מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לעשות OC בעתיד אבל ככל שאני רואה אף לוח אם של AMD לא נותן שום אפשרות לעשות OC רציני...האם יש אפשרות למצוא לוח אם בתקציב של עד 380 ש"ח אבל משהו נורמלי??????? או שהתקציב הכללי שלי זה 750 ש"ח מקסימום למעבד ולוח אם..........אם יש יותר טוב תמצאו לי....
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אתמול קניתי זיכרון DDR של קינגסטון. 2 סטיקים של 256 כל אחד. מה שמוזר שאחד לא דומה לשני (שניהם אבל עם המדבקות של קינגסטון ובאריזות מקוריות). לאחד אם אני לא טועה היו 8 צ'יפים של קינגסטון ולשני 4 צ'יפים של חברה אחרת (לא זוכר את שמה...). לשניהם אותו מספר בדיוק רק שלאחד היה רשום 1 בסוגריים ולשני 2. התקנתי אותם במחשב והכל תקין, הוא רואה באמת עוד 512 מגה... בכל זאת מעניין אותי למה שני הסטיקים נראים שונים? למישהו יש מושג?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם, הופנתי לפה ממפרטים כי עשיתי בלאגן שם. אני מכין מפרט שידרוג בשביל חבר שלי ואני בשלב הבחירה של לוח אם. (המעבד הנבחר Q9450 ) אני מחפש שני לוחות אם HIGH END תומכי DDR3 אחד תומך SLI ואחד תומך CF. לאחר שיהיו לי שני הלוחות המתאימים נבחר שאיזה טכנולוגיה אנחנו נמשיך ולפיה נבחר את לוח האם. אז אני מבין שבשביל הלוח תואם SLI אני צריך צ'יפסט של NVIDIA , ובשביל CF אני צריך צ'יפסט של כל חברה אחרת (X48 הכי מומלץ?) אז אם תוכלו לתת לי את הלוחות הכי מעניינים עם הפרמטרים האלה תודה NDickler
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום חברה אני חדש בקהילה המדהימה הזאת! אני עכשיו בונה לי מחשב המיועד ליצירת מוזיקה אשר הולך לעבור OC. אני מתכנן על ה- DFI Lanparty ut nf4 ultra-d מעבד - AMD 64 3200 Venice זכרונות אין לי מושג אבל צריך מהירים וכמה שיותר כל השאר לא ממש חשוב מאחר שהחלטתי כבר על המעבד אני עכשיו בחיפושים לקירור טוב לאוברקלוקינג ומה שראיתי פה נראה לי קטלני... בבקשה תנו לי חוות דעת על זה גוף קירור http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=7068 מאוורר 120 מ"מ http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_1344&products_id=7899
-
- 6 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם השאלה הראשונה היא כזאת, האם בשילוב של athlon 4400+ X2 עם 8800GT יהיה צוואר בקבוק? והשאלה השנייה היא האם הלוח M61PS3 עם סוקט AM2 יתמוך בPHENOM. תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.2GHz) BOX 2.2GHz או 3800GHz ולמה הוא כל כך יקר ????
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אז ככה, קנו לי 2 מחשבים אחד נייח ואחד נייד עם המעבדים הנ"ל.. רציתי לדעת אם המעבדים זהים מכיוון שהT2400 גם במהירות שעון 1.83 גה"צ אז חשבתי שהוא המקביל לE6300 רק למחשבים הניידים. ואם לא, איך הT2400 בפני עצמו למחשבים ניידים?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום ראיתי באפשרויות לוח אם אסוס P5RD1-V אפשרות לכרטיס מסך PCI EXP x16 אבל ב-mode-4 מישהו יודע להסביר מה הכוונה אולי איטי יותר מ pci x16 ?
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
למי שלא מכיר זה תכונה במארז ובלוח אם שאם פותחים את הדלת של המארז היא מתריעה אבל התוכנה לא מתריעה לי בזמן אמת (כאילו בWIN) אלא רק אחרי הפעלה מחדש והיא מראה את זה בהתחלה (כשהביוס עולה) אם מישהו מכיר ויכול לתת לי תוכנה שתודיע בזמן אמת אני אודה ... בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש עדכון ביוס ללוח ישן ואני לא מוצא... הדגם של הלוח הוא : ms6119 ver1.1 bx2 אני צריך את העדכון ממש דחוף אז תודה מראש לעוזרים !!!
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את המעבד החדש של אינטל E6750 רציתי לדעת אם הלוח שלי Motherboard Name MSI P965 Neo יתמוך ולא יהיה לי בעיה עם זה? תודה נתנאל.
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש הבדל גדול אם יש לי כרטיס זיכרון אחד של ג'יגה או שניים של 512?
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום. מבקש לדעת איזה מעבד של intel מקביל ה amd athlon 64 3700 (939) san diego האם הוא טוב לעבודה עם תוכנות גרפיות שונות ,כגון:photoshop,paint shop pro וכדומה. שאלה אחרונה- האם זה נכון שמעבדי amd עדיין לא תומכים ב DDR2? תודה.
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מתלבט בין Gigabyte / Asrock . לא הבנתי למה מזכירים פה הרבה את ASROCK . הם לא נחותים מ GB ? ו ASUS ? לגבי צ'יפסט..מה היתרון של Z68? אני מעוניין גם בחיבור USB3 על הלוח כדי לחבר למארז מקדימה..הבנתי שאין הרבה כאלו..
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אז ככה התחלתי עם 1 ג'יגה זיכרון של קורסייר נכנסתי למאפיינים" במחשב שלי" והוא הראה לי 1 ג'יגה RAM היום הוספתי עוד שני ג'יגה של קורסייר נכנסתי שוב למאפיינים "במחשב שלי" והוא מראה לי 2.93 ג'יגה RAM סך הכל והשאלה היא: הוא לא אמור להראות לי 3 ג'יגה עגול ? ב CPU-Z הוא מראה לי 3072MBYTES משהו פה לא מסתדר לי מישהו מוכן להסביר לי מה קורה פה אולי נפלתי על פגם ביצור? אני רוצה לדעת אם ללכת עכשיו להחליף!
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי לקראת רכישת ויסטה, ועקב כך שאני מוגבל בתקציב הייתי מעוניין לדעת אם כדאי יותר לשדרג את המעבד שלי (ואז אני צריך לשדרג גם את לוח האם), או שמומלץ להוסיף כרטיס מסך מקצועי יותר ? אני משתמש במחשב בעיקר לתכנות ב- Studio 2005 וב- Matlab (אני סטודנט להנדסה) ולפעמים גם למשחקים. כרגע מדובר במחשב עם מעבד Pentium D 820, כרטיס מסך nVidia G-Force 6500 וזיכרון RAM של 2GB במהירות 667MHZ. (אני יודע שגם המפרט הזה טוב, אבל בציון ההתקנה שנתן המחשב אחרי שהתקנתי גירסת ויסטה לניסיון קיבלתי בסה"כ 2.6, כאשר הציונים הנמוכים ביותר ניתנו למעבד ולכרטיס הגרפי)
-
- 7 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, חיפשתי בכמה חנויות ברשת את הכרטיס MSI K8N Neo2 Platinum nVIDIA nForce3 Ultra Socket 939 בצעתי הזמנה בפנדה אך אמרו שהוא אזל מהמלאי ויגיע בעוד כחודש, חיפשתי בזאפ ומצאתי רק בחנות אחת במחיר כפול מזה של פנדה. אשמח לדעת אם מישהו יודע מאיפה ניתן להזמין את הלוח - מקווה שההודעה קשורה לכאן. תודה!
-
- 9 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מה המצב אנשים אין לי מושג כמה עולה לוח M-ATX סביר אני רוצה אותו כמה שיותר זול תאמת זה בשביל עמדת HTPC קצת משחקים קצת סרטים כרטיס מסך יהיה כנראה 8600GT או משהו סביר אחר... מעבד של אינטל הסיבה שאני חייב לוח אם M-ATX כי אני שם מארז קטן וקומפקטי סלוני שעובד רק עם לוח M-ATX אין צורך בOC עדיפות למקום של 4ג'גה זיכרון (תדר לא קריטי לי) וכל הדברים הבסיסים כמובן (אני לא צריך משהו מיוחד יותר מידי) עדיפות לזול! תודה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
?Athlon64 3200+ (s939) Venice Core? או ?Athlon64 3000+ (Socket AM2)?
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
לוח אם ASUS P5KPL-CM G31M-ES2L s775 G31M-S2L מה מבניהם עדיף גם ל-OC.. עם מעבד E5200 ו-4GB זיכרון
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם ככה יעוץ בקשר ללוח אום הזה אם המעבד אם הוא טוב בכלל gigabyte ph67a-d3-b3 לוח אם CORE I5-2500K 3.30 M6 LGA 1155
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
עדכנתי ביוס בעזרה ASUS Update לגרסת Beta של ההכי חדש.. התחילו בעיו ואני רוצה לחזור לגרסה אחת קודם.. דרך התוכנה הוא אומר שצריך איזה Flash או משהו.. ראית באתר של אסוס גם להורדה את הביוס מגרסדה אחת קודם וגם את הFlash.. מישהו יכול להסביר לי עיך לעשות ומהזה הפלאש הזה? תודה רבה על כל עזרה
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי אופציה להחליף את חלקי הליבה של המחשב שלי מפנטיום 4 3.0C + לוח תואם למעבד אתלון 64 3200+תושבת 939 מבוסס NF4 (כרטיס מסך אני אשדרג בנפרד). ההחלפה לא תעלה כנראה כסף. מה דעתכם כדאי מבחינת ביצועים מעבד מול מעבד? נא לא לתת עצות מיותרות לשדרוג לכפול ליבה כלשהוא מאחר והן אינן רלוונטיות.
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
המפרט הנוכחי שלי דיי מספק אותי, אבל אני מתחיל להרגיש שהוא כבר לא מספיק לי . בגלל הצבא אני מזה לא מעודכן כבר בכל העסק של החומרה ומה שקורה בשוק, אז אני צריך שתעזרו לי לבחור מעבד+לוח+זיכרון שיהיה טוב יותר ממה שיש לי עכשיו תמורת מחיר כמה שיותר נמוך (עדיף חלקים עם יחס עלות\תועלת הכי גבוהים). חשבתי אפילו על ללכת על איזה Venice 3200 עם לוח DFI ו 2GB זיכרון , לפי מה שאני זוכר הלוח ומעבד טובים מאוד לOC וגם דיי זולים עכשיו . אז האם אני אראה שיפור ניכר בביצועים לעומת המפרט הנוכחי שלי או שכדאי לבדוק אופציות אחרות ?? פתוח לעצות . תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-