עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Anonymous1,

אני מעדיף לקנות את לוח האם, של Asus לתושבת AM2 דגם M2v-TVM. ואני לא יודע אם הכרטיסים המובנים בו, נתמכים על ידי ויסטה. אמנם באתר ASUS, ללוח זה לא מופיע מנהלי התקן, אבל יש שם גם לוח אחר שלא מופיע ואני יודע ש Microsoft הכינו עבורו מנהלי התקנים. אני מבקש עצה או עזרה ממישהו שיש לו לוח כזה, שיבדוק עם Vista Advistor. אם מישהו יודע אם הלוח הזה יוצר לפני Vista זה גם יעזור לי להחליט. בתודה, גוגל.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  2. ואם לא אז איפה אני יכול להשיג DDR3 ?

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  3. Started by giloman,

תוך כמה זמן הדרישות של המשחקים יהיו מעבד 64 ביט ?? בילבד ??

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  4. Started by ran123,

אותו דבר כמו בכותרת מתי הם יגעו לארץ וכמה הן יעלו

5. Started by holy_cows,

טוב דבר ראשון יש לי 2 סטיקים של 64 sdram ddr נכנס לשקע של sdram? כי יש לי רק שקעים כאלה כמו שה sdram שלי בתוכו ,אני מחפש זיכרון 256 איכותי ומהיר,התקציב שלי הוא 300 ש"ח תודה. ;D

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  6. שלום לכולם, האם ללוחות AMD ואינטל יש אותם פיצרים ? אני מתכוון לדברים הבאים: האם ל א. AMD יש DUAL DDR CHANNEL? ב. האם בשניהם יש בדר"כ פיצרים של כרטיס קול, רשת, SATA ו USB (כלומר אם הגבלות טכניות) ג. ATA 133 אם יש משהו אחר ששכחתי אם בכלל יש הבדלים אנא הוסיפו תודה.

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  7. שלום, ברשותי לוח אם GA-7N400V. לכרטיס רשת בלוח אם חיברתי מודם ADSL. כאשר אני מדליק את המודם המחשב נפתח. כמו כן, בתחילת הרכבת המחשב חיברתי כרטיס רשת של אינטל PCI, והמחשב לא נסגר. המחשב היה נסגר ואח"כ נפתח באופן אוטומטי. כתוצאה מכך החלפתי את האינטל לרילטק. מה אני יכול לעשות כדי להפסיק את הפתיחה האוטומטית. בדקתי בBIOS והכול על DISABLE. תודה

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  8. הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים על nForce, על הביצועים שלו (גרפיקה, רשת, וכמובן לא פחות חשוב גם הסאונד) ומה אתם חושבים עליו בהשוואה למחיר שלו? והאם יש כבר לATI מוצר דומה משלה? ואיפה אפשר להשיג בארץ במחירים סבירים (או יותר נכון, לא מופקעים) ? והאם עם מעבד חדש ומספיק זיכרון, זה יתן מענה למשחקים שמשחררים היום...?

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  9. Started by FRANKO,

האם הם חייבים ללכת בזוגות או שצריך רק מודול אחד?

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  10. Started by Storm Bringer,

אני קונה מחשב חדש ויש לי שני אפשרויות: 1. לקחת זיכרונות קינגסטון 512 מגה בדואל (סה"כ 1024) יחד עם ASUS R9600XT או אפשרות 2. לקחת זיכרונות גייל 512 מגה בדואל (סה"כ 1024) יחד עם R9800P של ספייר אטלנטיס, אני נוטה לאפשרות השניה, אבל... אין לי שום נסיון עם חברת גייל, מבחינת תזמונים הם יותר טובים מקינגסטון אבל לגבי הצ'יפים שלהם אין לי מושג, מבחינת אחראיות לשניהן יש אותה אחראיות. לגייל יש גם שני זיכרונות אחד עם מפזר חום מאלומיניום ותיזמונים נמוכים מהדגם GOLDEN DRAGON והשני הוא בלי מפזר חום ותיזמונים יותר גבוהים אבל עם צ'יפ מיוחד- 5ns WLCSP אלה שלושת הדגמים, מה ההבדלים? Kingston DDR-RAM 512MB PC3200 Memory GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Value Memory GeIL DDR-RAM 512MB 3…

11. מישהו מכיר חנות ?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  12. Started by m0tek,

GA-8IHXP אני מחפש את הלוח המעולה הזה בארץ.. יש למישהו הצעות איפה לקנות אותו? חיפשתי בפנדס , זיגזג , אקסלנט..

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  13. Started by nir.b,

שלום רב, יש לי בעיה בנוגע למתח 5V השלילי. משום מה המתח הנמדד הוא מינוס 5.5 וולט. ולעיתים המתח אפילו עובר את הערך הזה לכמה שניות. השאלה שלי היא : האם זאת בעיית ספק, או שזאת יכולה גם להיות בעיה בחומרה שמסביב? בעקרון המחשב עובד ללא בעיות ספציפיות, אפילו די חלק...חוץ מבעיות שכל אחד מאיתנו חווה. בקיצור, מה הייתם עושים במקומי? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  14. Started by Load,

קניתי היום מחשב בK.S.P בסניף החדש בגעש בקשתי לקבל את החלקים בנפרד, גם כדי שאני אוכל לראות את האריזות המקוריות של החומרה וגם כדי להרכיב לבד את המחשב. ובאמת כל החלקים הגיעו כמו שצריך סגורים הרמטית עם הבנדל והאריזות המקוריות של החברות אבל המעבד AMD הגיע באריזת BULK מוזרה פלסטיק קטן כמעט בלי הגנה ובלי שום מדבקות של AMD או מספר סידורי :-[ בסוף אחרי וויכוחים עם המנהל והעובדים שאני טענתי שאני מוכן להוסיף כסף ולקבל אריזה BOX מקורית אבל הם אמרו שזה מה שיש להם ואין לי מה לדאוג שזה לא מקורי עם כל הזיופים של AMD בשוק האם הגיוני לקנות מעבד באריזה כזו? את המחשב התקנתי כבר , האם יש תוכנה לזיהוי המעבד (של AMD ) כמו התוכנה של אינטל?

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  15. Started by shay454,

ברשותי לוח אם של ג'יגבייט GA 8IPE בלוח יש 2 זוגות של 2 SLOT כל זוג. ברשותי כרגע מודול של זכרון אחד. ורכשתי עוד אחד. האם את החדש אני מתקין על הזוג השני בכדי להישתמש בDULE DDR? או בצמוד לזכרון שכבר מותקן??? ???

16. שלום! יש לנו בבית מחשב נייד שאנו מעוניינים למכור. הוא מדגם COMPAQ PRESARIO 1200. זה המפרט שלו: מעבד: Intel Mobil Celeron II 766MHz. זכרון: 128MB SDRAM. כרטסי מסך: Trident CyberBlade i1 - AGP. לוח אם: VIA Apollo VT8601 ProMedia. הארד-דיסק: Toshiba 10GB 4200 RPMץ כונן דיסקים רגיל (פלופי). כונן דיסקים: LG X24. כרטיס רשת אלחוטי: D-Link AirPlus G+ DWL-G650+. בא עם WINDOWS XP SP2. המסך הוא 14". יש כמובן רמקולים ויציאות כמו בכל מחשב, LAN, USB LPT וכו'... כמה לדעתכם הוא שווה?

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  17. קניתי סטיק נוסף של 512 ללוח CHAINTECH SK8T800 ואני חא מצליח להוסיף זיכרון... הצלחתי כאילו להוסיף אבל שאני מוסיף אז המחשב נפתח והוא לא מצפצף או משהו פשוט המסך לא נדלק! מה לעשות??? זה אמור להיות בסדר, רק שני סטיקים...

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  18. מכל מיני מקומות קיבלתי רושם שדרוש Registered כדי לעבוד בT1 האם זה נכון? הייתי רוצה גם סדר בבלגן של המונחים של הזכרונות- מגלישה ברשת קיבלתי סלט של דעות סותרות מה שהבנתי: buffered- צ'יפ שמצרפים למודול כדי לחזק את האות מבקר הזכרונות. דרוש בנפחי זיכרון גדולים. registered- רגיסטר שמצורף למודול. מחזיק את המידע ומזיז אותו עם הclock. דרוש להעברת נתונים אמינה יותר מאט את הcas בclock אחד שתי התכונות האלו הן שתי דברים שונים אבל הן תמיד באות ביחד במודולים. ecc- לא קשור לשתי התכונות לעיל. קידוד המידע עם עוד 8 ביטים כדי שאפשר יהיה לתקן טעויות במידע. דרוש לשמירת נתונים ברמת אמינות גבוהה. האם התיאור נכון?

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  19. שלום לכם.. אפשר לקבל ממכם המלצות לזכרון טוב של 1GB עד 120$ מ - NewEgg? אני צריך שיהיה ddr 333 (pc 2700) , 184-pin SDRAM או שתגידו לי אם עשיתי את העבודה ובחרתי בזה : Kingston HyperX 1GB (2 x 512MB) 184-Pin DDR SDRAM DDR 333 (PC 2700) Unbuffered Dual Channel Kit System Memory Model KHX2700K2/1G - Retail http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820144122

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  20. Started by asaf999,

שלום לכולם אני הולך לקנות מחשב... זה המפרט AMD athlon 4800 dual core 1G samsung cl3 X2 S-ATA - 74 GIG 10K RPM 8MB Raptor S-ATA 2 - 200 gig 7200 rpm 8MB DVdRW SONY D23A x 16 DUAL LAYER GeForce FX7800GTX EXTREME 512mb 2Xdvi 8 ch ob lan 1 g (ob) aerocool aeroengine silver samsung lcd - 730bf 4ms 17" magic bri שאלתי היא איזה לוח אם טוב אני יכול לקנות בשבילו.... (בלי הגבלת תקציב) עדיף בלי SLI....

• 8 תגובות
    • 541 צפיות
  21. אני עומד להזמין מחו"ל מעבד 3200+ SOCKET 939 ו- 2GB זיכרון אבל, אני לא בטוח שאני מבין נכון את צורת העבודה של A64 SOCKET 939 אני הולך על זיכרון TOP OF THE LINE עם תזמונים של 2-2-2-5 עם יכולות OC טובות אבל, עדיין לא הבנתי כיצד מומלץ ליישם 2GB ב- SOCKET 939 אופציה אחת היא 4X512 ויש זיכרונות מעולים בתצורה הזאת כגון OCZ PLATINUM REV.2 אופציב שנייה היא 2X1024 וכאן יש פחות אפשרויות בזיכרונות השאלות שלי: 1. האם אני אשיג DDR 400 עם T1 בקונפיגורציה של 4X512? ללא שום פגיעה בביצועים וביכולות ה - OC? זו הקונפיגורציה שנראתה לי הכי מעשית אבל אני לא בטוח ש DUAL CHANNEL עובד גם ב - 4 זיכרונות כמו ב - 2 2. אם מומלץ יותר לעשות 2X1024 - אז בגלל שאין MATCHED PAIRS, אפשר לקחת שני מודולים של 10…

• 7 תגובות
    • 541 צפיות
  22. Started by kingpin,

http://www.best4u.co.il/product.asp?productid=1575&CatCode=77 הנתונים שלו די טובים המחיר טוב הבעיה שאני לא מבין בגיפים אז תגידו אם הגיפ טוב אולי מישהו מכיר לוח בערך אם אותם נתונים רק אם גיפ יותר טוב שיראה לי בבקשה

• 6 תגובות
    • 541 צפיות
  23. Started by master7,

האם נכון שפיצול זיכרון 512MB 400MHZ לשני כרטיסי 256MB 400MHZ עדיף על כרטיס זיכרון אחד של 512MB 400MHZ ????? (הלוח אם שלי תומך בDUAL)

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  24. Started by benor,

יש לו מעבד Pentium 4 1700 Willimete 478 PIN הדרישות הם לוח שיתמוך ב- DDR400 ושיהיה לוח טוב. התקציב בסביבות 300 - 450 ש"ח תודה.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  25. Started by אל-מוהנדס,

רציתי לדעת מה ההבדל בסטים של ערכות השבבים על הלוח אם (אינטל, Nvidia', SiS, Via) אני מחפש לוח חדש למחשב, יש לי פנטיום 4, 2.4, זיכרון 333DDR, רציתי המלצה על ערכת שבבים טובה, ואם אפשר הסבר, זה בכלל יהיה פצצה תודה!! אורן.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.