עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shmulikg,

קניתי היום EPOX 8RDA+ משומש ולבחור שקניתי ממנו לא היה את הדיסק של הלוח ... הוא אמר שאם אני מתקין את הדריברים של הNFORCE אז הם תומכים בכל, כולל הכרטיס קול והכרטיס רשת ואז לא צריך את הדיסק של הלוח ... האם זה נכון ?

• 6 תגובות
    • 527 צפיות
  2. שלום לכולם השאלה בכותרת. המחשב משמש למשחקים (לא כבדים מאוד), מסמכים ואינטרנט. יש לציין שזה בדחיפות גבוהה עקב כך שעלי להחליט מחר. תודה רבה, נדב

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  3. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

עם מישהו מכיר או יודע עליהם משהו, בבקשה לספק את ידעתכם.! THANKS תודה

• 2 תגובות
    • 429 צפיות
  4. Started by IG,

האים זה אפשרי להרכיב מערכת לOC שהבוססת על P-M וכמה היא תעלה? אם התוצאות של הבאנצ' שיש בחדשה על זה שP-Mמומהר עובר A64 4000 נכונה, ומערכת כזו זולה יותר, אז אני רוצה לדעת מזה

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  5. שלום וערב טוב אבא שלי עכשיו בארה"ב היה אמור לקנות לי מניו-אגג אך המוצרים לא היו במלאי. היום דיבר איתם, ואמרו לו שמלשוח יגיע עוד 3 ימים- וזה בעיה כי מחרתיים הוא כבר טס חזרה... מחר הוא מגיע לניו-יורק, ואני צריך שתגידו לי כמה שיותר חנויות איכותיות בניו-יורק, שמחזיקות ציוד במלאי. בעיקרון אני מחפש זיכרונות כלשהם של קורסאייר אבל אם לא יהיה אני פתוח לזיכרונות אחרים- למרות שאני מאמין שכל חנות רצינית תחזיק קרוסאייר. נדב

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  6. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , אני מחפש לקנות שילוש חדש. ראיתי באחת החנויות שהמעבד 3400 64BIT של AMD ירד ל 1470 ש"ח. ( היה לא מזמן 2000 ש"ח ) השאלה שלי האם כדאי להשקיע בו או להזמין כבר מעבד 3500 בסוקט 939. ההפרש במחירים מגיע ל 500-600 שקל. לדעתכם התוספת במחיר שווה את ההפרש בביצועים ?! שאלה נוספת - מתי להערכתכם צפויים להגיע המעבדים החדשים שתומכים 939 - 3000 , 3200 וכו' ? אם זה עניין של שבוע שבועיים אולי כדאי להמתין אבל אם יותר אז אני אלך כנראה על ה 3400 כבר. תודה.

• 13 תגובות
    • 786 צפיות
  7. Started by gggilad13,

קראתי בחדשות באתר שהחודש צריך לצאת מעבד חדש של אינטל (3.8 גיגה הרץ). היה כתוב גם שאחרי המעבד הזה אינטל הולכת להוציא מעבדי ליבה כפולה. האם כדאי לקנות מעבד החודש לאחר יציאת המעבד החדש (בגלל נפילת המחירים הצפוייה) (אני לא אקנה 3.8 אלה 3.2 או 3.4, תלוי כמה יעלה...) או שכדאי לחכות למעבדים של הליבה הכפולה? יש הבדל רציני בביצועים? מה זה בעצם אומר שתהיה להם ליבה כפולה? כיום אני עם P4 1.5 גיגה הרץ ואני רוצה לשדרג...

• 10 תגובות
    • 709 צפיות
  8. Started by kotel,

משהו יכול להגיד לי מה כל דבר אומר פה??? ?

• 3 תגובות
    • 443 צפיות
  9. לא הבאנתי מה רוצים ממני פה בבקשה אם תוכלו להסביר לי בהרחבה ויבורך מי שיתרגם את הכל ויסביר בסוף מה הם רוצים ממני...תודה...

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  10. Started by Smooouken!,

אהלן מהו הצ'יפסט הטוב/מתקדם/מומלץ ביותר עבור מעבדי AMD ולאילו מעבדי AMD הוא מתאים? בסס, נמק הדגם וכו'...

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  11. Started by Bone-Breaker,

יש לי מחשב עם 512 ראם של TWINMOS 3200 400MHz ואני חושב אולי לקנות עוד 512. השאלה שלי היא אם עוד 512 מגה יעשו שיפור גדול בביצועים של המחשב במשחקים ובכלל אם הוא יהיה יותר מהיר, אם כן אז איזה זכרון עדיף לקנות? המפרט שלי זה: AMD 2500+BRATON ABIT NF7-S Twinmos 512 MB 3200 400 MHz WD 40 GB 8 MB Buffer HD ATI RADEON 9500 pro 128 MB תודה.

• 4 תגובות
    • 443 צפיות
  12. Started by asn,

שלום לכולם הודעה ראשונה ויש לי שאלה בנושא SDRAM יש לי זכרון SDRAM בגודל 256 ללא אחריות שמסיבה מסויימת המחשב מזהה אותו מתחיל לעבוד וכשXP עולה הוא מרסט את עצמו להתקין XP עם הזכרון הזה זה לא אפשרי הוא גם נתקע בדקתי אתו בכמה מחשבים מה יכולה להיות הבעיה ואיך מתקנים אם אפשר

• 3 תגובות
    • 435 צפיות
  13. Started by a-v-i,

ערב טוב רציתי לדעת אם מישהו יודע באיזה חנויות אפשר עדיין להשיג מעבדי Athlon XP . . . ואיזה לוח הכי מומלץ איתם תודה

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  14. קיבלתי דיסקט של זה עם הלוח אם שלי MSI 925X Neo Platinum

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by BedBoy22,

שלום לכולם, איך אני יכול לבדוק עם האפליקציות במחשב את מהירות (FSB) של הזיכרון DDR שמותקן אצלי. אם אין אפליקצייה כזו אז אנא תמליצו לי על תוכנה בדוקה ופשוטה לשימוש שיודעת לעשות את הבדיקה הזו. בתודה מראש, רפי.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Yaron-Cohen,

מישהו יודע איזה תיזמונים אלה...או אולי איזה CAS זה?... תודה.

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  17. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה ראיתי באתר של alienware מפרט אחד ורציתי לשאול כמה דברים 1) ראיתי שיש שם Dual Channel DDR2 SDRAM מזה אומר הSDRAM? 2) איזה לוח אם המחשב מגיע? 3) זה כדאי לקנות משם מחשב?

• 28 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. הביאו לי מחשב לתקן אותו, די ישן-מלפני שנתיים-שלוש (לא בטוח איזה מעבד כי אני עדיין לא הפעלתי את המחשב בגלל הבעיה שיש). הלוח אם הוא: [url=]http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4SGX-MX&langs=01 הזיכרון הוא: 256MB 266DDR אני יודע איך להרכיב זיכרון, ועשיתי את זה במלא מחשבים. אבל משום מה אני לא מצליח להרכיב את הזיכרון הזה על לוח האם. אני יודע שיש 4 סלוטים של זיכרון על לוח האם, 2 SDRAM ו-2 DDR. זיהיתי את שני סלוטים ה-DDR, וניסיתי על אחד מהם להרכיב את הזיכרון, אבל הזיכרון פשוט לא נכנס למקום שלו. אני מתכוון הוא מתאים מבחינת הגודל לגודל הסלוט, אבל הוא פשוט מסרב "לשקוע" בתוך הסלוט. אני לוחץ עליו והוא פשוט לא נכנס. מה אני אמור לעשות?

19. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טוב אז ככה יש לי שאלה על הסוקט אז הנה היא מה ההבדל בין סוקט אחד לשני נגיד בין ה775 לבין הסוקט השני (אני לא זוכר בדיוק מה המספר) וגם על פי מה הם קוראים להם במספרים 775 ולא 765? וגם עוד שאלה מה עדיף הסוקט הנוחכי של AMD אי החדש יותר ה939?? תודה

• 12 תגובות
    • 711 צפיות
  20. Started by kobi_af,

אפשר לדעת מה זה תיזמוני זיכרונות כי ראיתי מישהו פה רושם שהתזמונים שלו 2-2.4.5 משהו כזה מה זה? אל תביאו כי באנגלית כי אין לי ידע שוטף באנגלית ועל בדרך עם אפשר גם רוחב פס של זיכרונות?

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  21. Started by Vortex,

LCTP? או LTPC? או משהו בסגנון? תודה!

• 10 תגובות
    • 799 צפיות
  22. Started by Aviram,

אני מחפש מחשב נייד, לעבודות, אינטרנט וכד', משהו טוב. רק שלא יהיה כל כך יקר סביבות ה-10,000. תודה!

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  23. Started by הדר,

שלום לכולם, בזמן האחרון כאשר אני רוצה להריץ תוכניות מסוימות אני מקבלת הודעה שאין לי מספיק זכרון וירטואלי. גם כשאני עובדת ברקע עם התוכנית cachman ומבקשת ממנה שתעשה לי recovery לזכרון - המצב לא משתנה. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  24. לי אמרו שה 256X2 יותר טוב, מכיוון שלמשל אם הסטיק של ה-512 מתקלקל... אז עדיף 2 של 256. מבחינת מהירות מה יותר כדאי?

• 8 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים