מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
-
אני מחפש לוח אם כמה שיותר קטן שיש בו כמה שיותר דברים כרטיס קול שזה הסטנדרט כרטיס מסך GE-FORCE4 נגיד אבל אני צריך יציאה לTV שיהיה תואם למעבדי AMD אטלון XP תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: a64 3200 msi k8n neo platinum a-data pc4000 r9800pro wd 80gb 7200rpm 8m s-ata כמה אני אמור לקבל ב pcmark4 ומה התוכנה הזאת בודקת בעיקר?
-
- 4 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה מחשב נייד עדיף לקנות של חברת IBM או של HP ואם יש דגם מסויים שכדאי תודה
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
היי רציתי לקחת את הלוח אם אפוקס kda3j. תציעו לי בבקשה תחליף ללוח אם הזה לא פחות טוב ובמחיר נמוך מ700 שקלים שאפשר להשיג בחנות. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום! אני מזמן כבר לא מעודכן ,האם יש כבר לוחות או כרטיסי מסך עם pci express ואלוי כבר יש מהוא יותר טוב ועוד משהו איך קוראים לטכנולגייה שאפשרת לחבר 2 כרטיסי מסך תודה מראש אנשים י
-
- 3 תגובות
- 467 צפיות
-
-
אז הלוחות הם: Epox EP-8KDA3J Gigabyte GA-K8NS אני יודע שהאפוקס עדיף, אבל הוא גם יותר יקר אני נוטה יותר לכיוון האפוקס אבל לפני שאני קונה אני רוצה לדעת מה ההבדל ביניהם מה ההבדל חוץ מהבאנדל שלא כל כך מעניין אותי? ד"א סתם שאלה לא קשורה, איך אני בודק FPS באמצע משחק?
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
The mainboard supports ATX power supply for the power system. Before inserting the power supply connector, always make sure that all components are installed properly to ensure that no damage will be caused. PIN SIGNAL 13 +3.3V 14 -12V 15 GND 16 PS-ON# 17 GND 18 GND 19 GND 20 Res 21 +5V 22 +5V 23 +5V 24 GND PIN SIGNAL 1 +3.3V 2 +3.3V 3 GND 4 +5V 5 GND 6 +5V 7 GND 8 PWR OK 9 5VSB 10 +12V 11 +12V 12 NC Pin Definition PIN SIGNAL 1 GND 2 GND 3 12V 4 12V JPW1 Pin Definition ATX 12V Power Connector: JPW1 This 12V power connector is used to provide power to the CPU. ATX 24-Pin Power Connector: ATX1 This connector allows you to connect an ATX 24-pin power supply. To connect the A…
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
חרשתי את כל הביוס ואני לא מוצא את האפשרות הזאת
-
- 3 תגובות
- 403 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה פשוטה על המחשב שלי יש זיכרון ומאפייניו : 128 mb sdram pc-133 ויש בידי עוד זכרון שברצוני לחברו למחשב ומאפייניו: mail memory 256 mb 133 pc m32m648yl-75 השאלה שלי האם אני יכול לחבר למחשב את שני הזכרונות ושינהם יעבדו ביחד כמו שצריך? ואם הם אינם יכולים לעבוד ביחד אז האם יש דרך לגרום לזה לעבוד? ואם גם את זה איאפשר לעשות אז איזה מבין הזכרונות יותר יועיל לפעילות המחשב ? תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני שבועיים לפי המלצתכם, עם לוח EPOX מעבד 64 ביט 2 זכרונות 512 של ADATA וכו... עכשיו גיליתי, שהלוח בכלל לא תומך בדואל DDR . האם זה נכון?! אם כן, איך זה ישפיע על OC ?? תודה
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
תמונה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 420 צפיות
-
-
במחיר של עד 500 ש"ח. עם כרטיס מסך, רשת, סאונד OnBoard. יציאת firewire ולא mATX. (עם יכולות הרחבה עתידיות). אגב - ראיתי שיש "מדרגת" מחיר בין Athlon XP 2400 ל-2500. יש לזה סיבה מיוחדת ?
-
- 10 תגובות
- 932 צפיות
-
-
איזה לוח אם יהיה הכי טוב לסוקט 939 עד למחיר של בערך 700 שקל? לא אכפת לי מאיזה חנות רק שתיהיה בחיפה... תודה רבה לעוזרים.. ודרך אגב סוף סוף הגיע הסוקט החדש לארץ בדגמ +3000
-
- 11 תגובות
- 570 צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת המאוורר של המעבד שלי (P4 2.8 PRRESCOT) מאוד מרעיש אולי למשהו יש פיתרון איך לעשות שהוא לא ירעיש או שירעיש פחות?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
ראיתי באתר של OCZ שהם יצאו בתוכנה חדשה שמבוססת על ה MEMTEST 86 אבל עם שיפורים: http://www.ocztechnology.com/displaypage.php?name=ocz_memtest כפי שניתן לראות היא גם בודקת את ביצועי הזכרון וגם מסוגלת לשנות את ההגדרות של הלוח-אם כדי להשיג ביצועים יותר טובים. מישהו ניסה את התוכנית הזו ? זה עוזר בכלל? I GUESS NOBODY DID//
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום מה מצב??? טוב אז ככה איך הזכרונות של סמסונג??? כדאי לקחת חברה אחרת? עם כן אז איזו? ולא ADATA!! עכשיו עוד שאלה יכוליות שהזכרונות לא יתאימו ללוח אם ולא יכנסו??
-
- 7 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם כבר כמה זמן שאני רוצה לקנות מחשב חדש ההתלבטות שלי אם לקנות או לא נובעת מכך שהבנתי כי עדיף לי לחכות עד שיצאו יותר מפרטים מבוססי AMD 939 השאלה היא אם הדבר באמת מוצדק ובאמת עדיף לי לחכות.. או לקנות עכשיו מחשב ? אם אכן עדיף לחכות, אני אודה לכם אם תתנו לי הערכה מתי המפרטים מבוססי ה AMD 939 יכנסו לשוק בצורה מאסיבית יותר ע"מ שתהיה לי הערכה - עד מתי לחכות תודה לכל העוזרים!
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מישהו יודע מתי יגיעו המעבדים הזולים ל939? האם כדי לחכות או פשוט לקנות עכשיו את 754 אני יודע שההבדלים לא גדולים 2.איזה לוח עדיף ל754 מבין השלוש הבאים Gigabyte kn8s Abit KV8 Pro Epox 8HDA5J תודה.
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כמה ימים החלה לי בעיה במחשב שהוא לא נתן לי לעלות אותו ואחרי עבודה של כמה זמן הוא היה מבצע ריסטרט . עשיתי סריקת וירוסים זה לא עזר. היום ניסיתי להתקין ווינודוס על הארד דיסק חדש והוא כותב לי שגיאה בהתחלה שהוא מנסה לפרמט מסך כחול כזה שכתוב בחלק ממנו את זה file:setupdd.sys page_fault_in_nonpaged_area מידע טכני stop 0x00000050(0xe5130ef8,0x00000000,0xf84c6e4c,0x00000002) Address: f84c6e4c base at f84a2000, date stamp 3b7d8507 עכשיו לפי מה ששמתי לב המתח של ה Vdd הוא בסביבות ה 1.4-1.7 והוא מסומן באדום (זה מופיע למטה במסך הראשון שעולה במחשב) למישהו יש מושג מהי התקלה? כי זה לפעמים עובד ולפעמים לא הכניסה לווינדוס אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום, אני יודע שכולם ממליצים על הלוחות של ePox,Dfi &MSI,.. אבל מה עם הלוח אם הזה של ג'יגהבייט?Gigabyte GA-K8NSNXP (nForce3 250) - ATX.... הנה קישור..:[url=]http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8NSNXP.htm, מה טוב בו,חסרונות,מה כל התכונות הללו..?
-
- 5 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום כולם מחר אני הולך לקאספי לקנות לאח שלי לוח למעבד a64 3200 clowhamer קיצר אין תאיפוקס המפורסם ורבים המליצו בחום על הלוח של גיגביט kn8s ואמרו שהוא המחילף של האיפוקס אז מה אתם חושבים עליו הוא עולה 480 שקל איך הוא? יש הערות\באגים\חסרונות משהו לא טוב? לא להתביש ועוד שאלה בקשר למעבד שיש לי ולאח שלי הוא atlon64 +3200 פטיש בנאים(cw) קיצר למשל אני מחר קונה משחק מחשב ורשום בדרישות מערכת 3 גיגה הרץ אבל למעבד הזה יש 2.2 גיגה הרץ אז המעבד הזה יריץ אותו חלק? או שאני אפילו לא יכול להעפיל איתו מכיון שאמרו לי שיש לamd 9 צינורות לעומת 6 באינטל אז אומרים ש 2.2 של amd משתווה ל 3.4 של אינטל האם זה נכון? תודה לעוזרים ושבת שלום!
-
- 12 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שאלה ... ה nforce 4 יתמוך בסוקט 754 וגם מתי זה יצא בערך??
-
- 2 תגובות
- 457 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם כדאי לקנות זכרון A-Data 512 MB DDR 3200 Memory או ששווה להשקיע עוד כ-200 שקלים וללכת על OCZ 512MB DDR 3200 Rev 2 Performance Series Memory המטרה של המחשב היא שימוש ביתי כמו משחקים, סרטים, אינטרנט וכו', לא משהו מיוחד . . . וגם לא נראה לי שאני מתכנן איזה OC . . . תודה מראש!
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה ראיתי באתר של ג'יגה ביט את שני הלוחות האלו ורציתי לדעת עם הם טובים טובים מאוד וכמה הם עולים 1)GA-8ANXP-D http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8ANXP-D.htm 2)GA-8GPNXP http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8GPNXP%20Duo.htm תודה
-
- 8 תגובות
- 608 צפיות
-