עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. כותרת

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  2. יצרנית השבבים חשפה את הדור הרביעי של משפחת המיקרו מחשבים שלה, עם יותר כוח עיבוד ותוספות מבורכות לכתבה: http://hwzone.co.il/הכירו-את-מחשבי-ה-nuc-החדשים-של-אינטל-כעת-עם/

3. Started by אבי11,

אודה לכל מידע על אפשרות הרצת מעבד p3 866 133 על לוח אם ms6156 לוח עם slot1 תודה אבי

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  4. שלום קניתי זיכרונות A-DATA 4G 2GX2 1066MHZ ולוח GIGABYTE EP45 DS4 המחשב יגיע רק עוד יום יומיים אבל יש לי שאלה. על פי מה שהבנתי הלוח מגדיר את הזיכרונות אוטומטית לעבוד במתח 1.8V אבל המתחי עבודה שמצויינים שהם עובדים זה 2.2V-2.3V האם אני יצטרך להגדיר את המתח לבד ? מה יקרה במידה ואני לא יעלה את המתח וישאיר אותו על 1.8V ? קישור לאתר היצרן http://oc.adata.com.tw/1_product_detail.asp?pid=AD21066EU תודה

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  5. Started by goldyoav,

שלום, יש לי לוח אם gigabyte 945PL-G עם גרסת הביוס האחרונה. זכרונות 2x512 במהירות 533. הוספתי שני סטיקים נוספים של 667 (אמרו לי שיתאים את עצמו למהירות הנמוכה יותר) מה שקרה זה שאני מרגיש פתאום איטיות בעבודת המחשב. הסתכלתי בביוס וראיתי system memory multiplier = auto memory frequency = 400 כלומר הוריד לי את המהירות ל - 400. ניסיתי לשנות את ה - multiplier ל - 2.66 ואז ה - memory frequency השתנה ל - 533. האם עשיתי נכון? לגבי הביצועים אני עדיין לא משוכנע . האם יש מקום ל"משחק" עם הסטיקים מבחינת המיקום על הלוח אם? תודה מראש יואב

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  6. P35 P45 X38 כל אלו...

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  7. שלום אני מתלבט על לוח אם לפי הדרישות הנ"ל,לא מעדיין אותי תמיכה בcore duo וכדו... בoc אני לא מתכוון לשבור שיאים...רק לתת תמורה טובה למחיר המעבד... יש הצעה של abit NI8 ב470 שח ושל ASUS PLD2-VMSE באותו המחיר...או אם יש הצעות אחרות?

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  8. מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותם?

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  9. Started by ZaKeN17,

בוקר טוב , אני בקרוב קונה מחשב ורציתי לדעת אם הלוח טוב.. ואם הוא יתאים למפרט הבא: מעבד AMD 4600 X2 65W זיכרון 2G ddr 2 800 mhz דיסק : 250G western digital ושאר הדברים שלא רלוונטים. עוד שאלה: האם הלוח יתמוך במעבדים החדשים של AMD שיצאו ברבעון השלישי? תודה מראש לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 561 צפיות
  10. Started by avner_s,

אני קניתי מחשב לפני שבוע והמעבד שלי הוא amd 3000 754 box איך אני יכול לדעת שהוא באמת box ולא oem ???

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  11. בעיקרון המחשב שלי הוא מהבר מצווה ואני כבר בן 18 שזה אומר שהוא אצלי כבר 5 שנים והמפרט שלו הוא כזה פנטיום4 2GHZ חצי גיגה RAM מניח שזה DDR2 וכרטיס מסך גיפורס 5700 לAGP אז שווה לקנות מעבד חדש או האם צריך גם לוח אם חדש וכול זה כי אני לא הכי מבין בזה ואני די רוצה לשדרג את המחשב אבל לא את הכול בבת אחת וכרגע אני רוצה מעבד חדש אז מה אתם ממליצים? תודה

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  12. כותרת

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  13. Started by EviLeader,

שלום לכולם, מצטער שאני מפתיע אתכם. אבל, אני בחיים לא ייקח לוח אם של GIGABYTE ולכן אני צריך את עזרתכם בבחירת לוח מבית ASUS, החברה המועדפת עליי. ובכן, אני מחפש לוח עד 900 ש"ח, חזק וטוב עם מקום גדול למאוורר על המעבד.. כמה שיותר כניסות איוורור יותר טוב.. אני חושב שהP5K יתאים לי במחינת המפרט הטכני, אך יש לו הרבה מקום באיזור המעבד (לאיוורור כאמור)? האם הלוח אם נחשב לטוב? או שמה, כדאי לי לחשוב על אחרים.. מה אתם חושבים יתאים לי?

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  14. שלום יש לי 2 זיכרונות 256MB, אחד מהם PC2100-266MHZ והשני PC3200-400MHZ. ולוח תומך דואל... המחשב עובד על האיטי מביניהם בסינגל, ואמרו לי שאני יכול לשים אותם לעבוד בדואל במהירות ששניהם תומכים (כלומר 266) האם זה אפשרי? ואם כן איך קובעים את זה בביוס? תודה

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  15. שלום. רציתי לדעת האם ניתן להחליף מעבד במעבד אחר על אותו לוח אם כאלו בלי להחליף את לוח האם ?

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  16. Started by parAzoid,

שלום לכולם. בסוכות אמי טסה לארה"ב ויש לה אפשרות להביא חלקים מהחנות NEWEGG עד 200$. אני מתכנן לקנות מערכת חדשה בקרוב ואני צריך את ההתיעצות שלכם. יש לי כבר זכרונות [GSKILL 800MHZ HZ] וכונן קשיח [bARRACUDA 320GB]. אני אקנה בארץ את המעבד Q6600 ועם קירור NINJA PLUS שכבר ברשותי אעשה לו OC. אז ככה, מה כדאי לי לקנות? - p35-DS4 RETAIL - ASUS P5KE RETAIL - P5K PREMIUM OEM - ANTEC NEO HE 500W + ASUS P5K OEM - ABIT IP35 PRO - ANTEC NEO HE 500W + P35-DS3L RETAIL - Swiftech H20-120 PREMIUM CPU Liquid Cooling Kit קירור מים - אפשרות אחרת? תודה רבה לעוזרים. ד"א יש לי כבר כבלים של SATA, IDE FLOPPY ואת כל הדברים. ודרייברים אני יכול להוריד מהאתר, לכן הצעתי OEM. הבונוס היחיד שיכול להיות נחמד …

• 7 תגובות
    • 561 צפיות
  17. שלום לכולם הייתי רוצה לדעת מי מבין שני הלוחות טוב יותר? האם יש חסרון לאחד מהן? אני צריך תשובה מהירה, אני עומד לקנות את הלוח של MSI ומתלבט... בינו לבין ה- ASUS. http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4p800/overview.htm http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=865PE_Neo2-LS&class=mb תודה לכולם...

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  18. Started by BlueGene,

טוב משום שנעלו לי תאשכול(כן כן מאוד הוגן) אז אני פותח חדש קיצר הוינדואס לא עולה בלי הדיסק של הוינדואס,וכשניסיתי להתקין ויסטה אחרי שהיא סיימה התקנה היא עשתה ריסטארט ואז ראיתי שכתוב משהו כמו מבטל את הצורך בדיסק לבוט ואז היה ERROR קיצר אני חושב שהבעיה בלוח אם וצריך לעדכן תBIOS ,יש השערות נוספות?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  19. כי קראתי שהכונן נשלט ע"י שבב JMICRON ולא ע"י ערכת השבבים ווינדוס לא מזהה אותו עד שאתה מתקין לו את הדרייבר. האם גם בשביל להריץ התקנה מדיסק של מערכת הפעלה אני אצטרך להתקין את הדרייבר לכונן אופטי? כי אז יכולה להיווצר בעיה קטנה לא? אני עומד לקנות את הלוח ורציתי לדעת תשובה לגבי זה. תודה

• 6 תגובות
    • 561 צפיות
  20. Started by frogman,

היי ושלום לכולם אני צריך המלצה ללוח אם הכי טוב לסאונד מבוסס על AM2 ללא הגבלת מחיר אשמח לחות דעת מיקצועית בתודה מראש אייל [br]פורסם בתאריך: 29.11.2007 בשעה 14:43:30 אג"במה דעתכם על ASUS M2N32-SLI Deluxe

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  21. Thermalright XP-90 for Intel Pentium 4, AMD® Athlon64/FX and Opteron AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box Thermaltake TT420APD 2-fan Microsoft® Multimedia Keyboard + Basic Optical Mouse LG 17 FLATRON F700B RAIDMAX Scorpio 868 Silver 420 Watt WD SATA 120GB 8MB 7200 RPM Thermaltake Smart Case Fan II 92mm A2028 G.Skill 512MB (2x256MB) PC4400 DDR550 LC 2.5-4-4-8 DualChannel EditionSapphire ATI Radeon X800XL PCIe 256MB DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D LG 52X32X52 OEM הxp90 מתאים לlan party ? תודה

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  22. Started by x-filer,

איזה מעבד כדאי לרכוש עם כרטיס מסך hd 4870 שלא יווצר צוואר בקבוק במעבד? תקציב עד 1000

23. Started by i022052,

ראיתי במפרט של לוחות אם יש 1394. מה זה ולמה זה טוב?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  24. איפה אני יכול ליקנות זכרונות לניידים?? ויש איזה בעיה מיוחדת בהתקנה??

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  25. כיום יש לי את הכרטיס הנ"ל ומעבד e6300. אני רוצה לשדרג את המחשב (מעבד ולוח) ואין לי תקציב לכרטיס מסך. לא ישתלם לעשות את השילוב הזה בין שני הרכיבים האלו?

• 4 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים