מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שלום רכשיתי אתמול 2 סטיקים של OCZ 6400 2*1G 800 בתזמון של 4-4-4-15 אצלי במחשב היה כבר את אותם הסטיקים רק בתזמון של 4-5-4-15 אחרי שהתקנתי את 2 הסטיקים החדשים על מ"ע שהיא ויסטה ביזנס היא לא מזהה את כל ה4 ומראה רק 2.93 וכמו כן אותו דבר בביוס מיותר לציין שעדכנתי את הביוס זה עדין לא עזר כמו כן חברתי את הסטיקים האלה בנפרד והם שניהם עבדו גם חברתי סטיק ישן יחד עם סטיק חדש באותו ערוץ ועדין המחשב מזהה רק 3 השאלה שלי היא האם התזמונים השונים יכולים לגרום לבעיה או שיש בעיה בלוח המפרט הוא C2D 6400 ASUS P5B DELUXE ספק HEC 450 GTS8800 640 EVGA תודה מקווה שלא שכחתי כלום
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
מה דעתכם עליו: INTEL WESTCHESTER 965WH - DG965WH הוא טוב לצרכים של גיימר? אני לא צריך שתגידו לי שהוא לא שווה את הכסף שלו ויש יותר טובים באותו מחיר.. פשוט תגידו אם הוא שווה לצרכים שלי.. תודה mz155
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
היי ברשותי מחשב ישן עם הלוח אם msi combo 915p הלוח תומך בזכרונות ddr2 533mhz pc4200 השאלה היא האם אני אוכל לשים זכרונות בתדר מקורי גבוה יותר והם יעבדו בתדר הנמוך שהלוח אם מאפשר? האם הוא בכלל יצליח "לקרוא" אותם?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי זכרון כרגע במחשב: SpecTek 512 MB DDR2-667 DDR2 SDRAM אני רוצה להוסיף עוד זכרון רגיל DDR 512 זה אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אם אינני מתכוון לעבוד עם שני כרטיסי זכרון האם עדין יש יתרון ללוח תומך SLI ? ומה נותן לי הציפ של NFORCE 4 אני מעוניין להרכיב מחשב עם amd 939 ועם כרטיס מסך PCIE וכמובן dual chanel ddr האם אני צריך את ה nforce 4 +sli בשביל זה???!! והאם יש לכם מה להציע? השימוש הוא למשחקים {לא פריק} אינטרנט ומעט תוכנות בעיקרון אני מוכן להשקיע עד 4000 ללא מסך
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש 256 זיכרון שרץ על 333.. והוא רוצה לקנות עוד חצי גיגה.. שמתי ל שזיכרונות 400 זולים יותר.. אני יכול לקנות סטיק חצי גיגה 400 והוא ירוץ על 333? זה הלוח: asus p4s533 series
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני מדבר על לוחות חוץ משל אסרוק המעפנים ושיהיו טובים בOC כי אני מת כבר לביא למעבד שלי בראש
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
AMD ATHLON 64 3000+ ASUS K8T800 DELUXE KV8 או PENTIUM 4 3GHZ ASUS P4P800 DELUXE מה אתם אומרים בלי קשר לתמיכה של 64ביט... אני מדבר רק אל אוברקלוק וביצועים מה ילך יותר טוב פנטיום 4 אם אוברקלוק
-
יש מצבים שזיכרון לא מתאים ללוח אם או יש מצבים שהארדיסק לא מתאים ללוח אם וכו' ... עכשיו אני רוצה להבין למה זה...ואיך יודעים מה מתאים למה...אם תוכלו לענות לי בבקשה על זה.. תודה רבה לצוות הפורום ולמשתמשים פה..
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת את מהירות הבאס של המעבד שלי הלוח אם והזכרונות? יש לי את התוכנה איידה, רשום שם?
-
- 8 תגובות
- 579 צפיות
-
-
ihave now 1gb of ram if i'll put 2gb the fps will be more highest for example in crysis?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
הכי זול שראיתי בנתיים זה ב ksp - ש"ח 790. מישהו מכיר חנות זולה יותר? שאלה נוספת: מה ההבדלים בין s3-965 ל s3-945? אני מתכנן oc קטן עד בינוני ל E6400 עם זכרונות 667. האם שווה בשביל זה לקנות את ה-965 על פני ה-945?
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
מה מהמעבדים הבאים יותר טוב?? AMD ATHLON 64 AM2 -940- 3500 או INTEL P-D S775 2.8GHz(820) 800MHz/FSB 1MX2-DUAL CORE ??? ההבדל מחירים ביניהם הוא די זניח, משהו כמו 50 שקל.. אז מה מהם יותר טוב?? (ואני יודע שהכפולי ליבה של AMD ומעבדי הקונרו הרבה יותר טובים)
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
באחד הפורומים כתוב שיש בעיות עם GIGABYTE GA-8SQ800ULTA עם כונן קשיח AD 80MB 8MB CACH מה האמת
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
הזמנתי היום מערכת חדשה, ובתכנון שלי היה לקחת את הP35-DS3L אבל מכיוון שהלוח אם הזה לא היה זמין החליפו לי לABIT IP35-E השאלה שלי האם הלוח אם הזה יורד בביצועים מהלוח הקודם? או שבעצם השינוי לא ישפיע על המערכת?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
יש לי מחשב דיי ישן עכשיו אני רוצה לקנות זיכרון חדש (יש לי עכשיו 256 מגה) וגם לקנות הארדיסק חדש עכשיו אני לא ממש בטוח באיזה ממשקים הלוח אם שלי תומך SATA, SATA2,DDR,DD2 וכל זה. הדגם של הלוח אם שלי הוא Asus P4S333-M אני אשמח אם תוכלו להגיד לי איזה ממשק אני צריך לזיכרון שלי ואיזה ממשק אני צריך להארדיסק שלי... ממה שאני חיפשתי ומצאתי לזיכרון שלי אני צריך ממשק DDR ולהארדיסק אני צריך ATA/IDE אבל אני לא בטוח בזה ואני לא רוצה לקנות סתם אני אשמח אם תוכלו לעזור לי... ואני אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על הארדיסק 200 GB בסביבות ה 550-600 שקל זה יהיה מעולה וגם להמליץ לי על זיכרון 512MB ומעלה בסביבות ה 400-500 שקלץץ זה ממש יעזור לי
-
- 6 תגובות
- 579 צפיות
-
-
http://www.digitimes.com/mobos/a20060830A7037.html החברות ישיקו במהלך הרבעון האחרון של השנה פלטפורמה למחשבי notebook שתיקרא Yokohama הפלטפורמה תתמוך במעבדי turion X2 של AMD ותכלול ערכת שבבים חדשה של RS690M, RS690DC ,RS790 - ATI . היא אמורה לתת את התשובה ל Napa של אינטל (למרות שאינטל מתכננים כבר להוציא במחצית הראשונה של 2007 את ה - Santa Rosa).
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש שזה המעבד בו ויש לי מספר שאלות 1.הוא מקורר מספיק או שיש צורך בתוספת? 2. ניתן לעשות לו אוברקלוק ואם כן אז עד כמה? 3.הוא טוב או לא טוב למטרת משחקים(ואולי אוברקלוק קטן וצנוע) תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מערכת פנטיום 4 2.4 B 533 וברצוני לשדרג את השילוש הקדוש. קיבלתי הצעה דיי מפתה יש לאמר להחליף את השילוש שלי ( יש במפרט ) לשילוש כזה : INTEL 2.6 C FSB 800 עם לוח אם ASUS P4P800 ושני סטיקים של זיכרונות DUAL DDR 400 . בקיצור ההתלבטות שלי האם לקחת את ה INTEL או בתוספת של 100- 200 שקלים בערך לקחת ATHLON XP 3000 ? רצוי לציין שהשימוש שלי הוא בעיקר לגרפיקה ומשחקים כבדים כמו שיש היום ועומדים להגיע אלינו לטובה (-: אם כן איזה לוח הייתם ממליצים ל AMD ? אוברקלוק זו לא העדפה הראשונה שלי אלא ביצועים ויציבות. רצוי שהלוח לא יהיה יקר מ 700 שקלים ואני לא רוצה ABIT .. תודה לעוזרים .
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
דרוש חוות דעת על לוח אם GIGABYTE K8N PRO SLI יש למישהו אותו? איך הוא מתפקד?
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני רוצה לשפר את המעבד (ולהתאים לו גם לוח חדש כמובן) ולהוסיף זיכרונות תקציב 1500 ש"ח (אם יש משהו יותר משתלם בעוד נגיד 200 ככה אז סבבה). בקשר לזיכרונות יש לי כרקע 2 סטוקים של 512, ואני רוצה להוסיף עוד ג'יגה, על הלוח אם הקיים אין מקום לעוד סטוקים... אבל על החדשים יש לי מקום? כרגע הזיכרונות פחות חשובים לי, אפשר להקציב להם פחות, כי יש לי כבר ג'יגה, אבל המעבד ממש חשוב לי, שיהיה ליבה כפולה 2.8 ככה לפנק אותי אממממממ בקשר לשימוש, טוב אני לא משחק הרבה אבל אם אני כן משחק אז זה משחקים יחסית כבדים כמו BF2, אבל אני יותר רוצה מחשב שיעמוד בעומס של תוכנות, ויריץ לי את הויסטה ככה חלק וזה.... אם בכלל שווה לא להשתדרג לויסטה?! דרך אגב בקשר לזיכרונות, קינגסטון הכי עדיף לא? מבחינת איכות?…
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
לא מתכוון לעשות OC נראה לי חשוב שיהיה SataII (האם זה משפר משהו בכלל) חוץ מזה.. לא יודע.. דיי נדלקתי על Abit fatl1ty אבל הוא יקר (מעל 1000 ש"ח) יש סיכוי למצא אותו ביותר זול מעבד אני לוקח Amd 3200 vince steping E6, מה שמוחרים בפנדה
-
- 9 תגובות
- 579 צפיות
-
-
היי, החלטתי לקנות לוח אם שמתאים למעבדי אינטל Core 2 Duo כנראה E6400. איזה לוח מתאים למעבד זה בצורה טובה, ככה שאני גם יוכל לעשות לו אוברקלוקינג, אבל לא משהו רציני.. בקטנה... לוח עד 750 ש''ח. אני יקנה זיכרון 1 ג'יגה של קינגסטון DDR2 במהירות 667, מספיק מהירות זו? ואם אפשר גם להגיד לי לוח שיש לו יציאה אופטית. תודה..
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי פנטים 4...128 ראם.. דוד שלי קנה לי 2 סטיקים של ראם שנייהם של סמסונג.. 1 בצבע כסוף (נמצא אצלי) 1צבע כחול (נמצא אצל דוד שלי מאמריקה..) האם זה יעבוד טוב???
-
- 8 תגובות
- 579 צפיות
-