עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. רצ"ב ידיעה לגבי בעיות של nForce 4 בגרסה הראשונה עם hypertransport http://www.theinquirer.net/?article=19313 אני חשבתי לחכות ללוחות עם NF4 אבל, מאחר ו- PCI EXPRESS לא ממש נותן יתרון ממשי היום, אולי עדיף ללכת על בטוח ולקחת פשוט NF3? האם מניסיונכם לוחות עם chip set חדש חשופים לבעיות? אני עומד להזמין כרטיס מסך השבוע וצריך להחליט אם זה יהיה AGP או PCI EXPRESS כך שעבורי זו החלטה חשובה מאד דרך אגב, חזרתי מחו"ל השבוע והבאתי שני חלקים למחשב החדש WD RAPTOR 74G 1GB OCZ Platinum series PC3200 מאחר ומדובר בגרסה ישנה יותר, ולא גרסת Revision 2 - מישהו אמר לי שיתכן וזה עם ה - winbound chips - מישהו יכול לאשר? תודה

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2256

• 8 תגובות
    • 672 צפיות
  3. Started by NI4NI,

אני מתכוון לקנות מחשב נייד מבוסס אינטל בתקציב בינוני-נמוך (עד 6000 שקל) ואני צריך קצת סדר במעבדים. ראיתי שבגדול יש 4 סוגי מעבדים: P4-M רגיל, סנטרינו, דותן ו CELERON-M. מה בעצם ההבדלים ביניהם ? את הסנטרינו והדותן ראיתי רק במהירויות נמוכות של 1.3-1.5GHZ לעומת ה P4 שהגיע גם ב 2.4GHZ. מצד שני ה CACHE שלהם גדול יותר. במי כדאי יותר לבחור ? מה ההבדל בין דותן לסתם סנטרינו ? האם הסלרון הנייד עלוב כמו הסלרון הרגיל או שהוא שווה בדיקה ? יש לציין שאני הולך להשתמש במחשב בעיקר בבית כך שלא נורא חשובים לי חיי סוללה ארוכים. כמו כן אני רוצה להיות מסוגל להריץ על המחשב משחקים (גם אם לא מהדור הכי אחרון) וקומפילציות.

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  4. אהלן,, התחיל שלשום שפתאום המחשב מתחיל לעשות בעיות מוזרות קרי: ריסט, ריסט באמצע ווינדוס בלי קשר לכלום, או ריסט סתם ככה לפני שהווינדוס עלה בכלל או אפילו ישר מיד אחרי "הצגת" הביוס. ומפה או שהוא עולה רגיל או רוב הסיכויים שמתרסט שוב ושוב או שפשוט נכבה, ושהוא נכבה קורה לפעמים שאני לא מצליח להדליק, אני חייב להוציא את החשמל והלכניס מחדש, ואז אם יהיה מזל הוא יעלה...כמו כן הכי מעצבן שהבאתי אותו לטכנאים בחנות (פעם ראשונה אחרי 6 שנים ) הם ראו את הבעייה ואז הבעייה הפסיקה כמו שעכשיו למשל הפסיקה ואני מדבר אתכם, איך שהחזרתי תמחשב הביתה לא הצלחתי להדליק אותו, הבעיה הכי מוזרה שקרתה לי, שהדלקתי אותו הכל טוב ויפה, שמעתי מוזיקה, בינתים הלכתי לקחת שוקולד מלמטה, עליתי למעלה והמחשב כבוי! שוב המח…

• 6 תגובות
    • 576 צפיות
  5. Started by Vortex,

חדש, שווה 240 שקל?

6. Started by אוריפ,

היי! כידוע לכם (או שלא), רכשתי לאחי מחשב חדש. עכשיו הסתכלתי בביוס, וראיתי שיש אפשרות להעלאת המכפלה של המבד מ11.5 ומעלה (או מטה). רציתי לשאול אם זה פיצ'ר שיש לבארטון הרגיל? כי אם לא, יכול להיות שמכרו לי 2600 מובייל?

• 12 תגובות
    • 664 צפיות
  7. Started by NIRAN,

למי יש את הלוח K8N-E Delux? למי שיש תגיד לי בבקשה את התקנת את הכרטיס רשת שעל הלוח אם?

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  8. Started by Psycho17,

אחר צהריים טובים אנשיםםםםם. קניתי מחשב חדש ואני צריך Driver לS-ATA ללוח אם EPOX 8KDA3J. אני יודע שאני אמור לקבל דיסקת מהחברה שקניתי או שיש על הדיסק של של הלוח אם... אבל לא מצאתי את הDriver על הדיסק של הלוח אם וגם לא קיבלתי מהחברה שום דיסקת... אשמח אם עזרו לי למצוא Driver מתאים. בתודה מראש אלדד כהן

• 8 תגובות
    • 591 צפיות
  9. Started by ccc,

מה יותר טוב... 1. מעבד אטלון 64 2800+ לוח אם ASUS K8V או ג'יגה בייט הזולים.. וזכרון 512 של סמסונג. PC3200 או.. מעבד XP2400 לוח של איפוקס 8RDA וזכרון של טווונימוס 500 מה"ץ בקשר לאטלון 64.. 2800 זה טוב..? איזה לוח יותר טוב אסוס הזה או ג'יגה בייט (רק רק משני אלה)

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  10. Started by udi,

סליחה על הבורות אבל מה הבדל בין שני הסוגים של לוח האם בכתבה שהיתה הדגם SLI היה אחרון ונחשב לטוב מבין השלושה , DFI לא היה רשום כלל .

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  11. בכמה שווה למכור Intel Pentium 4 3.0Ghz C 800Mhz 512K Box נתנו לי אותו מתנה מחו''ל אז ככה שאין אחריות :s05:

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  12. Started by mniiii,

אני מבקש המלצה לקנית לוח אם למעבד 3.20 גיגה1 פרסקוט. לוח שיתמוך ב3.6 גיגה תודה

13. Started by mniiii,

אני מבקש לדעת מה יתאים למעבד פנטיום 4 3.20 מגהצ פרסקוט אני מבקש לוח אם טוב שיתאים למעבד תודה

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  14. Started by EmZoN,

לא ממש לאובר, חשוב שיהיו כמה שיותר פיצ'רים בקיצור משהו סטנדרטי + (עד 600 + -) המליצו לי על abit kv8 pro או Epox EP8HDA5J ועוד שאלה... ב64B ניתן לנצל DUAL DDR?! ואם כן... הלוחות אם האלו מתאימים לזה?! תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  15. Started by shay-biker,

AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray + TT TR2 for AMD64 או AMD Athlon 64 3000+ Tray CPU או AMD Athlon 64 3000+ BOX CPU או AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray + TT Venus 12 תודה...

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  16. Started by kingpin,

למה בכול הלוחות האלו אני רואה שהם עובדים על pci אם אין לי כרטיס שתומך בשיטה הזאת אז מה אני לא יכול לשים את הכרטיס ? ועוד שאלה בקשר ל dual channel אם הלוח אם תומך בזה אז זה מחייב אותי להיתשמש בטכנולוגיה הזאת או שיש דרך אחרת ?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  17. Started by Spook77,

יש לי לוח אם Asus A7N8x עם זכרון 512MB בתצורה של שני כרטיסים של 256. אני רוצה להגדיל את הזכרון לג'יגה ורציתי לדעת אם אני אוסיף עוד כרטיס זכרון של 512 זה יפגע בשיפור בביצועים שיש כתוצאה מה-DualDDR? ללוח האם שלי יש רק 3 מקומות לכרטיסי זכרון.

• 7 תגובות
    • 532 צפיות
  18. ואין לי במחשב כונן פלופי לעומת זאת בדיסק של ABIT יש לי דריוורים ל SATA מה עושים ? כמו כן בדיסק יש סיפריה DRIVERS ובה שתי ספריות אחת SATA ואחת , V130 SATA DRIVEDISK תודה רבה

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  19. שלום, אני רואה יותר ויותר לוחות אם חדשים ללא חיבור ל-SPEAKER. אין צפצוף של הPOST. אבל הכל עובד תקין כמובן. אבל, במקרה שתהיה בעיית זיכרון או כ.מסך איך תהיה אפשרות למציאת ובידוד התקלה?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by pMor,

איזה מבין הזכרונות עדיפים? מי מספק יותר ביצועים? ועוד שאלה - יש HYNIX ORIGINAL ויש SAMSUNG ORIGINAL תחת הקטגוריה של SAMSUNG & HYNIX , כשהHYNIX יותר זול ב20 שקל. מה מבין כל הזכרונות הנ"ל עדיף?

• 11 תגובות
    • 980 צפיות
  21. http://processorfinder.intel.com/scripts/details.asp?sSpec=SL7RR&ProcFam=483&PkgType=ALL&SysBusSpd=ALL&CorSpd=ALL קצת חמים ליד ה3.4 החדשים שלהם ב26W יותר 110 מול 84 בסטפינגים האחרונים.

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  22. Started by samsam,

האם המעבד דותן של אינטל צריך גוף קירור עליו? אם כן אילו חברות יש להם?

• 1 תגובה
    • 422 צפיות
  23. Started by EPRO,

שלום לכולם יש לי שאלה בקשר ללוח אם האחד של אסוס והשני של אביט. הדגמים המדוברים הם:ASUS P4P800 E DELUXE ו- ABIT IS7 (G/E?? קראתי איזשהו מאמר שהשווה בין רב הלוחות הנפוצים כיום ובשורה התחתונה הוא המליץ על ABIT IS7 ואחריו על ASUS ? הלינק למאמר היה מפורום זה ל-ANANDTECH.COM עד עכשיו הייתי די נעול על אסוס ולאחר קריאת המאמר התערערה החלטתי נכנסתי ל-KSP וראיתי שמבחינת מחירים האביא עולה כמעט חצי מחיר השאלה האם באמת האסוס טוב יותר ולכן עולה יותר או שעולה כך רק בגלל השם ואיזה לוח באמת טוב יותר אם להציא את המחיר החוצה אני באמת מבולבל אשמח אם תיתנו לי תשובה

• 14 תגובות
    • 824 צפיות
  24. Started by Shbd,

האם יהיה לי הבדל משמעותי במשחקים אם אני יקנה 2 סטיקים של 512 במקום סטיק אחד? ומה ההבדל אם אני אקנה שני סטיקים של DDR 512 pc 3200 לבין 512x2 Dual Channel?

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  25. http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20041024065310.html 67W ב full load!!!! בזמן ש AMD 130nm עושה W89. ו האינטל פרסקוט עושה W103-108 מלכי ה OC החדשים בקרוב מגיעים!

• 12 תגובות
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים