עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. חרשתי את כל הביוס ואני לא מוצא את האפשרות הזאת

• 3 תגובות
    • 403 צפיות
  2. Started by jeyjey,

אז הלוחות הם: Epox EP-8KDA3J Gigabyte GA-K8NS אני יודע שהאפוקס עדיף, אבל הוא גם יותר יקר אני נוטה יותר לכיוון האפוקס אבל לפני שאני קונה אני רוצה לדעת מה ההבדל ביניהם מה ההבדל חוץ מהבאנדל שלא כל כך מעניין אותי? ד"א סתם שאלה לא קשורה, איך אני בודק FPS באמצע משחק?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  3. Started by HellBoY,

איזה לוח אם יהיה הכי טוב לסוקט 939 עד למחיר של בערך 700 שקל? לא אכפת לי מאיזה חנות רק שתיהיה בחיפה... תודה רבה לעוזרים.. ודרך אגב סוף סוף הגיע הסוקט החדש לארץ בדגמ +3000

• 11 תגובות
    • 570 צפיות
  4. שלום כולם מחר אני הולך לקאספי לקנות לאח שלי לוח למעבד a64 3200 clowhamer קיצר אין תאיפוקס המפורסם ורבים המליצו בחום על הלוח של גיגביט kn8s ואמרו שהוא המחילף של האיפוקס אז מה אתם חושבים עליו הוא עולה 480 שקל איך הוא? יש הערות\באגים\חסרונות משהו לא טוב? לא להתביש ועוד שאלה בקשר למעבד שיש לי ולאח שלי הוא atlon64 +3200 פטיש בנאים(cw) קיצר למשל אני מחר קונה משחק מחשב ורשום בדרישות מערכת 3 גיגה הרץ אבל למעבד הזה יש 2.2 גיגה הרץ אז המעבד הזה יריץ אותו חלק? או שאני אפילו לא יכול להעפיל איתו מכיון שאמרו לי שיש לamd 9 צינורות לעומת 6 באינטל אז אומרים ש 2.2 של amd משתווה ל 3.4 של אינטל האם זה נכון? תודה לעוזרים ושבת שלום!

• 12 תגובות
    • 837 צפיות
  5. תמונה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 419 צפיות
  6. Started by bommer,

חבר'ה אני הולך לקנות לוח אם חדש כי אבא שלי רוצה את הישן איזה אתם מציעים לי משהו לא יקר וטוב ... למעבד amd 2500 athlon xp?

7. Started by Snipeh,

טוב אז ככה.... התקנתי היום לוח אם + מעבד לוח האם הנ"ל + ATHLON 2600+ XP הכל היה טוב ויפה ....שמתי ווינדוס .... אבל בשביל שאני יוכל לשחק עם הוולטים של הזכרונו\מעבד\לוח אם הייתי צריך לשדרג את הביוס הבעייה שהיא ששידרגתי לגירסא הלא נכונה .... של הלוח אם .... ועכשיו אני תקוע עם מסך שחור ואני לא יכול לעשות לכום. בבקשה עזרה!!!!!

8. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טוב אז ככה איך הזכרונות של סמסונג??? כדאי לקחת חברה אחרת? עם כן אז איזו? ולא ADATA!! עכשיו עוד שאלה יכוליות שהזכרונות לא יתאימו ללוח אם ולא יכנסו??

9. השאלה בכותרת תודה

• 11 תגובות
    • 750 צפיות
  10. Started by יונתן,

שאלה ... ה nforce 4 יתמוך בסוקט 754 וגם מתי זה יצא בערך??

• 2 תגובות
    • 457 צפיות
  11. שלום, אני יודע שכולם ממליצים על הלוחות של ePox,Dfi &MSI,.. אבל מה עם הלוח אם הזה של ג'יגהבייט?Gigabyte GA-K8NSNXP (nForce3 250) - ATX.... הנה קישור..:[url=]http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8NSNXP.htm, מה טוב בו,חסרונות,מה כל התכונות הללו..?

• 5 תגובות
    • 529 צפיות
  12. כמו שכתבתי בכותרת המאוורר של המעבד שלי (P4 2.8 PRRESCOT) מאוד מרעיש אולי למשהו יש פיתרון איך לעשות שהוא לא ירעיש או שירעיש פחות?

13. Started by icebreak,

ראיתי באתר של OCZ שהם יצאו בתוכנה חדשה שמבוססת על ה MEMTEST 86 אבל עם שיפורים: http://www.ocztechnology.com/displaypage.php?name=ocz_memtest כפי שניתן לראות היא גם בודקת את ביצועי הזכרון וגם מסוגלת לשנות את ההגדרות של הלוח-אם כדי להשיג ביצועים יותר טובים. מישהו ניסה את התוכנית הזו ? זה עוזר בכלל? I GUESS NOBODY DID//

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  14. Started by liav12,

מישהו מכיר לוח אם כזה? דוד שלי אמר לי שמישהו מביא לו אותו כי הוא קונה מחשב חדש...אני אף פעם לא שמעתי אז אם מישהו מכיר שיענה בבקשה...תודה

• 37 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by zkfirz,

אנשים קניתי מחשב עם לוח אם msi עם ציפ סט של via מדגם pt800neo-v ואני לא יודע איזה דרייברים לעלות לדיסקט בשביל להתקין את ה sata כי יש הרבה ואני לא יודע איזה לבחור אם זה יעזור אני חושב שה sata שלי מסוג via vt8237 בתודה מראש כפיר

• 8 תגובות
    • 546 צפיות
  16. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה ראיתי באתר של ג'יגה ביט את שני הלוחות האלו ורציתי לדעת עם הם טובים טובים מאוד וכמה הם עולים 1)GA-8ANXP-D http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8ANXP-D.htm 2)GA-8GPNXP http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8GPNXP%20Duo.htm תודה

• 8 תגובות
    • 608 צפיות
  17. Started by shaharo,

1. מישהו יודע מתי יגיעו המעבדים הזולים ל939? האם כדי לחכות או פשוט לקנות עכשיו את 754 אני יודע שההבדלים לא גדולים 2.איזה לוח עדיף ל754 מבין השלוש הבאים Gigabyte kn8s Abit KV8 Pro Epox 8HDA5J תודה.

18. Started by bd,

מחיר של AMD 2GHZ עולה 1100 ש'קל מחיר של INTEL 3GHZ עולה 1100 שקל זה מדבר על amd 64 3000 p4 3GHZ 800mhz 1M מה ההבדל בביצועים שקשור ל GHZ שיש פה.. למה צריך שיהיה יותר גבווה?.. או למה זה מועיל.. אם בכלל... הכוונה אני ירגיש בהבדל במשהו בכלל?...... חוץ מזה שה AMD זה 64 איזה הבדלים יש עוד?. השוני שזה 2GHZ ו 3GHZ ומה עוד? :s05:

19. Started by thebomb59,

כמו שאתם רואים בשאלה אני רוצה לדעת איזה כרטיס זיכרון יש לי אני יודע שיש לי שתיים של 128 ואני לא יודע אם זה אס די או די די ואני רוצה לדעת מה ההבדל בינהםכי אני רוצה לקנות 256 DDR 400MHG ואני לא יודע אם כדאי לי

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by A.Iniesta,

השאלה בכותרת שהמחשב יפחות יריץ לי את וייס סיטי תודה למי שיעזור

• 15 תגובות
    • 948 צפיות
  21. זה הדגם ----- D915PBLL הנה פירוט, מצטער שזה באנגלית. Intel Desktop Board D915PBLL The Intel® Desktop Board D915PBLL supports Intel® Pentium 4 processors and features PCI Express* x16, DDR2 memory, Intel® Matrix Storage Technology, and Intel® High Definition Audio for a rich multimedia experience. The Intel 915P Express Chipset supports high bandwidth interfaces and discrete graphics. It supports Pentium 4 processors featuring Hyper-Threading Technology. The D915PBLL motherboard provides four DIMM sockets that are designed to support up to 4GB of DDR2 533/400 memory. You can also increase your graphics bandwidth with the PCI Express x16 graphics connector. It delivers up …

• 4 תגובות
    • 479 צפיות
  22. Started by kingpin,

http://www.best4u.co.il/product.asp?productid=1575&CatCode=77 הנתונים שלו די טובים המחיר טוב הבעיה שאני לא מבין בגיפים אז תגידו אם הגיפ טוב אולי מישהו מכיר לוח בערך אם אותם נתונים רק אם גיפ יותר טוב שיראה לי בבקשה

• 6 תגובות
    • 537 צפיות
  23. Started by franko181,

יש לי רק שאלה קטנה. האם גם בשביל מעבדי AMD יש יתרון בביצועים ל - DUAL DDR או שמודול אחד יתפקד אותו דבר?

• 2 תגובות
    • 431 צפיות
  24. Started by shibby15,

שלום לכולם ישנם המלצות, הערות טיפים או כל מיני דברים שאני צריך לדעת?? וכמו כן יש לי כמה שאלות על ניידים-ברגע שאני מגדיר חיבור למודם בייתי רגיל (כבלים) אני יכול לעבוד עם כל מודם כבלים אחר? או שכל פעם מגדירים מחדש? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 524 צפיות
  25. Started by the kon,

שלום מה מצב?? רציתי לדעת מה ההבדלים בין DDR לDDR2 ??? האם זה שווה תכסף וגם האם יש הבדל חיצוני?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים