עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. חשבתי להזמין את הזכרונות האלה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=263 הלוח שלי הוא ASUS P5LD2-SE LGA775 Intel 945 עכשיו אני יודע שהוא יפעל במהירות הנמוכה יותר, השאלה שלי האם הוא בסדר מבחינת מתח?

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  2. מחפש תוכנה מעולה ונוחה לניהול זיכרון

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  3. Started by reviZor,

שלום לכולם יש לי מחשב שקניתי לפני כשנה ואמי רוצה להוסיף זיכרונות השאלה היא איזה זיכרון לקנות מפרט המחשב: Intel i7 930 @ 3.4Ghz Gygabyte x58a-ud3r 6gb ddr3 2x3 patriot 1600 viper series אני רוצה להרחיב את הזיכרונות ל 24ג'יגה מ כיוון שאני עובד עם הרבה תוכנות שזוללות לי את הזיכרון תוכנות כמו: 3d studio max Zbrush Photoshop ועוד... עכשיו למי שזוכר הלוח אם הזה עובד על בסיס טריפל צ'אנל לכן יש 3 סטיקים של 2 ג'יגה ועכשיו כשאני מסתקל בחנויות אני רואה שהזיכרונות מגיעות כדואל צאנל אז אני לא בטוח שזה יתאים ובגלל זה אני שואל כאן. בגדול חשבתי לקנות 6 סטיקים של 4 ג'יגה 1600Mhz השאלה היא רק אם זה יעבוד?? ואילו זיכרונות הייתם ממליצים לקנות?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  4. לוח gigabyte ga-k8ne - איזה זכרון אני צריך ? רוצה לקנות עוד גיגה זכרון , לפי SANDRA יש לי Chipset 1 Model : Advanced Micro Devices (AMD) Athlon 64 / Opteron HyperTransport Technology Configuration Bus(es) : ISA PCI PCIe USB i2c/SMBus Version : 1.02 Front Side Bus Speed : 2x 603MHz (1206MHz data rate) Maximum FSB Speed / Max Memory Speed : 2x 1000MHz / 2x 200MHz In/Out Width : 16-bit / 16-bit IO Queue Depth : 8 request(s) Chipset 1 Hub Interface Logical/Chipset 1 Memory Banks Bank 0 : 512MB DDR-SDRAM 3.0-3-3-8 2CMD Bank 1 : 512MB DDR-SDRAM 3.0-3-3-8 2CMD Channels : 1 Bank Interleave : 2-way Speed : 2x 201MHz (402MHz data rate) Multiplier : 1/10x Width : 64-bit Refresh Rat…

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  5. Started by Load,

קניתי היום מחשב בK.S.P בסניף החדש בגעש בקשתי לקבל את החלקים בנפרד, גם כדי שאני אוכל לראות את האריזות המקוריות של החומרה וגם כדי להרכיב לבד את המחשב. ובאמת כל החלקים הגיעו כמו שצריך סגורים הרמטית עם הבנדל והאריזות המקוריות של החברות אבל המעבד AMD הגיע באריזת BULK מוזרה פלסטיק קטן כמעט בלי הגנה ובלי שום מדבקות של AMD או מספר סידורי :-[ בסוף אחרי וויכוחים עם המנהל והעובדים שאני טענתי שאני מוכן להוסיף כסף ולקבל אריזה BOX מקורית אבל הם אמרו שזה מה שיש להם ואין לי מה לדאוג שזה לא מקורי עם כל הזיופים של AMD בשוק האם הגיוני לקנות מעבד באריזה כזו? את המחשב התקנתי כבר , האם יש תוכנה לזיהוי המעבד (של AMD ) כמו התוכנה של אינטל?

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  6. שלום, יש לי אפשרות לקנות את ה Intel Pentium D 830 Dual Core ורציתי לדעת איך הוא ואם הוא משתלם ? בהתחלה הייתי בטוח שכן אבל ראיתי קצת השוואות של ה820 ולפי ההשוואות שם הוא לא הכי מרשים תראו כאן למשל ... http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/pentiumd-820_7.html http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/pentiumd-820_8.html http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/pentiumd-820_9.html http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/pentiumd-820_10.html תודה על העזרה... ועוד 2שאלות לסיום... 1. מה טוב יותר? Intel Pentium D 820 או AMD Athlon 3500+ socket 939 ? 2.מה טוב יותר? Intel Pentium D 830 Dual Core או AMD Athlon 3500+ socket 939 ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  7. Started by mosheo,

יש לי שני לוחות אם זהים מדגם Soltek SL-75DRV5 (year 2002) with VIA KT-333 and VT8233 chipset. על אחד מהם רץ מעבד ATHLON XP 2000+ והשני ללא מעבד. האם ניתן להריץ עליו מעבד sempron socket 462(A) CPU?

8. אני יכול להביא שני זכרונות 1) DDR II 667 2)DDR II 533 שניהם של גיגה השאלה שלי היא מה יותר מהיר?? מה יותר טוב<??? המחירים לראששון 400 ש"ח השני 455 שניהים חדשים מהקופסא והחברה היא קינגסטון עוד שאלה עכשיו יש לי שניים של 256 ויש לי רק שני מקומות להשים אני יכול להשים אחד גיגה ואחד 256 ?? בלי בעיות?? נגיד שיש לי את שניהם באותו מחיר משהו כאן עדיף על השני ? ‏1GB Starex‎ ‏1GB Spectek‎ ‏1GB Aeneon‎ ‏1GB TwinMOS‎ ‏1GB Kingston‎ ‏1GB Corsair‎

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  9. Started by Mishmish,

אני צריך המלצה ללוח אם טוב (בוא נגיד בין אחד לעשר אז שיהיה בסביבות ה8.5/9) התקציב הוא משהו בסביבות ה- +/ - 1000 ש"ח . נ.ב. : שיהיה לוח אם מתקדם מבחינת טכנולוגיה (פיצ'רים וכאלה) , ושיהיה טוב ל-oc . נ.ב. 2 : שיהיה לוח למעבד אינטל .

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  10. אני רוצה לקנות מעבד+לוח אם(עדיף c2d). היום יש לי P4 3.0GHZ ולוח אם של MSI NEO PLATINUM ו2 סטיקים של זיכרון 533(512X2) אשר המלצה למעבד+לוח אם והאם אני יכול להשאיר את הזיכרון הזה או שכדי לקנותת 667 או להוסיף עוד זיכרון.... ודרך אגב אני לא בתחום הOC(אולי בעתיד).. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  11. Started by dddd211,

אני קונה A64 המעבד עולה 1380 יש איתו את המאורBOX זה מאורר? טוב? משהו אמר לי לא ליקנות VENTEC 12 בגלל שה BOX לא צריך מאורר יותר טוב מי זה VENTEC זה לה OC. VENTEC 12 שווה את הכסף? אני קונה מי החנות.....

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  12. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  13. שלום אני מחפש לוח אם ל-HTPC עכשיו חשבתי על הלוח אם הזה GA-MA785GMT-UD2H יש לוח מגביל אליו בלי כרטיס מסך מובנה(לא חייב של גיגה ביט) במידה ואין אם אני קונה אותה ובעתיד מוסיף כרטיס מסך ניפרד יש דרך לנטרל את זה שעל הלוח אם(דרך הBIOS או משהו). כמה שאני מבין בזה כול עוד הכרטיס המסך המובנה פעיל הוא לוקח לי זיכרון RAM מהמערכת ואז זה יהיה זיכרון שמתבזבז. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  14. התקציב נמצא בכותרת, הלוח והמעבד אליהם מיועדים הזכרונות הם Asus PT6 SE +Intel i7 920. דרישות לפי סדרי עדיפויות: 1. ביצועי אוברקלוק. 2. תזמונים נמוכים/הדוקים ככל האפשר. 3. קירור. בעיקרון את הזכרונות תכננתי לרגוש מזיגזג בגלל שאני מזמין משם עוד כמה דברים אז רציתי שהכל כבר יגיע ביחד. אז ההתלבטות היא בין: OCZ http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=22_571_884_970&filter_id=144 G.skill http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=22_571_884_970&filter_id=159 Mushkin http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=22_571_884_970&filter_id=217 הכי ניראה לי נכון לכרגע זה ה-MUSHKIN 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 7-8-7-20 XP אגב אני לוקח 6GB כי 3GB עו…

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  15. Started by LinKinG,

יש לי 1 GB זכרון על המחשב בשני סלוטים של 512MB ואני רוצה להוסיף עוד 1 GB השאלה היא אם יש הבדל בין שני סלוטים של חצי גיגה כל אחד לבין סלוט אחד של גיגה. מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  16. ?? ועד כמה ההבדל גדול אם בכלל? תודה

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  17. אני רוצה לקנות זכרונות חדשים למחשב שלי אני לקנות כמות שתספיק לי לזמן רב (1.5-2 שנים) חשבתי על דברים שהם קצה הHIGH END אבל לא מזמן אמרו לי שאני לא צריך כמות כזאת בכלל יש לי לוח GA-7n400 pro2 (k7) מעבד 2800+ xp כ.מסך 9600xt 256M עכשיו יש לי זכרון 512 במחשב שאני מתכון למכור אותו... (של SPECTEK) ולקנות הכל חדש עכשיו גם ממה שהבנתי הלוח שלי מוגבל ל3G ואי אפשר לשים בו duable side ו singel side ביחד.. גם אם אפשר תגידו לי איזה תזמונים הכי יתאימו לי.. (כי לא נראה לי ש2-2-2-5 יתאים או משהו פחות כי זה OVERKILL) אני רוצה גם שעל הזכרונות יהיה המפזרי חום האלה (כמו שיש על רוב OCZ) כי נראה לי בעתיד אני יעשה OC בכל אופן סומך עליכם... SweeT EviL

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  18. Started by amitaihasnes7,

שלום אנשים. לכל אלה שקראו את ההודעה שלי ויודעים במה מודבר, כבר יודעים מה הם צריכים לעשות. כמו מקודם רק שהפעם ההסבר מדבר על מעבדי כפולי ליבות באופן כללי ונחמד. לכל אלה שלא יודעים זה מה שאני מבקש: חבר שלי רוצה להיכנס לעולם החומרה. הוא רוצה להתחיל ללמוד קצת על מעבדים ואז על כרטיסי מסך והלאה והלאה. עכשיו הוא לא יודע הרבה יש לו ידע דיי עלוב במעבדים. אז אני החלטתי לעזור לו ולכתוב לו הסברים כדאי שלא יהיה לו קשה מידי. אז אני מבקש ממכם להגיד לי אם ההסבר הקצר והנחמד הזה שכתבתי על מעבדים כפולי ליבה הוא נחמד או שיש מה להוסיף/ לשפר בו (ההסבר כתוב כאילו שאני מדבר אליו אז תתעלמו מזה ותעשו כאילו זה דיבור באופן כללי). ש: מהו מעבד דו ליבתי, מדוע צריכים מעבדים מסוג כזה והאם מעבדים ישנים יות…

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  19. אני נכנסתי עכשיו לזאפ ואני רואה זכרון DDR2 512MB 667MHZ CL5 קינגסטון ב - 123 ש"ח קצת יותר למטה 256 עולה 137 ש"ח. אז מה בעצם קורה פה?

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  20. Started by ZaKeN17,

בוקר טוב , אני בקרוב קונה מחשב ורציתי לדעת אם הלוח טוב.. ואם הוא יתאים למפרט הבא: מעבד AMD 4600 X2 65W זיכרון 2G ddr 2 800 mhz דיסק : 250G western digital ושאר הדברים שלא רלוונטים. עוד שאלה: האם הלוח יתמוך במעבדים החדשים של AMD שיצאו ברבעון השלישי? תודה מראש לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  21. כותרת

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  22. פשוט כל מה שאתם יודעים.. (ואם אפשר אז לכתוב פה ובעברית ולא להפנות אותי לאתרים) תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  23. Started by HeroesCut,

אני בזמן האחרון לומד כל מה שאפשר על מפרטי המחשב אבל אני לא ממש מבין את המפרטים הטכניים עכשיו אז רציתי לשאול, זה הלוח אם: http://www.systec.co.il/106782/%D7%9C%D7%95%D7%97-%D7%90%D7%9D-Intel-X58SO-Smackover האם אפשר לשים עליו יותר מכרטיס מסך 1? בקטע של הסלוטים אני מבין אבל הסוקטים לא הבנתי ממש מזה? אם אפשר הסבר כללי בקצרה או איזשהוא מדריך שיתן לי ידע כללי לפני שאני קונה משהו להבין גם את המפרט הטכני, זה יהיה ממש סבבה. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  24. Started by dante123,

שלום. אני רוצה לקנות מחשב בקרוב והשאלה שלי היא-האם עדאי להשקיע במעבד כפול ליבה של 64 bit?אני משחק די הרבה במחשב ומעוניין לשחק בכל משחקי הדור הבא על פירוט טוב +,אבל השאלה שלי היא האם המשחקים ינצלו את זה?והאם ההשקעה הכספית כדאית יחסית למחיר? תודה.

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  25. Started by parAzoid,

שלום לכולם. בסוכות אמי טסה לארה"ב ויש לה אפשרות להביא חלקים מהחנות NEWEGG עד 200$. אני מתכנן לקנות מערכת חדשה בקרוב ואני צריך את ההתיעצות שלכם. יש לי כבר זכרונות [GSKILL 800MHZ HZ] וכונן קשיח [bARRACUDA 320GB]. אני אקנה בארץ את המעבד Q6600 ועם קירור NINJA PLUS שכבר ברשותי אעשה לו OC. אז ככה, מה כדאי לי לקנות? - p35-DS4 RETAIL - ASUS P5KE RETAIL - P5K PREMIUM OEM - ANTEC NEO HE 500W + ASUS P5K OEM - ABIT IP35 PRO - ANTEC NEO HE 500W + P35-DS3L RETAIL - Swiftech H20-120 PREMIUM CPU Liquid Cooling Kit קירור מים - אפשרות אחרת? תודה רבה לעוזרים. ד"א יש לי כבר כבלים של SATA, IDE FLOPPY ואת כל הדברים. ודרייברים אני יכול להוריד מהאתר, לכן הצעתי OEM. הבונוס היחיד שיכול להיות נחמד …

• 7 תגובות
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים