מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי את המחשב שלי והפעלתי אותו היום (שישי). התוכנה שקיבלתי עם הלוח אם מראה כי המעלות של המעבד בזמן שאני עובד איתו רגיל (מתקין דרייברים ובאינטרנט) עומדות על 49-50, וכשאני משחק איתו מישחק כמו CS אז הן עומדות על 55+-. זה בסדר? נ.ב הגוף קירור והמעבד הם המקוריים של AMD. תודה לעונים. מנהלים אם זה קשור לפורום "אוברקלוקינג וקירור" אז תעבירו את זה לשם בבקשה.
-
- 9 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אחרי שאינטל השיקה היום את מעבדי C2D, הם לא שוכחים את ירידת המחירים שהם הבטיחו על פנטיום D והשיקו גם שני מעבדי פנטיום D חדשים מקור: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3544 מעניין מתי זה ישפיע בארץ [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
קניתי זיכרון 2X256 ddr400 pc3200 בקיצור התקנתי אותם במחשב ביחד עים ה256 שהיה לי ויש לי עכשיו 768 המחשב זיהה אותם יפה אבל האים צריך להגדיר משהו בביוס תודה על העזרה שתגיע
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני עומד לקנות לוח ASUS STRIKER EXTREME וקירור למעבד של SUNBEAM TUNIQ TOWER120 איך אני יכול לבדוק לפני הקניה אם הקירור יכנס שם? זה נראה כאילו די צפוף בלוח הזה סביב המעבד עם כל הצינורות והגופי קירור האלה... יש מישהו שיש לו את החלקים האלה ביחד??? תודה
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום כולם אני עומד לפני רכישה של מחשב למוסיקה. בין שני המעבדים הנ"ל , מה הכי מומלץ ? תודה
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
הי, אני קונה בקרוב מחשב ומתלבט אם לקנות 4GB זכרון במהירות 800MHZ: שA-data 4GB DDR2 PC6400 800MHZ CL4 לבין 2GB במהירות גבוהה יותר ושל OCZ: OCZ 2GB Kit DDR2 1066Mhz PC2-8500 nVIDIA SLI-READY EPP 5-5-5-15 OCZ2N1066SR2GK אם יש לכם המלצות למשהו אחר אשמח לשמוע. אגב אני לא מתכנן SLI או OC.אני אשתמש ב- WINXP או VISTA בכל מקרה 32bit החלקים הרלוונטים שאני קונה: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Tray 45nm Gigabyte nVidia Geforce 9600GT 512Mb NX96T512HP Silent Gigabyte GA-EP45-DS3 Intel® P45 Express Chipset LGA 775 תודה.
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
על איזה לוח הייתם ממליצים עבור HTPC בתקציב של עד 500 ש"ח לוח עבור מעבד AMD עם SOCKET AM ABIT NF-M2 ASUS M2NPV-VM Albatron KM51PV-AM2 או לוח אחר ולמה
-
- 8 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין דרייבר לכרטיס מסך און-בורד, אך ללא שום הצלחה. עדכתי את הביוס, ועוד איזה תכנה מאינטל. וכלום. לא מצליח להתקין גם דריבר ישן וגם חדש. מה לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אם לא מה הלוח הכי טוב שאני יכול למצא ל AGP חיבור 939 AMD והאם כדיי לוותר על SATA 2 כי לא מצאתי לוח תומך
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עם לוח של ASUS (שמצויין בכותרת) אני מתלבט בין 2 מעבדים : סמפרון 3000 (1600MHZ) לבין אתלון 3000 (1800MHZ) . באתלון יש CACHE של 512 לעומת 256 בסמפרון . המחשב מיועד לעבודה משרדית (לא ברמה גבוהה) והלוח הוא לא OC בלשון המעטה ...שמעתי שהסמפרונים טובים ל-OC אבל נראה לי הלוח יגביל אותם ובכלל. האם ההפרש במחיר מצדיק קניית אתלון 3000 ? ההפרש הוא 150 ש"ח +- תודה .
-
- 9 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי שתי אופציות לכרטיס מסך radeon 9600se fx5500 אה ויש גם את ה FX5700LE כולם בגירסה של ה 64bit מה לקחת?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
רציתי לשאול לגבי ה AMD DUAL CORE 4200 איך המעבד הזה? איך הוא בהשוואה ל Intel Core 2 Duo E6300 Box ?
-
- 7 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש (לגיימינג כבד, תקציב של בסביבות 8000 שקל), יש לי כבר מעבד (intel core i5 2550k), כרטיס מסך (nvidia geforce gtx680) ומארז (nzxt phantom). אני בעיקר מתלבט עכשיו לגבי לוח אם וזיכרון, למרות שאשמח לעזרה גם עם כל השאר. חשבתי על לוח האם Gigabyte GA-Z77X-D3H וארצה לשמוע את דעתכם עליו, ואם יש לכם אפשרויות אחרות לשמוע אותן, ולגבי זיכרון אני יודע שאני רוצה מעל טרה בייט, אבל אין לי שום אופציה. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
לא הרשים אותי במיוחד ... נראה את המחיר שלו ואז נדבר http://www.nordichardware.com/Reviews/?page=1&skrivelse=489
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שמתי לב אחרי האוברקלוק שעשיתי למעבד שלי 6400 (8*400=3200) הNB פשוט רותח אשש! יש לי את הקירור TT EXTREAM SPIRIT II השאלה שלי האם שווה לפרק את הקירור עם ההיטפייפ של הלוח (למי שמכיר או ראה אותו) ובמקומו לדחוף את ה TT? כי אני חושב יהיה יותר תועלת לא? מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עריכה AMD 2000 + Xp Athlon עם לוח אם לא מובנהABIT NF7 SERIES ו1 ג'יגה זיכרון פנימי ויש לו מאיץ גרפי GE FORCE FX 5200 ותמיד כאשר אני מרנדר וידאו מפורמט מסויים לפורמט מסויים המחשב שלי מדי פעם מצליח ומדי פעם מפיל את המערכת ועושה RESTART לקחתי את המחשב שלי לבדיקה והוא הדגלה כתקין לחלוטין חוץ מהמעבד שנפגע מחימום יתר על ידי מאורר אשר לא התאים לו ועכשיו עברתי למאוורר שמתאים למעבד ועדיין התקלה חוזרת כי עדיין לא החלפתי את המעבד עצמו. (הCHACH של המעבד נפגע מהתחממות של המעבד אם המאוורר הקודם שהיה מתאים בכלל לפנטיום 4 ולא לAMD לכן זה מה שגרם שהמעבד שלי נפגע). 1 איך אפשר לפתור את בעיית התחממות של מעבדי הAMD ? 2 כל כמה זמן צריך להחליף מאוורר כדי שהמחשב יחזיק לאורך הרבה…
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הלוח GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4? איך הוא? איך הביצועים והתכונות שלו? אני לא עושה אוברקלוקינג
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אני מתכוון לשדרג במקצת את המחשב (הישן) שלי בזמן הקרוב ואני רוצה לדעת איזה סוג זיכרון אפשר להכניס לו. ב-cpu-z כתוב שהזיכרון הוא - ddr-sdram. מה זה אומר ואיך אני יודע איזה מהם?! לוח האם שלי הוא - +Gigabyte 7VTXE ומעבד - AMD Athlon MP Palomino ובנוסף- האם כדאי לי לשדרג גם את לוח האם (בלי מעבד- אך עם כיוון לשידרוג עתידי של המעבד[בכיוון של אחרי יציאת הקונרו אחרי ירידת המחירים הצפויה])? תודה
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
חשבתי בעקרון על P5E3 אבל גיליתי לצערי שהוא לא תומך בDDR2 אלא אך ורק בDDR3... נראה לי חשוב שלוח יתמוך או יאפשר שדרוג עתידי לזכרונות DDR3 אבל אין לי שום כוונה לרכוש כאלה בתמחור הנוכחי במיוחד לאור העובדה שDDR3 לא הציג שיפור משמעותי מול DDR2 עד כה ובטח שלא בקיטים שנועדו למשתמש ביתי ממוצע הבנתי שיתרונם העיקרי הוא בביטול הגבלת המהירות הנוכחית שהכרנו בDDR2 ושהם יכולים להגיע אף ל - 2000MHz בקיצור, שאלתי אליכם היא האם קיים לוח X38 שמאפשר שימוש בשני סוגי הזכרון?? (לא בו-זמנית כמובן..) ואם כבר פתחנו תראד אולי תוכלו לעשות לי קצת סדר עם הלוחות החדשים, יתרונות וחסרונות של כל אחד עם דגש על הלוחות של אסוס. תודה.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב + ציוד מקיף בתקציב של 12,000 ש"ח. כרגע אני מחכה לכרטיסי המסך שיצאו בעוד חודש+.. האם יש טעם לחכות עד לינואר כדי לקנות את המעבד החדש או להתפשר על הQ6600? כי זה בסה"כ המתנה של חודשיים נוספים ולא בוער לי לקנות מחשב חדש בחודשיים הקרובים. מטרת המחשב: עריכת סרטים (חובבן), גרפיקה ממוחשבת, הורדות, סרטים, מוזיקה ומשחקים. צריך מעבד חזק למולטי טסקינג.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אם חות הדעת לא טובות אזי מה האלטרנטיבה הקרובה תודה מראש לעונים המחיר המבוקש פחות מ-900
-
- 6 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני לא כל-כך מבין את עניין התדר של המעבד... נאמר שהמעבד מגיע עם 2400MHZ. לעומת זאת, גם cpu-z וגם everest מראים 1600 בלבד. האם זה נורמלי או שזאת בעיה אצלי? (יש לי ויסטה אם זה עוזר משהו) תודה.
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי כרגע זכרונות של ADATA עם DDR400 CAS3 512MB ורציתי עכשיו לקנות עוד 512 במטרה שזה יעבוד בדיואל איזה זכרונות לקנות? האם זכרונות פשוטים של KINGSTON שעולים בסביבות ה300 שקל איכותיים?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אני הולך על האמינות, ועל זה שזה תומך מרובעי ליבה, וגם לוח מצויין. מעדיף את זה מאשר את הג'יגה ביט 965. אני עושה בחירה טובה נכון? חושב להדגיש, אני לא עושה שום OC. (המעבד שיהיה- E6300)
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-