מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שמעו אני עוד שבועיים - שלוש קונה מחשב עם כנראה מעבד E6420.. עכשיו אני הולך לעשות לו OC עד ל 2.7GHZ.. לא משו רצחני... ממ אני ככל הנראה יחכה גם ללוחות אם עם צ'יפסט P35 אבל לא בטוח שאני אחכה.. בכל מקרה, יש לי התלבטות בין שני זיכרונות באותו טווח מחירים. אחד של OCZ ואחד של GSKILL, איזה מהם איכותי יותר וטוב יותר לOC? OCZ: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3190&Pname=OCZ GSKILL: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3208&Pname=Gskill מה טוב יותר? אגב, אני לא כל-כך מבין בOC אבל אם אני עושה OC ל2.7GHZ אז אני מעלה את הFSB לבערך עד 340.. זה יעשה גם OC לזיכרונות? דרך אגב, אם אני עושה OC עד לFSB של 340, גם זיכרונות 667MHZ יספיקו לא?
-
- 6 תגובות
- 534 צפיות
-
-
-
באתר האינטרנט של DFI, מצויין כי הלוח אם שלי תומך בזיכרון במהירות של 800\667\533, ואילו בחוברת הפעלה של הלוח אם, ועל הקופסא כתוב שהלוח אם תומך עד 667... האם עידכון ביוס יאפשר ללוח לתמוך בזכרונות 800? או שזוהי פשוט טעות באתר של DFI? תודה מראש לעוזרים,
-
- 7 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אז ככה, קנו לי 2 מחשבים אחד נייח ואחד נייד עם המעבדים הנ"ל.. רציתי לדעת אם המעבדים זהים מכיוון שהT2400 גם במהירות שעון 1.83 גה"צ אז חשבתי שהוא המקביל לE6300 רק למחשבים הניידים. ואם לא, איך הT2400 בפני עצמו למחשבים ניידים?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום, אני בונה מחשב לחבר. הכל עדיין באוויר ולכן אני עדיין לא מעלה פוסט לפורום של מפרטי מחשב, אבל גם זה יגיע בקרוב. בינתיים אני מתעסק בזיכרונות ולוחות אם. אז ככה - אני צריך לוח אם עד 600 ש"ח שיתמוך ב E6300/E6400 (עדיין לא הוחלט), אני אישית אוהב את הצ'יפסט של Nvidia אבל לא חובה שזה מה שיהיה. ושאלה על זכרונות, אני ככל הנראה שם במפרט זכרונות מסוג DDR-II וראיתי ש CL של חלקם גבוה מאד 4.5-5, המחשב נבנה כדי להריץ משחקים חזק, אז האם ה CL הזה משפיע באופן רציני על ביצועי המחשב? אם לא, איזה זכרון בגודל 1 ג'יגה כדאי בסכום של 400 ש"ח?
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי מחשב אם מעבד AMD 2500 זכרונות DDR1 400 756MB 2.5ms וכרטיס מסך AGP GF 440X הכרטיס מסך עושה בעיות יש לי פלייסטישן 2 ככה אני לא משחק במחשב אני חושב שזה אופציה טובה לקנות לוח אם חדש יותר אם כרטיס מסך מובנה וככה יהיה לי בעתיד את האפשרות לשדרג חלקים נוספים חשוב לי שללוח החדש יהיה תמיכה במעבד הקיים וזיכרון ושיהיה לו כרטיס מסך מובנה יש הצעות ללוח שכזה?[br]פורסם בתאריך: 11.03.2007 בשעה 03:01:58 זה שוב אניאני רוצה לשאול גם האם אני יכול להשים על לוח AM2 מעבד אתלון רגיל 2500 וזכרונות של DDR1
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
hi... I have this memory in my computer..: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16820144114 my question is will this memory fit into the newer systems .... ? (184 pin or all this stuff.... thx! Odedb52
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
כרגע יש לו כרטיס AGP 6600 רגיל מעבד P4 מסוג כל שהוא.. במהירות 3.0GHZ המלצתי לו בינתים לוח אם ASROCK 775DUAL-VSTA מעבד E6300 וספק ליברטי 400W מה עוד אפשר להוסיף / להחליף ממה שהצעתי?
-
- 12 תגובות
- 534 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום אני מאור ויש לי שאלה לגבי רכיבי המחשב שלי להלן השאלה: יש לי מחשב המורכב מהחלקים הבאים: לוח אם ASUS P7P55D-E מעבד INTEL I3 540 זיכרון KINGSTON 2GB 1333MHZ הפעלתי תוכנה SPU-Z וכתוב לי שם שהיחס הוא 1:23 אני מנסה להבין איך זה יכול להיות כי יחס כזה גבוהה אומר ביצועים נמוכים ככה הבנתי מטכנאי מחשבים בחנות אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי לפי הרכיבים שלי את היחס ואיך מגיעים ליחס הזה בתודה מאור...
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
לפני הפסקת החשמל המעבד היה מוגדר בביוס (כבר לא זוכר איך)שערך התדר היה 3.4G ובמצב טורבו 3.7G ,כלומר כמעט כל פעולה שעשיתה בווינדוס התדר היה קופץ ל 3.7G ... לאחר הפסקת החשמל הייתי צריך לאפס הגדרות לביוס ועכשיו זה מוגדר כ 3.3G והטורבו 3.4G איך אני חוזר למצב הקודם? -מבלי להתעסק במכפלות של התדר( OC רגיל אני יודע לעשות) ,אני זוכר שצריך להגדיר משהו בהגרות של הביוס אבל לא זוכר איך
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
עזרה דחוף למה זיכרון בעל תיזמון של 2.2.2.5 לא עובד לי בלוח אם ABIT IC7 ? ניסיתי זיכרון כזה של חבר והוא היחידי שלא עובד נהיה לי מסך כחול מישהו אולי יודע למה אני מישתגע מי זה תודההההה רבה רבההההה לעוזריםםםם
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם של asus p4t533-c ורציתי לדעת אם הוא תומך ב ddr??? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
כמו בכותרת... ואני מבקש, ל תפנו אותי לדיון בדביק, כי קראתי אותו ואני לא סתם שואל כי אין לי כוח לקרוא ועוד דבר, תנו לי תשובה חד משמעית בבקשה, בלי הפניות וכו' תודה רבה לכם
-
- 6 תגובות
- 533 צפיות
-
-
צהריים טובים, רציתי לשמוע את דעתכם על הלוח Albatron K8X800 Pro-II VIA K8T800, בתור אחד ששומע הרבה מוזיקה האם זה נכון שאומרים שאיכות השמע שלו היא כמו של סטורם? איך ביצועיו? האם זה נכון שהוא נחשב ללוח הטוב ביותר עד שהאפוקס ובכלל ה-nforce 3 250gb יצאו לשוק? אשמח לתשובה וכל אינפורמציה על הלוח הנ"ל. נ.ב למישהו יש השוואות עם הלוח הזה? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1040
-
אמרתם לי לקנות את זה שזה לוח אם טוב להכל למה שיש לי בין הטובים של abit ABIT AI7/ALBATRON PX865PE PRO אני חושב זה היה זה הוא עלה לי 680 לפני שבוע קניתי החלפתי הכל עובד נקי וטוב קניתי משחות הכל שמתיקניתי אורר יותר שקט המאורר של הכרטיס מסך לא עבד מארו לי שהוא הלך שמתי קצת.. משחה או שמן לא הבנתי מזה קניתי והוא עובד עדין לא עבדתי עם המחשב הוא אצל אבא שלי . מה אתם אומרים על הלוח tiiger משהו
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לוח בסביבות ה-700-1000 ש"ח, תומך S-ATA, 4 סטיקים לזכרונות DDR, תמיכה ב-HT, פייאר-אוייר + כרטיס קול + 4 יציאות USB + כרטיס רשת מובנה... ושאר ירקות. אשמח לקבל עצות, ואם יש עוד משהו חשוב שצריך לדעת לגבי הקניה, אשמח אם תרעננו אותי. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום !!!!!!!! הנה אני שובב....אני קונה מארז + ספק חדשים...אז אממ אני מתכנן לבנות לאחותי (בת 6) מחשב נחמד שיספיק לה , כרגע יש לי - ספק 300W ג'נרי מארז ג'נרי מסך 15" נחמד 256MB DDR266 MICRON אזז....בעקרון עכשיו אני צריך לוח אם , מעבד וכרטיס מסך נכון ? (לוח אם כולל כרטיס קול - כמובן). היא לא הולכת לשחק משחקים ממש (כבדים, חדשים) , אז נוכל להסתפק בכרטיס OB או באיזה כרטיס GF2... חשבתי ללכת על איזה AMD 1200 או משהו כזה (בערך 200 ש"ח) , לוח זול KT266 גם כמה שיעלה 200 שקל בערך (לא ?) להרכיב את הכל ושהיא תהנה רמקולים מקלדת ועכבר נקנה לה כל הסיפור יעלה 100 שקל... ;D אני אשמח לשמוע המלצות\רעיונית\שיפורים....או כל דבר אחר , תודה !!!
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
מה אומר ה 512K במעבד AMD Athlon 2500 ? ומה מהירות ה FSB שלו ? תודה
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
/הלינקים צונזרו. נא לא לפרסם חנויות בפורום!/ תסתערו
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
-
איזה מעבד יותר חזק intel p-4 3.0 או amd athlon 64 3000 תודה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת את מהירות הבאס של המעבד שלי הלוח אם והזכרונות? יש לי את התוכנה איידה, רשום שם?
-
- 8 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לגמפר את הבורד שלי , כאשר כרגע הוא נותן לי לעבוד על 133 עד 165 .. ניסיתי הכל ואני לא מצליח למצוא איפה לעזעזל אני הופך את זה ל 166 -200... מישהו בעל בורד דומה יכול לעזור ? תודה
-
- 7 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי פנטים 4...128 ראם.. דוד שלי קנה לי 2 סטיקים של ראם שנייהם של סמסונג.. 1 בצבע כסוף (נמצא אצלי) 1צבע כחול (נמצא אצל דוד שלי מאמריקה..) האם זה יעבוד טוב???
-
- 8 תגובות
- 533 צפיות
-