מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מתלבט בין AMD ל-INTEL יש לי תקציב באזור 1500 ש"ח לקנייה של מעבד+פאן, לוח וזכרון. המחשב אמנם לא אמור לשמש כמעט בכלל למשחקים, אלא בעיקר לאפליקציות כבדות של בורסה. על כל מקרה על המחשב להיות חזק. מחכה להצעות והערות תודה ויום טוב
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 4000 שקל למחשב מצאתי 2 מפרטים אם אתם יכולים להגיד לי מה עדיף אני יודה לכם מאוד מפרט ראשון: MOBILE Intel Celeron 1400 MHz 15" XGA מסך: 40 GB :דיסק קשיח 256 MB זיכרון: DVD.CD-RW)combo)כונן אופטי: Wirless Lan 802.11 b/g תקשורת אלחוטית מובנת: Windows xp home מערכת הפעלה: מפרט שני: מעבד MOBILE Intel Celeron 2200 MHz זיכרון פנימי 256MB DDR מסך active matrix -14" 1024x768 XGA TFT כונן תקליטורים DVD מקורי לצפייה בסרטים ע"ג המחשב דיסק קשיח 20GB EIDE מאיץ גרפי SiS M650 Integrated Graphics up to 64MB DDR כרטיס קול Sound Blaster כרטיס רשת פנימי 10/100 מודם 56K פנימי עכבר Built-in Touch pad with 2 …
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
עם מהירות 333 והיום רכשתי 512MB עם מהירות 400MHZ. הבנתי שברגע שאני מוסיף את ה 400MHZ אז הוא עובד בהתאם למהירות הנמוכה ביותר של הזכרונות, דהיינו 333MHZ. נשאלת השאלה - האם לא כדאי לעבוד רק עם זיכרון 512MB במהירות 400 MHZ מאזר 750 במהירות 333MHZ? אוריאל
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
מדוע קיים הבדל בין מעבד AXP שפועל ב2000mhz למעבד A64 שפועל באותה מהירות? (באפליקציות 32BIT כמובן) הבנתי שAMD עושים יותר פעולות בכל מחזור שעון מINTEL ולכן AMD יותר מהירים לאותו Mhz. אז מה בנוגע לA64? מה שונה בארכיטקטורה מAXP? הוא עושה עוד יותר פעולות למחזור אחד? נא פרטו את הסיבה\סיבות לכך שA64 יותר מהירים מAXP
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה הצעה ללוח אם בתקציב 300-400 ש"ח למעבד Celeron 1.7GHZ הטכנאי אייבורי המטומטם אמר שלתיקון המחשב זה 1200 שקל ורק לוח האם מקולקל אז אני צריך המלצות חברה תודה! עריכה: מה דעתכם על הלוח הזה? http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=586 הוא טוב למעבד Intel Celeron 1.7GHZ ? אני גם צריך לדעת מה הזיכרונות ושאר הרכיבים?
-
- 23 תגובות
- 974 צפיות
-
-
http://www.amdboard.com/pic.html ועוד שאלה עליו, יש למישהו רעיון איך מחברים את המחשב הזה למסך, מקלדת, עכבר וכל אלה כי זה נראה די מצומצם בצילום...
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות זיכרון A-DATA 256MB מקייאספי, ושאלתי חבר והוא אמר לי שזה זיכרון במהירות PC3200, והזיכרון שאצלי במחשב הוא PC2700. אז הם ניתנים לשילוב? יש לי זיכרון 256MB מסוג DDR, והמודרבורד שלי לא תומך בדואל צ'אנל.
-
- 4 תגובות
- 454 צפיות
-
-
שלום אנשים! יש לי מחשב ישן - PIII733 על לוח אם של אסוס וזכרון SDRAM האם אני יכול לשים בAGP סלוט כרטיס מסך שיש לו זכרון DDRAM או שיש עם זה בעיה מבחינת שוני סוגי הזכרונות?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
ערכתי חיפוש בפורום לגבי ערכת/אריזת OEM למעבדי AMD, הבנתי ש: BOX - מגיע עם גוף קירור ומאוורר של AMD ויש לו 3 שנות אחריות. TRAY - אין קירור, שנה אחריות. ומה זה OEM? מעבד בלבד? ללא ספרות? בקיצור, מה אני לא מקבל באריזת OEM? תודה.
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יתחילו לשווק בארץ את הסדרה החדשה3200 AMD ולוחות 939 עם PCIE.? אם הם כבר ישנם איפה ניתן להשיג? ומה זה מחיר טוב עבור המעבד? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
יש לי מפר ט כפי שמתואר בחתימה אני משחק די הרבה משחקים (FPS בעיקר), אבל בעיקר עובד עם הרבה אפילקציות OFFICE פתוחות בו-זמנית וכן הרבה חלונות EXPLORER פתוחים בו"ז. המחשב ממש מקרטע בעומס הזה, ומבדיקה עם TASK MANAGER של XP עולה כי הAVAILALE PHISICAL MEMORY שואף ל0... מזה אני מבין שפשוט יש בעיה של חוסר זיכרון פנימי והוא נאלץ לעבוד הרבה עם הHD שזה איטי יחסית אני שוקל לקנות סטיק זיכרון נוסף של 256מ"ב 400MHZ או 333MHZ (כמו שיש לי כרגע) רק כדי להמשיך לעבוד בצורה נורמאלית, עד קניית המחשב הבא (כשיהיה תקציב). השאלה היא האם בכלל כדאי להשקיע כרגע בזכרונות שבכל מקרה לא ישמשו אותי במחשב הבא, ולחכות עד שאני אקנה את המחשב, או שכן כדאי לקנות זכרונות רק בשביל שיהיה אפשר להחזיק מעמד עד המחשב ה…
-
- 3 תגובות
- 403 צפיות
-
-
יש לי קומבו LG אחרי שהרצתי עליו כמה סרטים בDVD שלפעמים נתקעו , הוא לא רוצה לזהות שום דיסק CD מקורי צרוב מוזיקה שום דבר. כאשר אני רוצה להיכנס לכונן , הור מוציא לי לשונית DRIVE NOT ACCSESIBLE כאילו הוא לא נמצא שמה ?איך אפשר לתקן האם הכונן מקולקל ? עזרה בבקשה יוני
-
- 4 תגובות
- 483 צפיות
-
-
(היום הוא יושב על לוח מעפן של אינטל, אז אי אפשר לעשות איתו כלום) אם יש פוטנציאל למעבד הזה, איזה לוחות אם הכי מומלצים היום בשביל OC לפנטיום 4? תודה....
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה : קניתי לוח אם של חברת Epox עם צ'יפסט של Nforce2 וכשאני בודק עם התוכנה cpuid בשם של היצרן לא מופיע לי כלום יש כזה blank מה זה אומר? זה זיהה את הצ'יפסט ואת הכל אבל איך זה לא זיהה את היצרן? מישהו נתקל בזה? האם יכול להיות שיש לי חיקוי? :[
-
- 3 תגובות
- 461 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד חדש עם מעבד AMD 1.8 GHZ והבעיה היא שכאשר אני פותח את מאפייני המערכת הוא מציג לי שהמעבד הוא רק 512 GHZ ורק לאחר סגירת מאפייני המערכת ופתיחתו מחדש מוצג לי שהמעבד הוא 1.79 GHZ האם זה אומר שיש תקלה במעבד? הסיבה שהתעוררתי לבדוק את זה היא בגלל שיש לי תוכנה מסויימת ובדקתי אותה על מספר מחשבים אפילו מחשבים ישנים והיא עטבדת בהם כראוי ורק במחשב הזה התוכנה הזאת עובדת לאט מדי
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני יודע שיצא NFORCE 4 עם ה SLI וכל שאר הטכנולוגיות של NVIDIA רציתי לדעת מה טומן לנו העתיד מבחינת לוחות האם והצ'פסט איך חברות כמו SIS VIA ATI מתכוונות להילחם בטכנולוגיות החדשות של ה NFORCE 4???????
-
- 11 תגובות
- 704 צפיות
-
-
הלוח הזה: http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-6VTXE-A.htm# יש לו עוד משהו OB חוץ מכ.קול? אני פשוט לא כ"כ מתמצא במושגים ובצורת הכתיבה הטכנית שלהם...
-
- 2 תגובות
- 431 צפיות
-
-
זה מזיק למחשב ? לסוללה ? ובאופן כללי, האם כדאי / לא כדאי ?
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
דוגמית מעבדה של P4 עם EMT64 חלומו של כל פאן בוי של Intel. מענין איזה OC אפשר לעשות לפרסקוט עם מכפלה פתוחה אולי סוף סוף אפשר יהיה לנצל DDR2 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=80143&item=6715663978&rd=1&ssPageName=WDVW
-
- 13 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מה דעתכם על המעבד הזה: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=19-103-492&depa=1 בעקרון אני מחפש את המעבד עם הביצועים הכי טובים שיש היום!! (יש תקציב) אני צריך את המחשב בעיקר לעריכת מוזיקה ובשביל משחקים כמו קאונטר סטרייק פיפ"א וכאלה..
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מעבד עדיף למשחקים ביוחד, ניוקסל או קלוהאמר 3000+.?!?!? לניוקסל הרי יש 2.0 ג'יגה הרץ אבל חצי מגה קאש, בעוד לקלוהאמר 1.8 ג'יגה הרץ ומגה קאש. אז מה עדיך מבחינת משחקים וההאם בעתיד העוד חצי מגה שיש לקלוהאמר ישפיע יותר !??! תודה לעזורים ואם אפשר גם לינקים לבאנצ'ים אם יש לכם!
-
- 22 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי עברתי על הפורום לפני שפירסמתי את ההודעה, לא מצאתי תשובה... ברגע זה יש לי Geil DDR400 512mb שעובד בCL 2.5. אני מתכנן להוסיף עוד כ512mb של זיכרון (כמובן DDR400). השאלה שלי זה מה יקרה אם אני יקח זיכרון שעובד בCL 2. האם זה בכלל יעבוד? אם כן אז האם כל זיכרון יעבוד במהירות שהוא אמור לעבוד בא או ששניהם פשוט יעבדו ב2.5? יש לי את הלוח אם הזה: http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8VT800.htm עם מעבד AMD 64 3000.
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
1. XP2400 EPOX 8RDA 2.1 TWINMOS 512 PC4000 CHIFTEC TOWER BLUE 2. XP2500 ASUS A7N8X DELUXE TWINMOS 512 4000 GENERIC CASE 3. ATHLON 64 3200 GIGABYTE MOBO... GENERIC CASE 256MB RAM לבינתיים של סמסונג או משהו התייחסו לשאלה בלבד.. אני לא מחפש המלצה... זה מין מצב... תודה
-
- 3 תגובות
- 449 צפיות
-
-
שלום, שמי אלעד ואני חדש ב-HWzone. באתי לכאן בתקווה שאתם תוכלו לעזור לי, אני מעוניין להחליף את הראם הנוכחי שלי - Spectek 256MB ב- Kingstone 512MB. אך לצערי הקינגסטון יקר מדי, ואני לא אוכל להגיע לסכום הדרוש בזמן הקרוב אז החלטתי לשלב את הראם הנוכחי שלי ב- Kingstone 256MB ורציתי לדעת האם זה יהיה כמו לקנות את ה-512MB. מקווה שהבנתם מה אני רוצה מחייכם :} אלעד.
-
- 14 תגובות
- 610 צפיות
-
-
נגיד ואני רוצה ליקנות מחשב דבר ראשון מעבד ולוח אם איך אני יודע איזה מעבד מתאים לאיזה לוח אם אני תמיד בוד ק מחירים וזה תמיד זה מבלבל אותי כול הגיפים ללוח ה socket
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-