עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Placebo,

שלום באתי אל חבר שלי בשביל לפרמט את המחשב שלו, והמחשב לא מזהה את הדיסק למרות שהוא Bootable וה-CD-ROM הוא בחירה ראשונה בסדר ניסתי להוריד דרייברים של הלוח אם, וחרשתי בגוגל ובאתר של ASUS אבל אני לא מוצא בשום מקום שם הלוח אם הוא- Motherboard Name Asus P5LP-LE (Lithium) זה לקוח מ-Everest עזרה בבקשה, אני משתגע פה

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  2. Started by ruff stuff,

האם יש סיבה מסוימת לזה שלפנטיום d לא מופיע בשום מיפרט? ואילו e6300 מופיע כמעט בכולפ מה ההבדלים המהותיים ? לא צריך משהו חזק במיוחד רק לאינטרנט וסרטים. האם d לא מספיק לזה?

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  3. אני עומד להזמין מחו"ל מעבד 3200+ SOCKET 939 ו- 2GB זיכרון אבל, אני לא בטוח שאני מבין נכון את צורת העבודה של A64 SOCKET 939 אני הולך על זיכרון TOP OF THE LINE עם תזמונים של 2-2-2-5 עם יכולות OC טובות אבל, עדיין לא הבנתי כיצד מומלץ ליישם 2GB ב- SOCKET 939 אופציה אחת היא 4X512 ויש זיכרונות מעולים בתצורה הזאת כגון OCZ PLATINUM REV.2 אופציב שנייה היא 2X1024 וכאן יש פחות אפשרויות בזיכרונות השאלות שלי: 1. האם אני אשיג DDR 400 עם T1 בקונפיגורציה של 4X512? ללא שום פגיעה בביצועים וביכולות ה - OC? זו הקונפיגורציה שנראתה לי הכי מעשית אבל אני לא בטוח ש DUAL CHANNEL עובד גם ב - 4 זיכרונות כמו ב - 2 2. אם מומלץ יותר לעשות 2X1024 - אז בגלל שאין MATCHED PAIRS, אפשר לקחת שני מודולים של 10…

• 7 תגובות
    • 573 צפיות
  4. טוב ככה, בעבר כבר כתבתי שבביוס יש לי רק אפשרות של CL2 או CL2.5, הזכרון הוא DDR333, לכן לאחר שלא מצאתי פתרון לאופציית CL3 בביוס חשבתי שזה בגלל שהזכרון DDR333, וכשאני אשים DDR400 תהיה לי אופציית CL3. לפני יומיים הייתי אצל חבר שלי והוא נתן לי את הזכרונות שלו לבדיקה, DDR400, נכנסתי לביוס ושוב אין אפשרות של CL3, הזכרון שלו מתוכנן לעבוד ב3-4-4-8, לכן גם לא יכלתי להפעיל אותו על 400MHZ. ממה שאני יודע מעבד 533MHZ יכול לעבוד עם זכרון PC2700 גג, ז"א ביחס של 4:5 לטובת הזכרון גג (133:166). האם אין אפשרות שתהיה CL3 בביוס? כי ממה שאני יודע הלוח שלי (MSI 865PE) משמש גם למעבדים עם באס 800MHZ וזכרונות DDR400, לכן סביר מאוד שצריכה להיות בו אפשרות לCL3. בפעם אחרונה שבדקתי אם יש עדכון ביוס, ל…

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  5. אני צריך מעבד 3800+ X2 ושתתאימו לו לוח אם הכי זול שתכלו למצוא שתומך DDR1, יש לו PCI-E ויש לו כרטיס מסך מובנה (הכרטיס לא חובה אבל חשוב). אני צריך בהכי זול שתוכלו למצוא, מקסימום 1300 שקל. דרך אגב רק מהחנות הזאת www.com4u.co.il תודה

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  6. עכשיו יש לו 2 סטיקים של 256 ועוד סטיק של 512 שעובדים לו סבבה במחשב הישן... עכשיו השאלה שלי היא אם הוא יוכל לשים את הזיכרון הזה של הלוח החדש וזה יעבוד טוב? לא נראה לי שיש סיבה שלא אבל בכל זאת אני רוצה להיות בטוח... הזכרונות מסוג DDR. בבקשה מהר זה די דחוף.

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  7. אני רוצה לשדרג את הלוח אם והמעבד שלי השימוש העיקרי הוא גיימינג אבל התקציב שלי לא יותר מידי גדול, כרגע יש לי I5-7500 3.4GHz ולוח אם gigabyte b250m d2v, חיפשתי אפשרויות טובות ויחסית זולות וחשבתי על המעבד AMD Ryzen 5 5600X 6-core עם לוח האם ASUS TUF Gaming A520M-PLUS לפי המחירים באמזון שני הרכיבים יעלו בסביבות ה 1400 שקל . אשמח לשמוע דעות האם כדאי לי באמת לשדרג למפרט שהבאתי, אם הוא רלוונטי ונותן ביצועים טובים או שיש אפשרויות טובות יותר במחיר דומה

8. Started by zobb,

אני רוצה לקנות מחשב ואני לא יודע איזה לוח ומעבד הוא הכי טוב למשחקים. עכשיו אני לא יודע אם למשחקים כבדים כדאי לעשות OC או בלי OC אם כדאי AMD או Intel תביאו לי את הלוח והמעבד הכי טובים שאפשר בשביל משחקים. תיקון : תקציב 2000 ש"ח מקס

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  9. Started by or_cool,

יש לי מחשב דיי ישן P3 ומחוברים אליו 2 סטיקים של 64 ויש בו XP ובמידע מערכת ובמחשב שלי הוא מזההה רק 64 ולא 128 זה משגע אותי... מישהו יכול לעשוזר נ.ב ואם אני מחבר כל אחד בנפרד הוא מזהה 64 תודה מראש

• 6 תגובות
    • 573 צפיות
  10. שלום לכולם אני מחפש לוח שמיועד להוציא כמה שיותר OC מהמעבד שלי בנתיים אסתפק בכ.מ מוובנה שיבוא עם הלוח , עד לקניה של כ.מ רציני יותר . היו לי 2 לוחות שהיתלבטתי בניהם ועדיין לא הגעתי להחלטה . * ג'יגהביט GA-MA78GM-S2H * אסוס M3A78-EMH HDMI * אופציה נוספת , אני מעוניין שיהיה גם תמיכה למעבדים החדשים של AMD כגון פנום 2 שיהיו כלולים כבר בלוח . לגבי הג'יגהביט עוד לא מצאתי מחיר טוב , הכל זה 450 ומעלה . האסוס זה באזור ה- 350 - 400 בערך . *ולשניהם יש כ. HD3200 שככה בנתיים אפשר לעשות איתו משהו . *לג'יגהביט הבנתי שיש מתחים מובנים על הלוח כבר בBIOS . *באסוס אין . וצריך תוכנה . וכומבן רציתי לשמוע את חוות הדעת שלכם לגבי המצב , מה כדאי ומה שווה ואיכותי יותר לאורך זמן וביצועים . התק…

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  11. Started by eranx,

מאשר 512*2 ? אני לא עושה OC או משהו, הזכרונות כולם 400MHZ

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  12. בהתאם לכתבה שהתפרסמה באתר (http://hwzone.co.il/news/1186252119/43916/) בגלל שהמעבדים החדשים יוצאים בעתיד הלא כל-כך רחוק, זה מוריד את הכדאיות של קנייה של מחשב נכון לעכשיו? כי ישנו סיכוי שבזמן הזה כבר הDDR3 ימכר בסכומים נורמליים ויראה יעילות גדולה מהDDR2.. אז, מה אתם אומרים? שווה לחכות את החודשיים-שלושה האלה, או שבכלל עוד חודשיים-שלושה הקנייה של זה לא תהיה ריאלית? או לא שווה, ביחס לאפשרויות עכשיו?

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  13. Started by elad78,

בפרט, OCZ 1GB 667Mhz. (ללא אוברקלוקינג)

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  14. שלום לכולם, האם ללוחות AMD ואינטל יש אותם פיצרים ? אני מתכוון לדברים הבאים: האם ל א. AMD יש DUAL DDR CHANNEL? ב. האם בשניהם יש בדר"כ פיצרים של כרטיס קול, רשת, SATA ו USB (כלומר אם הגבלות טכניות) ג. ATA 133 אם יש משהו אחר ששכחתי אם בכלל יש הבדלים אנא הוסיפו תודה.

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  15. Started by semca,

שלום וחג שמח,קניתי לוח אם ABIT NF7-SK ושמתי לב שאין ספיקר,כלומר , יש יציאה מהלוח, אך האופציה הזו לא עובדת, השאלה ? האם כך מגיע הלוח ? תודה

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  16. Started by orior123,

מה המשמעויות לתקלות שהתגלו בכרטיסים מסוג GA-P35-DS3 מבית Gigabyte על רוכשי הכרטיסים בארץ ? http://hwzone.co.il/news/1191352484/88901/

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  17. Started by adief12,

אני מעוניין במחשב נייח לצורכי עבודה בתוכנות הבאות: פוטושופ (ובכלל סי אס 4), אוטוקד, ותכנות תלת מימד כגון סקאצ'אפ, ריינו, רביט, מקס. האם אני צריך CORE 2 QUAD או יספיק לי CORE 2 DUE? כמו כן, האם יש לוינדוז 7 בעיה לעבוד עם התכנות הללו?

18. אני השבוע בעזרת השם קונה את המחשב הנ"ל: כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCI-E מעבד Intel Core 2 Duo E6600 Box זכרון G-SKILL DDR2 1024MBX2 667MHZ CL5 SEAGATE BARRACUDA ES 250GB 16MB 7200RPM SATA2 לוח אם Asus P5B רציתי לדעת איזו לוח עדיף יותר למערכת שלי מבחינת ביצועים למשחקים, ה-P5B של אסוס או ה-P5NE של אסוס.שניהם עולים אותו דבר. הבנתי וקראתי שהלוח P5NE בגלל שהוא עם הצ'יפ החדש של NVIDIA הוא יותר טוב למשחקים ובגלל זה עדיין לא החלטתי מה לקחת... כמו כן רציתי לדעת איך הזיכרונות של GSKILL? תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  19. Started by ^Z^,

שלום יש לי זכרון G.skill, כל התוכנות מראות אותו ככזה (אוורסט, PCWIZARD וכו') אבל כשאני פותח את המחשב אני רואה שכתוב על הציפים ובעצם גם על זכרון עצמו ceon. האם Gskill משתמשים בצ'יפים של ceon או שאולי רימו אותי?

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  20. יש לצין שהמחשב מיועד לעבודה משרדית ומשחקים קלים יחסית. אם התשובה חיובית אנא המליצו על לוח כאשר המעבד הוא כפול ליבה של אינטל 2.8 (אגב, בין 2*1מגה לבין 2*2מגה יש הבדל משמעותי ?) . תודה

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  21. התקציב שלי הוא 800 ש"ח. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  22. Started by davidwcg12,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ובחרתי את לוח האם הבא: asus p5b-vm (ומעבד core2 duo e6300) כך שיש עליו גם כרטיס מסך וגם כרטיס קול . רציתי לדעת האם למישהו יש המלצות או הסתייגויות לגבי לוח האם הזה? והאם למישהו יש המלצה לגבי לוח אם אחר שיש בו כרטיס מסך וקול בסכום של עד 850 ש"ח ? פשוט אין לי מושג רב לגבי הרכיבים שבחרתי והייתי שמח לשמוע חוות דעות לגביהם. תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  23. Started by udist,

מה עדיף, סטיק אחד של גי'גה או שניים של 512MB?? המפרט בצד... האם ישמר לי הדואל צ'אנל אם אני קונה שני סטיקים שהם לא זהים לשניים שכבר יש לי?

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  24. Started by goku4ever,

חברים ראיתי ב KSP זיכרון של TWINMOS - חברה שאני מאוד אוהב , ב 95 ש"ח ל 1GB השאלה שלי האם כדאי ללכת ולקנות שתיים כאלה שם?! כלומר כדאי לי והאם הם יספקו לי ביצועים כמו זיכרונות אחרים שאני אקנה מ IQPC נגיד. למרות בעיית האמינות של KSP זה סה"כ זיכרון מה יכול כבר להיות בו לא טוב?! אבל תודה ובבקשה תענו לי כי אני רוצה לרכוש אותם כבר מחר.

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  25. Started by easyuri,

אני חושד שהזיכרון הפנימי שקניתי לא מתאים למחשב למרות מה שנאמר לי בחנות ( אני צריך DDR400) כיוון שיש לי אין סוף בעיות החל מהרגע שהכנסתי אותו למחשב מישהו יודע כיצד אני בודק האם הוא מתאים למחשב שלי או לא?

• 4 תגובות
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים