עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by OmerS,

שלום, בקרוב אני מרכיב למישהו מחשב "מולטימדיה ביתי" שמיועד בעיקר לילדים שלו למשחקים וכאלה.. המחשב לא(!!) צריך להיות מחשב של גיימרים אלא מחשב ביתי ממוצע שיריץ משחקים בצורה יפה.. רוב המפרט שלי בנוי כבר אבל רציתי לשאול אתכם באיזה מעבד ולוח אם כדאי לבחור.. אני חשבתי על ה- AMD ATHLON XP 2800+ עם ה- NF7 מה דעתכם? להזכירכם המחשב הוא לא של גיימר ולא צריך להיות משהו מפוצץ. תודה מראש, עומר.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  2. קמתי בבוקר. היה ריח של שרוף. המחשב היה דלוק (כרגיל) ושהזזתי את העכבר וכלום לא הגיב. כיביתי בלחיצה ארוכה ואז הדלקתי ואין כלום. המנורה של הסידירום ושל הרד דיסק דולקת כל הזמן. איך אני יודע מה שרוף? AMD 1800+ 13 מיקרון

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  3. Started by fantax,

האם במעבדי AMD יש DUEL וכדאי לקנות 2 זיכרונות של 256 או זיכרון 1 של 512? תודה

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  4. Started by fantax,

אני מעוניין לשדרג את המחשב ,כרגע יש לי P4 1.8 . לפי מה שקראתי ההמלצה לגבי מחשב חזק למשחקים הוא מבוסס על מעבד AMD ,רציתי לשמוע מה דעתכם על : מעבד -AMD ATHLON 3000 64 BIT 754 PIN לוח אם - EPOX 8KDA3J REV2 AMD64 שנהם ביחד עולים כ-1700 ש"ח. שאלתי היא 1)האם כדאי לעבור ל-AMD או אולי לקחת מעבד של אינטל (P4 3.0 )? 2)האם הלוח אם מספיק טוב? 3)איזה זכרונות כדאי לקנות? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 794 צפיות
  5. Started by RazorJunior,

אהלן אנשים, אני מחפש זכרונות מבית CORSAIR בעלי צ'יפים BH6. מישהו יודע איפה אפשר לקנות? איזה חנות מוכרת? או אפילו יד שנייה? מכירים מישהו שיש לו ו\או מעוניין למכור? כל מידע יעזור לי תודה.

• 5 תגובות
    • 519 צפיות
  6. Started by kobi_af,

http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1099855144,9849, לאיזה מעבד הוא מתאים??תגידו תשם הספציפי

• 4 תגובות
    • 481 צפיות
  7. שלום לכולם השאלה בכותרת. המחשב משמש למשחקים (לא כבדים מאוד), מסמכים ואינטרנט. יש לציין שזה בדחיפות גבוהה עקב כך שעלי להחליט מחר. תודה רבה, נדב

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  8. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

עם מישהו מכיר או יודע עליהם משהו, בבקשה לספק את ידעתכם.! THANKS תודה

• 2 תגובות
    • 428 צפיות
  9. Started by IG,

האים זה אפשרי להרכיב מערכת לOC שהבוססת על P-M וכמה היא תעלה? אם התוצאות של הבאנצ' שיש בחדשה על זה שP-Mמומהר עובר A64 4000 נכונה, ומערכת כזו זולה יותר, אז אני רוצה לדעת מזה

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  10. Started by Crazy Angel,

שלום. הזמנתי מחשב חדש, עם מעבד AMD 3500+ S-939 המליצו לי על הלוח, MSI K8N Neo2 Platinum, הזמנתי אותו. עכשיו חברים אמרו לי שMSI מיוצר בסין, והם שמים חלקים גרועים והלוח אם יתחממם לי מאוד מהר, ואני יכול לשכוח מOC. האם הוא צודק? MSI מתחממים מהר, והם מורכבים מחלקים פשוטים וזולים? שווה לי לנסות לבטל את ההזמנה של הלוח אם? אם כן תנו עצות מה לקנות במקום.(הלוח אם הכי טוב שאפשר לקנות כיום, לא רוצה לחכות לNforce4)

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by BattleMan,

שלום לכולם קניתי זכרון GEIL Golden Dragen Dual Kit 2x256 וכאשר שמתי אותו בלוח שלי(P4P800E-Delux) אז שום דבר לא הופיע לי על המסך לא הצלחתי להיכנס אפילו לBIOS, יש למישהו רעיון?

• 3 תגובות
    • 459 צפיות
  12. Started by EPRO,

שלום לכולם עד עכשיו הייתי די נעול על לוח של ABIT ליתר דיוק על IC7-G ואחרי שקראתי כמה תארדים ראיתי כי עדיפים הלוחות של EPOX האם הם באמת עדיפים ואם כן איזה לוח יכול להקביל ללוח ש לאביט IC7-G?

• 37 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by kotel,

משהו יכול להגיד לי מה כל דבר אומר פה??? ?

• 3 תגובות
    • 442 צפיות
  14. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , אני מחפש לקנות שילוש חדש. ראיתי באחת החנויות שהמעבד 3400 64BIT של AMD ירד ל 1470 ש"ח. ( היה לא מזמן 2000 ש"ח ) השאלה שלי האם כדאי להשקיע בו או להזמין כבר מעבד 3500 בסוקט 939. ההפרש במחירים מגיע ל 500-600 שקל. לדעתכם התוספת במחיר שווה את ההפרש בביצועים ?! שאלה נוספת - מתי להערכתכם צפויים להגיע המעבדים החדשים שתומכים 939 - 3000 , 3200 וכו' ? אם זה עניין של שבוע שבועיים אולי כדאי להמתין אבל אם יותר אז אני אלך כנראה על ה 3400 כבר. תודה.

• 13 תגובות
    • 786 צפיות
  15. לא הבאנתי מה רוצים ממני פה בבקשה אם תוכלו להסביר לי בהרחבה ויבורך מי שיתרגם את הכל ויסביר בסוף מה הם רוצים ממני...תודה...

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  16. Started by BedBoy22,

שלום לכולם, איך אני יכול לבדוק עם האפליקציות במחשב את מהירות (FSB) של הזיכרון DDR שמותקן אצלי. אם אין אפליקצייה כזו אז אנא תמליצו לי על תוכנה בדוקה ופשוטה לשימוש שיודעת לעשות את הבדיקה הזו. בתודה מראש, רפי.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. נכון בדרישות מינימליות של משחקים כתוב (למשל) : Intel 2GHZ Or AMD Athlon 1GHZ ? אז מה יקרה אם יהיה לי מעבד AMD 64 Bit 3000 בעל 2GHZ , ובאותו זמן יצא משחק שדורש יותר מ 2GHZ למעבד? הרי ל A64 3000 אין יותר מ- 2GHZ ! האם המעבד יריץ את המשחק? מישהו יכול להסביר לי?

• 57 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. Started by a-v-i,

ערב טוב רציתי לדעת אם מישהו יודע באיזה חנויות אפשר עדיין להשיג מעבדי Athlon XP . . . ואיזה לוח הכי מומלץ איתם תודה

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  19. Started by Bone-Breaker,

יש לי מחשב עם 512 ראם של TWINMOS 3200 400MHz ואני חושב אולי לקנות עוד 512. השאלה שלי היא אם עוד 512 מגה יעשו שיפור גדול בביצועים של המחשב במשחקים ובכלל אם הוא יהיה יותר מהיר, אם כן אז איזה זכרון עדיף לקנות? המפרט שלי זה: AMD 2500+BRATON ABIT NF7-S Twinmos 512 MB 3200 400 MHz WD 40 GB 8 MB Buffer HD ATI RADEON 9500 pro 128 MB תודה.

• 4 תגובות
    • 442 צפיות
  20. Started by gggilad13,

קראתי בחדשות באתר שהחודש צריך לצאת מעבד חדש של אינטל (3.8 גיגה הרץ). היה כתוב גם שאחרי המעבד הזה אינטל הולכת להוציא מעבדי ליבה כפולה. האם כדאי לקנות מעבד החודש לאחר יציאת המעבד החדש (בגלל נפילת המחירים הצפוייה) (אני לא אקנה 3.8 אלה 3.2 או 3.4, תלוי כמה יעלה...) או שכדאי לחכות למעבדים של הליבה הכפולה? יש הבדל רציני בביצועים? מה זה בעצם אומר שתהיה להם ליבה כפולה? כיום אני עם P4 1.5 גיגה הרץ ואני רוצה לשדרג...

• 10 תגובות
    • 709 צפיות
  21. Started by asn,

שלום לכולם הודעה ראשונה ויש לי שאלה בנושא SDRAM יש לי זכרון SDRAM בגודל 256 ללא אחריות שמסיבה מסויימת המחשב מזהה אותו מתחיל לעבוד וכשXP עולה הוא מרסט את עצמו להתקין XP עם הזכרון הזה זה לא אפשרי הוא גם נתקע בדקתי אתו בכמה מחשבים מה יכולה להיות הבעיה ואיך מתקנים אם אפשר

• 3 תגובות
    • 434 צפיות
  22. הביאו לי מחשב לתקן אותו, די ישן-מלפני שנתיים-שלוש (לא בטוח איזה מעבד כי אני עדיין לא הפעלתי את המחשב בגלל הבעיה שיש). הלוח אם הוא: [url=]http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4SGX-MX&langs=01 הזיכרון הוא: 256MB 266DDR אני יודע איך להרכיב זיכרון, ועשיתי את זה במלא מחשבים. אבל משום מה אני לא מצליח להרכיב את הזיכרון הזה על לוח האם. אני יודע שיש 4 סלוטים של זיכרון על לוח האם, 2 SDRAM ו-2 DDR. זיהיתי את שני סלוטים ה-DDR, וניסיתי על אחד מהם להרכיב את הזיכרון, אבל הזיכרון פשוט לא נכנס למקום שלו. אני מתכוון הוא מתאים מבחינת הגודל לגודל הסלוט, אבל הוא פשוט מסרב "לשקוע" בתוך הסלוט. אני לוחץ עליו והוא פשוט לא נכנס. מה אני אמור לעשות?

23. Started by yuvalfr,

איזה עדיף? EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin Abit KV8 Pro Via K8T800 Pro 754 ישמש למחשב AMD Athlon 64 3000. כרגע אני ללא שאיפות לאוברקלוק, אבל יהיה נחמד אם הלוח יהיה מסוגל לזה אם אני ארצה בעתיד.

• 11 תגובות
    • 872 צפיות
  24. שלום וערב טוב אבא שלי עכשיו בארה"ב היה אמור לקנות לי מניו-אגג אך המוצרים לא היו במלאי. היום דיבר איתם, ואמרו לו שמלשוח יגיע עוד 3 ימים- וזה בעיה כי מחרתיים הוא כבר טס חזרה... מחר הוא מגיע לניו-יורק, ואני צריך שתגידו לי כמה שיותר חנויות איכותיות בניו-יורק, שמחזיקות ציוד במלאי. בעיקרון אני מחפש זיכרונות כלשהם של קורסאייר אבל אם לא יהיה אני פתוח לזיכרונות אחרים- למרות שאני מאמין שכל חנות רצינית תחזיק קרוסאייר. נדב

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  25. קיבלתי דיסקט של זה עם הלוח אם שלי MSI 925X Neo Platinum

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים