מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
בדקתי כול מיני מחירים וזה בכמה אתרים וראיתי שעכשיו יש אתמעבדים החדשים של 64 והם עובדים על 1600 fsb אבל לא מצאתי לוח אם שעובד על המהירות מישהו יכול להסביר מה הולך פה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חג שמח לכולם קיבלתי אתמול את החלק האחרון שהיה חסר למחשב שלי... 2*512 Crucial Ballistik PC4000 הזכרונות יושבים במערכת הבאה: AMD 64 3200 MSi K8N PT Leadtek 6800 GT הורדתי בביוס תזמונים של הזכרונות ושאני מסתכל על CPUZ נראה לי שיש משהו לא בסדר צירפתי תמונה... אני מתכוון לנתון האחרון - 256 קלוקים ?? מה זה אומר? ??? שאני נמצא בתזמונים SPD 2 3 3 8 הנתון הזה נמצא על 16 וזה מוזר שהוא הרבה יותר נמוך. זה פוגע בביצועים? ומה זה הנתון Bank cycle time? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אודה לכל מידע על אפשרות הרצת מעבד p3 866 133 על לוח אם ms6156 לוח עם slot1 תודה אבי
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
ליתר דיוק: Crucial Ballistix 512mb PC3200 (ddr400) 2-3-2-6 2.8v מחיר בארה"ב 138 דולר, אני מאמין שבארץ מקסימום אמור לעלות 660 שקל.. תודה (:
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם מישהו שיש לו ניסיון עם מעבדי Northwood (או סתם ידע כללי) יודע מה הטמפרטורות הנורמליות של מעבדים כאלה (עם קירור אינטל רגיל) וכמו כן מהיא הטמפרטורה המקסימלית או יותר נכון טמפרטורה שמעליה כדאי לתכנת את המחשב לכבות את עצמו?
-
- 10 תגובות
- 756 צפיות
-
-
PENTIUM 4 3 giga 800mhz 1mb 1180 ¤ 1 AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1100 ¤ 1 כמעט אותו מחיר רק הבדל ב MHZ והבדל ב BIT מיועד להרבה מטרות..משחקים קידוד וכל מיני דברים.. לא משהו ספציצי..
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. יש לי P4 2.0GHz, באס 400, סוקט 478, ליבת Northwood. אני רוצה לשדרג לוח אם וזכרונות. כרגע לוח אם של אינטל כלשהו וזכרונות Samsung PC2100 DDR266 256MB. ייתכן שאני ארצה לעשות OC, אבל לא חייב משהו במיוחד לOC. חשבתי לקחת Abit IC7, לגבי הזכרונות אני לא יודע. אשמח להמלצות! תודה
-
- 8 תגובות
- 587 צפיות
-
-
הזיכרון תקין?+ קיבלתי בPCMARK04 1358 נקודות הזיכרון שלי זה SAMSUNG 3200 400MHZ הזיכרון תקין? שעשיתי את הבדיקה סגרתי את כול התכניות..וגם את האינטרנט! SPD - frequencu [166mhz] [200mhz cas# latency [2.5] [3.0 ras# to CAS# [3][3 ras precharge [3][3 tras# [7] [8 ככה זה צריך להיות התזמונים בסדר? memory - frequency [166.4 mhz fsb:dram [1:1 cas# latency [2.5 colcks ras# to cas# delay [3 colocks ras# precharge [3colcks cycle time (tras) [7clocks הכול בסדר?
-
- 3 תגובות
- 451 צפיות
-
-
קיבלתי בPCMARK04 1358 נקודות הזיכרון שלי זה SAMSUNG 3200 400MHZ הזיכרון תקין? שעשיתי את הבדיקה סגרתי את כול התכניות..וגם את האינטרנט!
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
מנהל פורום נכבד, מתי יצא הסקירה המקצועית שלך או של כמה משתמשים על המעבר הגדול. מבחינת יתרונות ביצועים,מחירים. אלו דברים נצטרך ואלו נוכל להשאיר מהמחשב הישן (כ.מסך, זכרונות...) תודה
-
- 18 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר מספר שבועות אני רוצה לקנות מחשב. אבל יש לי התלבטות בין לחכות ל AMD 939 שיהיה נפוץ ונתמך יותר, או לקנות את ה 745 הנפוץ יותר. אני אודה לכם אם בבקשה תייעצו לי בנושא - לקנות עכשיו או לחכות קצת, וכמה זה קצת ??? בנוסף, אני אשמח מאוד אם מישהו ירשום מה היתרונות ב 939 שמגיע עכשיו לבין ה 745, הבדלי מחירים, טמפרטורות, והאם בכלל כדאי לקנות, ומתי ? תודה מראש לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה זה מעבד על פרטיו אז החלטתי ללמוד עכשיו הבעיה שבכל הסבר יש מיפוי אחר של המעבד, כל מיפוי מחסיר דברים אחדים..... דבר זה מבלבל מאוד האם יש כאן מישהו שמכיר מיפוי מקיף למעבד רצוי בעברית שיכיל את כל ההסתעפות של המעבד לפרטיו.
-
- 8 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מה HT ב AMD? (זו לא תכנולוגיה שיש רק לאינטל?) מה זאת אומרת מהירות דרך הHT? משהו מוכן להסביר לי מה כתוב כאן בבקשה כי אני חושב שאני מבין את המושגים אבל כנראה שלא ??? והבקר הזה זה אומר שלמעבד אין דאול צ'אנל? או שזה דווקה אומר שהמעבד עובד במהירות אפיק של 800 (יענו צריך 400X2) ואם כבר התחלנו אז נסיים "64k L1 instruction cache, 64k L1 data cache" מה זה אומר חוץ מזה שיש למעבד 64K בL1 שלו? תודה
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שאלתי היא האם ההבדל בינהם הוא רק במחיר? משום שאני רואה שאתם כל הזמן ממליצים על לוח אם זה שלמען האמת המחיר שלי נמוך בצורה מפחידה האם הוא לא נופל בביצועים מול לוחות אם במחיר של 860 שקל? תודה
-
- 11 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני רוצה זיכרון שיהיה במיוחד טוב למשחקים אבל לא במחיר ממש גבוה...מקיסמום 600....עם יכולת אוברקלוק קטנה לעתיד...למרות שאני לא מתעסק בזה...פשוט שיהיה אני רואה שכולכם תמיד ממליצים על A-DATA רציתי לדעת אם חברות אחרות יותר ידועות לא יכולת להיות יותר טובות מבחינת משחקים...כי אני מעדיף חברה עם יותר מוניטין... תודה לעזורים
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מה התוכנות של הN4 ? מה יש בו.... אני מיתכוון לדגם היקר ביותר ....... מה ההדבל בינו לבין N3 ?
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לפני רכישת מחשב הייתי די סגור בהתחלה על מע' 64 ביט של AMD אבל כעת אני לא כ"כ בטוח, ערכתי חיפוש מוקדם וגם בגוגל ולא מצאתי תשובה לעניין אני רוצה לדעת איזה מן המעבדים הכי טוב ולמה? ומהם ההפרשים ביניהם ? אני עדיין לא מצליח להחליט איזה מע' להרכיב ??? אני לא בטוח שיהיה שימוש ל64 ביט בשנתיים הקרובות ונראה לי שמבחינת ביצועים האינטל לוקח, לא?
-
- 12 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
-
-
שלום וחג שמח,קניתי לוח אם ABIT NF7-SK ושמתי לב שאין ספיקר,כלומר , יש יציאה מהלוח, אך האופציה הזו לא עובדת, השאלה ? האם כך מגיע הלוח ? תודה
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
תודה רבה לעוזרים....
-
- 3 תגובות
- 447 צפיות
-
-
1) מה ההבדל ביןב90 ננו-מטר ל130 ננו-מטר ? 2)מה התוכנות בN4 ?(אני מדבר על הדגם הכי טווב (לא לשרתים)? תודה
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
האם כדי לי לחכות לאנפורס 4 ?או שמספיק אנפורס 3 למשחקים? או אנפורס 2? או ציפסטר ביכלל אחר? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
http://www.amdzone.com/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=63&page=1
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-