עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by trance_lover,

מה כדאי להתקין על המחשב הישן שלי ראדון 9250 ראדון 9600 והלוחות אם הבאים: ASUS pss800-vm EPOX EP-8RDA פשוט יש לי 2 מחשבים איזה מהכרטיסים כדאי להתקין...

2. שלום ברצוני לשדרג את המעבד שלי למעבד טוב יותר ! כמובן שיתאים ללוח אם שלי טווח מחירים עד 1000 כולל חריגה המפרט שלי הוא: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-Dלוח אם- מידע נוסף: http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US והמעבד הישן: AMD Athlon 64 939 3700 San Diego coreמעבד- אני זקוק למעבד רציני ועוצמתי לעיבוד מידע רב.... ! אני עובד בתוכנה ששממה CUBASE והיא צורכת משאבים רציניים זאת תוכנה ליצירת מוזיקה ואני משתמש בפרוייקטים כבדים בין 60-80 ערוצי אדיו ומידי פתוחים ופאגים רצינים שדורכים מאמץ רב! כמו שאתם רואים בלוח אם שלי אפשר רק את המעבדים מהקבוצות הבאות: CPU # AMD® Athlon 64 X2 / Athlon 64 FX / Athlon 6…

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  3. Started by jacobra,

בלוח אם: ?GIGABYTE? - ?965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E? רשום שיש שם כרטיס קול מובנה עם שמונה ערוצים... מה זה אומר בדיוק? מה זה ערוץ? זה כמו 5.1?

• 6 תגובות
    • 570 צפיות
  4. מה ההבדל או הכוונה לכך שיש לוחות אותו סוג ולאחד רשום rev(1.x) ולשני רשום rev(1.0) ? הנה: http://www.giga-byte.co.il/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2531 http://www.giga-byte.co.il/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2548 תודה לעונים !

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  5. (המחירים נלקחים מהחנות TMS) מדוע הזיכרון הזה: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL5D-2GBNQ CL5 עולה רק 357 ש"ח, בעוד שהזיכרון Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 עולה 383 ש"ח,כאשר ככל הידוע לי G.skill חברה יותר איכות מTranscend. מה ההבדל בין הזיכרון הראשון לשני שעושה אותו זול יותר?האם יש בכלל הבדל?

• 7 תגובות
    • 570 צפיות
  6. אני יכול לשדרג לוח אם ומעמבד כמו שמצוין בסוף הדף השאלה אם שווה להשקיע עוד כסף לזה או להשאיר את זה כמו שזה תודה רבה

• 6 תגובות
    • 570 צפיות
  7. Started by liransason,

ברצוני להוסיף זכרון פנימי למחשב ddr2 800 mhr ללוח אם intel 946gz שתומך ddr2 667 mhr, האם הלוח אם יקבל את הזכרון?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  8. Started by Aviad Cohen,
    • 0 תגובות
    • 570 צפיות
  9. Started by barakv,

הם בסדר? אנלא מכיר את החברה (זה קשור ל ASUS נראה לי לא?) בכל מקרה... הם יעבירו OC טוב?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  10. Started by yair9_20,

יש לי שני לוחות אם לבחור בינהם: GA-K8NS עם nforc 3 250 http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8NS.htm# או GA-K8N pro עם nforc 3 150 http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8N%20Pro.htm כאשר ההבדל בינם הוא שלפרו יש : FireWire, gigabit lan, raid והוא עולה 100 ש"ח יותר. שאלה נוספת: ללוח GA-K8NS יש fsb של 1600 mhz לעומתו ל - GA-K8N pro יש fsb של 400 mhz מה זה אומר? זה נראה לי קצת מוזר. והאם שניהם תומכים במעבד AMD Athlon 64 3000 ?

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  11. Started by alonz,

על איזה לוח הייתם ממליצים עבור HTPC בתקציב של עד 500 ש"ח לוח עבור מעבד AMD עם SOCKET AM ABIT NF-M2 ASUS M2NPV-VM Albatron KM51PV-AM2 או לוח אחר ולמה

• 8 תגובות
    • 570 צפיות
  12. Started by yamamoto,

היי מה זה sonoma ומה זה santerino מישהו יודע מה זה ומה ההבדלים וכמה זמן הם קיימים ואם הם עדיין קיימים

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  13. האם זה נכון ?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  14. שלום רב, וחג שמח קיבלתי היום במתנה את הזכונות הבאים: Kingston HyperX 2GB pcs2-6400 CL4 240 והנוכחים שיש לי זה : OCZ 2GB PC2-5400 5-5-5-15 עכשיו, שמעתי שעם אני אוסיף את החדשים לישנים, זה יכול ליצור בעיות, נכון ? אני משתמש ד"א ב-XP SP3 אז מה כדי לי לעשות עם הזכרונות ? להוסף? להחליף אותם בנוכחים ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  15. אהלן, חשבתי לי לקראת סוף החופש לפרמט את המחשב ולהפניק אותו בעוד 256 מגה בייט של זיכרון. כרגע יש לי 256 מגה בייט זיכרון של TWINMOS. הלוח אם שלי הוא EPOX 8RDA+. רציתי לדעת אם הזיכרון הזה - DDR CORSAIR VS256MB333 PC2700 333MHZ 256 Mb CL2.5 שווה, והאם לא צפויות תקלות מסוימות בגלל זה ששני הזיכרונת לא מאותה חברה? חג שמח, ותודה. יונתן

• 7 תגובות
    • 570 צפיות
  16. Started by Hyena,

אצל האינטל המהירות BUS היא 800 מגה הרץ, איך זה הולך ב AMD? אני רוצה להלביש מעבד AMD על לוח אם של אסוס: ASUS A7N8X nForce2 FSB333/DDR400/AGP 8X/Audio/Lan/UDMA133/USB2.0 אני פשוט לא מבין את כל הענין הזה של המהירות BUS אצל AMD לעומת INTEL ועוד שאלה, למה כולכם ממליצים על זכרון אחד של 512 במקום על 2 של 256 ולנצל את DUAL CHANNEL ????

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  17. Started by mrbig,

לא הרשים אותי במיוחד ... נראה את המחיר שלו ואז נדבר http://www.nordichardware.com/Reviews/?page=1&skrivelse=489

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  18. Started by Z Mint,

שלום. אז ככה, לפני שבוע ומשהו המחשב שלי הפסיק לעבוד, שלחנו אותו לחברת תיקון והם אמרו שזה הלוח אם שהלך, חיכנו כמה ימים ואז הם התקשרו ואמרו שהם לא מוצאים את הלוח שהיה בעבר (יותר נכון מצאו, אבל יקח איזה שבוע-שבועיים לשלוח אותו, אה, ואני לא זוכר את השם, רק שזה היה AMD). האנשים בחברה הבינו שאין לנו כח לחכות אז הם הציעו לנו שידרוג, פנטיום 4, ליבה כפולה (לא ממש מבין את המושגים =/), לוח אם ASUS 1333, מחיפוש מהיר בגוגל אני מאמין שהכוונה היא לזה: http://ae.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=498&l4=0&model=1811&modelmenu=1 בכל מקרה, רציתי לשאול מה דעתכם על השדרוג הזה, ובסך הכל, אני לא מחפש איזה משהו טופ טופ, אני לא משחק שום משחקים חדשים ואין לי כוונה לשחק (המשח…

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  19. Micron 256mb PC3200 צ'יפים 46V32M8 צ'יפים בהם משתמשים בזיכרונות קרוסיאל בליסטיקס האיכותיים. Hynix 256mb PC3200 צ'יפים D43 BH5

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  20. Started by audi4,

יש לי מחשב חדש יש לי במחשב שני חיבורי אודיו מקדימה מיקרופון ואוזניות משום מה כל מה שהטכנאי עשה הוא לא הצליח לחבר את החיבורים ללוח אם וזה לא עובד פשוט לא עובד המחשב והחלקים הם רכיבים חדשים שקניתי מאותו טכנאי מהחברה ומהשקיות בלוחות של אינטל אין בדרך כלל בעיות אני גם מבין במחשבים ואני לא מצליח לחבר ולא הצלחתי לחבר את החיבורים מקדימה ואני לא יודע מדוע הדגם של הלוח אם שלי הוא 915CYL השאלה שלי אם יש לי מחשב חדש ואחריות על הלוח אם מדוע זה לא עובד , דיברתי עם הטכנאי אני לא הצלחתי והוא גם לא הצליח ניסנו וניסנו וכלום הוא מבין הוא בוגר הטכניון הוא לא סתם טכנאי מחשבים הוא גם היה מורה שלי לאלקטרוניקה בבית הספר ועכשיו הוא סיים ללמד ופתח חנות לדעתי יש דפקת באותו לוח אם שקיבלתי מהיצרן…

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  21. Started by Shualdon,

אני מתכוון לשדרג במקצת את המחשב (הישן) שלי בזמן הקרוב ואני רוצה לדעת איזה סוג זיכרון אפשר להכניס לו. ב-cpu-z כתוב שהזיכרון הוא - ddr-sdram. מה זה אומר ואיך אני יודע איזה מהם?! לוח האם שלי הוא - +Gigabyte 7VTXE ומעבד - AMD Athlon MP Palomino ובנוסף- האם כדאי לי לשדרג גם את לוח האם (בלי מעבד- אך עם כיוון לשידרוג עתידי של המעבד[בכיוון של אחרי יציאת הקונרו אחרי ירידת המחירים הצפויה])? תודה

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  22. Started by tidan26,

שלום! יש לי במחשב פיזית 12gb זיכרון פנימי ורשום לי 11.9 gb מדוע?...

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  23. Started by wArezm0n,

שלום יש לי כמעט את כל החלקים למחשב החדש חוץ מזכרון וכרטיס מסך זיכרון חשבתי לקנות: שני סטיקים של: Ballistix Tracer 512MB DDR PC4000 184-pin DIMM וכרטיס מסך: The Crucial RADEON X850 XT 256MB PCI Express גם של קרוסל ורציתי לדעת אם כדאי להזמין את המוצרים האלה מהאתר של קרוסל ואם כדאי בכלל לקנות את שני המוצרים ואם אני קונה בסוף(מהאתר של crucial.com)אז רציתי לדעת כמה אני משלם על דמיי משלוח ואם משלמים על מס או משהו כזה. תודה.

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  24. Started by אריה7,

שלום, יש לי לוח אם ASUS A8N-VM. בלוח יש 4 סלוטים לזכרונות - 2 כחולים צמודים ולידיהם 2 שחורים. איך עדיף לחבר 2 סטיקים של זיכרון? אחד בכל צבע או שניים בסלוטים הכחולים? הלוח אם תואם ב-dual channel תודה מפרט הלוח: http://usa.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=768&l1=3&l2=15&l3=231

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  25. Started by Miros,

אני הולך על האמינות, ועל זה שזה תומך מרובעי ליבה, וגם לוח מצויין. מעדיף את זה מאשר את הג'יגה ביט 965. אני עושה בחירה טובה נכון? חושב להדגיש, אני לא עושה שום OC. (המעבד שיהיה- E6300)

• 3 תגובות
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים