עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by manoa,

what is the best mobo for the continuous hardcore overclocking of the Core 2 E6600 ? key parameters: maximum tested supported FSB frequency maximum cpu/VDDR/chipset voltages current Mobos being considered: Gigabyte GA-965P-S3 / Abit IP35-E GA-965P-S3 maximum supported FSB: 500 Mhz (*9 = 4500 Mhz) according to http://www.www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/ga-965p-s3_6.html#sect0 which appears to be good but according to http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/abit-ip35-pro_9.html#sect0 it is not stable for continuous overclocking Abit IP35-E maximum supported FSB: 488 Mhz (*9 = 4392 Mhz) http://forums.anandtech.com/messageview.aspx?catid=29&thread…

2. Started by barakzan,

יש לי GA-P55A-UD3 gigabyte ועליו GTX460 ו i5 עכשיו בפרטיס של הלוח אם ראיתי שהוא תומך בcrossfire אבל לא כתוב שהוא תומך ב SLI יכול להיות מצב כזה? מישהו יודע אם הוא תומך ב SLI ??? אני חושב להוסיף עוד GTX460 לקראת היציאה של BF3 אם הוא תומך בכך... תודה מראש ברק

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  3. Started by kantera,

שלום אנשים! אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB אני רוצה לוח אם שיסחוב לי טוב את המעבד מה אתם אומרים על ASROCK ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E ויש לי גם שאלה לגבי זכרון. האם כדאי לקחת DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) או כדאי לחפש לחפש SLOT של 1G אני לא רוצה לקחת סתם משהו רק בגלל שמציאים לי מחיר טוב. תודה רבה מראש על כל תגובה או הצעה. אלכס

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. קניתי מחשב... במפרט ביקשתי מהמוכר זכרונות של קינגסטון.. הוא שם לי MICRON דיברתי איתו והוא אמר שלדעתו הם יותר טובים ושאני אבדוק את זה (הוא לא עובד עם קינגסטון אך הוא לא אמר לי בקניה).. עכשיו הוא אומר שאם אני ארצה הוא יזמין קינגסטון במיוחד ויחליף לי מה אתם אומרים? זה באמת חברה טובה ואמינה?

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  5. אני צריך לוח אם תשבת S2011 למעבד i7 3930K ל-OC + SLI/CROSSFIRE

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  6. לא ברור לי אם זה GA-K8NF-9 (Rev 1.x) http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1860&ProductName=GA-K8NF-9 או GA-K8NF-9 (Rev 2.x) http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2206&ProductName=GA-K8NF-9 עשיתי בדיקה ב EVEREST וזה רשם רק Gigabyte GA-K8NF-9 אני רוצה לעשות עדכון גירסה ל BIOS שמתי לב שלכל אחד מהסוגים יש הדרייברים שלו

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  7. ABIT ?KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II? או GigaByte ?K8N Ultra-9 (s939, nf4-u, PCI-E, GBL או שבכלל עדיף ללכת על MSI ?K8N Neo4 Platinum (s939 nF4Ultra האחרון הכי יקר הראשון הכי זול ההפרשים 280 ש"ח ,דיי משמעותי עכשיו מה הכי יעיל מבין כולם והכי משתלם לקנות... תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  8. יש לי מעבד פנטיום 1 MMX, שהוצאתי מתוך המחשב הישן שלי, ולמעבד הזה התלווה מאוורר מובנה שכאילו דבוק לו מלמעלה, השאלה שלי זה איך להסיר את זה?

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  9. Started by terabit,

קניתי כרטיס מסךוהוא עושה לי בעיות,אמרו לי שאני צריך להחליף מAGP 2X שיעבוד על AGP 4X, והלוח שלי תומך ב4X, מישהו יכול להסביר לי איך אני ועשה את זה?

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  10. האם שני סטיקים של 4GB כל אחד יכולים להתווסף לזכרונות קיימים בתצורת 2X2GB בלי ליצור איזשהם בעיות אי תאימות/מסכים כחולים, אם התדר, התזמונים והיצרניות שונים בין הזכרונות הקיימים לזכרונות שמתווספים? מדובר על הלוח הזה http://www.msi.com/product/mb/X58-Pro-E.html#?div=Detail שיש לו 6 סלוטים והמטרה היא להגיע ל12GB זיכרון.

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  11. Started by abl155,

אז לפי מה שאני יודע בשביל שהזיכרון יהיה במהירות שמצויין עליו צריך זכרונות בעלי מהירות דומה בסלוט כפול. כלומר1333 זה בעצם שניים של 667 אבל אם זה אחד אז המהירות היא 667 מה שמעלה את השאלה האם במחשבים ניידים זה גם עובד ככה ובשביל שהזכרון יהיה במהירות של 1333 אני צריך סלוט נוסף? האם אני צריך את אותה חברה? נפח שווה? ההבדל יהיה מורגש? (יש לי כונן SSD אם זה משנה..)

12. שלום לכולם השאלה שלי היא ברמה הכללית, האם כדאי להמתין עוד 3 - 4 חודשים מעכשיו במידה ותכננתי לרכוש מעבד + לוח אם ? לפי מה שנראה לי אחרי ש AMD הורידו מחירים והכניסו לשוק כמה משולשי ליבה גם אינטל תוריד ונראה ששוה לחכות. איך התמונה כרגע בענף המעבדים, ומה הצפי לחודשים הקרובים? האם מישהו מתיימר לנבא, לחזות את תנודות השוק והמחירים? בכרטיסי המסך כרגע ממש שווה להמתין, התחרות שם רותחת והצרכנים ירוויחו ATI ן NVIDIA בקרב קשה. [ אגב לא אכפת לי להמתין כמה 3-4 חודשים.. תראו איזה מפרט פצצה יש לי בחתימה }

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  13. מעבד AMD 2500 לוח 8RDA3I EPOX 2 סטיקי זכרון של 256 מגה כל אחד, של A-DATA בעת עליית המחשב, הוא כותב שהזכרונות עובדים ב 200, אבל הלוח תומך ב 400. 1. אני מניח שצריך לשנות משהו בביוס - לא מצאתי, היכן בדיוק ? 2. הוא גם כתב משהו על מהירות המעבד (שהוא פועל רק במהירות 1.3 או משהו כזה) - היתכן ? 3. האם הלוח הזה יודע לנצל את הדואליות שבזכרונות ? תודה לכם !

• 17 תגובות
    • 765 צפיות
  14. לוח: Gigabyte GA-965P-DS3 ממה שקראתי ברשת הלוח הזה חיית O\C, לא יקר מדי ונראה לי אחלה אופצייה לאחר שABIT שאיהת הלכתי עד היום קצת הדרדרה.. מעבד: Intel Core 2 Duo E6300, מתלבט אם לקנות אותו או את ה-6400, מה דעתכם? לא נראה לי שההפרש של ה-300 שקל שווה את זה באמת. זיכרון: 2X TWINMOS DDRII 667 1 GB שאלה לגבי הזיכרון, מישהו יכול לומר מניסיון ששני הזכרונות האלה יעברו בסדר בתיאום? אני מעדיף זיכרון של טווינמוס מאשר קיט DUAL VALUE של קורסאייר\קינגסטון. מה דעתכם? הצעות למשהו עדיף? תודה.

• 8 תגובות
    • 932 צפיות
  15. Started by eSLC,

בזמן האחרון יש לי בעיית סאונד מאוד מעצבנת הסאונד שיוצא מהלוח, אין קשר לרמקולים או לאוזניות זה בוודאות מהלוח משום שהחיבור של האוזניות נמצא בקידמת המארז והחיבור של הרמקולים נמצא בחלק האחורי של המארז ובשניהם את אותה הבעיה בדיוק, הסאונד נשמע כמו מין סוג של רובוט מקולקל אין לי דרך טובה יותר לתאר את זה ופשוט אי אפשר לשמוע מוסיקה וגם לא לשחק בצורה הזאת זה פשוט משגע אותי (הרעש), עכשיו אני יכול לממש את האחריות של הלוח בכדי להחליף את הלוח? או שיש דרך ליפתור את הבעיה?, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  16. Started by Wood-Elf,

אני מניח שראיתם את החדשה על הזכרונות החדשים... מה אתם חושבים עליהם? יהיה שווה את הכסף? ובכלל, כמה הם יעלו נראה לכם? אני שוקל לקנות זכרונות חדשים, ואני לא יודע כמה כדאי להשקיע בזכרונות... כרגע יש לי של GeiL 512 PC3200, מהסדרה הרגילה שלהם (לא הדראגון או מה שזה לא יהיה, לא זוכר כבר... אני רק זוכר שבסוף החלטתי לקחת תרגילים).

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Bvlgari,

אני חייב להשיג לוח אם בדיוק כמו ה-DS3. שלא יהיה פחות או יותר טוב ממנו. כמה שיותר אותו הדבר.. ורק לא ג'יגבייט!! משהו בASUS..

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  18. בשביל עידכון ביוס...

• 8 תגובות
    • 615 צפיות
  19. שלום לכולם.. יש לי מחשב HTPC (קולנוע ביתי) ועם הלוח אם Gigabyte P35-DS3P . הלוח אם בא עם תוכנה שנותנת לשנות את הboot-logo של גיג'בייט לכל תמונה שרוצים. שיניתי את הboot-up logo אבל הייתי מאד רוצה להאריך בעוד 2-3 שניות את משך הצגת הלוגו של הלוח אם כדי שלא יראו את כל כל הכיתובים של הבדיקות וכ'ו.. בכל זאת זה HTPC ויותר ידודתי לראות תמונה במקום כיתובים.. יש למישהו מושג איך עושים את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  20. אורח vidoe

http://hwbot.org/hardware/processor/core_i7_4820k אני משתמש במחשב למשחקים ושואף להגיע לFPS המינימלי הגבוה ביותר, אני אוהב אוברקלוקינג, ואין מצב שאני קונה מעבד ולוח שלא מאפשר לי לעשות OC ,כל המרבה כי יבורך.(אני עושה גם בנצ'מרקינג בעיקר כשאני מרגיש בודד ועצוב). כמובן שביצועים ביחס למחיר זה שיקול שתמיד עומד בראש ולכן אני מעלה דיון זה. ה-AMD 720BE X3 שלי עשה עבודתו נאמנה,פתחתי לו ליבה נוספת (ביוס פרוץ) והוא יושב על OC של 3.6Ghz קבוע (מ-2.8ghz). אבל המעבד הזה כמה שהוא היה טוב מקרטע בFPS המינימלי במשחקי אונליין כבדים (BF3,CRYSIS 3 ,PS2 ) אני אוכל את הלב שלא שידרגתי את המחשב כשסנדי' 2500K יצא בזמנו, חיכיתי לאייבי בתקווה שיהיה שיפור אך התאכזבתי מכמות החום בOC שגרם הHIS "הגא…

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by sking,

אנ קונה עוד מעט לוח ASUS M2N-E, ורוצה חוות דעת כללית (חסרונות שאולי אני לא מודע להם...) נ.ב. האם יש משהו עדיף? (ולמה הוא עדיף) באותו מחיר

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  22. Started by yiftahorad,

שלום, האם מעבדי פנטיום(גם הראשונים) עובדים ב64 ביט? כי זה מה שקראתי עכשיו בספר טכנאי PC של דורון סיוון, אבל מצד שני גם על הRDRAM הוא כתב שהם עובדים ב64 ביט. בכל מקרה זה לא נראה לי הגיוני כי רק עכשיו התחילו לדבר על ה64 ביט במעבדים. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  23. Started by -Zen,

לא ידעתי אם מותר להקפיץ אז פתחתי דיון חדש כהמשך לדיון הקודם http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=361770.0 דבר ראשון תודה ל smalul על העזרה. רציתי לדעת כמה דברים: 1) האם הזיכרון הזה יתאים למחשב שלי והאם כדי לקנות אותו? זכרונות ‏DDR 400Mhz - Life Time Warranty‎ - ‏1GB Samsung‎ מחיר למזומן בתשלומים ללא ריבית 180 ¤ 12 X 17=204 ¤ מצאתי אותו ב KSP. 2) איזו תצורה עדיפה יותר כשהמהירות המקסימלית הנתמכת במחשב שלי היא: 333MHZ זיכרון של 256MB במהירות 266MHZ מסוג PC2100 במקביל לזיכרון שאני רוצה לקנות או שרק את הזיכרון שאני רוצה לקנות ללא הזיכרון הישן שלי? או שיהיה לי יותר זיכרון אבל במהירות איטית יותר, או שיהיה לי פחות זיכרון במהירות גבוהה יותר. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  24. אפשר רק לפי המתח ההתחלתי או יש עוד? (בארטון 2500).

• 2 תגובות
    • 442 צפיות
  25. יש לי AMD 2600 עם לוח של Abit NF7-S ו1GB זיכרונות של 400MHZ שביחד אמורים להפיק 800MHZ תמיד היה רשום לי בביוס DDR 400MHZ והכל היה תקין. איפסתי את הביוס לאחרונה וכשאני מפעיל את המחשב הוא רושם DDR 333MHZ איפה הבעיה? מה צריך לשנות?

• 6 תגובות
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.