עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Spook77,

יש לי לוח אם Asus A7N8x עם זכרון 512MB בתצורה של שני כרטיסים של 256. אני רוצה להגדיל את הזכרון לג'יגה ורציתי לדעת אם אני אוסיף עוד כרטיס זכרון של 512 זה יפגע בשיפור בביצועים שיש כתוצאה מה-DualDDR? ללוח האם שלי יש רק 3 מקומות לכרטיסי זכרון.

• 7 תגובות
    • 529 צפיות
  2. Started by udi,

סליחה על הבורות אבל מה הבדל בין שני הסוגים של לוח האם בכתבה שהיתה הדגם SLI היה אחרון ונחשב לטוב מבין השלושה , DFI לא היה רשום כלל .

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  3. בכמה שווה למכור Intel Pentium 4 3.0Ghz C 800Mhz 512K Box נתנו לי אותו מתנה מחו''ל אז ככה שאין אחריות :s05:

• 6 תגובות
    • 600 צפיות
  4. Started by ccc,

מה יותר טוב... 1. מעבד אטלון 64 2800+ לוח אם ASUS K8V או ג'יגה בייט הזולים.. וזכרון 512 של סמסונג. PC3200 או.. מעבד XP2400 לוח של איפוקס 8RDA וזכרון של טווונימוס 500 מה"ץ בקשר לאטלון 64.. 2800 זה טוב..? איזה לוח יותר טוב אסוס הזה או ג'יגה בייט (רק רק משני אלה)

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  5. שלום, אני רואה יותר ויותר לוחות אם חדשים ללא חיבור ל-SPEAKER. אין צפצוף של הPOST. אבל הכל עובד תקין כמובן. אבל, במקרה שתהיה בעיית זיכרון או כ.מסך איך תהיה אפשרות למציאת ובידוד התקלה?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. איזה מעבד עדיף למשחקים ביוחד, ניוקסל או קלוהאמר 3000+.?!?!? לניוקסל הרי יש 2.0 ג'יגה הרץ אבל חצי מגה קאש, בעוד לקלוהאמר 1.8 ג'יגה הרץ ומגה קאש. אז מה עדיך מבחינת משחקים וההאם בעתיד העוד חצי מגה שיש לקלוהאמר ישפיע יותר !??! תודה לעזורים ואם אפשר גם לינקים לבאנצ'ים אם יש לכם!

• 22 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Detail,

שלום, שמי אלעד ואני חדש ב-HWzone. באתי לכאן בתקווה שאתם תוכלו לעזור לי, אני מעוניין להחליף את הראם הנוכחי שלי - Spectek 256MB ב- Kingstone 512MB. אך לצערי הקינגסטון יקר מדי, ואני לא אוכל להגיע לסכום הדרוש בזמן הקרוב אז החלטתי לשלב את הראם הנוכחי שלי ב- Kingstone 256MB ורציתי לדעת האם זה יהיה כמו לקנות את ה-512MB. מקווה שהבנתם מה אני רוצה מחייכם :} אלעד.

• 14 תגובות
    • 609 צפיות
  8. Started by shay-biker,

AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray + TT TR2 for AMD64 או AMD Athlon 64 3000+ Tray CPU או AMD Athlon 64 3000+ BOX CPU או AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray + TT Venus 12 תודה...

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  9. עם מהירות 333 והיום רכשתי 512MB עם מהירות 400MHZ. הבנתי שברגע שאני מוסיף את ה 400MHZ אז הוא עובד בהתאם למהירות הנמוכה ביותר של הזכרונות, דהיינו 333MHZ. נשאלת השאלה - האם לא כדאי לעבוד רק עם זיכרון 512MB במהירות 400 MHZ מאזר 750 במהירות 333MHZ? אוריאל

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  10. Started by kingpin,

למה בכול הלוחות האלו אני רואה שהם עובדים על pci אם אין לי כרטיס שתומך בשיטה הזאת אז מה אני לא יכול לשים את הכרטיס ? ועוד שאלה בקשר ל dual channel אם הלוח אם תומך בזה אז זה מחייב אותי להיתשמש בטכנולוגיה הזאת או שיש דרך אחרת ?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  11. ואין לי במחשב כונן פלופי לעומת זאת בדיסק של ABIT יש לי דריוורים ל SATA מה עושים ? כמו כן בדיסק יש סיפריה DRIVERS ובה שתי ספריות אחת SATA ואחת , V130 SATA DRIVEDISK תודה רבה

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  12. Started by HellBoY,

האם יש צורך לחכות לs939 למרות שלא מתוכנן שידרוג בעתיד(אם המחשב כבר לא טוב קונים חדש)? והאם יש צורך לחכות לאנפורס4 למרות שאני יודע שאני לא ישתמש בSLI ובפיצרים של האנפורס4?

• 49 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20041024065310.html 67W ב full load!!!! בזמן ש AMD 130nm עושה W89. ו האינטל פרסקוט עושה W103-108 מלכי ה OC החדשים בקרוב מגיעים!

• 12 תגובות
    • 829 צפיות
  14. Started by udi,

בעמוד הראשי יש כתבה על nForce 4 מישהוא יודע מתי הוא יוצא לחנויות ? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 701 צפיות
  15. מדוע קיים הבדל בין מעבד AXP שפועל ב2000mhz למעבד A64 שפועל באותה מהירות? (באפליקציות 32BIT כמובן) הבנתי שAMD עושים יותר פעולות בכל מחזור שעון מINTEL ולכן AMD יותר מהירים לאותו Mhz. אז מה בנוגע לA64? מה שונה בארכיטקטורה מAXP? הוא עושה עוד יותר פעולות למחזור אחד? נא פרטו את הסיבה\סיבות לכך שA64 יותר מהירים מAXP

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  16. זה מזיק למחשב ? לסוללה ? ובאופן כללי, האם כדאי / לא כדאי ?

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  17. http://processorfinder.intel.com/scripts/details.asp?sSpec=SL7RR&ProcFam=483&PkgType=ALL&SysBusSpd=ALL&CorSpd=ALL קצת חמים ליד ה3.4 החדשים שלהם ב26W יותר 110 מול 84 בסטפינגים האחרונים.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  18. Started by Shbd,

האם יהיה לי הבדל משמעותי במשחקים אם אני יקנה 2 סטיקים של 512 במקום סטיק אחד? ומה ההבדל אם אני אקנה שני סטיקים של DDR 512 pc 3200 לבין 512x2 Dual Channel?

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  19. Started by sanne,

מה דעתכם על המעבד הזה: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=19-103-492&depa=1 בעקרון אני מחפש את המעבד עם הביצועים הכי טובים שיש היום!! (יש תקציב) אני צריך את המחשב בעיקר לעריכת מוזיקה ובשביל משחקים כמו קאונטר סטרייק פיפ"א וכאלה..

20. יש לי מחשב נייד חדש עם מעבד AMD 1.8 GHZ והבעיה היא שכאשר אני פותח את מאפייני המערכת הוא מציג לי שהמעבד הוא רק 512 GHZ ורק לאחר סגירת מאפייני המערכת ופתיחתו מחדש מוצג לי שהמעבד הוא 1.79 GHZ האם זה אומר שיש תקלה במעבד? הסיבה שהתעוררתי לבדוק את זה היא בגלל שיש לי תוכנה מסויימת ובדקתי אותה על מספר מחשבים אפילו מחשבים ישנים והיא עטבדת בהם כראוי ורק במחשב הזה התוכנה הזאת עובדת לאט מדי

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  21. Started by samsam,

האם המעבד דותן של אינטל צריך גוף קירור עליו? אם כן אילו חברות יש להם?

• 1 תגובה
    • 422 צפיות
  22. Started by Gangster,

יש לי תקציב של 4000 שקל למחשב מצאתי 2 מפרטים אם אתם יכולים להגיד לי מה עדיף אני יודה לכם מאוד מפרט ראשון: MOBILE Intel Celeron 1400 MHz 15" XGA מסך: 40 GB :דיסק קשיח 256 MB זיכרון: DVD.CD-RW)combo)כונן אופטי: Wirless Lan 802.11 b/g תקשורת אלחוטית מובנת: Windows xp home מערכת הפעלה: מפרט שני: מעבד MOBILE Intel Celeron 2200 MHz זיכרון פנימי 256MB DDR מסך active matrix -14" 1024x768 XGA TFT כונן תקליטורים DVD מקורי לצפייה בסרטים ע"ג המחשב דיסק קשיח 20GB EIDE מאיץ גרפי SiS M650 Integrated Graphics up to 64MB DDR כרטיס קול Sound Blaster כרטיס רשת פנימי 10/100 מודם 56K פנימי עכבר Built-in Touch pad with 2 …

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  23. Started by kingpin,

נגיד ואני רוצה ליקנות מחשב דבר ראשון מעבד ולוח אם איך אני יודע איזה מעבד מתאים לאיזה לוח אם אני תמיד בוד ק מחירים וזה תמיד זה מבלבל אותי כול הגיפים ללוח ה socket

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  24. יש לי לוח - ASUS P4C800 E-DELUX. יש עליו 2 זכרונות זהים של קינגסטון, 400MHZ, של 512MB כל אחד. מקריאה אקראית,פתאום ראיתי באחד התרדים כאן, שאפשר לחבר אותם בצורה של DUAL, דבר שאף פעם לא שמעתי עליו. כרגע הם מחוברים בצורה "רגילה", נראה לי, פשוט אחד ליד השני (בצבעים נפרדים, אחד בשחור אחד בכחול). שאלות למבינים: 1. איך בעצם מחברים אותם ב DUAL? 2. האם יש צורך להגדיר בביוס? 3. מה נותן החיבור ב DUAL? כלומר מה ההבדל מעשית בין DUAL לחיבור כמו שעכשיו יש לי? 4. האם יש עוד פיצ'רים בלוח שלי שאני לא מכיר? (לא שאני בור,פשוט לא ממש מתעמק בזה...אל תשאלו "אז למה קנית אותו"- פשוט זוהי מערכת עריכת וידאו והיה חשוה לי לוח אם יציב ואיכותי). תודה רבה

• 18 תגובות
    • 996 צפיות
  25. יש לי קומבו LG אחרי שהרצתי עליו כמה סרטים בDVD שלפעמים נתקעו , הוא לא רוצה לזהות שום דיסק CD מקורי צרוב מוזיקה שום דבר. כאשר אני רוצה להיכנס לכונן , הור מוציא לי לשונית DRIVE NOT ACCSESIBLE כאילו הוא לא נמצא שמה ?איך אפשר לתקן האם הכונן מקולקל ? עזרה בבקשה יוני

• 4 תגובות
    • 482 צפיות

דיונים חדשים בפורומים