מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
שלום הורדתי עידכון לביוס שלי . האם עלי פשוט לצאת לדוס (יש לי ווינדוס אקס פי) ולהפעיל את העידכון משם? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת + מתכוון לזיהוי,שלא ע"פ מראה חיצוני + מבקש הסבר קצר לגבי שאלה זו,כמו האם לכל לוח אם מ"ס סיריאלי ו/או פריט אחר,שמזהה אותו - איך אפשר לראות את המזהה של הלוח אם? תודה רבה מאוד מראש...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מתכנן לקנות את המפרט בא מסימלפטק Athlon XP 1800 epox 8k3a TRANSCEND 256DDRAM PC2700 33MHZ S/U/M/A Platinium GeForce 4 ti4200 64mb SE MAXTOR 40GB 7200 rpm Enermax FS710B 350W TEACH 1.44 LG X52 שאלות: הבנתי שמהירויות 1800 האט'לון מתחמם יותר. לא כדאי לקחת 1700? לכרטיס מסך מתוכנן O\C. אני לא קונה אצל סימלפטק וינדוס. האם כל פעם שאני מפרמט אני צריך לעשות O\C מחדש? מארז: צריך\כדאי\איפה להוסיף איוורר? אני חושב להחליף את הכונן תקליטורים בDVD שיבוא במקומו. מה הפרש המחיר לDVD טוב ומה הפרש המהירויות. כמו כן, הייתי רוצה המלצה לצורב. בתודה.
-
- 45 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ועכשיו בנו לי מפרמט ב-KSP והיום הלכתי לפנדה ונתנו לי זיכרונות שונים מהזיכרונות שביקשתי ועכשיו רציתי לדעת מה ההפרשים בין הזכרונות האלה ומי יותר טוב מ-KSP: 512Mb 400MHz Samsung מפנדה: PQI 523MB DDR400 PC3200 כמובן שזה שניים במחשב.
-
- 10 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אם אני רוצה מאוורים עם RGB אני צריך לוח אם מיוחד שתומך בהם?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
-
השרבורטורים שלו לא עובדים כמו שצריך והבוחונות לא מסתובבות כמו שצריך תקוע שם מסטיק בין הMhz הראשון לשני ואין לי מושג איך מוצאים אותו? cpu-z אמרה לי שהבוחנות שלי לא מסתובבות כמו שקניתי אותם. "your bochnot arn't working well check this problem out please before" מה לעשות בבקשה? הלוח אם שלי ב60מעלות כל הזמן. (נכון שווה? יש לי 5מאווררים) בבקשה עזרה!! אני חייב עזרה ויש לי עוד דבר. קניתי את הamd64 ושלחתי E-mail ל AMD הם אמרו שamd נוטים להיתחמם ולפעמים הבוחנות לא שוות) (עולות 20 שקל בטירה. סתם) והם אמרו גם שהשרבורטורים הם זולים מאוד בלי שום תוספת SSE 8. והקירור שמגיע עם זה הוא קירור מים ובטעות השתנתי פנימה אך זה לא עזר אם אמא שלי מוצאת את זה אני מת... לא נורא 600 שקל הלך... ואי…
-
- 11 תגובות
- 724 צפיות
-
-
למה היא משמשת?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני לוחות האם האלה: 1) GIGABYTE GA-P35-DS3L 2) ABIT IP35-E אני לא מתכוון לעשות OC ולא שדרוג למחשב. מפרט המחשב: Q6600,8800GT ו-2GB DDR2 667Mhz. איזה מבין שני הלוחות עדיף בשבילי? מה יותר טוב מבין הלוחות? תודה
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום ב WIN 7 יש XP MODE על מנת לעבוד עם המוד הזה צריך לבדוק עם המעבד תומך בMODE הזה. היכן בודקים ואיך? תודה
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
ראיתי את זה בriva tuner ורצאיתי לדעת מזה וגם האם כדי להפעיל אותו
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לבעלי AMD Athlon 64 3000+ Winchster (או Venice, רצוי ווינצ'סטר), כמה אתם מוציאים בתוכנה SUPER PI ללא OC? המעבד שלי מוציא 49, אני בכלל לא בטוח שזה נורמאלי.
-
- 13 תגובות
- 850 צפיות
-
-
המפרט שלי כולל: מעבד Q6600 לוח אם ג'יגהבייט P35 דיסק קשיח 500 ג'יגה כרטיס מסך 2600XT מארז לקסה ספק קורסייר 450 צרכים:פוטושופ וצפייה בסרטי HD ויסטה פרימיום 32 ביט. ידוע לי שויסטה בגירסה זו לא יכולה לנצל 4 ג'יגה. האם ניתן להסתפק ב2 ג'יגה,או שכדאי 4 ג'יגה למרות המגבלות של ויסטה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום, הודעה ראשונה בפורום.. אני עובד עם מעבד P4 2GHZ סוקט 478 ישן שיושב על לוח p4p800s של ASUS עם 1GB RAM. אני מעוניין לשפר את הביצועים ללא כאב הראש של החלפת הלוח והתקנה מחדש של חלונות. למיטב ידיעתי הלוח תומך גם במעבד 3GHZ FSB800. השאלה היא האם אני יכול פשוט להחליף את המעבד ולהמשיך לעבוד או שישנן עוד דרישות נוספות (או אם יש אילושהן בעיות צפויות שמישהו מכיר עם הלוח הנ"ל..אני יודע שלא מתים עליו כאן - קראתי קצת בפורום את הביקורות אבל סה"כ הוא עובד לא רע). האם גם צריך להחליף ספק/מארז/קירור? תודה למשיבים..
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
איך יכול להיות ש 950 I7 מעבד של 2885 ש"ח קרוב בביצועים שלו ל I5 750 !!!! ההבדל ממש זניח ה 750 עולה 1032 ש"ח ! משהו לא הגיוני באתר שלהם כנראה הבנצמרקים דפוקים או שיש אינטרס שאני לא מבינה אותו http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=100&p2=109 http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=100&p2=102
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני אמור לקחת מעבד ממישהו ויש לי את האופציה לבחור - איזה מבין שני המעבדים טוב יותר?
-
- 3 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום מה מצב??? טוב אז ככה רציתי לדעת איך החברה של הזכרונות הללוInfineo :n טובים לא טובים? תודה
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לעדכן אתכם בפיתרון בעיה שהציקה לי רבות לאחרונה. לא מזמן שדרגתי את המחשב, בין היתר בלוח אם P5Q של Asus. חיברתי ללוח אם מאווררים דרך חיבור ה-3 פינים. נתקלתי בתקלה מעצבנת, שלאחר חזרה מ-standby mode של S3, המאווררים חזרו לפעול ב- 60-70% ממהירותם המקסימלית. הסבר קטן: S3 זה מצב המתנה/שינה מתקדם, שיש להפעילו במיוחד ב-BIOS. הוא חוסך יותר אנרגיה מה-standby הרגיל ומכבה את האספקה לרכיבים רבים, בין היתר למאווררים. הבעיה, כאמור, הייתה שלאחר חזרה ממצב S3, המאווררים לא עבדו במקסימום. זה גרם להתחממות יתר והפריע לי ב-OC. בסופו של דבר, נאלצתי לוותר על שימוש במצב ההמתנה. חפרתי באינטרנט ולא מצאתי פיתרון. פתחתי בקשת support דרך האתר של Asus והתחלתי חליפת אי-מיילים עם הנציג ש…
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני שוקל להחליף את השילוש של הלוח אם מעבד וזיכרונות כדי לקבל תמיכה ב ddr2 אבל אני לא יודע אם זה שווה כי מתי שהוא יעברו ל ddr3 אז אולי שווה לחכות עם זה... או שהקונרויים של היום יתמכו ב ddr3 ?
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני יודע שיש מדריך אבל לא הבנתי איזה קובץ להוריד בדיוק מהאתר הראשי ! אם אפשר בקשה הדרכה טיפה יותר ! זה הלוח שיש לי כיום Gigabyte GA-K8NF-9 תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, אני עם לו Z97 של ASUS. מעולםלא עדכנתיBIOS והייתי רוצ לעות זאת בפעם הראשונה שלי. אני יודע שצריך להיות מדוייק בביצוע. חפשתי ברשת מדרים והייתי רוצה גם עזרה בעברית. במריכיםראיתי דובר על קבץ ROM להתקנה, אבלהקובץ אני הורדתי הוא קובץ CAP. אשמח אם מישה יוכל לעזור לי. זה מה שהכנתי עד עכשיו: * הורדתי וחיצי את הקובץ (קוץ CAP) * פירמטתי DOK למערת FAT32 והעברתי אליו את הCAP עכשיוהיתי רוצה עזרהאיך להמשיך. תודה. נ.ב. ועוד שאלה אם מישהו מכיר ישלי SSD240 _ FORCE3 אם צריך לשנות בביס ל CHI תודה
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
יש לי מעבד אתלון 2.2 או 2.4 אני לא זוכר והחלפתי לוח ועכשיו המעבד עובד על 1.5 או יותר נכון 1.31 איך אני משנה את זה בחזרה ל 2.2 או 2.4 ועל איזה מהירות המחשב שלי צריך לפעול 100 133 166 הלוח הוא של גיגה ביט GA-7VAXP תודה.
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום לכולם שדרגתי לא מזמן כרטיס מסך כרגע הוא 280x vapor ויש לי סוג של צוואר בקבוק עם המעבד שלי שהוא intel i5 2320 2.8 GHZ אפשר לראות את הצוואר בקבוק בתמונה: http://postimg.org/image/d9ahgq8m5/ בדיקת של גרף ביצועים בבטלפילד 4 יש ספק כוח של seasonic 620W ו8GB RAM עכשיו השאלה אם אני יחליף למעבד חדש זה יפתור לי את הבעיה של ירידות FPS מ60 ל40 ואפילו פחות מזה.
-
- 22 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
http://tomshardware.bizrate.com/marketplace/category/cat_front.xpml?cat_id=465&rf=tom001 סתכלו למטה זכרון מס' 4 של KINGSTON. מה אתם אומרים שווה?
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם. בהמלצתכם קניתי את ה- gigabyte 9550 עם 128bit. כרגע אני עומד בפני קניית השילוש (מעבד+זכרון+לוח). התקציב: עד 2000 ש"ח (עם חריגות קטנות). המטרה: מחשב יציב, מיועד לתכנות, סרטים ומוסיקה (לא מתכנן אוברקלוק או שידרוג). כרגע עומדות בפני שתי אפשרויות: 1.המפרט הזה כשהמחיר יהיה 2080. (אני סטודנט בטכניון והבנתי שהחנות נותנת 5% הנחה- תקנו אותי אם אני טועה). 2. מפרט מ-ksp: Athlon 64 3000+ (S-754) K8NS (s754) Nforce3 250 512MB A-DATA כשהמחיר 1790 ש"ח מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-