשהו יש חוות דעת עליהם? דחיפת אוויר טובה? רעש? אני מתכוון להוסיף עוד 2 מאווררים של 140 על הגג של המארז ועוד 120 על הצד…

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  3. בגלל שאני לא מבין כל כך במחשבים, אני לא יודע אם צריך לקנות את המעבד בנפרד או לא.

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  4. יש לי מעבד CELERON 2600 ו 512 זיכרון ו40 GIGA ו FX5200 לוח אם MSI 66 IFM ( תומך AGP ) עכשיו אני צריך עזרה האם לקנות מחשב חדש או לקנות כ.מסך חדש ?? ואני מכור ל קונטר סטריק והיא מקרטעת אצלי ועכיש ש HL2 LOST COAST התעדכנה אצלי נכנסתי לשחק המשחק על הרוזלציה הכי נמוכה וכל ההגדרות נמוכות המשחק מקרטיע .. אז אני צריך עזרה במה לעשות עם המחשב הזה

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  5. Started by kfirkb,

ברצוני לרכוש מחשב חדש ושיהיה תותח של מחשב (משחקים כבדים במיוחד ועבודה גרפית) התכנון היה מעבד ה- 6600 QUAD של אינטל אך פתאום צצו כל מיני ביקורות/מאמרים שארבעת הליבות של המעבד הזה "מודבקות" ולחברת AMD יש מעבד 4 ליבות אמיתי (לא מודבקות). 1. מה זאת אומרת "מודבקות"? תמיד חשבתי שזה או שזה 4 ליבות או שלא, מה ההבדל בפועל ומה ההבדל בביצועים? 2. האם שווה לרכוש את המעבד של AMD במקום האינטל הנ"ל? 3. אולי עדיף לחכות שאינטל יוציאו גם מעבד כזה? אם כן עוד כמה זמן צפוי להיות כזה לאינטל ומה לדעתכם יהיה מחירו?

• 6 תגובות
    • 576 צפיות
  6. מכל מיני מקומות קיבלתי רושם שדרוש Registered כדי לעבוד בT1 האם זה נכון? הייתי רוצה גם סדר בבלגן של המונחים של הזכרונות- מגלישה ברשת קיבלתי סלט של דעות סותרות מה שהבנתי: buffered- צ'יפ שמצרפים למודול כדי לחזק את האות מבקר הזכרונות. דרוש בנפחי זיכרון גדולים. registered- רגיסטר שמצורף למודול. מחזיק את המידע ומזיז אותו עם הclock. דרוש להעברת נתונים אמינה יותר מאט את הcas בclock אחד שתי התכונות האלו הן שתי דברים שונים אבל הן תמיד באות ביחד במודולים. ecc- לא קשור לשתי התכונות לעיל. קידוד המידע עם עוד 8 ביטים כדי שאפשר יהיה לתקן טעויות במידע. דרוש לשמירת נתונים ברמת אמינות גבוהה. האם התיאור נכון?

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  7. ראיתי שיצאו גירסאות ביוס חדשות ללוחות של איפוקס , שמעתי שהם ממש טובות.. אבל הם עדיין בגירסאת בטא , מישהו כבר ניסה אותם? (רצוי על הלוח +8rda) תגובות? הערות?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  8. Started by Y.R,

שלום זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום הזה... קוראים לי יהודה ואני בן 17 (שואף יותר לכיוון ה18) מירושלים, רמת ההבנה שלי במחשבים מסתכמת בערך באיפה הכפתור שמדליק אותו ושאם עולה עשן כדי לקחת אותו לטכני... אני מקווה להבין יותר בעזרת הפורום הזה מאחר שהמליצו לי עליו בתור מקדם רציני ומקצועי בידע ולנושא עצמו (אני לא בטוח אם זה מתאים דווקא לפורום הזה אבל לא מצאתי אחד שנראה יותר נכון), אם הבנתי נכון בעצם כול הרעש שאני שומע מהמחשב בא מהמאווררים. יש לי שתים עד כמה שאני יודע (זה לפחות מה שאני רואה כשאני פותח אותו... חחח) המחשב שלי לא מרעיש במיוחד, אבל רציתי לדעת אם יש למשהו עצות איך לגרום לפעולה שקטה יותר שלו, בנתיים אני טיפה נושף על המאווררים מדי פעם כדי שלא יצטבר עליהם אבק תודה מ…

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  9. Started by snird,

ממה שראיתי פה בביקורת הם ממש חזקים.... אבל גם המחירים ביחד איתם בשמים ועל זה יוסיפו גם המחירים של לוחות האם התואמים בטח. השאלה שלי היא האם AMD מתכוונת להתחרות במעבדים האלו? האם יש לה כבר איזו תוכנית נגד? אני אשמח מאוד לתשובה (: תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  10. Started by dattias,

יש לי ga-81945pl-g ואני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש חדש חדש והייתי מעוניין לדעת אם אני יכול לקנות בטכנולוגיית PCI EXPRESS .. תודהתודה...

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  11. Started by dd7,

אחרי שעשיתי פורמט למחשב והתקנתי את הווינדוס אני לא יודע איזה דרייברים אני צריך להתקין, מחשב ישן אין לי שום סידי של דרייברים. מה שכן אני יודע שבתוכנה SiSoftware Sandra זה מראה לי שיש לי את הלוח הזה: Mainboard : ECS M863 לא מצאתי את הדרייברים של הלוח הזה תודה

12. שנקראת SIX ENGINE מישהו מכיר אותה? יש שם 5 מצבים לשליטה בחיסכון על אנרגיה ועוד כל מיני דברים האם מישהו יכול להסביר לי על איזה מצב כדאי להיות כל פעם? עכשיו אני על MAX SAVING POWER אך במשחקים ובדברים שצריכים מאמץ, צריך לשנות למשהו אחר? תודה מראש [=

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  13. 3-3-3-8 או 4-4-4-8 ? cas - ras to cas - ras to perchage - tras

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  14. איך אני יודע איזה CORE יש ל AMD ATHLON 1800 כתוב עליו axda1800lt3c (משנת 1999) דבר נוסף שלא שייך לכאן... אבל שראה לי טפשי לפתוח עוד ת'ראד.... איך אני יודע אם הכונן הקשיח WD 120GB הוא גירסת ה 8MB באפר? תודה OK, I'VE FOUND IT: http://www.amd.com/us-en/assets/content_type/DownloadableAssets/Processor_Recognition_Rev02_ENG.pdf

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  15. חנות אחת נותנת לי את Geil 1GB (512MB X 2) DDR2 800 Dual Channel Value Memory ב 846 ש"ח עם 3 שנים אחריות ואת המחשב כולו אני קונה מהחנות הזאת ואחרת את G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 1024MB CL 5-5-5-15 ב 675 ש"ח אחריות לכל החיים מה כדי לי לעשות לא ציינית שמות של חנויות אם אפשר הציין תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  16. חברים ראיתי ב KSP זיכרונות של סמסונג ב 110 ש"ח ליחידה אחת של GB 667MHZ שווה לקנות אותם?!?! הם מספיק אמינים לדעתכם?!

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  17. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=53645&page=1 כן כן שימו לב תאריך ייצור 07/2005

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  18. Started by liorY1989,

לוח אם INTEL PearlCreek DG31PR http://www.bernard.co.il/product.asp?productid=508 יכול להמליץ לטוב/לרע? ומה עדיף, זה או Gygabyte GA-P31-ES3G? מה ההבדלים העיקריים ביניהם?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  19. שלום, קיבלתי היום לוח mATX מבוסס NF2 תוצרת Albatron,דגם KM18G Pro,הלוח הותקן עם דיסק קשיח חדש,ובעת ההפעלה הראשונית אני מגיע למסך שבו רשום nVidia Boot Agent,לאחר מכן רשום Boot from CD,ואז הוא רושם שמבחן המדיה נכשל,ושצריך לבדוק את הכבל... לאחר כמה שניות הוא רושם שצריך להכניס את דיסק הבוט וללחוץ Enter,מה שמחזיר אותי לאותה נקודה. עזרה plz... תודה מראש. *הדיסק הקשיח תקין.

20. לצורך העניין - KINGSTON 1GB 800MHZ CL5 - איך יש הפרשי מחירים כל כך גדולים כמו כאן: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=423589 מה ההבדל בינהם אם יש בכלל??

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  21. שלום אני מאור ויש לי שאלה לגבי רכיבי המחשב שלי להלן השאלה: יש לי מחשב המורכב מהחלקים הבאים: לוח אם ASUS P7P55D-E מעבד INTEL I3 540 זיכרון KINGSTON 2GB 1333MHZ הפעלתי תוכנה SPU-Z וכתוב לי שם שהיחס הוא 1:23 אני מנסה להבין איך זה יכול להיות כי יחס כזה גבוהה אומר ביצועים נמוכים ככה הבנתי מטכנאי מחשבים בחנות אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי לפי הרכיבים שלי את היחס ואיך מגיעים ליחס הזה בתודה מאור...

22. Started by deso,

יש לי מספר שאלות על זכרונות.. כולם KINGSTON DDR-2: 1. מה ההבדל בין CL3 לCL4? 2. מה ההבדל בין 533MHz ל667MHz? שינויים גדולים? 3. בלוח אם של אינטל (שהוא- ASUS P5LD2), מה עדיף- כרטיס זיכרון אחד של 1GB או שניים של 512MB? תודה

• 9 תגובות
    • 575 צפיות
  23. Started by nec5e,

שלום לכולם. אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי. (לוח אם + מעבד + זכרון). יש לי תקציב של 4000 ש"ח ואני מעוניין במעבד core 2 ו-2GB זכרון. האם מישהו יכול להמליץ על משוה? (ראיתי את הלוח gigabyte ga-965p-DS4 ורציתי לקבל חוות דעת עליו) תודה מראש לכל העונים.

• 8 תגובות
    • 575 צפיות
  24. intel asus צריך לקבל החלטה. מהר!

• 6 תגובות
    • 575 צפיות
  25. Started by gabi_y,

היי השבוע הייתי מעוניין לעשות אוברקלוק למחשב שלי זה המפרט, לוח אם Intel Lemont DP965LT מעבד E6400 זכרונות 512 *4 של Twinmos עד כמה שזכור לי 667 כרטיס מסך NVIDIA GeForce 7600 GS עכשיו לפי מה שהבנתי אי אפשר לעשות בכלל ללוחות אם ,אז ככה מחר אחי קונה מחשב חדש.והוא אמר לי שאין לו בעיה לקבל את מה שיש לי. התקציב שלו פחות או יותר 600 +- ללוח אם פלוס מחיר זהה ל 2G זכרון,עכשיו בגלל שאני מעוניין לעשות אוברק קלוק חשבתי לקנות זכרונות 800 ולהביא לו את הזכרונות שלי ולקנות לוח אם שמתאים לאוברקלוק ולהביא לו את שלי. אין לי דרישות מיוחדות מהלוח.שיהיה כמה שיותר טוב לאוברקלוק יש אפשרות לחרוג מעט מהתקציב. אותו דבר לגבי הזכרונות. תביאו לי הצעות של לוח וזכרונות שנראה לכם הכי מתאים למפרט שלי לאוב…

• 5 תגובות
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים