עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. בתור אחד שעדיין מחפש אחר הלוח אם האולטימטיבי למעבדי AMD AM2 להרכבת מחשב סלוני דיי התרשמתי מלוחות האם המבוססים AMD 690G אבל בתור אחד שממש אוהב את העבודה של NVIDIA חיכיתי שהם יתנו את המכה שלהם ואכן ראיתי שהוציאו את ה-7050 השאלה שלי היא כזו... מה לדעתכם עדיף? (אהבתי את ה-NVIDIA בגלל ה- PureVideo שלהם שעושה פלאים...) האם מערך לוחות האם מבוסיי 7050 יגדל? (כי כרגע יש רק אחד של ABIT ואחד של ECS) האם יש ביקורות רציניות ברשת על הפלטפורמה הזאת? השוואות בין השתיים, תוכניות עתידיות? ולדעתכם איזה מהם יהיה עדיף? תודה מראש.. [br]פורסם בתאריך: 24.06.2007 בשעה 11:57:18 Nישהו?

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  2. יש לי את הלוח: GIGABYTE 965P-S3 REV 3.3 כרגע עם מעבד E2160 כמו במפרט. לקראת סוף חייה של S775 ומאחר וברור לי שלהחליף מחשב שלם לא יהיה לי תקציב בשנתיים הקרובות, חשבתי לשדרג את המעבד לבדו ( יש לי שימוש במעבד הקיים, ככה שאי אפשר לקזז את עלותו ע"י מחירה כיד שניה ). באתר של GIGABYTE מופיעים מספר דגמים של מעבדים, בין Q6XXX שנתמכים לQ8XXX שמתוכים מופיעים רק Q8200 וQ8300 עם NON OFFICIAL SUPPORT לQ9XXX שוב מופיעים רוב הדגמים אך עם ההערה: NON OFFICIAL SUPPORT אז ככה: מה אומר NON OFFICIAL SUPPORT? האם פירושו שהמעבד לא יעבוד? יעבוד אך באופן לא תקין? יעבוד בסדר גמור? אגב, רשום באתר שם שהNON OFFICIAL SUPPORT הוא בגלל שאין תמיכה רשמית במעבדי 45NM בצ'יפסטים שהם לא P3X או P4X ובכל זאת מעב…

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  3. Started by don vittrio,

אבקש מידע על אפשרות הוספת יציאת usb למחשב פנטיום 3 תוצרת חב' cbox ?

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  4. Started by EviLeader,

שלום לכולם, מצטער שאני מפתיע אתכם. אבל, אני בחיים לא ייקח לוח אם של GIGABYTE ולכן אני צריך את עזרתכם בבחירת לוח מבית ASUS, החברה המועדפת עליי. ובכן, אני מחפש לוח עד 900 ש"ח, חזק וטוב עם מקום גדול למאוורר על המעבד.. כמה שיותר כניסות איוורור יותר טוב.. אני חושב שהP5K יתאים לי במחינת המפרט הטכני, אך יש לו הרבה מקום באיזור המעבד (לאיוורור כאמור)? האם הלוח אם נחשב לטוב? או שמה, כדאי לי לחשוב על אחרים.. מה אתם חושבים יתאים לי?

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  5. חבר שלי רוצה לקנות את הזכרונות האלה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=375 אמרתי לו שיעשה לעצמו טובה ולא יקנה מאייבורי . למישהו יש חנות נורמלית שמוכרת את הזכרונות האלה או זכרונות יותר טובים עד 500 שקל? המפרט שלו כרגע ASUS P5B E4400 GF7900GS

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  6. Started by ido_56,

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המעבד שלי, יש לי היום AMD ATHELON XP 1.5GHz אני רוצה לשדרג למעבד חזק יותר. הלוח אם שיש לי היום הוא GA7VAX-A. אני הייתי מעדיף לא לשדרג לוח אם בכלל אבל אני רואה שכבר לא מוכרים ATHELON XP.... השאלה איזה שילוב מומלץ של לוח+מעבד היום בתחום של 1000 שקל +- (אם אפשר רק מעבד אז לא יותר מ-600) אני מחפש לשדרג למעבד עם מהירות של 2.5GHz+- עריכה: שכחתי לציין שיש לי זכרונות DDR 3200 (אם אני לא טועה) וכרטיס מסך RADEON 9600XT ,AGP

7. Started by HeroesCut,

אני בזמן האחרון לומד כל מה שאפשר על מפרטי המחשב אבל אני לא ממש מבין את המפרטים הטכניים עכשיו אז רציתי לשאול, זה הלוח אם: http://www.systec.co.il/106782/%D7%9C%D7%95%D7%97-%D7%90%D7%9D-Intel-X58SO-Smackover האם אפשר לשים עליו יותר מכרטיס מסך 1? בקטע של הסלוטים אני מבין אבל הסוקטים לא הבנתי ממש מזה? אם אפשר הסבר כללי בקצרה או איזשהוא מדריך שיתן לי ידע כללי לפני שאני קונה משהו להבין גם את המפרט הטכני, זה יהיה ממש סבבה. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  8. Started by Krazy-Hawk,

שלום, אני מתלבט בן 2 שילושים מה עדיף ? AMD 64 3000 939 + NFORCE 4 GA-K8NF-9 + 512DDR SAMSUNG * פה יש לי בחירה לכרטיס מסך מצויין שיש רק לPCIE. הכרטיס שמתאים: Gigabyte 6600GT Turbo Force או להוריד את הנ-פורס ל-3 להוסיף כסף ולקחת 1024DDR של חברה פחות טובה. AMD 64 3000 939 + NFORCE 3 GA-K8NS + 1024DDR A-DATA *פה אני צריך להתפשר על כרטיס מסך פחות טוב כי מה שאני רוצה אין לAGP. הכרטיס שמתאים: LEADTEK A6600GT AGP חוץ מזה איזה הבדל יש בן החברות - ADATA, SAMSUNG, KINGSTON, SUPERTALENT בן כל החברות האלה ההפרשים נעים בסביבות ה-50-60 שקל. ומה אתה הכי ממליצים לי לקחת ? תודה.

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  9. אם מעבד זה מתאים משחקים? גם אמד אופטרון יותר חזק מאמד 939 4000+ ו4800*2 ? כי אני מחפש שדרוג מחשב שלי

10. האם אני צריך לעשות בדיקות מסיומות אחרי ההתקנה או שפשוט להתקין וזהו? היתי רוצה לדעת שהכול בסדר מכיוון שאני מתכנת ולא היתי רוצה לייצר בעיות במחשב שעובד מצויין טפו טפו טפו. תודה

• 11 תגובות
    • 580 צפיות
  11. Started by E-T 24,

ערב מצויין לכולם החלטתי לקנות מערכת חדשה בדיקה מהירה באינטרנט אמרה לי דבר כזה: זמן = כסף כסף = כוח כוח (בCPU TIME) = חסכון בזמן חסכון בזמן = חסכון בכסף לפיכך החלטתי: כמה שיותר כסף = כמה שפחות כסף בדקתי מערכות מוכנות בכמעט כל מקום ומה שהבנתי זה שאין בישראל אנשים שאוהבים מחשבים מהירים (כי אחרת ישראלי אחר כבר היה עושה מזה כסף, והרבה) אז הצלחתי לעשות ערמה של מעבד/לוח/כ.מסך כדלהלן: AMD ATHLON 64 3500+ 939PIN MSI K8N Neo4 Platinum SEAGATE 120/7200 SATA 8MB POINT OF VIEW 6200 256MB PCI-EXPRESS זה בתוספת מארז נורמאלי, ספק נרמאלי וצורב DVD זו מערכת של כמעט 6 אלף שקל (הזכרון הגיע מהמחשב הקודם - 1GB DDR400) והישן ישאר "רק" עם 512 בבעלותי לוח MSI כבר שנה, וחוץ מתקלות מכאניות (ה…

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  12. Started by frogman,

היי ושלום לכולם אני צריך המלצה ללוח אם הכי טוב לסאונד מבוסס על AM2 ללא הגבלת מחיר אשמח לחות דעת מיקצועית בתודה מראש אייל [br]פורסם בתאריך: 29.11.2007 בשעה 14:43:30 אג"במה דעתכם על ASUS M2N32-SLI Deluxe

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  13. שלום, אני קונה מחשב חדש ומתכוון לעשות לו OC (נניח מ-2.8 ל-3.8 או אפילו 4.0 אם אצליח) איזה תדר זכרונות מומלצים לצורך אובר קלוק למרובעי-ליבה של AMD, למשל ה- X4 630 או הפנום 2 X4 925 או 955? כרגע אני מתכנן ללכת על משהו תקציבי בתדר 1333: Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=759 האם זה יכול להגביל אותי באובר-קלוק?

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  14. שלום לכולם . לפי מה שהבנתי מכמה מקומות אחרי השקת המעבד של אינטל (Core I7) , המחירים של המעבדים , לוחות אם והזכרונות אמורים לרדת . לבנתיים אני לא רואה שום שינוי במחיר . (אולי צריך לחכות לחנוכה שאינטל תשיק אותו באירוע של vGames ? {לפי מה שהבנתי אינטל ישיקו אותושם.}) תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  15. Started by the kooks,

שלום יש למחשב שלי כבר 3 שנים בערך המפרט בחתימה ורציתי לדעת האם עידכון ביוס יתן משהו עוד אפשריות שאני יכול להשתמש בהם משהו רצוי שאין בביוס מלפני 3 שנים וכדומה..

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  16. Thermalright XP-90 for Intel Pentium 4, AMD® Athlon64/FX and Opteron AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box Thermaltake TT420APD 2-fan Microsoft® Multimedia Keyboard + Basic Optical Mouse LG 17 FLATRON F700B RAIDMAX Scorpio 868 Silver 420 Watt WD SATA 120GB 8MB 7200 RPM Thermaltake Smart Case Fan II 92mm A2028 G.Skill 512MB (2x256MB) PC4400 DDR550 LC 2.5-4-4-8 DualChannel EditionSapphire ATI Radeon X800XL PCIe 256MB DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D LG 52X32X52 OEM הxp90 מתאים לlan party ? תודה

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  17. Started by nirfun,

היי, יש לי E6400 (המפרט המלא - בפרופיל) ב-CPU-Z אני רואה שהוא רץ על 1.6Ghz במקום על 2.66GHz אני יכול פשוט להחזיר את זה ב-BIOS? מה אני אמור לשים שם? 1033*2? ראו תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 580 צפיות
  18. מעבדי איימדי פועלים בתדר נמוך יותר ומגיעים לרמת ביצועים זהה לאינטל בגלל שהם מסיימים את הפעולות המלאות (עיבוד המידע) בפחות מחזורים מאשר באינטל אז לפי זה אני מבין שהמעבדים של איימדי עושים מספר פעולות במחזור אז כמה פעולות אינטל עושה וכמה פעולות איימדי עושה? תודה

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  19. Started by locke,

עדיף שלא יהיה ל- P4 . אם זה בכלל קיים אז שתהיה לו יציאה לטלויזיה. כרטיס קול טוב onboard irDA או משהו דומה, העיקר שאפשר יהיה לחבר התקן אינפרא אדום. וזהו פחות או יותר, שיהיה גם מחיר סביר. ויעזור לי מאוד גם מאיפה אפשר לקנות אותו. תודה...

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  20. Started by sagi145,

יש לי לוח אם של ג'יגבייט ga-945gzme-rh ויש לי 1 ג'יגה זיכרון די די אר 2 667 שניכנסתי לאתר של הלוח אם היה כתוב שהלוח פועל הכי טוב עם 533 אבל היה כתוב שהוא גם תומך ב-667. המחשב גם נורא איטי יחסית למחשב עם 1 ג'יגה זיכרון ואני לא מעמיס עליו מישהו יכול להגיד לי למה זה קורה????

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  21. שלום, : :הכותרת אומרת הכל... : : אם אני יכול לרכוש אותם ממש בכמעט אותו מחיר, מה עדיף?

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  22. שלום לכולם לחברה שלי יש את הלוח הנל+ p4vxasd2 של חברת Elitegroup ויש לה 128 MB זיכרון SDRAM ורציתי לקנות לה 512 מגה DDR עכשיו ראיתי שהלוח תמוך במהירות של עד 333MHZ שזה לא ממש משנה לי איזה מהירות הזיכרון יעבוד לה אבל הביעה היא שיש לה מעבד סלרון שהוא עובד במהירות של 133MHZ וזה נראה לי יהווה לי בעיה לזיכרון שאני יקנה אני מבקש את עזרתכם בנושא זה לינק לראות את הלוח אבל שם מראים את אותו לוח בלי ה+ אני מקווה שתבינו http://www.ecsusa.com/products/p4vxasd2.html

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  23. Started by buuhaa,

שלום. אני מנסה להחליט בין asus p5gd1 לבין asus p5gd1-vm המחיר די דומה ואני לא ממש מצליח להבין את ההבדל ביניהם. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  24. Started by tamir950,

אני רוצה לקנות מחשב אבל אני חפש חנות אמינה אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על חנות טובה, והאם כדי לי לקנות מKSP תודה

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  25. שלום.... יש לי ת'לוח הזה בערך כבר שנה... ומאז ומתמיד הוא עשה בעיות לאחר שימוש "כבד" במעבד.. או בסאונד.. אני לא יודע בדיוק ממה זה נובע.. אבל זה מעומס על המעבד.. או על הסאונד.. זתומרת ש.. אני שומע מוסיקה.. מדבר בסקייפ.. או סקייפ עם משחקים... (סקייפ - Skype) :\ הקיצר.. אני יודע שזה לוח פצצה ופופולרי.. ואני יודע שיש פה להרבה אנשים אותו.. אז רציתי לדעת.. אם גם לכולכם לאחר שימוש "כבד" במעבד.. או בסאונד.. לא ממש יודע איך להגדיר.. הסאונד נדפק.. ולא משמיע שום דבר... ורק אחרי שאתה עושה רסטרט זה מסתדר.. אבל עד שאני לא עושה רסטרט... פשוט יש שקט.. כאילו אין שום דבר.. והמחשב עובד רגיל... זה מצב דפקה אחד.. והשני זה.. שהסאונד פשוט מתעוות כזה.. ואני שומע את הרעשים באיטיות.. כמו מפלצות כא…

דיונים חדשים בפורומים