עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by koby058,

רוצה לקנות amd64 אך איני יודע איזה(אני רוצה מעבד שלא מתחמם הרבה) בנוסף צריך המלצה ללוח(לא יודע אפילו על איזה צ'יפסט ללכת)ולזכרונות טובים המטרה היא oc,משחקים כבדים וכו' אין לי בעיית תקציב אני מבקש המלצות על חברות אמינות שכבר הוכיחו את עצמם בשוק כמו כן אני מתכוון לקנות 6800gt איזה שהוא וחשבתי שכדאי שתדעו

• 8 תגובות
    • 583 צפיות
  2. Started by israel_0,

ישלי AMD XP 2600 BARTON לוח אם ga 7s748-l זיכרון a-data pc 3200 האם למשהו יש נסיון עם OC לגבי תזמון זכרון? הגעתי ל190 FSB מעונין להחליף מידע

3. אין לי שום דיסק עם דריברים של הלוח אם והאתר שלהם מאוד איטי ובכלל מקולקל אני חושב (504 Gateaway) יש למשהו מושג איפה אני יכול למצוא דרייברים ללוח אם שלי הלוח הוא )Msi 865pe Neo2-s (ms-6728

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  4. מדובר במערכות כפולות מעבדים, אופטרון הוא גרסת ה AMD64 לשרתים, הזיאון הנ"ל הוא הזיאון החדש והמהיר ביותר של אינטל. הזיאון משתמש ב DDR2 ב 200 מגה הרץ, האופטרון משתמש ב DDR400 (בשני המקרים בגרסת ECC מן הסתם) לשני המעבדים 1 מ"ב זכרון מטמון. לאחר הפתיחה, סקירה על האופטרון בתצורות השונות, הכרות קצרצרה עם בניה 1218 של Windows XP X64 Edition Free: , מציג תוכנה שיודעת לנצל את ה 64 ביט ומשמשת ככלי לבחינת ביצועי מערכות 64 ביט, את ערכת השבבים של הלוח בו מותקן האופטרון (ערכה ישנה של AMD עם AGP בניגוד ל PCI-E של אינטל), מזכיר שה NFORCE4 בדרך, את כפולי הליבות, קצת על מתי לדעתו AMD תעבור ל DDR2 (כאשר יגיעו ל DDR2 800). מציג את המתחרה של אינטל, הנוקונה: הנוקונה תומך בסט הפק…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by elior18,

רכשתי הרד דיסק 160 SATA ואין לי חיבור SATA על הלוח אם הבנתי שאני צריך לקנות כרטיס שיתאם בניהם האם אחרי שאני ירכוש את הכרטיס ויחבר את האר דיסק הוא יעבוד כמו שצריך במידה ושניהם תקינים והלוח אם תואם או שצריך להגדיר לאחר מכן עוד כמה דברים ויש עוד גורמים שצריל לסדר??????????????

• 8 תגובות
    • 593 צפיות
  6. Started by sh_idan,

הזמנתי מחשב חדש לפני מספר ימים, עם זכירונות של ADATA 500 מגהרץ בנפח 2*512. היום הבחור בחנות ממנה אני קונה אמר לי שהייתה לו בעיה להזמן אותם והוא הזמין לי זיכרונות של TwinMOS שלטענתו הם יותר טובים. דבר ראשון, הם הוא צודק? האם ביצועיהם טובים יותר? (אני מתכנן אוברקלוקינג עוד שנה בערך) ודבר שני, האם יש הבדל מחירים ? אם הם יותר זולים הוא רימה אותי אם יותר יקרים אז הוא יצא גבר רצח תודה

7. בנוסף לכך הטמרפטורה של הלוח אם שלי היא - 42 Aux (אין לי מושג מה זה) - 58 זה נראה לכם בסדר?

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  8. יש לי במחשב 256 ראם ואני רוצה להרחיב אותו ל500 ומשהו, בקצור לקנות עוד 256 זכרון עכשיו אני מעוניין לדעת אם יש כל מיני סוגים של זכרונות ואם יש אחד שאולי יהיה עדיף מאחרים ומה המחיר שלו כמובן התקציב שלי הוא עד 1000...אז אני לא חושב שתיהיה בעיית כסף לזכרון של 256 ראם מקווה שזה הפורום הנכון תודה מראש למי שמוכן לעזור לי

• 9 תגובות
    • 606 צפיות
  9. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה איזה ליבה עדיף??..ולמה..!.. Newcastle או Clawhammer ??... כמובן מתייחס למעבד 3200+

• 9 תגובות
    • 640 צפיות
  10. Started by Bose,

האם via נחשבים לצ'יפסטים עלובים? זה נכון שnforce הרבה יותר טוב ממנו?

• 4 תגובות
    • 482 צפיות
  11. Started by Nick_Less,

יש לי מעבד A64 3200+ (1Mb L2 2.0Ghz)v לוח אם K8NSNXP של גיגה בייט ו2 סטיקים של זכרונות 512 כל אחד של גייל במהירות 400 מגה הרץ (שנים זהים) בדקתי באוורסט את המהירות של הזכרונות ורשום לי שהמהירות האפקטיבית היא 333 (167 בערוץ בודד) זה אמור להיות ככה? אם לא,איך מסדרים את זה? תודה נ.ב אם זה לא מתאים לפורום הזה אז בבקשה להעביר

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  12. Started by giloman,

?

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  13. שלום קניתי את המעבד AMD AthlonXP-M 2500+, שמתי אותו בלוח אם, איפסתי ביוס והלוח לא זיהה אותו. הוא רק רושם "מעבד לא ידוע" ובביוס אין לי אפשרות לשים ערכים אוטומטייים(אין DEFULT), אבל בתוכנות AIDA32 ובCPU-Z יש זיהוי שזה מעבד נייד, אבל השם אינו. זה בעיה? או שזה נורמאלי אם המעבד הנייד הזה? ומה הערכים הסטנדרטיים של המעבד הזה, כמו מכפלה, באס ומתח? במעבד הקודם AXP2400+(לא MOBILE) לא היתה תופעה כזאת ד"א הלוח שלי זה ABIT NF7-S REV 2.0 BIOS VERSION 25

14. Started by elior18,

יש לי לוח אם פנטיום 4 של ASUS533-MX קניתי הרד דיסק 160 SATA והתברר לי שאין לי חיבור SATA על הלוח אם מה אני עושה ???????. איך אני טיודע אם הלוח תומך ואם לא האם הוא יתמוךך בהרד דיסק עם החיבור הישן יותר IDE עם הפינים? אני מבקש שתעזורו לי מהר זה דחוףףףףףףףףףףףףףף :jump:

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  15. יש לי כבר מעבד P4 1.5 (סוקט 478 ) עם לוח של SDRAM אני רוצה לשדרג את הלוח וחבר שלי מוכר לי ב300 ש''ח ASUS P4P800 SE ... אני שואל האם הלוח יעבוד עם המעבד ? והלוח הרי תומך DDR האם הזיכרונות יעבדו עם הלוח והמעבד? המעבד הוא עם ליבת וילמונט (נראה לי שככה כותבים) והמתח סטוק שלו הוא 1.75 -האם הלוח יספק את המתח סטוק? והאם הלוח יעבוד עם הליבה הזאת ?

• 10 תגובות
    • 631 צפיות
  16. Started by 14renegade,

איזה לוח אם(לא לאוברקלוק) הכי טוב למשחקים? איזה לוח אם נותן את ביצועי הסטוק הכי טובים? אני רוצה מחשב למשחקים...ואני לא רוצה לקנות בטעות לוח אם שטוב במיוחד לאוברקלוק...אולי אפשרות אוברקלוקינג קטנה לא יותר מזה. לוח אם שמתאים לathlon 64. סוקט 754. בתקציב של בערך- 700 ש"ח. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 500 צפיות
  17. Started by zomo,

אני לא יודע עדיין אם לקנות amd or intel זה או p4 3.0 or amd 3000 64 bit דווקא ראיתי שבדום 3 האינטל מוביל לפי הסקרים ואני מתלבט אם מישהו יכול להגיד לי את באמת הטוב ולהראות סקר ועוד משהו בבקשה תעשו את זה היום למה היום אני צריך להזמין

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  18. איזה לוח M מומלץ למעבד 3000 סביב ה500-600 ש"ח, ואיזה זיכורנות (512MB) עד לתקציב של 500 ש"ח יתאימו לו ומומלצים. תודה רבה לעוזרים. נ.ב - זה דיי דחוף, מחר אני הולך לחנות. נ.ב2 - אני מצטער אם עברתי על חוקי הפורום או משהו כזה.

• 10 תגובות
    • 626 צפיות
  19. Started by roma4k,

שלום לכולם! יש לי שאלה לגבי שדרוג המחשב. אני עומד לשדרג את המחשב עוד מעט, אך אני לא יודע במה לבחור, אינטל או AMD וזאת מפני הסיבה הבאה: אני לומד בביה"ס בכיתה י"א מגמת אלקטרוניקה. במסגרת השיעורים במגמה אני לומד על מבנה המעבד של אינטל (8086) וכמו כן את שפת התכנות ASSEMBLER ( או ASSEMBLY), אנו לומדים פקודות שונות של השפה, שמפעילות בין השאר את הזיכרונות במחשב, אוגרים במעבד וכו, . השאלה שלי היא האם את כל אותם הפקודות ניתן לעשות גם על מחשב AMD, האם זה זהה לחלוטין לאינטל? תודה מראש. ----------------------------------------------------------------------- לאחר שהבנתי מכם שאני בנקודת מוצא שווה לשני המעבדים, נישאר לי רק להחליט איזה לקחת. אני יודע שבטח עניתם מיליון פעמים על שאלות מהס…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by HellBoY,

תגידו מתי אמורה לצאת הסוקט הזאתי לAMD ?וגם אןפורס 4 מתי מגיע לישראל תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  21. http://reviews.zdnet.co.uk/0,39023100,39164010-1,00.htm הסקירה מלפני חודש. הסקירה נפתחת בהשוואת צריכת חשמל כוללת של מערכות זהות למעט לוח+מעבד: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by sk_1,

תכננתי לקנות את השילוש הבא: AMD Athlon XP 2500+ EPOX 8RDA+ Kingston 512MB PC3200 CL3 אבל החנות שבה תכננתי לקנות (למיר) הפסיקה למכור את ה-barton ועברה ל-sempron. האם כדאי לחפש חנות אחרת שעדיין מוכרת ה-barton, או שה-sempron מספק ביצועים שווים? חוץ מזה, אני לא כ"כ בטוח שעשיתי בחירה נכונה בקשר לזכרונות. אני מודע לעובדה שהזכרונות יעבדו ב333mhz ולא ב400, אבל אני צריך חלקי חילוף למחשב אחר שלי. אני אשמח לקבל המלצות במגבלות התקציב שציינתי. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 437 צפיות
  23. "Of course you are not going to be able to run a Prescott at that speed in a box. In fact it is a moot point if you can run one at conventional speeds in a box" מקור: http://www.theinquirer.net/?article=18693 כעת אותו אתר שעשה את ההמהרה של הפנטיום 4 עשה גם משהו מעניין עם FX53: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=42687 טוען שיכול יותר אבל צריך לוח אחר.

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  24. Started by yarin,

זה הלוח שלי: JETWAY P4XFM/P4MFM M/B for socket 478 pentium 4 processor זה מה שרשום לי בתחילת החוברת של הלוח אם. לא מצאתי גם בחוברת וגם באתר אם הלוח אם שלי תומך בזכרון 400 MHZ. אז תעזרו לי לדעת אם הלוח שלי תומך או לא,תודה

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  25. חברת HP, אחת מיצרניות השרתים, תחנות העבודה, שולחניים וניידים הגדולות בעולם הצהירה כי היא מפסיקה את ייצור תחנות העבודה המבוססות על איטניום 2, בהדגישה הביקוש הגובר למערכות מבוססות מעבדי זיאון בעלי יכולות 64 ביט הידועים בכינוי EM64T. לא עוד איטניום 2 בתחנות עבודה של HP "HP מפסיקה ייצור של תחנות מבוססות איטניום 2. מתוך הקשבה ועבודה משותפת עם לקוחותינו ושותפינו בשוק תחנות העבודה, הגענו למסקנה כי המוקד בתחום זה עובר אל טכנולוגיית הרחבת ה X86 ל 64 ביט" אמרה דוברת חברת HP ניטה מילר לנציג XBit labs. בעת ההודעה אין באתר HP תחנות עבודה מבוססת איטניום 2 אולם החברה עדיין מאפשרת ללקוחותיה לרכוש שרתים מבוססי איטניום 2 של אינטל. EM64T - זאת הדרך הנכונה, טוענת HP ..... בהמשך מצוין כי…

• 0 תגובות
    • 516 צפיות

דיונים חדשים בפורומים