מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה המפרט שלי כולל AMD 2500+ crossair 512 twinx Gforce fx5900 nf7-s אז אני חושב על לקנות עוד זוג של 512 לזכרונות ואני רוצה לדעת כמה זה בעצם יעזור לי במשחקים ובווינדווז נ.ב. המעבד בOC ל-3.2
-
- 1 תגובה
- 405 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מעבד למשחקים למחשב שאני אקנה . עכשיו הבנתי שיש את גרסאת 3000+ שהיא עם 512KB l2 לעומת 3400+ שהיא עם 1מגה. האם שווה להשקיע 3400+ ? או שזה בסדר אם אני אקח 3000
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני קונה מחשב מבוסס AMD ואני רוצה לדעת מה הבדיל בין שתי המעבדים האלו מה כדי לי לקנות יותר את AMD Athlon 64 3400+ Mobile או את AMD Athlon 64 3400 ומי מהם טוב יותר לאוברקוליניג? תודה
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אז כמו שכולם יודעים מעבדים לא אמורים לעבדו את ה 70 מעלות (פחות? יותר?) אבל מעבדים של כרטיסי מסך יכולים להגיע ל 70 אפילו בלי להתאמץ וגם לעבוד ב 100 מעלות בלי בעיה. למה מעבדים רגילים לא יכולים לעמוד בכזה חום? וגם המעבדים של הכרטיסי מסך הם הרבה יותר דקים למה? ולה המעבדים של המחשב לא דקים כמו בכרטיס מסך?
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
חשבתי על ABIT AN7 PQI 512MB 2.5-3-3-7 GunMetal Athlon Xp 2500+ Mobile מארז-250 + הרכבה 2300 מפנדס שינויים עצות?
-
- 10 תגובות
- 559 צפיות
-
-
זה מה שחיכיתי לו, ולאחריו אחליט בין 754 ל - 939 מישהו יודע מה קורה על NFORCE 4 ? קישור לידיעה - http://www.theinquirer.net/?article=18887
-
- 1 תגובה
- 431 צפיות
-
-
-
למישהו יש כזה? או יודע היכן אפשר למצוא? (רצוי בארץ. יש חנויות שמחזיקות בחו"ל - רובן באנגליה או אירופה) תודה
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
נגיד ואני קונה לוח אם. איך אני צריך להגדיר אותו...צריך להגדיר משהו עם הSATA...ומה עוד?...אין כמה ג'מפרים כדי להגדיר אותו??
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מתכוון לרכוש מחשב חדש מבוסס AMD ההתלבטות שלי היא בין 939 ל 754 הבנתי שהמעבדים החדשים פחות מהירים ,אבל מצד שני ראיתי שממליצים עליהם. מישהו בבקשה יכול לעשות לי סדר בבאלגן תודה מראש כולם
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אני כל הזמן רואה שאתם מדברים על זה.. מה זה ?
-
- 5 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. רכשתי מחשב חדש והזמנתי אותו עם מעבד נורטווד במהירות 3.2 אך קיבלתי מעבד באותה מהירות אבל פרסקוט, כשהחנות טוענת שבגלל שהמחשב הגיע באיחור הם פיצו אותי והחליפו לי מעבד. בכל מקרה דרשתי שיחליפו לי את המעבד לדרישה המקורית - ה נורטווד. מה אתם אומרים? האם להשאר עם הפרסקוט או לחזור להזמנה המקורית - הנורטווד. אני מכיר את בעיות ההתחממות של הפרסקוט ואת הרעש הנובע מכך שהמאוורר שלו עולה לסל"ד גבוה ויוצר הרבה רעש. כעיקרון המחשב נועד לאבא של אשתי - הדרישות שלו אינן גבוהות בעיקר שהמחשב יהיה שקט ויציב, החלפת המאוורר אינה באה בחשבון, אני לא מוכן לחרוג ולעלות בסכום שכבר שילמתי, להלן המפרט: pentium 4 3.2 ghz (northwood) MB: Asus P4P 800 SE (intel 865) 2 X 256 MB memory 400 …
-
- 11 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
תמליצו לי על מעבד + לוח אם [ למטרת משחקים] יש לי כבר רדאון 9600XT ו768 זיכרון אז מה אתם ממליצים ? האם את ה AMD 64 או שבכלל ללכת על אינטל מצפה לתגובות תודה
-
- 11 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי מה קורה אחים שלי יש לי מעבד p-4 1.6 ואני צריך בשבילו לוח אם טוב וזיכרון טוב לאוברקלוק הסוקט של המעבד הוא 478 תודה לעל העוזרים נ.ב (לא לענות על הסקר יש בעיה באתר שלא מאפשרת לשלוח הודעות בלי סקר )
-
- 10 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4, לוח אם 850GB של אינטל תומך ארדיראם ואני רוצה להוסיף לו עוד זיכרון. מצאתי ב KSP במציאון 256 אבל של 32 ביט וגם 1066 מגה הרץ ואני לא יודע אם הלוח שלי תומך בזה, כי הבאס שלי עד 400 והארדיראם הנוכחי שלי הוא 800 מגה הרץ, זה ישנה אם אני יוסיף זיכרון של 1066 מגה הרץ והם ירוצו באותם תדרים או שאני לא יכול בכלל להוסיף זיכרון כזה למחשב? ודרך אגב המציאון הזה זה מוצרים אחרי שימוש?
-
- 9 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני יודע שלפרסקוט יש בעיות חימום קשות אבל רציתי לדעת מה יותר חזק ולמה? (לא מה יותר משתלם!!!) AMD 64 3200 או פרסקוט עם קירור מאסיבי ושקט 3.2 GHZ
-
- 3 תגובות
- 427 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום וחג שמח חשבתי לקנות מחשב חדש, וכבר שחשבתי שהכל ברור, החליטו ההם למעלה להקשות את חיי. אבקש את עזרתכם במספר שאלות. ללא ספק בכוונתי לרכוש מעבד אשר יתמוך ב 64bit - על כן חשבתי על +AMD2800. כעת מודיעים לי כי אינטל צפויה להוציא מעבד כזה. 1. האם להמתין לאינטל ? ומה נראה שיהיה המחיר למעבד ביתי כזה ? כפי הבנתי ל AMD אין שימוש בערוץ כפול לזיכרונות בתושבת 754 !!!!! קראתי את המאמר "תזמוני זכרונות ו Dual DDR - כל מה שרציתם לשאול, ולנו כבר נמאס לענות " היה מרתק אך על שאלתי הוא לא ענה -- אנה הושיעו. 2. האם ישנו כזה שינוי גדול כאשר ישתמשו בזה בתושבת 939 ? ואם כן, הכיצד אם כך מעבדי amd מצליחים להתחרות באינטל שלהם תעבורת נתונים מהירה …
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אדע בדיוק?? תוכנה משהו? ואיזה סוג הוא הכי טוב והכי "קר" ?! תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 487 צפיות
-
-
מהו החום הממוצע למעבדי אתלון 64 ביט? גם במנוחה וגם בעבודה ???
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ג'יגהבייט, K8NS pro, ולפי האתר אמור להיות לו Game port (אם אני לא טועה בשם, אני מתכוון לחיבור של ג'ויסטיקים ישנים, לפני עידן ה usb, כזה שישב בד"כ בכרטיסי קול) אבל בלוח שלי לא מצאתי game port, 1) האם טעיתי? האם לא נתנו לי פאנל מסוים? מה עלי לעשות? 2) כמו כן, דרכים חלופיות לחיבור הג'ויסטיק תתקבלנה בברכה. תודה!
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים של 256 מגבייט שהם PC3200 עם לוח אם GA-7N400-L. משום מה CPU-Z כותבת לי שהם של סמסונג. מישהו אולי יודע מה הבעיה? בתודה מראש orlupo
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
תראו אני רוצה לקנות AMD 3400 או 3200.. מה ההבדל ביניהם? יש הבדל בMHZ? אם יש אז אני אקח את הטוב יותר.. כי המהירות שעון של AMD 64Bit לא משהו...אבל יש להם מהירות 1600FSB.. אבל תראו האם בwindows שאני באינטרנט ובתיקיות המחשב יעלה במהירות כמו של אינטל 2.4 ורק במשחקים יורגשו הבדלים?? תודה! ועל מה אתם ממליצים AMD או Intel? תודה ואיזה לוח אם הכי טוב למעבדי AMD איזה חברה??? EPOX GYGABYTE MSI או מה שיש תודהההההשש
-
- 12 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מה ההבדל בין ה AMD XP לסמפרון ? ראיתי שרוב הסמפרונים מגיעים עם 256K קש, אבל זה אמור להיות ההבדל בין XP לדיורון ... האם כדאי לקנות מעבד XP? שמעתי שבקרוב יפסיקו לייצר אותם.
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
עד כמה ההבדל בינ יהם הוא משמעותי במישחקים בעיקר? כי בכסף יש הבדל משמעותי ביותר. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 452 צפיות
-