עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מי יודע מה עדיף הפנטים E2140 E2160 או 3600 DUAL COR , ו-3800 DUAL COR ? המחירים די דומים לכן אני שואל המחשב מיודע לעבודה משרדית בנונית תודה מראש וחג שבועות שמח

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  2. Started by Sake,

היי....אז ככה...רציתי לדעת..מה עדיף או יותר טוב..מעבדי הamd או הIntel עם כל הדיבורים האלה אני מבולבל ובדקתי בתרדים אחרים גם...חפשתי מידע..ומצאתי..אבל כל פעם משהו אחר... אז בבירור אני רוצה שמישהו יענה לי בבקשה.....ואותו הדבר לגבי הלוח אם...איזה לוח אם יותר טוב abit ic7 Gigabyte GA-8INXP או asus p4p800 איזה מהם מתהים יותר למעבד intel pentium 4 2.66 800 mhz תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  3. יש לי את המפרט הזה: AMD 64 4200X2 939 Zalman 7700Cu DFI Infinity NF4 SLI PQI Turbo 1Gb DDR 400 2x512Mb Dual Ch. 2-2-2-5 OCZ DDR 400 2x1024MB Dual Ch. Platinum XTC 2-3-2-5 Leadtek Geforce 8800GT 512MB + THERMALTAKE Duo ORB WD 250GB YS WD 320GB AAKS Thermaltake 480W Silent PurePower Raidmax Cobra Creative X-Fi Xtreme Audio Samsung T220 למרות המעבד היחסית חלש, המחשב מריץ לי יפה מאוד משחקים על מקסימום חוץ מGTA ואולי עוד משחק שניים שקורעים מעבדים... ככל שעובר הזמן יש לי יותר ויותר בעיות ש99 אחוז באות מהלוח אם וזה הגיע למצב שהוינדוס שמחשב לא עושה פוסטים הרבה פעמים, בעיות עם עליית הוינדוס וכו כו...אשכרה כל כמה ימים יש לי בעיה איתו.. אני מתגייס בעוד שבועיים, לצוללות (כלומר אנ…

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  4. אני מקבל בקרוב כרטיס מסך חדש-HD6950 1GB [בונה לפתוח ל6970\לעשות OC] וכנראה המעבד הנוכחי שלי ייצור צוואר בקבוק רציני לכרטיס הזה כך שאני מתכנן לשדרג, אבל מטעמי חסכון בכסף, להשאר על תושבת 775. המפרט שלי עכשיו: E5200 2.5@3.75GHZ+Freezer 7 DFI lanparty P31 T2R G.Skill 2X2gb DDRII 1066mhz Gainward GTX260 216SP 896mb Seasonic 500W SS 500ET APFC F3 לרכוש באזור ה300 שקל [משומש] איזה QX9550\QX9450 וכ'ו יאמץ יותר מידי את הספק שלי בהשוואה לE5200 המומהר? כמובן שגם את המעבד החדש אני מתכנן להמהיר לפחות ל3.4GHZ. אם מדובר בצריכה גבוהה יותר משמעותית של חשמל, אשקול להחליף את הHD6950 בHD7850. מה דעתכם, זה שדרוג הגיוני? תודה [=

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by 1nstall,

היי אני מכין מפרט לבן-דוד שלי ואני לא יודע איזה מבין הלוחות האלה יותר טוב? אני מדבר מכל הבחינות... תודה מראש install

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. המשחקים ומערכות ההפעלה להרצתם נעשים תובעניים יותר ויותר מבחינת החומרה שהם דורשים (לדוגמא crysis+vista ) כל זה מתנגש עם העובדה שישנה האטה ביכולת מזעור הטרנזיסטורים וישנה מגמה הולכת וגדלה של מעבר לריבוי ליבות (גם בשוק המעבדים וגם בשוק המעבדים הגראפיים ). בנוסף יש נטייה לעבור למסכים גדולים יותר (24-30 ) שמטילים דרישות גבוהות מבעבר על כרטיסי המסך. כיום הביצועים שניתן להשיג על ידי שימוש בשני כרטיסי mid-range גבוהים משמעותית מהביצועים שניתן להשיג באמצעות כרטיס high-end בודד ,וגם העלות של שני כרטיסים תקציביים, זולה יותר מאשר רכישת כרטיס high-end בודד. על רקע המעבר העתידי שלי למסך 24 איכותי עם רזולוציה טבעית גבוהה מאוד ,יש לי התלבטות גדולה.(קיימת גם אפשרות שאני אקנה גם מסך 28-30…

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  7. Started by manga05,

E6320 : 4mb cache 1066 FSB 1.86 ghz E5200 2mb cache 800FSB 2.5ghz מי יותר מהיר, ואם זה מתפלג לפי סוג השימוש, אז איפה ההבדל יורגש?

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  8. שלום לכולם! העניין הזה משגע אותי... כרגיל, לפני קניית מחשב חדש, תמיד יש את השאלה, האם למשוך קצת בתקציב ולקנות משהו יותר "יקר" שלוו-דווקא יתן לי משהו, לעומת - להישאר רגוע ולא לקפוץ מעל הפופיק...! לכן, אני פונה אליכם ואשמח לעזרתכם! אני מתלבט בין שני הלוחות הנ"ל, שההבדל המהותי הוא ה - Chipset. מס' נקודות: 1) אני לא מאמין בשדרוגי מחשב ומעבד, כך שאני לא בונה מחשב עם אופציה לשדרוג... יעבור זמנו (4-6 שנים), נקנה חדש. 2) המערכת היא מערכת ביתית רגילה + שימוש גדול מאד בתוכנות ווירטואליזציה... משמע, מחשב עם משאבים חזקים... מעבד 9300, זיכרון 4GB 800MHz (אולי בעתיד הקרוב יהפוך ל - 8GB) וכרטיס מסך "פשוט" של 512MB - כעיקרון, משהו כמו 8500, 8600! 3) אינני נוגע כלל במשחקי מחשב! רק שימושי …

• 1 תגובה
    • 429 צפיות
  9. Started by moshepsh,

מתי לכוון את הבקר על raid ומתי על ahci מה ההבדל ביניהם הבנתי שאת זה עושים בזמן ההתקנה לכן חשוב להחליט מראש בברכה ותודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by metison,

אני ממש דנדש בעסק הזה והחלטתי להרכיב HTPC. אני לא יודע האם אני צריך להוסיף כרטיס מסך וקול חיצוניים בשביל איכותיות בשידור ובשמע, לכן אשמח לשמוע את דעתכם והצעותיכם בנושא. עם זכרון , HD וDVD אני אסתדר אני מניח לוח והמלצה למעבד יעזרו לי מאד. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  11. Started by swisaman,

שלום לכולם, ברשותי כרגע שילוש של AMD שעובר לאחי הקטן לאחר ששלו הלך. אני רוצה לקנות שילוש חדש(מעבד+קירור+לוח אם+זיכרון). תקציב : עד 2000 עם עדיפות לחסוך,השימושים הם משחקים בעיקר,ותכנות קל. OC דיי גבוהה מתוכנן. ע:לא משנה,הבעיה בלוח הייתה בלוח אם שלו,החלפתי לוחות עם אחד הלוחות הישנים שיש לי והבעיה הסתדרה,ניתן למחוק\לנעול את התרא'ד.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  12. הדור האחרון של מעבדי AMD על בסיס 28 ננו-מטרים בדרך אלינו, והוא מביא כמה שיפורי ביצועים חשובים לצד גולת הכותרת שהיא תושבת חדשה אנו מתקרבים לאט לאט להשקה של תושבת AMD חדשה מזה שנים רבות (לפחות בעולם המחשבים הנייחים). תושבות AM3+ ו-FM2+ המשופרות בזמנו מגיעות לסוף חייהן ו-AMD מתכוננת לדף חדש עם מטרה ברורה – להחזיר את מעבדיה אל תודעת הציבור בתור בחירה רלוונטית. התחרות לא פשוטה. למעשה, יש שיגידו שההפרש הטכנולוגי העצום בינה לבין אינטל מסמל נקודת אל-חזור. ובכן, AMD היא פייטרית אמיתית. את הטעימה הראשונה לתושבת AM4 אנחנו נקבל עם מעבדי APU חדשים המבוססים דווקא על ארכיטקטורה קיימת. לראשונה, עושה AMD איחוד בין התושבות שלה במטרה לאחד את כל המשתמשים תחת קורת גג אחת. גם מע…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. אז האם קיים לוח אם micro atx עם spdif optical (יציאת סאונד דיגיטלית אופטית) ? יש חיה כזו ? מיועד לחבר שרוצה לוח למחשב למטרת קולנוע ביתי בעיקר. תודה

14. Started by blue_wolf,

שלום לכם היתי רוצה לדעת , אם בלוח : MSI 865PE Neo3-f אני יכול לשים זכרונות מסוג DDR2 תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  15. Started by oded6188,

הרכבתי מפרט בפנדה הכולל לוח Asus P6T... היום אני שם לב שנוסף להם עוד לוקח תחת אותה קטגוריית מעבדים - P6T SE הלוח יותר זול ב-100 ש"ח בערך (לא שזה מה שיקטין לי את החור בכיס)... אבל מה ההבדל בין שני הלוחות האלו? SE זה קיצור של מה? Second Edition? מה הולך פה? ???

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  16. Started by shlem,

האם עדיף זכרון יחיד של 1G או שני זכרונות של 512M?

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  17. AMD או אינטל?? עכשיו גם למה בבקשה תודה מראש =]

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  18. טוב ככה יש את המעבד amd athlon 3200 (socket 939) 64 bit ויש את amd athlon 3200 (socket 939) venice core רציתי לשאול אם זה אותו הדבר? ואם לא מה ההבדל ומה יותר טוב? ועוד דבר,מזה ה64 ניט הזה?

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  19. Started by shaithebest,

שלום חברים אני מחפש לשדרג את המעבד כרגע יש לי e4500 core 2 dou! הלוח שלי ASUS P5K-VM תומך בC2DOU וגם QUAD קוואד ממש לא בא לי, אז השאלה שלי היא איזה מעבד טוב להרצת משחקים כבדים(יש כבר כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8800GTS 512MB) כי מקרטע לי משחקים כמו MAFIA COD MEDAL OF HONOR ASSASIN2 LEFT FOR DEAD ועוד ועוד אני גם מוגבל בכסף מוכן להשקיע עד 800 שקל. איזה core 2 dou ישרת אותי לצרכים שלי??? תודה לעוזרים

20. Started by Hoobastank,

האם הלוח הזה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5491#ov בסדר למעבד i7 6700? אם הבנתי נכון ללוח יש 6 שלבי ייצוב מתח והמעטפת חום של ה-i7 6700 היא כמו של i5 6500, ככה שלא אמורה להיות בעיה, נכון? אני יודע שH170 תהיה בחירה נבונה יותר אבל מדובר בהוצאה גדולה יותר שלא ממש משתלמת, לא מקבלים פיצ'רים ששווים את האקסטרה כסף(לפחות מהלוחות mATX שראיתי שנמכרים בארץ). וZ170 מיותר כי זה לא מעבד לOC. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אני קיבלתי שוק כמעט התקף לב מישהו מוכן לעזאזל להגיד ל-מ-ה המחיר כל כך גבוההההההההההההההההההההה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_279&products_id=3346 אני חושב שרק שרי אריסון בארץ יכולה להרשות לעצמה לקנות שתיים כאלה

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  22. גיששתי באתר של החברה והיא נשמעת דיי רצינית... http://www.pcchips.com.tw/PCCWeb/AboutCOMPANY/AboutCOMPANY.aspx?MenuID=8&LanID=0 רשום סניפים בכל העולם.. יש להם ISO 9002 של איכות המוצר ( תו תקן ) ותקן 14000 של איכות הסביבה.

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  23. אני יודע שזה ת'כלס עדכון של הווינדוס, אבל בגלל שזה מדווח כבעיה במעבדים, אני חושב שזה הפורום הראוי. http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=40567 http://support.microsoft.com/?kbid=936357 מישהו מהמומחים יכול להסביר קצת? מה עם שאר המעבדים שאין להם תזכורת? 4300, 4400, 6320, 6420 וכו'...

• 102 תגובות
    • 7.8k צפיות
  24. ‏P5E-VM HDMI s775 1333Mhz, Intel G35, DDR2 800, PCI-E, Dual VGA‎ ‏Core 2 Quad Q9450, 1333Mhz, s775, 12MB ‏2x2GB Corsair Dominator TwinX CL5‎ לא מעט שנים אני עובד עם ASUS X OCZ , והבעייה שתמיד הייתה לי איתם היא תאימות הזיכרונות ללוח וטמפ המעבדים. אני מעוניין לנסות את השילוב הנ"ל אשמח למידע על ניסיון עם הזיכרון/לוח הנ"ל. מעבר לעובדה זו המארז למערכת זו יהיה LANBOX (M.ATX) כרגע מורץ עם 820, בטמפ סביבה של 62C. אשמח לקבל מידע על טמפ המערכת הזו במקום סגור,עם האוורור המקורי של המארז/מעבד 9450 או QUAD אחר ברמה הזאת(לא 6600/9300). אשמח לקבל כל סוג של מידע לגבי הלוח או אם יש סוג אחר של G35/M.ATX שיעבוד במקום הלוח הנ"ל בשילוב הזה. אשמח לקבל מידע על סוג אחר של זיכרון שנוסה עם הרכיבים…

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  25. שלום לכולם. אני לפני רכישת מחשב ויש לי מס שאלות. לוח אם ASUS P5W DH DELUX או P5B DELUX. הציעו לי את הזכרונות הבאים :GEIL 2048MB ?1024X2? DDR2 800MHZ DUAL CHANEL KIT WITH COOLING CL4-4-4-12 המעבד יהיה C2D בעתיד אולי אעשה OC. המחשב הוא ל 5 שנים לפחות לעבודה כללית , עיבודי תמונות 8MB ותוכנות CAD מזדמנות האם הזכרונות הנ"ל מספיק טובים וחברה טובה ? ואם לא תיהיה לי בעיית תאימות עם לוח האם מאיזושהי סיבה כמו שקראתי בפורומים לגבי סוגים אחרים של זכרונות ? תודה

• 20 תגובות
    • 974 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.