עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. רציתי לישאות בקשר ללוח הזה אם קיים בו SATA 2 FIREWIRE תודה

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  2. Started by Guarding angel,

חג שמח וערב טוב יש לי לוח מסוג P4VXASD2+ (5.0) של ECS האם הוא תומך בכרטיסי זכרון DDR 512\400*2??? האם הוא יספוג את זה? http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Products/ProductsDetail.aspx?MenuID=22&LanID=10&DetailID=51&DetailName=%d7%9e%d7%a4%d7%a8%d7%98

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  3. Started by yair.,

מה עדיף? Micron DDR 512MB PC3200 400Mhz או 512MB A-DATA DDR 400 דרך אגב הזמנתי כבר את כל המחשב נשאר לי רק ללכת לקנות את הזכרונות

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  4. אני רוצה לקנות עוד זיכרון, כרגע יש לי זכרונות של KINGSTON ואני רוצה להוסיף עוד זיכרון. זה משנה של איזה חברה אני קונה? חשוב שזה יהיה גם של KINGSTON? כי 2G של KINGSTON יעלה 40-50 שקל יותר מ 2G של חברות אחרות כמו סמסונג

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  5. Started by Ashand,

שלום מחפש המלצה ללוח אם P35 עם כמה שיותר חיבורי PCI על הלוח ושיתן תמורה טובה לביצועים אחד כזה אמין ולא עושה בעיות המחיר לא משנה אני יכול להשקיע שיתאים למעבד Q6600 ולזכרונות 800... תודה!

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  6. Started by snird,

ממה שראיתי פה בביקורת הם ממש חזקים.... אבל גם המחירים ביחד איתם בשמים ועל זה יוסיפו גם המחירים של לוחות האם התואמים בטח. השאלה שלי היא האם AMD מתכוונת להתחרות במעבדים האלו? האם יש לה כבר איזו תוכנית נגד? אני אשמח מאוד לתשובה (: תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  7. האם אני יכול לעבוד בלוח אם שלי על שני הזכרונות יחדיו ? ה RDRAM מאוד מאוד יקרים יש לי היום סאמסונג 512MB כנראה 800 הרץ..(RDRAM) פנטיום 4 2.26. לוח אם שתומך גם בRDRAM וגם ב DDR MSI C-MAX 645 נדמה לי. הלוח מקבל את שניהם השאלה היא האם הם יעבודו ביחד ? :-\

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  8. שלום רב, אני רוצה לקנות מערכת עם כרטיס מסך GTX 660. כשביקשתי מהמוכר בחנות GA B75M-D3H הוא אמר שכדאי לי לקחת במקום GA-H77-DS3H כי אז אני מקבל תמיכה בpci express 3.0 ולא 2 כמו בלוח שביקשתי. אני לא מבין גדול בחומרה ורציתי לדעת האם זה נכון. ראיתי בהרבה מקומות שהדגם הראשון הוא המומלץ מבין השניים ורציתי לדעת מה דעתכם. תודה מראש, גל

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  9. Started by shloosh,

אני מתכנן oc וקונה כמה חלקים ביניהם זיכרון. איזה זיכרון יתן לי ביצועים יותר טובים? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1654 או ה-adata viesta ddr4000 שהוא יותר זול אגב.. מה דעתכם? הרי נראה לי שאצלי עדיף latency כמה שיותר נמוך ולא כמה שיותר מגה הרצים....?

• 8 תגובות
    • 591 צפיות
  10. Started by HydroIT,

שלום באינטרנט יש הרבה זכרונות "לא תקניים", כדוגמה 4-4-4-18, או 5-4-5-12, וכד'. כיצד זה ישפיע על ביצועי המערכת לעומת זכרונות תקניים? האם יש הבדל בכלל? אישית אני תמיד בעד הזכרונות התקניים, אבל אולי אני טועה - קצת הסברים יעזרו. תודה, עידן.

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  11. נערך ע"י LiorP23 לא הבנתי איך עומרי לא ערך את זה קניות אין על גבי הפורום

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  12. Started by AMIT1024,

אנא רק ממישהו שיודע. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  13. יש לי מחשב לפני שלוש וחצי שנים ככה אז איזה סוג של זיכרון יתאים לי?

• 7 תגובות
    • 590 צפיות
  14. Started by SwiftCat,

חשבתי בעקרון על P5E3 אבל גיליתי לצערי שהוא לא תומך בDDR2 אלא אך ורק בDDR3... נראה לי חשוב שלוח יתמוך או יאפשר שדרוג עתידי לזכרונות DDR3 אבל אין לי שום כוונה לרכוש כאלה בתמחור הנוכחי במיוחד לאור העובדה שDDR3 לא הציג שיפור משמעותי מול DDR2 עד כה ובטח שלא בקיטים שנועדו למשתמש ביתי ממוצע הבנתי שיתרונם העיקרי הוא בביטול הגבלת המהירות הנוכחית שהכרנו בDDR2 ושהם יכולים להגיע אף ל - 2000MHz בקיצור, שאלתי אליכם היא האם קיים לוח X38 שמאפשר שימוש בשני סוגי הזכרון?? (לא בו-זמנית כמובן..) ואם כבר פתחנו תראד אולי תוכלו לעשות לי קצת סדר עם הלוחות החדשים, יתרונות וחסרונות של כל אחד עם דגש על הלוחות של אסוס. תודה.

15. Started by motifi,

אם חות הדעת לא טובות אזי מה האלטרנטיבה הקרובה תודה מראש לעונים המחיר המבוקש פחות מ-900

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  16. Started by assafb,

שלום, בעקבות העיכוב המכוון שאינטל מתכננת עבור Q9300/Q9450/Q9550 (שלא אוזכר משום מה באתר זה), מתעוררת אצלי שאלה מטרידה. בעקבות שיקולים של חוסר תחרות מצד AMD, האם אינטל עלולה גם לעכב את ה-Nehalem?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  17. Started by Miros,

אני הולך על האמינות, ועל זה שזה תומך מרובעי ליבה, וגם לוח מצויין. מעדיף את זה מאשר את הג'יגה ביט 965. אני עושה בחירה טובה נכון? חושב להדגיש, אני לא עושה שום OC. (המעבד שיהיה- E6300)

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  18. Started by -Blaze-,

עשיתי OC בהדרגה מ266 ל320, הווינדוס עלה כמו שצריך, עשיתי בדיקת יציבות והופיעו נקודות על המסך והמחשב נתקע. הטמפרטורה בOC היא 50 למעבד ו51 ללוח אם. ובלי OC זה 48 למעבד ו44 ללוח אם. לא העליתי שום מתח. נעלתי את הPCI-E ולא נגעתי בזכרונות. איפה הבעיה? אמרו לי שאני אמור להגיע לסביבות ה370, אבל אני לא מצליח לייצב אפילו 320. והטמפרטורות לא נחשבות להגבוהות? ועוד משהו שנורא הבהיל אותי, הרצתי SNM עכשיו ותראו מה קרה ממש על ההתחלה, איך שאני לוחת על RUN. הרסתי את המעבד?! אני מת מפחד פה... ד"א הכל עם קירורי סטוק, והמפרט כתוב בפרופיל.

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  19. Started by ksn1981,

זה מה שבחרתי למפרט שאני בונה.. לא ממש למשחקים ולא ממש ל OC ועם מעבד E8400.. הצחיר כ- 900 ש"ח.. הבחירה בצ'יפסט של P45 נכונה ? ה- X48 יהיה מיותר בשבילי ?? יש המלצה ללוח אחר שיוריד אולי בעלויות ??? אפשר לחברה אחרת אבל אני מעדיף של ASUS !!!! תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי את הזיכרונות הנ"ל: OCZ EL DDR 1024MB 625MHZ PC-5000 Dual Channel Platinum DFI nF4 Special 3-4-4-10 שתיי סטיקים של 512, כיום ישנם כבר משחקים/ובקרוב מערכת הפעלה שדורשים יותר מזה (ואני כבר מרגיש את זה). אני כבר משתמש בכול הג'יגה שיש, ואני מעוניין להוסיף עוד ג'יגה (שני סטיקים של 512) שיעבוד בדואל.) עכשיו השאלה שלי אם הזיכרונות האלו: OCZ DDR2 1GB 800MHz EL Platinum XTC 4-5-4-15 יעבדו בצורה טובה עם הזיכרונות שיש לי, יש לציין שאלו DDR2 ומה שיש לי זה DDR. אני לא רוצה שזה יתנגש אחד עם השני או משהו דומה לזה. יש לציין שמהחנות שאני קונה את הזיכרונות לא הצלחתי להשיג עוד שתיי סטיקים של מה שיש לי כי לאותו הזמן זה היה מהדורה מוגבלת שאותה חברה שחררה (OCZ) אז אלו הזיכרונ…

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  21. שלום לכולם! מדובר בלוח אם של אינטל (אי אפשר לרשום כאן את הדגם, אז זה רשום בתוך הקישור) יש לו כרטיס קול מובנה. וגם הדרייבר הזה היה שם רציתי לשאול אילו קבצים אני צריך להוריד מהקישור הזה: http://downloadcenter.intel.com/filter_results.aspx?strTypes=all&ProductID=949&OSFullName=Windows*+XP+Professional〈=eng&strOSs=44&submit=Go%21#DRV

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  22. Started by roma,

שלום רב! היום אני מתכוון לבצע עסקה נחמדה עם ילד מהבית ספר שלי. אני קונה ממנו את הלוח הנ"ל ביחד עם מעבד PENTIUM 800 מגה"צ ב50 שקל! ואני לא צוחק. עכשיו יש לי שאלה לגבי הלוח: האם ניתן לבצע בו אוברקלוק והאם הוא טוב באוברקלוק? תודה מראש! נ.ב: זה די דחוף לי...

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  23. Started by Jenia24,

אני עומד לפרמט בקרוב אחרי הפירמוט מה אני אמור להתקין כדי שהמעבד יעבוד טוב איזה תוכנות בכלל צריך להתקין כשיש לך AMD 4000X2

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  24. Started by dd7,

אני קונה כרטיס מסך 1900xt 512 2 ג'יגה זכרון ocz ddr2 667 לוח אם של asrock אני לא מתכנן אוברקלוק איזה מעבד קונרו יהיה עדיף e6300. e6400. אני קונה אותו מחו"ל מבחינת מהירות בטוח שיש הבדל אבל האם ההבדל הזה יהיה מורגש אצלי

• 9 תגובות
    • 590 צפיות
  25. Started by maxorize,

אני קונה מעבד של AMD עם כרטיס מסך 6800GT SLI האם הMSI K8N SLI Platinum הוא לוח-אם טוב? הוא שמה אתם ממליצים לי על משהו אחר? תודה!

דיונים חדשים בפורומים