מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
בס"ד שלום האם יש הבדל בין להוסיף עוד 2 ג'יגה לצורך העניין בשתי כרטיסים נפרדים לעומת 2GB על כרטיס אחד יש ל - Kingston זיכרון Ram שמגיע 2GB על כרטיס אחד, ואז היתרון הוא שניתן בסלוט אחד לשים 2GB RAM וכך להרחיב ליותר זכרון השאלה היא אם זה לא בעל ביצועים פחותים לעומת שני כרטיסים של 1GB כל אחד תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
ואיזה משחה אתם ממליצים להשתמש בין המעבד לגוף הקירור ? שמעתי ממוכר אחד, שמאוד המליץ לי לקנות את גרסת הTRAY ולהוסיף קירור לא מקורי, בטענה כי המקורי בלאו הכי מקצר את אורך החיים של המעבד (E8400) האם יש אמת בדבר ? האם יש התראה אם המאוורר מפסיק להסתובב ? נ.ב. אני ככל הנראה לא הולך לעשות O.C. , האם בכלל אפשר לעשות OC עם הקירור שמגיע בגרסת ה BOX ? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
הלוחות המדוברים הם: 1. GIGABYTE G31M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E 2. P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio האם ההבדל הוא מהותי? או רק במהירות? ובזכרון? תודות על תשובות מהירות! רון
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
-
יש לי GA-P55A-UD3 gigabyte ועליו GTX460 ו i5 עכשיו בפרטיס של הלוח אם ראיתי שהוא תומך בcrossfire אבל לא כתוב שהוא תומך ב SLI יכול להיות מצב כזה? מישהו יודע אם הוא תומך ב SLI ??? אני חושב להוסיף עוד GTX460 לקראת היציאה של BF3 אם הוא תומך בכך... תודה מראש ברק
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום! יש לי במחשב פיזית 12gb זיכרון פנימי ורשום לי 11.9 gb מדוע?...
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
זה משנה אם משלבים בדואל צאנל זכרונות מסוג אחר ? ואם יש הבדל אם קונים כרטיס זיכרון פשוט סטיק בנפרד X 2 או לקנות KIT של אותה חברה X2 X3 יש הבדל בביצועים ? ואם יש משמעות בין ביצועים לזכרונות ואיך זה בא לידי ביטוי ? , ואם צריך לקנות זכרונות לפי היצרן של לוח האם וכו' , תודה 8)
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
היי ;D אני קונה מחשב חדש זה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + AC Freezer 7 Pro לוח אם: ? זיכרון: G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 כרטיס מסך: Connect3D Radeon HD4870 OC 1GB DDR5 TwinTurbo PCIe דיסק קשיח: Western Digital 640GB 7200RPM 16MB SATAII WD6400AAKS צורב: צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ספק כח: SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 מארז: NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU אני לא כלכך מבין בלוחות אם ובגלל זה אני זקוק לעזרתכם אני לא זקוק לOC אני רק מחפש לוח טוב שיחזיק לי את המחשב וישאר לאורך זמן בלי בעיות רצוי צ'יפסט P43 כי לא ניראה לי שאני צריך יותר ועדיף (אבל לא חייב) מפה : http://www.…
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
ראיתי לוחות שיש להם חיבור מאחור eSATA עם איזה כבל מתחברים לזה זה לא כמו SATA של הלוח הבנתי שזה להיתחבר עם הרדיסק מחוץ למחשב אז למה הוא צריך כבל מיוחד יש תמונה לדוגמא מצורפת לשאלת הזיכרון: מה ההבדל בין HEAPER X ל--VALUE [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם.....חדש פה אז ככה יש לי שאלה בקשר לזכרון....יש לי 2*1g של Kingston 800h השאלה היא כזו... אני רוצה לשדרג ל4g כי ה-2 לא מספיק לי לעבודה שוטפת עם מכונות וירטואליות + תוכנות הורדה, מוזיקה וכולי... האם לקנות עוד 2 כרטיסים של 1g כל אחד ולנסות למצוא כרטיס זהה של Kingston או להשקיע את האקסטרה ולהביא 4G חדש ? תודה למגיבים נ.ב לוח אם תומך את השדרוג Gigabyte GA-965P
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם ומעבד חלשים.. לא ברמה גבוהה.. אבל שיהיה של אינטל ומחירים אם אפשר אני גר באזור חולון-ראשון..תודה
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
איפה אני יכול ליקנות זכרונות לניידים?? ויש איזה בעיה מיוחדת בהתקנה??
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
איזה מהזכרונות הבאים עדיף: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_227_1552&products_id=12623 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_92_1283_1917&products_id=7519
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
מזה physical address extension ובעברית הרחבת כתובת פיזית ואיך אני מפעיל אותו? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 זיכרונות 256MB, אחד מהם PC2100-266MHZ והשני PC3200-400MHZ. ולוח תומך דואל... המחשב עובד על האיטי מביניהם בסינגל, ואמרו לי שאני יכול לשים אותם לעבוד בדואל במהירות ששניהם תומכים (כלומר 266) האם זה אפשרי? ואם כן איך קובעים את זה בביוס? תודה
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
PQI Turbo Memory 1GB(2x512MB) PC3200 Dual Channel Kit 184-Pin DDR400 SDRAM, Low Latency 2.5-3-3-7 ICs, Gunmetal Aluminum או GeIL Value Dual Channel PC3200 400MHz "GE1GB3200BDC" 1GB 512MB x 2 CL2.5 -Retail
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום אנשים! יש לי תקציב דיי נמוך של 600-700 שקל.. ורציתי לדעת אם אני יכול לקנות איזה לוח אם טוב למחשב שלי שהוא פנטיום 4 1.80..? אני לא מחפש משהו בומבסטי, אלא משהו סביר.. אה ושיתמוך ב-DDR זה חשוב
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש ברשותי כזה לוח אם http://articulo.mercadolibre.com.ar/MLA-17048298--_JM מישהו יודע מה שמו ? מה אפשר לעשות איתו ? רעיונות משהו ? רשום באתר הזה שהוא של קופמפאק והוא Micro ATX
-
- 6 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אז הלוחות הם: Epox EP-8KDA3J Gigabyte GA-K8NS אני יודע שהאפוקס עדיף, אבל הוא גם יותר יקר אני נוטה יותר לכיוון האפוקס אבל לפני שאני קונה אני רוצה לדעת מה ההבדל ביניהם מה ההבדל חוץ מהבאנדל שלא כל כך מעניין אותי? ד"א סתם שאלה לא קשורה, איך אני בודק FPS באמצע משחק?
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני רוצה בבקשה מדריך כלשהו ללוח אם כי אני לא יודע מה זה באס בלוח האם,זיכרון מטמון,ציפסט מה זה?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום.... יש לי ת'לוח הזה בערך כבר שנה... ומאז ומתמיד הוא עשה בעיות לאחר שימוש "כבד" במעבד.. או בסאונד.. אני לא יודע בדיוק ממה זה נובע.. אבל זה מעומס על המעבד.. או על הסאונד.. זתומרת ש.. אני שומע מוסיקה.. מדבר בסקייפ.. או סקייפ עם משחקים... (סקייפ - Skype) :\ הקיצר.. אני יודע שזה לוח פצצה ופופולרי.. ואני יודע שיש פה להרבה אנשים אותו.. אז רציתי לדעת.. אם גם לכולכם לאחר שימוש "כבד" במעבד.. או בסאונד.. לא ממש יודע איך להגדיר.. הסאונד נדפק.. ולא משמיע שום דבר... ורק אחרי שאתה עושה רסטרט זה מסתדר.. אבל עד שאני לא עושה רסטרט... פשוט יש שקט.. כאילו אין שום דבר.. והמחשב עובד רגיל... זה מצב דפקה אחד.. והשני זה.. שהסאונד פשוט מתעוות כזה.. ואני שומע את הרעשים באיטיות.. כמו מפלצות כא…
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אם אינני מתכוון לעבוד עם שני כרטיסי זכרון האם עדין יש יתרון ללוח תומך SLI ? ומה נותן לי הציפ של NFORCE 4 אני מעוניין להרכיב מחשב עם amd 939 ועם כרטיס מסך PCIE וכמובן dual chanel ddr האם אני צריך את ה nforce 4 +sli בשביל זה???!! והאם יש לכם מה להציע? השימוש הוא למשחקים {לא פריק} אינטרנט ומעט תוכנות בעיקרון אני מוכן להשקיע עד 4000 ללא מסך
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורם המתאים ואם לא, בבקשה תכוונו אותי. אני מעוניין למכור את המחשב שלי עקב שדרוג שעשיתי, רכיבים אלה מגיעים בתוך מארז, אולם ללא הארד דיסק, כונן דיסקים (אם אתם מעוניינים בצורב טוב של סוני, אני יכול לספק אותו), כונן דיסקטים וללא ציוד היקפי. הרכיבים שלמכירה הם בעצם לוח אם, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך ומארז: CPU Type: Intel Pentium 4, 1700 MHz (17 x 100) Motherboard: Intel Winnipeg D845WN (6 PCI, 1 AGP * 4, 3 DIMM, Audio) with Chipset - Intel Brookdale i845 Memory: SamSung 256 MB (PC133 SDRAM) Video Adapter: NVIDIA GeForce2 MX 100/200 (64 MB) מארז של E-STAR. כל הרכיבים במצב מצויין. המחשב אצלי כבר שנה בערך, אני מוכר אותו כדי לעשות שדרוג למחשב טוב יותר בשביל משח…
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הלוח GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4? איך הוא? איך הביצועים והתכונות שלו? אני לא עושה אוברקלוקינג
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין ברכישת כונן SSD של חברת סמסונג בנפח 500 ג׳יגה. ראיתי שבארץ משווקים את הכונן הנ״ל תחת המודל MZ-V8V500BW ואילו באמזון (לדוגמה), הוא משווק תחת המודל MZ-V8V500B/AM. מישהו יודע להגיד לי מה ההבדל ביניהם? אני רגע לפני רכישה ומתלבט בגלל ההבדל בין המודלים. בתודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-