מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
סתכלו קניתי מעבד Q6600 לפני חודשיים בערך שקניתי תמחשב... וכמו שכולם יודעים זה 2.4 גיגה הרץ אבל משום מה באברסט או בCPU-Z רשום לי 1.6 גיגה הרץ (באברסט רשום בסוגרים אורגינל 2.4 גיגה הרץ) למה זה ? זה משהו מאוד מוזר... אבל במחשב שלי-->מאפיניים-->רשום לי 2.4 גיגה הרץ ? מה זה ?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אז ככה התחלתי עם 1 ג'יגה זיכרון של קורסייר נכנסתי למאפיינים" במחשב שלי" והוא הראה לי 1 ג'יגה RAM היום הוספתי עוד שני ג'יגה של קורסייר נכנסתי שוב למאפיינים "במחשב שלי" והוא מראה לי 2.93 ג'יגה RAM סך הכל והשאלה היא: הוא לא אמור להראות לי 3 ג'יגה עגול ? ב CPU-Z הוא מראה לי 3072MBYTES משהו פה לא מסתדר לי מישהו מוכן להסביר לי מה קורה פה אולי נפלתי על פגם ביצור? אני רוצה לדעת אם ללכת עכשיו להחליף!
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
המחיר של הזיכרון הזה ממשיך לרדת מה הם מנסים כולך כך להיפטר מהזיכרונות האלה?
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם ASUS A8N-VM. בלוח יש 4 סלוטים לזכרונות - 2 כחולים צמודים ולידיהם 2 שחורים. איך עדיף לחבר 2 סטיקים של זיכרון? אחד בכל צבע או שניים בסלוטים הכחולים? הלוח אם תואם ב-dual channel תודה מפרט הלוח: http://usa.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=768&l1=3&l2=15&l3=231
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
A-DATA 512MB PC 4000 DDR 500 הזיכרון הזה עולה 800 שקל אמרו לי שהחברה אזות מהטובות שייש... הרבה אמרו לי ליקנות את הזיכרון הזה... זה זיכרון איכותי? ליקנות את הזיכרון ? יש לזיכרון הזה בעיה של תאימות עם הלוח הזה? Albatron K8X800 Pro VIA K8T800 Motherboard AMD64 לוח של A64
-
- 7 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני חדש כאן ואני אשמח אם משהו יסביר לי את זה
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
האם יש הבדל ביעילות ובמהירות בין אם אני מחבר שתי זיכרונות של 1024 לבין זיכרון אחד של 2048? פשוט אמרו לי בחנות שאין הבדל בכלל, ומתי שהיה הבדל זה רק פעם כשהמעבדים עבדו בטכנולוגית hyper triding האם זה נכון ?? מדובר בלוח של אינטל g35 + מעבד core 2 duo
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
קיים זכרון CACHE שניתן להרחיב אותו? אני מתאר לעצמי שלא אז אני גם שואל למה לא מיצרים כזה?
-
- 9 תגובות
- 561 צפיות
-
-
המותג של יצרנית השבבים שמוכר לנו בעיקר תודות לדורות רבים ומצליחים של מחשבים שולחניים קטנטנים ממשיך להתרחב - אל עולם הניידים בו החברה תתבסס על שירותיהן של שותפות שיווק על מנת להביא את מוצריה אל ההמוניםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
- 1 follower
-
-
-
גיליתי שהלוח אם הנוכחי שלי לא יכול להעלות מתח למעבד, ולכן אני צריך לוח חדש, אבל רק בתנאי שהוא זול מאוד. כל הלוחות הבאים הם של אביט, והם זולים מאוד (בואו נאמר שאף אחד מהם לא עולה יותר מ300 ש"ח) יש סיכוי למצוא אפשרויות אוברלקוק יותר טובות מאשר בלוח שלי על אחד הלוחות האלא? Abit AA8 (925) s775 Abit AG8 (915) s775 Abit AS8 (865PE) s775 Abit AS8-V (865PE) s775 Abit IG-80 (915) s775 Abit IG-81 (915) s775 Abit LG-81 (945) s775
-
- 6 תגובות
- 561 צפיות
-
-
קניתי מחשב ולקחתי את הדגם של לוח אם הזה Gigabyte 8I945GZME-RH תומך בקונור. המעבד שלקחתי זה E3600 1.86 MHZ אבל המוכר אמר שהוא לא מזהה אותו ב- 1800 אלא כ- 1400. הם הלכו לאתר של החברה ובדקו וראו שזה לא בעית חומרה. אני צריך עכשיו המלצה ללוח אם. הוא הציע לי דגמים של ASUS ו- ABIT משהו עם 1066, לא יודע בידיוק מה אבל הוא אמר שזה עולה 510 שקל. מה עדיף מבחינת חברות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אחד המחשבים במפרט שלי (p3 550) שבק חיים. עכשיו אני רוצה להוציא את הסינק של המעבד. איך פותחים את המנגנון המסובך הזה שאינטל עשו?
-
- 7 תגובות
- 561 צפיות
-
-
קיבלתי את הocz platinum 2*1gb dual channel השאלה היא האם כדאי להשאיר את ה512*2 שיש לי של סמסונג? כלומר, שיהיה לי יחד 3GB דרך כל ארבעת הסלוטים [ואז אני לא זוכר מה, מהירות העבודה תהיה יותר נמוכה או משהו כזה :-[ ] או לעבוד עם 2GB שקיבלתי של OCZ? ולשים בצד [לא במחשב] את ה512*2 הנוכחי? מה יהיה יותר יעיל מבחינת תוכנות\משחקים?
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
סוף סוף ביצעתי את בדיקת ה 3DMARK ( אפשר ליראות במיפרט שלי שיש לי 2G זיכרון וכרטיס 7300 GT עם זיכרון DDR3 ) הינה התוצאות >>> מה דעתכם? האם תוצאה של 2204 היא חלשה בינונית או טובה? (כי לא יכול להיות שהיא תהיה מעולה...ביגלל כרטיס המסך) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היי ברשותי מחשב ישן עם הלוח אם msi combo 915p הלוח תומך בזכרונות ddr2 533mhz pc4200 השאלה היא האם אני אוכל לשים זכרונות בתדר מקורי גבוה יותר והם יעבדו בתדר הנמוך שהלוח אם מאפשר? האם הוא בכלל יצליח "לקרוא" אותם?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
חבר'ה אני רוצה להחליף אם מישהו רוצה כמובן לוח אם של חברה מוכרת אבל לוח טוב שמיועד לIntel Socket 478 תומך 800mhz FSB בתמורה ללוח שמיועד לאוברקלוק 754 של abit NF8 חדש חדש שלא שומש מעולם! עם האריזה עם הכל בפנים... מי שמעוניין שישאיר פרטים ואני יצור איתו קשר, רצוי אייסקיו בתור התחלה.
-
- 6 תגובות
- 561 צפיות
-
-
מה הטמפ' הממוצעת של מעבד 7400 עם קירור יחסית פשוט
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, אח שלי קנה דיסק SATA ורוצה להתקין עליו windows xp אבל הוא לא מוצא את הדיסק של לוח-אם (epox 8rda3+) אז אין את הדרייברים של ה-SATA בשביל ההתקנה... מישהו יודע איפה למצוא אותם, או לפחות איזה בקר יש שם בדיוק ? (נדמה לי משהו של Silicon Image אבל אני לא זוכר איזה דגם) בתודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
טוב אז ככה... כרגע יש לי p4p800s se שהוא לא תומך dual וזה כמובן מוריד בביצועים כמה אחוזים טובים ממה שאני יכול לנצל. chipset - i848p intel שאלתי בחנות איפה שקניתי, והוא מוכן להחליף לי... אני מחפש לוח אם טוב, במחיר של עד מקסימום של המקסימום 600. Msi,abit and ect`.. מצאתי לוח של abit is7-e הוא טוב בכלל? שאלה נוספת היא, האם ההבדל בביצועים בין הלוח שלי ללוח שאני מתכוון להשיג רציני??...? בזכות הdual וכו'...
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רציתי לדעת איזה מעבד אני אוכל לקנות במחיר של 200 -500 שקל, כאשר יש לי את הלוח אם הבא- asus p4s800d ? וגם אם תוכלו להגיד לי איזה socket יש ללוח הזה בנוסף...
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה ורוצה לדעת אם זה הזמן לקנות מחשב חדש או שכדאי לחכות כי המחירים יורדים או יש חלקים חדשים שעומדים לצאת . איפה יש המלצות על חנויות זולות ואמינות למחשבים
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כיום 2GB זיכרון, בשני רכיבים של 1GB כל אחד, ואני מעוניין להוסיף עוד 2GB. בלוח האם יש בסה"כ 4 סלוטים. האם עליי להוסיף עוד שני רכיבים של 1GB כל אחד או שניתן להוסיף רכיב בודד של 2GB ועדיין לשמור על פעולה ב dual channel? תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
ihave now 1gb of ram if i'll put 2gb the fps will be more highest for example in crysis?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-