מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם!! הלכתי היום לקנות מאורר פשוט לסוקט 775 והציעו לי את זה: http://www.glacialtech.com/product/socketT_5061_light.htm האם זה יתרון\חסרון בגלל שזה מתחבר עם ברגים ללוח במקום פינים המוכר אמר לי שזה יותר יציב בגלל שהסיכוי נמוך שפינים התקלקלו כשמוציאים ומכניסים מצד שני הברגה נשחקת,לא?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חייב עזרה בקניית מעבד לוח וזיכרון בתקציב של 1500. לא חייב שיהיה על הלוח כרטיס מסך ועדיף שהלוח יתמוך במעבדי ה-c2d, למרות שלפי התקציב אין מצב שאני יקנה אחד כזה כרגע. חשבתי על מעבד Intel Pentium D 915 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Tray שעולה 600 שקל בפנדה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
המפרט הנוכחי שלי דיי מספק אותי, אבל אני מתחיל להרגיש שהוא כבר לא מספיק לי . בגלל הצבא אני מזה לא מעודכן כבר בכל העסק של החומרה ומה שקורה בשוק, אז אני צריך שתעזרו לי לבחור מעבד+לוח+זיכרון שיהיה טוב יותר ממה שיש לי עכשיו תמורת מחיר כמה שיותר נמוך (עדיף חלקים עם יחס עלות\תועלת הכי גבוהים). חשבתי אפילו על ללכת על איזה Venice 3200 עם לוח DFI ו 2GB זיכרון , לפי מה שאני זוכר הלוח ומעבד טובים מאוד לOC וגם דיי זולים עכשיו . אז האם אני אראה שיפור ניכר בביצועים לעומת המפרט הנוכחי שלי או שכדאי לבדוק אופציות אחרות ?? פתוח לעצות . תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבי לאונובו ואני לא מצליח לעשות עליהם גוסט הוא רושם לי לא זוכר בדיוק משהו עם overflow helth
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=79 נבדקו ע"י ה INQUIRER
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שאלה ראשונה בקשר לזכרונות האלו http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=26_53&products_id=87&osCsid=8456717f27826562daf8f9f5d924f1d1 איך הם? הם שוים? שאלה בקשר לכרטיס מסך איזה מבין 6600GT עדיף LEADTEK או GIGABYTE???
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי זיכרון 2 ג'יגה שמורכב מ- 2X512 twinmoss 667 ו 1 ג'יגה קינגסטון 667 . אני יודע שיש בעיה שככה הם לא יכולים לעבוד בdual על הלוח שלי - gigabyte ds3 - אבל המחשב ממש נתקע ככה, אי אפשר לעבוד כשאני מחבר את כל הזיכרונות יחד. ואז אני נאלץ לוותר על ג'יגה ולהניח אותה בצד. הכרחי לי מאוד 2 ג'גה בגלל שהויסטה לבד סוחטת לי לי חצי מהזיכרון וברגע שאני פותח תוכנות עריכה כמו אפטר אפקטס האחוז שימוש בזיכרון קופץ ל90% מה הפיתרון ? כי אני יודע שהלוח תומך בנפח 2 ג'יגה ובסוג. אז איך אני יכול לחבר את כל הזיכרונות וששני הג'גה יעבדו נורמלי? המפרט שלי: DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267) Gigabyte GA-965P-DS3 (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) 1024 MB…
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
האם הוא משתמשעותי במשחקים....התקנות...קידודי וידאו(אני יודע שפה עדיף אינטל אבל אני מקודד רק פעם בשבועעים ככה) וכו... ואני מתכוון גם לעתיד...
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מה הטעם בלקנות זכרונות עם תדרים גבוהים מ MHZ 800?? הרי גם ככה אין שום לוח שתומך בזכרונות בעלי תדר גבוהה מ 800MHZ.
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום יש שאלה- מה עדיף יותר - CL2.5 או CL3 - ומה זה בכלל ? ואיזה זיכרון יותר כדאי לקנות - Dual ?256MB Kingmax BGA?( DDR400, CL2.5) = 512 או ?512MB Kingston CL3? (DDR400) ? תודה לעוזרים.
-
שמעו יש לי מחשב עם מעבד דפוק 1700 MHZ כן כן אתם חופשיים לצחוק...יש לי זיכרון עלוב של 256 מגהבייט וגם הכרטיס המעפן שלי הלך אז עוד אני משתמש על הכרטיס מסך המובנה....והוא ProSavageDDR חח והמחשב ממש מעצבן כי הוא איטי בקיצר לא נראה שזה יעזור לספר לכם היסטוריה שלמה חחח.. החלתטי לקנות 512 זיכרון ושל DDR אבל הקטע שאני לא יודע מה אני צריך לקנות כאילו מה מתאים DDR או DDR2 נוסף להכל בחנות אמרו לי שאני צריך להגיד להם איזה זיכרון אני צריך אמרתי להם DDR והם אמרו לא יש עוד איזה משהו שהם צריכים לדעת ,בקיצר הם אמרו שבמקום להסתבך אז אני אצטרך להביא לחנות ת'מחשב... אין לי כוח כי החנות רחוקה ואין לי איך להגיע לשם חוץ מברגל כי באוטובוס לא משתלם וגם לא בא לי בעיות שאמא שלי תבוא ולא תבין איפה ה…
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מזה מספר שנים מערכת AMD ATHLON XP 2500 על לוח אם מבוסס NFORCE2 של גיג'ה בייט GA-7N400 PRO2 עם 512RAM וכרטיס מסך GEFORCE 6600 LE. אני לא משחק יותר מידי ורוב השימוש זה גלישה באינטרנט (עם הרבה טאבים פתוחים..). המערכת עובדת בצורה טובה, בטח אחרי התקנה נקייה של XP SP3 אבל אני חושב שהוספה של 512 RAM נוספים יכולה לתת שיפור לא מבוטל לביצועים. האם זה נכון? אם כן אשמח אם תוכלו לומר לי מה סוג הזכרון שאני צריך. תודה!
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
הי, אני קונה מחשב (חלקים) AMD Athlon 3500 ורציתי זיכרון 2 * TWINMOS DDRII 667MHZ 512MB בחנות הציעו לי זכרון OCZ Gold בתוספת של 50 ש"ח בסה"כ לשני הסטיקים. (גם כן 667MHZ). אני מכיר את TWINMOS ויודע שהם די זולים וטובים ביחס למחיר. אבל את OCZ אני לא מכיר. הם באמת טובים יותר? כדאי לשדרג? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני חושב שעשיתי את זה פעם אבל אני לא בטוח, אז אני רוצה לוודא - פשוט שולפים את הזכרון ממחשב אחד ותוקעים אותו בחריץ המתאים במחשב השני? לא צריך שהזכרונות שכבר יש לי במחשב יהיו מאותה חברה/אותו נפח/אותו ddr? (אם כי אני חושב שיש לי ddr2 ומה שאני רוצה להוסיף זה גם ddr2)
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
הדרישות שלי: מעבדי AMD ATHLON XP החדשים ביותר DDR החדשים לא יותר מידי PCI AGP8 אני מחפש לוח שלא יבוצע עליו אוברקלוק והוא לא מיועד לכך. לוח טוב ואמין אם כרטיס קול מובנה וכרטיס רשת מובנה. כרטיס קול לא חייב להיות סראונד אני יודע שיש המון אני פשוט רוצה המלצות שלכם על לוח חדש טוב ואמין ולא יקר במיוחד... עד 600 שקל רצוי לינק
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
ישלי AMD XP 2600 BARTON לוח אם ga 7s748-l זיכרון a-data pc 3200 האם למשהו יש נסיון עם OC לגבי תזמון זכרון? הגעתי ל190 FSB מעונין להחליף מידע
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
איזה מהלוחות הבאים עדיף ? ( כמובן AMD 939 ) א. מבחינת אמינות. ב. מבחינת פיצ'רים. ג. לא מתוכנן לזמן הקרוב אבל אפשרות ל O.C . 1. DFI NF4 ULTRA INFINITY 2. Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra Motherboard 3. Abit AN8 Ultra ( האם יש תמיכה ב Sata2 ) כל הלוחות בסביבות אותו תקציב.
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
איך ה ABIT ?KV8 sata,GBL? לamd 64 3000+ ? הוא עדיף על ה Epox ?8HDA3J S-754 sata, gbl??
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את הזכרונות שלי לזכרונות שיעבדו ב dual channel מפני שהלוח שלי תומך באפשרות זו, אני מחפש את הכי טוב שניתן להשיג בעלות הנמוכה ביותר ורוצה לשמוע מכם המלצות ל 2x256 או 2x512 . הלוח שלי nf-s2 מעבד xp 2000 כרטיס מסך TI4200 קראתי פה מלא שאלות של אנשים אבל לא הצלחתי להבין בצורה פשוטה. נ.ב הציעו לי 2 סטיקים של PDP 2X256 ב195 ש"ח כל סטיק האם שווה והאם תומך? תודה...
-
- 8 תגובות
- 583 צפיות
-
-
MSI P35PLT COMBO 7.1 איך הלוח מישהו יכול להמליץ? קישור למפרט http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1250&maincat_no=1&cat2_no=170
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
זכרונות עובדים טוב יותר כ4 סטיקים של גיגה או 2 של 2 ג'יגה?(בהנחה שאלו אותם זכרונות בדיוק וללוח יש אפשרות לעבוד בDC) חוץ מזה איזה משמעות יש לתיזמונים??זה משנה אם זה 4-4-4-12 או 5-5-5-15?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
-
שלום יש לי שאלה,בקרוב אני מתגוון לקנות מחשב חדש, בתקציב של 3K,הלוח המומלץ כיום למעבדי אינטל הוא P35-DS3L,עכשיו השאלה שלי היא איך הוא משתווה לASUS P5PKL ?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, יש לי e6600.. אני יודע שיש הרבה בעיות משחקיות עם משחקים מסוימים שזה מגיע למעבד כפול ליבה, ורציתי לשתף אתכם במקרה שקרה לי ולשאול האם זה הגיוני. במשחק stalker(לדוגמא). למשחק יש שיהוקים -קפיצות שכאלה במהלך המשחק.. שלא קשורות להגדרות המשחק(גרפית). ברגע שמיזערתי את המשחק ובחרתי לו affinity - והורדתי את cpu0(רק אותו אם אני מוריד את 1 לא קורה כלום). השיהוקים במשחק פסקו. האם זה הגיוני?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם! מחר אני אקפוץ לKSP וקנה שני סטיקים של 4GB של קינגסטון 1333MHZ. אלה הזכרונות : http://ksp.co.il/?uin=11724 אני צריך לוודע שהזכרונות נמוכים ולא גבוהים כמו חלק מהזכרונות(במחשב אחר הזכרונות גבוהים יותר,הם נראים כמו זכרונות פשוטים רק שהם גבוהים יותר) איך אני יכול לדעת אם הזכרונות הנל גבוהים או נמוכים ?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-