עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by wooda,

מישהו שמע על הזיכרונות של DIGMA? ואם כן, אז הם טובים?

• 12 תגובות
    • 777 צפיות
  2. נראה לי שיש מחסור בלוחות כאלו, ומה שיש המחירים בשמיים, אולי בגלל שלא מזמינים יותר ומחכים ל - NF4? אני בכל מקרה צריך אחד בהקדם, ומחפש MSI PLATINUM 2 במחיר טוב (בפנדה זה עלה מ 860 למעל 1000!) או שמעתי שיש גם EPOX טוב אבל לא מוצא אותם! תודה

• 1 תגובה
    • 404 צפיות
  3. לפני שבוע בערך היתה כתבה שמחירי מעבדי ה- AMD64 ירדו במחיר. אני לא ראיתי שום ירידה בשוק חנות. מתי זה אמור להכנס לפועל הירידה הזאת !?!?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by lirik,

היי יש לי על הלוח שלושה כרטיסי זיכרון אחד ישן יחסית אחד קצת יותר חדש והשלישי דנדש (המחשב הורכב מתרומות) משנה המיקום בסלוטים? האם בסלוט מסויים הוא (המחשב)משתמש ראשון וכשהוא צריך עוד זיכרון אז הוא עובר לסלוט הבא כמו שהבנתם אני מעדיף שהוא יתחיל עם החדש (המהיר יותר) וכן הלאה תודה לכולם ליריק

• 1 תגובה
    • 439 צפיות
  5. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה רציתי לדעת אם לקחת זכרון של סמסונג או של חברה אחרת ועם כן אז איזה חברה כי בזכרונות אני לא מבין טוב אבל שהמיר יהיה במחיר של סמסונג תודה

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  6. Started by Tycoon,

שלום לכולם אשמח אם למישהו יש תשובה אני עומד לרכוש את הלוח של אסוס p4c800-dlx שימו לב לא p4c800-e-dlx מישהו יודע עד כמה מגיע הVCORE ?? שלו ???אחרי חיפושים לא מעטים (ובגלל שרוב הביקורות שלו נכתבו לפני כשנה וחצי) אני יודע שעם הביוסים הראשונים שלו הוא הגיע עד 1.600 וולט ושמעתי שעם ביוס 1006 הוא אמור להגיע עד 1.95 ואני מחפש מישהו שיאשר לי את זה או יספר לי מה הוא יודע תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  7. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 569 צפיות
  8. אם כן תרשום\תרשמי כאן אני חייב אותך לאיסיי

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  9. חבר שלי קנה לפני כמה ימים את המעבד הבא : P-4 3,2 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache , soket 775 ואת הזיכרון הזה : DDR 400 256MB A-DATA x2 הייתי רוצה לשאול , איזה לוח יהיה הכי טוב למעבד הזה , את הביצועיים המקסימלאיים. רצוי שהלוח יהיה תומך באוברקלוקיניג מלא ובשאר החידושים שקיימים כיום התקציב אינו חשוב כלל , כסף זאת לא הבעיה.

• 2 תגובות
    • 467 צפיות
  10. תראו קניתי את המעבד הזה עכשיו פתחתי ואני לא רואה שום חומר שצריך למרוח על המעבד, מה שכן אני רואה על הגוף קירור למטה יש ריבוע ככל הניראה שזה מחליף את את המשחה התרמית. עכשיו השאלה שלי אם אני צריך לקנות משחה תרמית הוא שהריבוע הדבוק מתחת לגוף הקירור באמת מחליף אותו... שלא יקרה לי נזק בהתחממות יתר... ???

• 10 תגובות
    • 802 צפיות
  11. Started by Crazy Angel,

יש לי שאלה כללית. מדוע מעבדי הAMD הצטיירו כמעבדים עדיפים על הIntel המקבילים להם? זה המחיר שעושה את ההבדל? או שפשוט AMD באמת איכותיים יותר ממעבדי האינטל? אשמח לקבל תשובה.

• 10 תגובות
    • 905 צפיות
  12. Started by mystikal,

שלום רב לכולם , יש לי לוח 8k3a ישן לפני שנתיים של אפוקס, והוא התחיל לעשות לי בעיות כי הוא נזל ככה שאני מחפש לקנות לוח חדש למעבד xp 1800 שיש לי מה אתם ממליצים לי לקנות שיחזיק לי עוד לפחות שנה וחצי שנתיים יהיה טוב , ולא חובה שיכלול כרטיסים אונבורד ולחלופין, אולי שווה לשדרג ל64 ? אם כן אז בבקשה תפרטו לי את המפרט המומלץ והאם אני יצתרך להחליף עוד חלקים במחשב בעקבות השדרוג תודה! נ.ב. המליצו לי בנועה לקנות לוח של אלבטרון , יש להם לוחות טובים ?

• 5 תגובות
    • 493 צפיות
  13. היי לכולם אני כרגע עומדת לקנות מחשב.עד עכשיו הציעו לי<בתקציב שלי> לקנות את השילוש הבא: AMD 2500 XP BARTON BOX CPU ABIT NF7 SL ADADT 512 400 DDR עכשיו אני רואה שיש דברים חדשים וכולם ממליצים על סלרון של אינטל או סמפרון של AMD מה שמחייב לוחות אם אחרים. יש לציין שהתקציב שלי הוא 3100 ש"ח פחות או יותר.הכרטיס מסך שאקח זה 9550 <אני ממש לא משחקת> והארד דיסק 80 של WD. יש לציין שיש לי מסך. מה לעשות ?האם ללכת על מה שהציעו לי או שללכת על הסלרון או הסמפרון. בתודה מראש לכל העוזרים .אני פשוט די מבולבלת כי אני מפחדת שאם אני אקנה את מה שהציעו לי אני פשוט אפסיד מחשב יותר טוב באותו מחיר.

• 17 תגובות
    • 960 צפיות
  14. Started by manorking,

מה יותר כדאי מעבד AMD או INTEL? ומה ההבדל ביניהם?

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  15. Started by kobi_af,

אני רוצה בבקשה מדריך כלשהו ללוח אם כי אני לא יודע מה זה באס בלוח האם,זיכרון מטמון,ציפסט מה זה?

16. Started by valorien,

בקשת עזרה נואשת: יש לי פנטיום 4 עם 2.0 ג'יגה-הרץ ולוח אם של אינטל D845HV (אם זה אומר משהו למישהו ממכם - הוא לא מהחדשים זה בטוח), ובנוסף זיכרון 256 RAM. הבעיה שלי היא שאני מעוניין לשדרג ל512 ומצאתי כל מיני חנויות שמוכרות, אבל בכל חנות מצויין משהו אחר. בחנות אחד מצויין שהשבב הוא עם 16 פינים (כתוב 16 CHIP), בחנות אחרת 8 ובעוד חנות 4 פינים - איזה מהם אני צריך ויוכל לעבוד על המחשב שלי? הייתי כבר באתר תמיכה של אינטל והרבה מידע לא מצאתי שם חוץ מזה שהזכרונות צריכים להיות PC133 (אשמח אם תסבירו לי מה זה אומר) ותו לא. אני ממש זועק לעזרתכם כי אין לי מושג מה ואיפה לקנות - אם תוכלו להאיר את עיניי ואולי גם להפנות אותי לחנות רלוונטית אודה לכם מקרב לב. תודה רבה רבה וצר לי אם נרדמתם תוך כד…

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  17. Started by הדר,

שלום לכולם, בזמן האחרון כאשר אני רוצה להריץ תוכניות מסוימות אני מקבלת הודעה שאין לי מספיק זכרון וירטואלי. גם כשאני עובדת ברקע עם התוכנית cachman ומבקשת ממנה שתעשה לי recovery לזכרון - המצב לא משתנה. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  18. Started by manorking,

מה יותר כדאי מעבד AMD או INTEL? ומה ההבדל ביניהם?

• 1 תגובה
    • 432 צפיות
  19. Started by Crazy Angel,

שלום! רציתי לשאול, האםההבדל בין זיכרון DDR במהירות 400Mhz, 433MHz, 466Mhz ו-500MHz הוא משמעותי. כרגע בתכנון שלי לקנות PC 3200 400MHz, אבל אני מתחיל לחשוב שאולי כבר כדאי לי לקנות 500Mhz/466MHz כדי לאחר את השידרוג בעתיד. צריך עצות ד'א יש תקציב לשתיהם, אני פשוט שואל אם זה כדאי.

• 11 תגובות
    • 624 צפיות
  20. מצטער שאני פותח דיון שני ביומיים, אבל אני חייב את התשובה ממש דחוף :-\ אני כבר כמעט סגור על הזכרון הזה: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1570 (כמובן שני סטיקים), ואז פתאום נזכרתי שלכל זכרון של גייל יש גם דיואל צאנ'ל קיט שיענו זה ניים שמגיעים באותה קופסא וכל זה... (יש לי כרגע כזה דבר, גולדן דרגון...). נכנסתי ללוג'יק, וראיתי את זה: אותו זכרון, רק מגיע בקיט. http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4044 סבבה אני יודע שגם שני סטיקים של הזכרון הראשון יעבדו בדיואל. אז למה השני יותר יקר??? יכול להיות שאני טועה ושניים מהראשון לא יעבדו בדיואל? הלפ=\ ועוד שאלה רק כדי להיות בטוח (הכל דברים שאני יודע אני רק רוצה שלא תהיה איזה הפתעה לא נעימה): אין מצב שמעבד פוגע בביצועים …

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  21. אני מעוניין לקנות למחשב מקרול m.k למחשב בסך 2000 שקל יש לכם הצעות?

22. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה אני צריך תשובה כמה שיותר מהר תודה טוב אני צריך שתתנו לי לוח ל775 שיהיה טוב מאוד וחזק ואולי גם מאוורר טוב אבל אני צריך שיתמוך גם בDDR1 וגם DDR2 ושהיה לו פיצרים נחמדים תודה

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  23. Started by ZoBy,

קיבלתי אתמול כרטיס זיכרון שהזמנתי, אך גיליתי שהוא לא מתאים ללוח אם שלי (חכם שכמוני לא חשב לבדוק לפני שהזמין...) והחלטתי להחליף למשהו שיתאים. השאלה היא אם כדאי לי להחליף או לקנות לוח אם חדש שיתאים לזיכרון (וגם לוח אם יותר טוב ממה שיש לי עכשיו)? הזיכרון שקניתי הוא 512MB Samsung DDR PC3200/400 ואני רוצה להחליף ל512MB SDRAM PC133 - Samsung original. בשביל להחליף אני צריך להוסיף עוד 150 שקלים, השאלה היא אם זה שווה את הכסף ואם יש הבדל בינהם? לפי מה שאני מבין הDDR יותר טוב מהSDRAM וזה שהוא יותר זול זה גם עדיף. עוד התלבטות שקשורה לזה היא שיש לי כבר כרטיס זיכרון 256MB SDRAM PC133 ולפי מה שאני יודע זה שאני אוכל לשלב בינהם ואז יהיה לי יותר זיכרון. אז על מה אתם ממליצים?

• 28 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. לצוות הפורום שלום יש לי שאלה חשובה שיכולה לחסוך ממני את הסיוט שנקרא WINDOWS XP יש לי לוח שתומך בהיפר טארדינג - שהיה לי XP ראיתי שפתחתי את הTASK MANGER ראיתי 2 רופליקות של המעבד מה שאומר שזה תומך בהיפר טארידנג השאלה שלי אך אני יכול ליישם את זה בווינדוס 2000 שזה יעבוד בהיפר טרידינג אני די מבין בתחום של המחשבים ככה שאל תפחדו להציע גם דרכים מסובכות בתודה ניב טולדנו

• 0 תגובות
    • 396 צפיות
  25. מעבדי 64Bit של AMD כבר יצאו בכל העולם והפכו להיות סטאנדרט כמעט בכל מערכת של חובב חומרה שמכבד את עצמו, אך כנראה שבארץ לא שמעו על המהפכה השקטה של AMD בעולם. זה כבר זמן מה אחד המעבדים הטובים בשוק המחשבים כיום לא מיובא בצורה סדירה לארץ מה שגורם למשתמשים לרכוש מעבדי AMD 64Bit בחנויות אשר מיבאות אותם בצורה "אפורה", או "להסתפק" במעבדים של חברת Intel. אתר חדשות המחשבים העולמי The Inquirer כנראה שם לב לתופעה המוזרה המתרחשת בישראל והחליט לכתוב על כך ידיעה. לפני זמן לא רב החליטה היבואנית הרשמית של AMD בארץ דאז, אזטק, להפסיק לייבא מעבדי AMD בפרט וחומרה בכלל. מהלך פתאומי זה תפס את השוק ללא יבואן רשמי למעבדי AMD, טק-דאטא לקח על עצמם את המשימה, אך בגלל שלל בעיות ואטימות של הממשל האמריק…

• 44 תגובות
    • 4.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים