עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Impreza,

יש לי לוח ומחשב פנטיום 3 שאני רוצה לעדכן לו את הביוס כי הוא לא מזהה כוננים חוץ מפלופי..ניסיתי הכל ואמרו לי לנסות לעדכן מישהו יכול לתת לי לינק לקובץ שאני צריך? ד"א אני צריך לשים אותו על דיסקט ולהתקין מהדוס נכון? בקיצור יש שם ביוס של AWARD V.4.51PG BIOS I-2M עוזר לכם? זה BX99B והלוח תומך ב 100 מגה הרץ

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by PCguy,

מה יש לכם לומר על מעבדי LGA 775.? מה אתם אומרים על לוחות של MSI.? ומה לגבי מעבר ל DDR 2

3. Started by KusHniR,

זה המחשב שלי: Motherboard CPU Type Intel Pentium 4A, 2400 MHz (18 x 133) Motherboard Name Intel Maryville 2 D850EMV2 (5 PCI, 1 AGP, 4 RIMM, Audio) Motherboard Chipset Intel Tehama i850E System Memory 256 MB (RDRAM) Display Video Adapter RADEON 9600 SERIES - Secondary (128 MB) Video Adapter RADEON 9600 SERIES (128 MB) 3D Accelerator ATI Radeon 9600 (RV350) מי שרוצה לדעת הליבה של המעבד היא B *אם אני לא טועה* Field Value CPU Properties CPU Type Intel Pentium 4A, 2400 MHz (18 x 133) CPU Alias Northwood, A80532 CPU Stepping B0 Instruction Set x86, MMX, SSE, SSE2 Original Clock 2400 MHz Engineering Sample No L1 Trace Cache 12K Instructions L1 Data Cache 8 KB L2 Cache 512…

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  4. הוא במחצית הראשונה של 2005- כדאי לקנות היום את הA64, מן הסתם רב התוכנות שאמורות להשתפר בעקבות ההרחבה ל64 כבר עובדות על הגירסאות של 64 ביט. (פוטושופ, פרמייר, יוליד, מאיה וכו...) מה שאומר שבעוד חצי שנה מחשב עם A64 יוכל להיות חזק יותר ממה שהוא היום.... ההנחה שלי נראת לכם נכונה?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  5. יש לי זכרונות KINGSTON DDR 333MHZ 2.5-3-3-7 בגודל 256MB ואני מת להוסיף עוד 256, אבל שיהיו בעלי תזמונים טובים יותר ומהירות גבוהה יותר (400MHZ, כדי לאפשר OC חלק) אפשרי לשלב זכרונות בשתי מהירויות אפיק על אותו לוח-אם? תודה!

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  6. Started by omrij,

שלום לכולם קניתי סטיק של 512 של הזכרון הנ"ל ואני לא מצליח להריץ אותו ביותר מ 220 בלי ש memtest86 יגלה בעיות. המחשב ללא אוברקלוק בכלל והזכרונות קיבלו עד 2.85 מתח התזמונים שניסיתי הם 3-4-4-8 ו אוטומטי (2.5-4-4-7) 1T/2T לוח האם שלי הוא msi k8n neo platinum ומעבד 64 3400+ ניסיתי כבר הכול אולי מישהו יכול להציע משהו? אם יש מישהו עם השילוב הנ"ל(לוח+זיכרון) אשמח לשמוע תוצאות נ.ב. הורדתי גם את ה htt ל x3 ו x2 וינדווס עולה עד באס של 275 אבל לא עובר פריים 95

• 12 תגובות
    • 786 צפיות
  7. שלום לכולם ! ניכנס לי קצת כסף לחשבון ואני רוצה לשדרג ל1GB זיכרון בדקתי 4 יצרים בסכום כסף שאני יכול להוציא - אשמח אם מישהוא יוכל להמליץ לי על אחד: TwinMos 512MB DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) - original GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory w/Heat Spreader - A-DATA 512MB DDR PC3200/400 Samsung 512MB DDR PC3200/400 - Samsung Original אולי גם צריך לקחת בחשבון שיש לי כרגע PC3200/400 SAMSUNG 2X256 תודה לכל העוזרים במלאכה

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by the_king00,

p4p800 או p4c800 שניהם דלוקס תודה...

• 5 תגובות
    • 514 צפיות
  9. יש לי הזדמנות להזמין זיכרון בחו"ל ושמישהו יביא לי אותו אישית. אני מתעתד לבנות מחשב עם A64 +3200 939 90nm מייד שהמעבד יוצא ומחפש המלצה לזיכרון מעולה ואיכותי שיתן לי גם פוטנציאל טוב ל- OC בסיסי מחפש זיכרון של 1G אבל אני יודע שבעתיד אני אשדרג ל- 2G כך שחשוב לי זיכרון שיהיה זמין גם עוד חצי שנה- שנה התקציב שלי הוא עד $250 תודה

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  10. Started by jeyjey,

תודה

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  11. Started by keypod,

יש לי מישהו שיכול להביא לי זיכרון מארה"ב ואני מתלבט בין DDR 400 לבין DDR 500 מישהו יכול להגיד לי מה יהיה ההפרש בביצועים? האם זה משמעותי? מה לגבי OC? אני מתכנן לבנות מחשב A64 SOCKET 939 תודה

12. Started by zeveltari,

לפני מס' ימים החל המחשב שלי לעשות בעיות. האיתחול מאפס עד למצב עבודה לקח כמעט חמש דקות. היו הודעות בדבר GDI errors והחלטתי להחליף את כרטיס הוידאו. באותה הזדמנות, החלפתי גם את לוח האם למשהו מתקדם יותר. לאחר הרכבת המחשב מחדש, המאווררים עובדים לשבריר שניה והכל כבה. חשבתי שזה סימן לקצר. הוצאתי את כל החלקים ובניתי את המחשב במפוזר על השולחן. לחיצה, ושוב, פעולה לשבריר שניה והכל כבה. החלטתי להחזיר את לוח האם הקודם, אולם עכשיו, גם הלוח הזה בנוי בתוך המארז, או, על השולחן, עושים את אותה תוצאה של פעולה למשך שבריר שניה והכל כבה. לא נותר לי להניח אלא שספק הכוח פשוט נגמר משום מה וצריך להחליפו. לפני שאני קונה ספק חדש, רציתי לקרוא מה אחרים חושבים על התופעה. אולי יש עוד דבר שטרם ניסיתי. מער…

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  13. Started by The_Byter,

• 107 תגובות
    • 11.2k צפיות
  14. Started by Holography,

היי,הרכבתי את הלוח Epox 8KDA3J....הכל עובד מצוין אבל על המוניטור שתי ספרות שיש על הלוח כתוב 'FF' האם זה מורה על כשל מסוים או שמה זה אמור שהכל עובד כראוי?

• 7 תגובות
    • 582 צפיות
  15. Started by HumanFly,

שלומות, אני הייתי מעוניין לדעת האם AMD מתכוונים בזמן הקרוב להוציא מעבדים לשוק עם תושבת 939 ועם L2 של 1MB CAHCE ? שלא יהייו במחירים אסטרונומיים כי כרגע 3500 בתושבת 939 עולה במחיר של מחשב חדש ! ומה בנוגע לשורת הפקודות SSE3 (אמרתי את זה נכון ? ) מה מקבץ פקודות המעבד הנ"ל משפר במעבד והאם הדבר הולך לצאת בקרוב והוא אכן ישפיע רבות או ישנה דבר מה בביצועיי המעבד בצורה קריטית ? בנוסף אשמח לדעת מתי יצאו לוחות חדשים שיתמכו בצורה טובה ב 939 עם NFORCE 4 ולא במחירים שלא נראו.... אשמח אם תוכלו לספק לי תשובות לגבי השאלות ההלו, אני יעריך זאת מאוד. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  16. האם שאלתם את עצמכם איך יתכן שמעבד בעל ליבה כפולה הכוללת למעשה שני מעבדים מושלמים, מסוגל לעמוד בגבולות ההספק של המעבדים הקיימים בעלי הליבה הבודדת? מסתבר, שמעבדי ה- Opteron בעלי הליבה הכפולה צפויים לרוץ בתדרים נמוכים משמעותית מהמעהדים הקיימים בעלי הליבה הבודדת! מדובר על תדר הנמוך ב- 600MHz עד 1GHz!!! עם זאת, לטענת AMD, השיפור הכולל בביצועים יהיה 30% עד 55% במקרה האופטימלי. מקור: http://www.tomshardware.com/hardnews/20041005_205914.html

• 50 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by Sai,

היום הלכתי לקנות מחשב... AMD 2800 עכשיו יש לי 2 אפשרויות ללוחות אם או 8KDA3J S-754 EPOX או Gigabayte d7nfrz הלוח אם ג'יגה ביט הוא עולה 329 ועוד הוא הוסיף לי בקר ב90 שקל.. והאפוקס בסביבות ה600 מה עדיף? המוכר אמר לי שג'גה ביט עדיף כי האפוקס לא תומך, ואין בו N-FORCE 2 אז זה לא טוב.. מה אתם אומרים? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 660 צפיות
  18. Started by EPRO,

שלום לכולם. יש לי שאלה שיכולה להיות שהיא קצת מטומטמת אבל מטרידה אותי: מה ההבדל בין מעבד אינטל prescott ואינטל HT?, מי יותר טוב?, מי מהם מומלץ במהירות 3.2G?, והאם יש שילוב ש לשנייהם (לפי מה שהבנתי אילו שתי טכנולוגיות שונות) אודה מאוד אם אקבל תשובות ???

• 26 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by gtarnin,

זאת בטח שאלה שנשאלה כאן. אבל בכל זאת קראתי קצת את המדריך למעבדים שנמצא כאן (חבל"ז) השאלה שלי נוגעת לאמת הפשוטה. האם באמת ישנם בעיות תאימות למעבדי AMD לעומת INTEL? עם חלונות XP משחקים פופולרים תוכנות פופולריות, דוס, משהו?

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  20. Started by jeyjey,

KSP עושים לי בעיות... נגמר להם ה8KDA3J ויש שמועות שהם לא יחדשו את המלאי אז יש לי שתי אפשרויות 1. לקנות את ה8HDA5J ב560 מKSP 2. 8KDA3J ב660 מזיגזג מה אתם אומרים? ומה ההבדל בין הלוחות? חוץ מזה שה8KDA3J עדיף

• 7 תגובות
    • 588 צפיות
  21. Started by uorieldahan,

הזיכרון (64mb sd) במחשב שלי (פנטיום 3) לא טוב, החלפתי את הזיכרון ל-256 מגה ומישום מה יש לי שני בעיות א. המחשב מריץ בדיקה לזיכרון שלוש פעמים ורק בפעם השלישית ממשיך בתהליך ההפעלה ב. במקום לזהות 256 מגה הוא מזהה רק 131 מגה (האם הלוח אם לא תומך ביותר מ-131 מגה זיכרון?) הצילו אנא תעזרו לי!!! תודה למי שיענה

22. Started by roeiw,

למישהו יש מושג אם נמכר כזה דבר? (ולא כמה סינקים של זיכרונות ביחד)

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  23. Started by Impreza,

יש לי לוח ומחשב פנטיום 3 שאני רוצה לעדכן לו את הביוס כי הוא לא מזהה כוננים חוץ מפלופי..ניסיתי הכל ואמרו לי לנסות לעדכן מישהו יכול לתת לי לינק לקובץ שאני צריך? ד"א אני צריך לשים אותו על דיסקט ולהתקין מהדוס נכון? בקיצור יש שם ביוס של AWARD V.4.51PG BIOS I-2M

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  24. שלום כולם ראיתי כי איפוקס הוצאיו עדיכון לביוס שלהם האם כדאי לעדכן תביוס? אני לא צריך לעדכן כי הכול עבוד בסדר האם כדאי?

• 7 תגובות
    • 561 צפיות
  25. אני הולך לבנות מחשב בתוך מזוודת איפור של אמא שלי (מזוודה שקופה לגמרי עם גימורים ממתכת...משהו יפה) אני צריך לדעת מה הלוח אם הכי קטן שיש...כמה הוא בערך עולה....ואם יש משהו רק קצת יותר גדול אבל יותר זול אז גם את זה ועוד שאלה....מעבד וזכרונות רגילים לגמרי אני מחבר אליו או שאני צריך לקנות גם מעבד וזכרונות מיוחדים? עריכה: שכחתי לשאול גם מה הוא כולל בילד אין..... הוא כולל כרטיס מסך וכרטיס קול?או שאני צריך להוסיף לבד?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים