עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by dtechno,

שלום לכולם כפי שאתם רואים אני חדש ויש לי שאלה. כגרע יש לי את 128mb rdram ורציתי לשפר ל512mb ddr אז השאלה אם הלוח אם שלי יקבל את הזכרון החדש זה הלוח אם שיש לי:

• 2 תגובות
    • 475 צפיות
  2. יש לי וויכוח עם חבר. אני טוען שכבר שנתיים שלוש אינטל מייצרים עבור שרתים מעבדי 64 ביט. האם זה נכון? (הוא לא מאמין לי )

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  3. Started by PCguy,

אני חייב לדעת מה ההבדל מין DDR ל- DDR2.? נא לפרט עד כמה שאפשר במונחים בסיסיים תודה מראש לכל האלופים

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  4. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי אחרי מחקר ארוך שגזל הרבה שעות שינה הגעתי למסקנה שABIT הוא הלוח הכי מוצלח (אלא אם מישהו יכול להראות לי אחרת) השאלה איזה מעבד לקחת איתו. הכי חשוב לי המחיר וכמות החום שהוא פולט, פחות הביצועים חוץ מזה חשוב לציין שיש לי זיכרון 2100 שאני לא מתכוון להחליף אז השאלה אם כדאי לקנות מעבד בFSB מתאים או ביותר גבוה?

• 12 תגובות
    • 721 צפיות
  5. Started by IG,

בחודשיים האחרונים אני הייתי די מנותק המעולם ואני רוצה להתעדכן בחידושים האחרונים בשוק המעבדים, לוחות אם והזיכרונות. אני רוצה לדעת בעיקר דגמים חדשים והיעוד שלהם, מעבדים חדשים שיצאו/ עומדים לצאת, מה קורה עם הDDR2 והPCI-E וכל שאר הטכנולוגיות החדשות (או שכבר לא :-[) אני מודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  6. טוב אז ככה... כרגע יש לי p4p800s se שהוא לא תומך dual וזה כמובן מוריד בביצועים כמה אחוזים טובים ממה שאני יכול לנצל. chipset - i848p intel שאלתי בחנות איפה שקניתי, והוא מוכן להחליף לי... אני מחפש לוח אם טוב, במחיר של עד מקסימום של המקסימום 600. Msi,abit and ect`.. מצאתי לוח של abit is7-e הוא טוב בכלל? שאלה נוספת היא, האם ההבדל בביצועים בין הלוח שלי ללוח שאני מתכוון להשיג רציני??...? בזכות הdual וכו'...

7. Started by siin,

ראיתי לוח אם של אסוס עם ציפסט של VIA ו-SIS איזה מהם טובים יותר? איך הציפסט של SIS661? לא יודע איזה דגם של אסוס לבחור ועם איזה ציפסט?! מינוסים פלוסים -יש? צריך להיות עם פנטיום 4 2.4 או 2.8 או שבכלל המפרט 'מיושן' ? ???

• 2 תגובות
    • 453 צפיות
  8. Started by gal1,

מה ההבדל בין ddram rdram ו sdram?

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  9. Started by smit,

ברשותי שלושה סטיקים של Twinmos 256MB DDR PC3200 עכשיו כרגע שלושתם מחוברים, ככה שיש 768MB DDR בהרצה של המחשב בהתחלה הוא כותב, Dual DDR Channel Enabled. השאלה שלי היא, האם כדאי לי להוציא סטיק אחד ושהיה לי 256X2 שיעבוד ב DUAL אבל יהיה סה"כ 512 או שכרגע, הזיכרונות עובדים ב DUAL, כי זה שני סטיקים ועוד סטיק אחד. אז 2 מהם עובדים ב DUAL, והשלישי בודד. והאם יש אפשרות, להוסיף עוד סטיק אחד זהה, ואז יהיה 1GB זיכרון, כאשר יהיו 4 סטיקים של 256 ויעבדו ב DUAL כל שתיים. או שזה בלתי אפשרי, ועדיף לי להוציא סטיק אחד ולהשאיר 2 סטיקים של 256 שיעבדו ב DUAL או שלהשאיר את זה ככה, כי הם כבר עובדים ב DUAL והסטיק השלישי לא מפריע. קצת מבלבל, אבל תודה

• 6 תגובות
    • 521 צפיות
  10. אם כן - מהן ההגבלות ובאלו תנאים?

• 8 תגובות
    • 640 צפיות
  11. Started by guy124,

רציתי לדעת אם יוצא פנטיום 5 ? ואם כן אז מתי כי אני רוצה לקנות ישר כשיוצא !

• 9 תגובות
    • 913 צפיות
  12. בדקתי ב winXP manager ורשום שמה שיש לו 32 זיכרון וכשאני עושה חיפוש בגוגל רשום 64 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

13. תודה על תשובות אנשים

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  14. וגם איזה מאוורר אני יכול לשים לסוקט הזאת

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  15. במחשב הישן שלי יש רמקול קטן דבוק למארז בחדש אין לי שם אחד כזה הוא צריך להיות שם או לא????????..

• 2 תגובות
    • 441 צפיות
  16. Chipset: NForce 2 Socket A (462) DUAL DDR 400 (לפחות) SERIAL ATA PCI-E AGPX8 AUDIO 6 CHANNEL לא משהו יקר.... אוברקלוקינג אולי בעתיד הרחוק (שנה וחצי ;D) נ.ב: מה זה IEEE1394 (משהו כזה) ? ? ?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  17. עם אני מחליף לוח אז צריך לעשות פורמט? קניתי מחשב לפני חודש אז הלוח לא תקין ני שולח לאחריות אז היתנו לי לוח חדש (אותו לוח) צריך לפרמט מי חדש את המחשב?

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  18. אהה??..כאילו לקנות אתלון 64 3000+ או אתלון מוביל 64 3000+??... המוביל מגיע עם 1.8GHZ והרגיל בא עם 2.0GHZ...אם הוא טוב לOC אז לא בעיה להגיע לכזה.. סתם שאלה ...על כמה FSB עובד האתלון 64?...וכמה עובד איטנל לדוגמא 3.2HT E....

19. אני מעוניין להחליף את מעבד האינטל 2.6C שלי שרץ כרגע עם הלוח והזכרונות בFSB 250 קבוע ( מעבד 3250MHZ זכרון 500MHZ ולוח בFSB 1000 ) איזה מעבד ולוח בSOCKET 939 יניבו תוצאות דומות ....או שלא ניתן לעשות OC גבוה כלכך ב64BIT ? נסו להמליץ לי על משהו ללא הגבלת סכום .....ולא ....אני לא מתכוון לקנות FX53 או 55 , רק מעבד SOCKET 939 "רגיל" בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  20. לא משנה א.מ.ד או אינטל.... 512 מגה 400 מג"ה תודה !

21. Started by Black_Citadel,

אני כמעט בטוח שכן אבל בגלל הספק הקטנטן שאלתי

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  22. Started by Falcon4g3,

היי, ברשותי לוח ABIT NF-7 Nforce2 שכידוע לי מצוי בו USB 2.0 , כאשר אני מחבר כונן נייד שתומך ב-USB 2.0 ואמור להעביר סרט של 700 מגה בפחות מ-5 דקות, לוקח לי בסביבות הרבע שעה. במחשב נייד אשר בו קיים USB 2.0 , העברת הסרט אורכבת כ-3 דקות. רציתי לדעת למה ה-USB שלי אינו מתפקד כ-USB 2.0 וכיצד ניתן לסדר בעיה זו. תודה מראש.

23. אז אם אני קונה http://www.pandas.co.il/product_info.php?c...roducts_id=7299 פעמיים זה יעבוד בdual channel ? כי לא רשום .. אבל נראה לי לא רשום כי זה סטיק אחד.. אם אני אקנה 2 אז זה יעבוד לי בDC נכון? והאם זה נכון שS-939 עובדים בDual channel?

24. Started by Black_Citadel,

אם יש לי לוח שתומך בDUAL DDR אז לא משנה איזה שני סטיקים של זכרונות אני שם או שצריך לקנות חבילה מיוחדת של שני זכרונות ? ומי מהבאים החברה הכי טובה (אם אפשר אז לדרג): GEIL ADATA TWINMOS

25. שלום אני מתכנן לבנות מחשב קטן ולהעיף את המחשב שיש לי כרגע בחדר, השימושים למחשב הזה יהיו סרטים ומוזיקה אם אני ירצה לשחק אני ישחק במחשב אחר כול העניין בפרוייקט הוא להקטין כמה שיותר את המקום שהמחשב תופס לי בחדר הקטן שלי(אני גם יעיף את השולחן הנוכחי). מה שעלה לי בראש זה לקנות לו עם מעבד קטן של וויה VIA Epia M1000, רציתי לדעת אם הוא יספיק לשימושים הנ"ל בהנחה שאני ירכיב עליו סטיק של 512 מגה. הלוח הנ"ל כידוע לא נמכר בארץ אז אני מתכנן להביא אחד מארה"ב דרך דוד שלי, דבר ראשון אני צריך כתובת לחנות עם שם שמוכרת את הלוח הנ"ל מצאתי חנות שמוכרת אותו ב150$ אבל בחיים לא שמעתי עלייה, ובניואג לא מצאתי אז בבקשה תנו לי כתובת. זה בנתיים מה שעומד על הפרק אחרי שאני יביא את הלוח(יקח לפחות חודש) …

דיונים חדשים בפורומים