עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by mishaniso,

שלום רב לכל חברי הפורום!!! אני צריך עזרה למצוא לוח אם שתומך גם ב-DDR וגם בDDR2 שיהיה לו שני כרטיסי הרחבה PCI ושני חריצי הרחבה של PCI EXPRESS כמו כן יש צורך בRAID חומרתי מובנה בלוח על IDE וגם על SATA

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  2. Started by AMIT1024,

אנא רק ממישהו שיודע. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  3. מחפש מדריך להתקנת מעבד בפרט ל-939, גריז טרמי וגוף קירור

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  4. Started by arkady,

שלום. אז הציעו לי 2 לוחות אם שמתאימים, הייתי רוצה לדעת איזה טוב יותר, תודה הדגמים: Asus P4 S800 D-X משהו בסגנון. השני: או שזה Gigabyte GAI865 i865 הכתב לא מובן לי >< ככה כתוב לי על הדף P: מקווה שתבינו, תודה רבה ^^.

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  5. נכון לעכשיו זה המפרט של המחשב שאני קונה מעבד - 969 ש"ח - Intel Core 2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם - 644 ש"ח - GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 זכרון פנימי - 717 ש"ח - G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT דיסק קשיח - 686 ש"ח - Sata2 16MB WD2500KS 250GB*2 343*2 כרטיס מסך - 1880 ש"ח XFX NVIDIA 8800GTS 320MB DDR3 XXX - כרטיס קול - Audigy 2 (יש לי כבר) צורב - 215 ש"ח - LG GSA-H30 215 מארז וספק כוח - 1020 ש"ח - Antec P-150 + HE 430W + 2 מאווררים 9 ס"מ שקטים מאווררים נוספים - 68 ש"ח - *2 GT9225EBDL-1 מאיצים בי בתוקף להחליף ל- AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CUBOX - BOX עם לוח אם ASUS M2N-E רק רציתי לד…

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  6. Started by eran_999,

שאאאלווום חבריים הגיע אליי מחשב עם לוח אם של intel -mb-blkdg31lgl אני מנסה להתקין את הדריברים לכרטיס מסך המובנה שבתוכו והוא מציג לי הודעה להגיע אל מאפייני צג הכנס הפעל בלשונית צג ולקבוע את זה במאפיינים אבל המאפיינים לא נפתח... עכשיו במסך שיש w2252 לא רואים ברור האם זה בגלל בעיית הדריבר לכרטיס מסך המובנה ואם כן מה ניתן לעשות?? תוווודה לעוזזריםם ערן.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  7. Started by IMT,

יש לי 350 ש"ח לקניית 256 DDR מה אתם ממליצים?

• 6 תגובות
    • 565 צפיות
  8. Started by omry3000,

שלום! אני מתכנן לקנות מחשב מחנות ליד הבית שלי. עכשיו אני מכיר את כל החברות של כל החלקים במפרט שלו חוץ מהזכרון של חברת Infinity שבכלל לא מצאתי אותו באינטרנט. מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הזיכרון הזה? תודה, עומרי.

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  9. אז ככה התחלתי עם 1 ג'יגה זיכרון של קורסייר נכנסתי למאפיינים" במחשב שלי" והוא הראה לי 1 ג'יגה RAM היום הוספתי עוד שני ג'יגה של קורסייר נכנסתי שוב למאפיינים "במחשב שלי" והוא מראה לי 2.93 ג'יגה RAM סך הכל והשאלה היא: הוא לא אמור להראות לי 3 ג'יגה עגול ? ב CPU-Z הוא מראה לי 3072MBYTES משהו פה לא מסתדר לי מישהו מוכן להסביר לי מה קורה פה אולי נפלתי על פגם ביצור? אני רוצה לדעת אם ללכת עכשיו להחליף!

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  10. Started by blabla2002,

יש לי שאלה ראיתי את הלוח הזה מופיע http://www.../product_info.php?products_id=3323&PHPSESSID=efcfa583f1559d7bef7e5c9955bb76a3 ואז עברתי לכתובת של הלוח באתר http://www.albatron.com.tw/product/PX845PEV_800.htm וגידלתי שצריך לעשות oc אז בעצם אפשר לעשות את זה בכול לוח לא?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  11. Started by barakzan,

יש לי GA-P55A-UD3 gigabyte ועליו GTX460 ו i5 עכשיו בפרטיס של הלוח אם ראיתי שהוא תומך בcrossfire אבל לא כתוב שהוא תומך ב SLI יכול להיות מצב כזה? מישהו יודע אם הוא תומך ב SLI ??? אני חושב להוסיף עוד GTX460 לקראת היציאה של BF3 אם הוא תומך בכך... תודה מראש ברק

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  12. Started by oren22,

יש לי זכרון 256MB 333MHZ בכרטיס אחד. עושה רושם שזה לא כל כך מועיל למחשב, כי הוא מקרטע לפרקים כמו יפה ירקוני... לוח של GigaBaye, דגם GA-8ST800. כרטיס מסך GeForce4 Ti4200 /AGP X8, 128MB המחשב מתפקד בעיקר עם יישומי תכנות פלאש, משחקים כבדים עם גרפיקה מורכבת. אז השאלות הן: 1) אם אני רוצה לבצע שדרוג - 512MB ב-2 כרטיסים או כרטיס אחד וזהו? 2) איך אני יודע מה המגבלה של המהירות זכרון שהלוח שלי מסוגל לקבל? 3) יש חברה מומלצת לזכרונות? שמעתי המון דעות, לא משהו שאפשר להבין ממנו יותר מדי. המון תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  13. Started by -Blaze-,

עשיתי OC בהדרגה מ266 ל320, הווינדוס עלה כמו שצריך, עשיתי בדיקת יציבות והופיעו נקודות על המסך והמחשב נתקע. הטמפרטורה בOC היא 50 למעבד ו51 ללוח אם. ובלי OC זה 48 למעבד ו44 ללוח אם. לא העליתי שום מתח. נעלתי את הPCI-E ולא נגעתי בזכרונות. איפה הבעיה? אמרו לי שאני אמור להגיע לסביבות ה370, אבל אני לא מצליח לייצב אפילו 320. והטמפרטורות לא נחשבות להגבוהות? ועוד משהו שנורא הבהיל אותי, הרצתי SNM עכשיו ותראו מה קרה ממש על ההתחלה, איך שאני לוחת על RUN. הרסתי את המעבד?! אני מת מפחד פה... ד"א הכל עם קירורי סטוק, והמפרט כתוב בפרופיל.

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  14. Started by Conroe,

מישהו יכול להגיד לי מניסיון/ידע גמור אם ה GA-965P-DS3 הוא Rev. 3.3? המפרט הטכני מראה את המאפיינים של ה REV. 3.3 אבל אני לא מוכן לקחת סיכונים..

• 6 תגובות
    • 565 צפיות
  15. אני חדש כאן ואני אשמח אם משהו יסביר לי את זה

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  16. Started by uNco,

אוקי אני צריך עזרה ממש דחופה בין שתי לוחות אם שאני מתלבט. המחשב שאני קונה אותו הוא בשביל משחקים אז איזה לוח יהיה לי יותר טוב(אל תתיחסו למחיר) בין זה: INTEL TOPSFIELD P43 L1G + FW 1333Mhz לזה: Intel icedale g45 (משהו כזה לא יודע בדיוק איך רושמים תדגם ) זה ממש דחוף וחשוב תודה!(המחיר פה לא חשוב)

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  17. Started by alonkl,

עדכנתי ביוס בעזרה ASUS Update לגרסת Beta של ההכי חדש.. התחילו בעיו ואני רוצה לחזור לגרסה אחת קודם.. דרך התוכנה הוא אומר שצריך איזה Flash או משהו.. ראית באתר של אסוס גם להורדה את הביוס מגרסדה אחת קודם וגם את הFlash.. מישהו יכול להסביר לי עיך לעשות ומהזה הפלאש הזה? תודה רבה על כל עזרה

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  18. Started by Black_Citadel,

לPRESCOTT (הרגיל, לא A) ולAMD BARTON XP ?

19. Started by חובב,

מה הטמפ' הממוצעת של מעבד 7400 עם קירור יחסית פשוט

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  20. Started by Quellious,

שלום, אח שלי קנה דיסק SATA ורוצה להתקין עליו windows xp אבל הוא לא מוצא את הדיסק של לוח-אם (epox 8rda3+) אז אין את הדרייברים של ה-SATA בשביל ההתקנה... מישהו יודע איפה למצוא אותם, או לפחות איזה בקר יש שם בדיוק ? (נדמה לי משהו של Silicon Image אבל אני לא זוכר איזה דגם) בתודה מראש...

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  21. טוב אז ככה... כרגע יש לי p4p800s se שהוא לא תומך dual וזה כמובן מוריד בביצועים כמה אחוזים טובים ממה שאני יכול לנצל. chipset - i848p intel שאלתי בחנות איפה שקניתי, והוא מוכן להחליף לי... אני מחפש לוח אם טוב, במחיר של עד מקסימום של המקסימום 600. Msi,abit and ect`.. מצאתי לוח של abit is7-e הוא טוב בכלל? שאלה נוספת היא, האם ההבדל בביצועים בין הלוח שלי ללוח שאני מתכוון להשיג רציני??...? בזכות הdual וכו'...

22. לפני השקת סדרת מעבדי Core בדור הבא של אינטל - החליטה ענקית הסיליקון לשנות את מיתוג מוצריה: כל הפרטים כאןלכתבה

23. Started by rom747,

שלום אני חדש פה ורוצה לדעת אם זה הזמן לקנות מחשב חדש או שכדאי לחכות כי המחירים יורדים או יש חלקים חדשים שעומדים לצאת . איפה יש המלצות על חנויות זולות ואמינות למחשבים

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  24. מעבד : AMD Phenom 9550 Quad כרטיס מסך : 3870 לוח : 790x משהו כזה [לא מבין גדול במערכות AMD זה לחבר]. מתוכנן שדרוג לGTX275 ל 4GB RAM

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  25. Started by arikbaron,

מה דעתכם על הזכרונות הללו לאור הבקורות המופיעות בקישור הבא http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=2758 תודה

• 9 תגובות
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים