מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש. המחשב נועד לעריכת סרטים ומשחקים לי יש מבחני ביצוע בין שני המעבדים עם ליבה כפולה. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לוח שמיועד להוציא כמה שיותר OC מהמעבד שלי בנתיים אסתפק בכ.מ מוובנה שיבוא עם הלוח , עד לקניה של כ.מ רציני יותר . היו לי 2 לוחות שהיתלבטתי בניהם ועדיין לא הגעתי להחלטה . * ג'יגהביט GA-MA78GM-S2H * אסוס M3A78-EMH HDMI * אופציה נוספת , אני מעוניין שיהיה גם תמיכה למעבדים החדשים של AMD כגון פנום 2 שיהיו כלולים כבר בלוח . לגבי הג'יגהביט עוד לא מצאתי מחיר טוב , הכל זה 450 ומעלה . האסוס זה באזור ה- 350 - 400 בערך . *ולשניהם יש כ. HD3200 שככה בנתיים אפשר לעשות איתו משהו . *לג'יגהביט הבנתי שיש מתחים מובנים על הלוח כבר בBIOS . *באסוס אין . וצריך תוכנה . וכומבן רציתי לשמוע את חוות הדעת שלכם לגבי המצב , מה כדאי ומה שווה ואיכותי יותר לאורך זמן וביצועים . התק…
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, ב 18/10 Gigabyte הוציאה עדכון BIOS ללוח הנ"ל F7e גרסת BETA. http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_GA-K8N%20Ultra-9_More.htm אבל מה שמעניין שהגרסאות הקודמות F4-F6 "נעלמו" מהרשימה. 1. האם יש למישהו מושג מה מנסים לתקן/להוסיף ב F7e 2. אם "העלימו" את גרסאות F4-F6 מה זה אומר לגביהם (אני משתמש ב F6), האם יש איזה BUG שהם מנסים להסתיר ?? 3. יש מישהוא שהתקין את הגרסא הזאת ספציפית ויודע מה היא משנה ?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מאשר 512*2 ? אני לא עושה OC או משהו, הזכרונות כולם 400MHZ
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב חדש...אני חושב שדפקו אותו קצת במחיר איך אני יכול לדעת איזה דגמים בדיוק יש לו? הכוונה זיכרון מעבד וכרטיס מסך אני יודע שיש לו מעבד של אינטל 3.0 אבל אני רוצה לדעת איזה בדיוק יש לו הזיכרון שלו זה 512+512 של חברה GEIL זה DDR2 אני רק רוצה לדעת כמה MHz יש לו. יש לו גם כרטיס מסך של ראדון אבל אני לא יודע איזה דגם ספציפי... תעזרו לי בבקשה, אני חייב לדעת את הסוגים שלו תודה רבה לעונים
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
היי אנשים, אני מחפש המלצות ללוח אם שיעמוד בתנאים האילו : 1.הרחבה עד 8 גיגה זכרון 2. כרטיס מסך ONBOARD 3. תמיכה באפשרות שדרוג עתידית לארבע ליבות 4. Gigabit LAN ושהמחיר יהיה עד 800 ש"ח OC לא משחק תפקיד בחיפוש !!!
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם ללוחות AMD ואינטל יש אותם פיצרים ? אני מתכוון לדברים הבאים: האם ל א. AMD יש DUAL DDR CHANNEL? ב. האם בשניהם יש בדר"כ פיצרים של כרטיס קול, רשת, SATA ו USB (כלומר אם הגבלות טכניות) ג. ATA 133 אם יש משהו אחר ששכחתי אם בכלל יש הבדלים אנא הוסיפו תודה.
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום וחג שמח,קניתי לוח אם ABIT NF7-SK ושמתי לב שאין ספיקר,כלומר , יש יציאה מהלוח, אך האופציה הזו לא עובדת, השאלה ? האם כך מגיע הלוח ? תודה
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
כעקרון הדבר היחידי שנשאר לי לחכות לו בכדי לבנות את המחשב החדש שלי הוא לוח. אני מעוניין בלוח תומך CrossFire Xpress 3200, ושמעתי ש ATI עומדים להוציא צ'יפסט חדש בשם RD600 שאמור להיות שיפור משמעותי ביחס לכל לוח שיש כיום. כעקרון הלחות עם RD600 (או לפחות לזה ש ATI מתכננים) אמורים להיות 3 חריצים של Pci Express. שניים של 16X (עבור CrossFire Xpress 3200) ואחד של 2X (עבור physics). הבנתי שהיו דחיות בלו"ז היציאה של הלוח. יש למישהו מושג מתי הלוח הזה אמור לצאת ? האם ידוע לכם על לוחות אחרים שתומכים ב CrossFire Xpress 3200 ?
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום יש לי זכרון G.skill, כל התוכנות מראות אותו ככזה (אוורסט, PCWIZARD וכו') אבל כשאני פותח את המחשב אני רואה שכתוב על הציפים ובעצם גם על זכרון עצמו ceon. האם Gskill משתמשים בצ'יפים של ceon או שאולי רימו אותי?
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום ברצוני לשדרג את המעבד שלי למעבד טוב יותר ! כמובן שיתאים ללוח אם שלי טווח מחירים עד 1000 כולל חריגה המפרט שלי הוא: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-Dלוח אם- מידע נוסף: http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US והמעבד הישן: AMD Athlon 64 939 3700 San Diego coreמעבד- אני זקוק למעבד רציני ועוצמתי לעיבוד מידע רב.... ! אני עובד בתוכנה ששממה CUBASE והיא צורכת משאבים רציניים זאת תוכנה ליצירת מוזיקה ואני משתמש בפרוייקטים כבדים בין 60-80 ערוצי אדיו ומידי פתוחים ופאגים רצינים שדורכים מאמץ רב! כמו שאתם רואים בלוח אם שלי אפשר רק את המעבדים מהקבוצות הבאות: CPU # AMD® Athlon 64 X2 / Athlon 64 FX / Athlon 6…
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
ערב טוב המוכר בKSP מתעקש שהלוחות הללו אינם תואמים לזכרון של 1066 (2GB) ושהם ירוצו רק בתדר של 900 מה"צ האם למישהו יש מידע בנידון
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
חברים ראיתי ב KSP זיכרון של TWINMOS - חברה שאני מאוד אוהב , ב 95 ש"ח ל 1GB השאלה שלי האם כדאי ללכת ולקנות שתיים כאלה שם?! כלומר כדאי לי והאם הם יספקו לי ביצועים כמו זיכרונות אחרים שאני אקנה מ IQPC נגיד. למרות בעיית האמינות של KSP זה סה"כ זיכרון מה יכול כבר להיות בו לא טוב?! אבל תודה ובבקשה תענו לי כי אני רוצה לרכוש אותם כבר מחר.
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום אנשים, הזמנתי קיט של 1GB g.skill 800mhz HZ מנועה אבל הזכרונות מתעכבים כבר 3 שבועות, ובינתיים אני תקוע עם איזה ח#א בצורת 512MB 667 NCP שאפילו לא נותן לי להתקין דרייברים ללוח כמו שצריך (כנראה)... הציעו לי מהחנות לקחת GEIL DDR2 1024MB DUAL CHANNEL ULTRA 800MHZ 4-4-4-12, דגם: GX21GB6400UDC באותו מחיר במקום הg.skill שיגיעיו רק עוד שבועיים... בתיאוריה. השאלה היא האם לקבל את ההצעה שלהם או להמשיך לחכות לg.skiil...? המחשב מיועד ל-OC רציני. מפרט: E6300 GA-S3 x1900XT TP2-480W נ.ב- אמרו לי גם שה-g.skill מגיע מצוייד עם צ'יפ D-9 שאמור לתת לי תדר אפקטיבי של עד 1100.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש (סוף סוף), ויש בלוח האם שלו asus p4 533mx כרטיס קול מובנה, שאיך שהבנתי תומך ב5.1. יש לי במחשב אחר כרטיס קול SoundBlaster Live!value, ואני תוהה לעצמי מה הביצועים של כרטיס הקול המובנה לעומת הלייב. ומלבד השאלה האם יש הבדל גדול בביצועים, האם כדאי להעביר את הSBL Value למחשב החדש, או להסתפק במה שיש שם? אני רוצה לומר שהמחשב מיועד בעיקר למשחקים ומוסיקה של MP3, ולא הקלטות מתקדמות או דרישה לביצועים של DVD-Audio (למרות שלא הייתי מתנגד לזה, לו היה לי מספיק כסף להשקיע בזה)
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום האם מישהו יכול להביא לי מאתר www.ksp.co.il לוח אם שתומך גם ב AGP וגם בATA של דיסק קשיח ישן ולא משנה אם יהיה למעבד AM2 או S939 אם אין שום אופציה כזאת אז לפחות שיתמוך ב ATA אני צריך שזה יהיה כמה שיותר זול , זה למחשב לעבודה לא יותר מ 350 שקל
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות זוג זכרונות DDR בנפח של ג'יגה-בייט כל אחד (2 ג'יגה ביחד) מ-NEWEGG והתקציב הוא סביב ה-200 דולר. האם אחד מזכרונות ה-Value שם עדיף על אחרים (Geil, קינגסטון, Corsair או OCZ)? במידה ואני לא מתעניין ב-OC, האם השקעה של עוד 20 דולר באחד משני הזוגות הבאים בתור (G-Skill או OCZ Performance) תיתן לי שיפור ביצועים מורגש? הנה הלינק לעמוד הזכרונות: http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?Manufactory=&PropertyCodeValue=521%3A7965&PropertyCodeValue=523%3A8477&PropertyCodeValue=0&PropertyCodeValue=0&PropertyCodeValue=0&PropertyCodeValue=0&PropertyCodeValue=0&description=&MinPrice=&MaxPrice=&SubCategory=147&…
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
איזה מעבד אתם ממליצים? AMD Athlon 64 X2 5200+ Socket AM2 Box 656 ש"ח http://skypc.co.il/sg_product~AMD1172~60~0.htm או Intel Core 2 Duo E4500 Box 635 ש"ח http://skypc.co.il/sg_product~IE4500~3~0.htm ואני לא עושה OC
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ABIT IG-80 ועליו מעבד פנטיום 4 3GHZ. הייתי רוצה לדעת אם יש איזו אפשרות לשדרג את המעבד (כתוב שהמעבד או סוג הכניסה היא LGA775, אבל זה נדמה לי פינים או משהו כזה אז מה הכי טוב?בחיבור הזה) תודה מראש לעוזרים, גיל
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
בכל אתרי המכירות הפומביות התחילו לאחרונה למכור מחשב בשם via 2000plus עם 128מגה זיכרון ו-40גיגה הארדיסק בפחות מ1000ש"ח חיפשתי על המחשב הזה בגוגל, מתברר שהשם 2000plus הוא איזו המצאה ישראלית לVIA אין דגם של שום דבר שנקרא ככה, והשם הזה לא מוזכר בשום אתר לא ישראלי. בכל מקרה הבנתי שמדובר במחשב עם מעבד C3 של VIA, אבל מה שלא הצלחתי למצוא הוא איזה לוח ואיזו גירסה של C3, מישהו יודע?
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
עכשיו יש לי samsung ddr 400mhz 256mb קראתי בחוברת של הלוח אם...לא יודע אם הבנתי נכון אז תתקנו אותי אם אני טועה.. יש 3 סלוטים של זיכרונות....בשתיים מהם אפשר לשים ddr400 ובאחד ddr333 ? כלומר יש רק 2 סלוטים שתומכים ב ddr400 ?
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
היי מה זה sonoma ומה זה santerino מישהו יודע מה זה ומה ההבדלים וכמה זמן הם קיימים ואם הם עדיין קיימים
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
למעבד סוקט 478, חיבור AGP, שיתמוך ב ATA, תמיכה ב זכרונות DDR SDRAM, שיהיה טוב לOC, ואם אפשר אז בלי כרטיס מסך מובנה.. תודה!
-
- 8 תגובות
- 567 צפיות
-