מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
הי, אני מתכנן בזמן הקרוב לשדרג מחשב פנטיום 3 ישן, לצורך משחקים, ובתקציב לא גדול. חשבתי על שילוש מבוסס AthlonXP 2500+ השאלה שלי היא אם שווה בכלל להשקיע במעבד שהולך להיעלם בקרוב (הרי סמפרון אמור להחליף אותו) אתם חושבים שמעבד כזה יוכל להחזיק משחקים עוד שנה, שנה וחצי ? או שכדאי לגרד עוד כסף וכבר לעבור ל-Athlon64 ? (אני לא רואה סיבה להשקיע בפנטיום עבור מחשב שמיועד אך ורק למשחקים וגלישה) מה דעתכם ?
-
- 13 תגובות
- 939 צפיות
-
-
בהנחה ששניהם עולים לי אותו דבר, מה הייתם בוחרים? לוח של ג'גבייט: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3082 או לוח של אינטל: http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/D945GCLF2_atom_330/ הבנתי ששניהם בעלי אותו מעבד מובנה, Atom 330. מי מהם עדיף? המטרה היא לבנות מחשב קטן..
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחיר לזכרון אחד http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3281 שניי זכרונות http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4289
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש זיכרון בגודל של GIGA 1 למחשב הMEDIA CENTER החדש שלי. יש המלצות, לא זול מידי ולא יקר מידי.
-
- 11 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אפשר לפרט לי בבקשה מה ההבדל ומה כדי לקנות תודה... Intel Core i5-750 Box לבין INTEL E8400 3.0GHZ 6M
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, אבקש את המלצתכם בנוגע ללוח ומעבד לצורך עריכת וידאו. הלוח צריך להיות מהיר ולאפשר שמוש במקסימום של 4 ג'יגה זכרון ושלושה כוננים קשיחים. המעבד לא צריך להיות מהיר במיוחד או להציע פיצ'רים מיוחדים מאחר ואני משתמש בחומרת עריכה יעודית. אדרנלין, אם מישהו מכיר ואם לא זה לא נורא. תקציב זה לא ממש בעיה מכיוון שבכל מקרה לא תגרדו את המחיר של הציוד מסביב, אבל נאמר לא יותר מעשרת אלפים שקלים. תודה רבה, גדי.
-
- 15 תגובות
- 964 צפיות
-
-
איזה זכרונות סטנדרטיים שיעבדו בdual channel (שני סטיקים של 256, 533 ddr2 mhz) יעבדו הכי טוב עם הלוח אם הזה. המחשב אמור לשמש אותי בעיקר לעבודה (office וכו') ולאינטרנט
-
- 3 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום רב לכל ידידיי..... ראשית אציג את מפרט המחשב שלי כדי להבהיר: מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb BOX לוח אם: ASUS P5B Deluxe Intel P965 Chipset Socket 775 זיכרון: [Corsair 2GB Kit PC2-6400 DDR2-800 CL4 [Twin2X2048-6400C4 vista 32 bit שאלתי היא כדלכמן: היום קניתי עוד זיכרון בדיוק כמו שיש לי במפרט זאת אומרת שאחרי השידרוג צריך להיות לי 4 G של זיכרון אך משום מה הזיכרון שישי לי עכשיו הוא רק 3 G . ניסיתי לשנות את מיקומי הסטיקים אך זה לא עזר מה עליי לעשות כדי שהזיכרון יקלט ויהיה לי 4 G כמו שאמור להיות?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות מי שהוא יכול לעזור לי? מה ההבדל בין USB ל USB2 כאילו מה חדש בו? מה שונה באיזו שנה/תאריך זה יצא.... ואם כל כניסה של USB שיש לי במחשב תומכת גם בUSB2? שאלה נוספת בקשר לזיכרון DDR המ ההבדל שבין הזיכרון RAM הרגיל לבין DDR? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום יש לי מס' שאלות שאני רוצה לברר לפני שאני סוגר על מפרט.. 1. האם יש הבדל בין מהירות 800MHZ בנפוץ לבין 1200 או 1066 הגדולים יותר (ויקרים יותר)? אני מעדיף ללכת על יותר מ-800 אבל בכל מפרט כמעט אני רואה 800.. למה זה? 2. איך אני יודע איזה זכרון לבחור לאחר שסגרתי על מהירות... איך אני יודע מה איכותי? כי יש 4G 800H ב300 ויש ב1500... נושא אחר: 3. הלוח אם- מה זה crossfire? 4. מה זה SLI או מה שזה לא יהיה אני לא בטוח שזה ככה... ? זה מופיע בקטגוריה crossfire/sil משהו כזה... 5. הספק צריך להיות בעל מתח מסויים לפי מה אני יודע כמה W אני צריך? זהו.. תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם! תהיתי מה ההבדל בין שניהם? אמרו לי שיש ליבות ופיזיות ולוגיות, ולא כל כך הבנתי איך זה בא לידי ביטוי בביצועים, או מה הכוונה בליבה לוגית, והאם ל-i5 יש 4 ליבות, או 2. אני אישית קניתי את המעבד שלי בשלהי 2008, כאשר הייתי תמים, והלכתי על מעבד 2 ליבות במקום 4.
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כאמור, התקנתי עוד 8 ג'יגה זיכרון מעבר ל8 שהיו לי במחשב ASUS N550JV-CM049H. האם לאחר ההתקנה צריך להגדיר משהו במחשב? איפה אני אמור להרגיש את הביצועים של ה16 ג'יגה לעומת ה8 שהיה לי?
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
הנתונים: CPU Type AMD Athlon 64, 2000 MHz +3200 DFI NF4 ULTRA INF 512MB DDR PC3200 CL2.5 כפול 2 (מחובר ב-DUAL) מתעסק בגרפיקה 2D + ווידאו הערה: במהירות הזכרון במקום 400 רשום לי 200MHZ מבקש לקבל המלצות לזכרון.(חברה, מהירות, צורת התקנה אני מבין שאין כלכך שינוי מהותי) ??? אני מעוניין בלפחות 1024 מ"ב. או שאולי אם המהירות היא 200 ולא 400 אז בכלל להחליף את זכרונות קיימים בחדשים(כי ממה שהבנתי אם יש לי זכרונות שעובדים ב-200 אז כל הזכרונות יעבדו ב-200) ולהוסיף לסה"כ 2048 תקציב בסביבות 300ש"ח (פלוס מינוס 50ש"ח) או כפול מזה אם מדובר ב- 2048 מ"ב
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
בימים הבאים אני מתכוון לקנות מעבד חדש מ-newegg.com(כן כן אני יודע שלא שולחים לארץ אבל אני יכול להשיג), אני מתלבט בין ה-XP1600+ ה-1.6A וה-t-bred שתצא בקרוב, אני יודע שאם אני אזמין את ה-XP1600+ מהם אני אקבל סטפינג חדש וטוב(בגלל שהם מוכרים עשרות מעבדים ביום ככה שאין 'מצב' שאני אקבל אחד ישן) שיכול להגיע ל-1900Mhz עם קירור אוויר, גם ה-1.6A הוא אופציה בגלל יכולות ה-o/c הגדולות שלו, אבל צרכים לקבל כמה דגמים ממש מסוימים כדי להגיע איתו רחוק ואני לא חושב שאני אסתמך על המזל המגעיל שלי, ואחרונה היא ליבת ה-t-bred אני חושב שאני אחכה עד ה-3 במאי שתצנא מלא ביקורות על o/c שלהן ונראה מה יהיה, למרות שאני חושב שהן לא יהיו אוברקלוקרים גדולים, לפחות הסטפינגים הראשונים שיצאו ואין לי שום כוונה ל…
-
- 20 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
המלצה ללוח X570 ATX עד 900 אלה הדגמים שהציעו לי: Gigabyte X570 GAMING X Gigabyte X570 UD asus prime x570-p X570-Phantom-Gaming-4 ASRock ? הלוח יעבוד עם מעבד רייזן 3700X
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
[glow=red, 2, 300]שלום שמי עידן ואני מאוד שמח שהאתר ניפתח מחדש (הפורם) [/glow] אתם בטח שואלים את עצמכם למה אני רוצה ליקנות לוח ומעבד חדש אבל אני לא יודע איזה כדי לי, כמובן שאני רוצה AMD אבל יש מלא סוגים, אני רוצה משהוא שיתאים לאיזה אוברקלוק טוב אבל לא צריך להגזים אני מקווה שתעזרו לי בתודה עידן נ.ב יש לי רק 1200 ש"ח
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב בפנדה עם 512 ן 400MHZ אבל בתוכנה EVEREST אני רואה 2 * 256 ב 200MHZ האם עבדו עליי ו האם יש אפשרות אחרת לבדוק את הזכרון שקיבלתי????
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי WIN XP ואני יודע שXP יכול לזהות 3-3.5G זכרון. כרגע יש לי 2G זכרון,והשאלה שלי האם הוספה של עוד 1G זכרון יועיל במשהו? אני לא עובר בקרוב לויסטה ככה שאין לי סיבה להוסיף עוד 2G. ב3G הדואל צ'אנל נשמר?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לעומת לוחות אחרים של ג'יגה בייט (זולים ויקרים יותר)? השאלה שלי מגיעה בגלל שאני רואה המון המלצות על הלוח הזה והייתי רוצה לדעת מה טוב בו בהשוואה לאחרים..
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי שאלה לגבי שדרוג המחשב. אני עומד לשדרג את המחשב עוד מעט, אך אני לא יודע במה לבחור, אינטל או AMD וזאת מפני הסיבה הבאה: אני לומד בביה"ס בכיתה י"א מגמת אלקטרוניקה. במסגרת השיעורים במגמה אני לומד על מבנה המעבד של אינטל (8086) וכמו כן את שפת התכנות ASSEMBLER ( או ASSEMBLY), אנו לומדים פקודות שונות של השפה, שמפעילות בין השאר את הזיכרונות במחשב, אוגרים במעבד וכו, . השאלה שלי היא האם את כל אותם הפקודות ניתן לעשות גם על מחשב AMD, האם זה זהה לחלוטין לאינטל? תודה מראש. ----------------------------------------------------------------------- לאחר שהבנתי מכם שאני בנקודת מוצא שווה לשני המעבדים, נישאר לי רק להחליט איזה לקחת. אני יודע שבטח עניתם מיליון פעמים על שאלות מהס…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר ללוח ספציפי של matsonic מדגם ms9367E רציתי לדעת האם יכול להיות שאפשרויות האוברקלוק נעולות מהלוח או שיש ג'אמפר שאפשר לקצר או להוציא כדי לפתוח את האפשרויות האלו הם מופיעות בביוס בקטגוריה cpu pnp אבל נעולות..
-
- 4 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה ללוח+מעבד בתקציב של עד 1000 ש"ח. ברשותי זכרון 2G DDR2 וכרטיס מסך 9800GT בתקציב הזה עדיף אינטל או AMD? המחשב מיועד למשחקים כבדים אם אפשר בפחות מ1000 יהיה עדיף.
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח-אם למעבד E6750. אני צריך להוזיל במחיר המפרט שבניתי שהלוח הוא GA-P35 S3L המחשב הוא לא למשחקים ולא הולכים לעשות לו OC. *מה האבדל בין Chipset p965 לP35?
-
- 2 תגובות
- 403 צפיות
-
-
שלום. יש לי 4 זכרונות Samsung RDRAM 128 MB PC800 יענו 512MB כדאי לי להחליף את הזכרונות האלה לזכרונות DDR או DDR2? ולאיזה זכרונות הכי כדאי בלהתחשב בזה שאני לא מתעסק עם כל ה OC... ואם כן אז למה הכי כדאי לי להחליף ככה שאני לא אצתרך להוסיף הרבה כסף לאחר שאמכור את הזכרונות שיש לי עכשיו. ועוד משהו שרציתי לשאול. איזה לוח אם הכי ממולץ היום בשוק?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-