עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שבת שלום לכולם יש לי לוח אם Abit AL8-V שמחובר בחיבור 20 Pin וקיימת אופציה לחבר עוד 4 Pin נוספים! השאלה שלי היא, מתי אני מחבר את הארבה פינים הנוספים? או שלא מחברים אותם כלל?

2. Started by Farmalot,

אהלן. אני מחפש אלטרנטיבות לקניית רכיבים קלים בחול. באיביי מצאתי אפילו זכרון (OCZ) בחצי מחיר מאותו מוצר בארץ (יהיה מגניב לקנות 4 ג'יגה במקום 2, לא?) מישהו מכיר או קנה או עדיין קונה מוצרים מחול ויוכל להמצליץ לי על כמה חנויות טובות? ועזרה אולי עם המשלוח גם? גם קצת כואב לי הגב, אז עזרה גם עם זה. וזהו. תודה.

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  3. Started by Grave Digger,

אין לי בעיה עם המחיר של הלוחות - כולם עולים עד 625 ש"ח. מה הכי כדאי לי לקנות יש לי את המפרט הזה: AMD Athlon XP 1800+ Kingston 256MB DDR PC-2100 Sapphire Radeon 8500LE 128MB + TV + DVI LITEON 40x12x48 Microtek 16x48 הלוחות: ECS ELITEGROUP K7VTA3 EPoX 8K3A Gigabyte 7VRX Soyo KT333 Dragon Lite MSI KT3 Ultra MSI 745 Ultra נ.ב: הלוח הנ"ל של ECS ELITEGROUP הוא לוח חדש אז אל תזלזלו לא סתם שמתי אותו ברשימה יש בו RAID ATA 133 והוא בצבע סגול

• 27 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by kingpin,

http://www.best4u.co.il/product.asp?productid=1575&CatCode=77 הנתונים שלו די טובים המחיר טוב הבעיה שאני לא מבין בגיפים אז תגידו אם הגיפ טוב אולי מישהו מכיר לוח בערך אם אותם נתונים רק אם גיפ יותר טוב שיראה לי בבקשה

• 6 תגובות
    • 565 צפיות
  5. יש לי מעבד P-4 2Ghz S478 ואני רוצה להתאים לו לוח וזכרונות. אם אפשר לעשות לו OC אז עדיף. אני כמובן לא מוכן להשקיע יותר מ- 1000 ש"ח ללוח ולזכרונות.

• 6 תגובות
    • 550 צפיות
  6. שלום רציתי לדעת מבין שני הלוחות הבאים באיזה לוח יש כרטיס מסך מובנה יותר טוב ואיזה לוח יותר טוב בכללי זה http://www.skypc.co.il/pl_product~950035~10~0.htm או זה http://www.skypc.co.il/pl_product~39360~10~0.htm המחשב הוא בשביל אינטרנט וסרטים זה המפרט מעבד: E5300 זיכרון: G. Skill 2MB 800Mhz שני דיסקים קשיחים אחד 80 והשני 320 של SATA שני צורבים: אחד IDE השני SATA ספק: Cooler Master Extreme Power Plus 500W תודה

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  7. שלום,יש לי התלבטות נוראה...יש 2 זכרונות של OCZ שאני רוצה אבל אני לא יכול להחליט... OCZ DDR2 PC2-4200 533MHZ Gold 1024MB Dual Channel לזכרון הזה יש 533mhz ותזמונים של 3-3-3-8 שזה מעולה.. http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_4200_gold_dual_channel OCZ DDR2 PC2-5400 667MHZ Gold 1024MB Dual Channel ולזכרון הזה יש 667mhz עם תזמונים של 4-4-4-8 http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_5400_gold_dual_channel עכשיו השאלה שלי על מה לשים יותר דגש על המהירות קלוק או על התזמונים...ממה אני ארגיש יותר הבדל. בתודה עידו נ.ב. אני מתכונן לקנות לוח של asus p5wd2-e premium 975x אם זה משנה....

• 9 תגובות
    • 728 צפיות
  8. Started by ma4351,

1. השאלה בכותרת.. 2. מה עדיף 1066mhz עם cl5 או 800mhz עם cl4 ? 3. האם שווה להשקיע עוד 400 שקל בשביל זיכרונות ddr3 למרות שהcl שלהם ממש גבוה יחסית לddr2 ? 4. ראיתי באתר של gskill שהזכרונות האלו לא מתאימים לצ'יפסט p43 יש אמת בדברים האלה? לא שמעתי על זה עד עכשיו..אז איזה זכרונות אני אקח שיתאימו לp43 ? זה הלינק http://newgskill.web-bi.net/bbs/view.php?id=g_ddr2&no=98 האמת אחרי שהסתכלתי באתר יותר לעומק לא ראיתי שום זכרונות שכתוב שתומכים בצ'יפסט p43 מה זה אומר? מה אתם אומרים?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. היי יש לי מחשב די מיושן למרות שבזמנו היה מאוד מתקדם הלוח אם שלי זה [h=1]GIGABYTE GA-P55A-UD7 LGA 1156[/h]אני רוצה לשדקג תכרטיס מסך שלי ל MSI 280X רצית לשאול האם הלוח אם יגביל בצורה כלשהיא את הכרטיס? המעבד שלי דרך אגב זה I7 875K 8 גיגה רם תודה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. http://www.digitimes.com/news/a20081119PD209.html

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  11. Started by buyer,

אני קונה מחשב כמובן אני מרכיב לבד, אך אני קונה אותך מרשימה מוגבל של רכיבים שאותם אני יכול לקבל בזול אני נורא מתלבט לגבי כמה רכיבים (בעיקר חשוב לי דעת האם קיימים באגים/בעיות ידועי/ידועות על הרכיבים אלו) תעזרו לי לבחור לוח אם ABIT BD7-II SA7 ELITE P4VXAD GIGABYTE GA-8IEXP כנראה שאזל המלאי GA-8SR533 עד כמה משמעותי התמיכה בDDR333 שקיימת רק בלוחות בעלי ציפסט של SIS בדגמים הנ"ל א.ג. הפרשים של עד 500 ש"ח בניהם בנוסף אז מעבד כדאי לקחת P4-2GHZ 478 או את P4-2.4GHZ 478 533 והאם המעבד של 2GHZ תומך ב מהירות של 533 כמה זה חשוב (הפרש של 200 ש"ח) שמעתי שכל המעבדים של INTEL שמהירים מ 2GHZ נמצא בהם פגם מה אמיתיות השמועה מה הבדל בין הגרסות השונות של 2.4GHZ ה-A וה-B

• 10 תגובות
    • 6.1k צפיות
  12. Started by kobibo,

מעוניין לקנות מחשב נייד של IBM המיועד להפעלת Office פלוס אינטרנט ( לא משחקים ) בתקציב של עד 5500 ש"ח ( מומלץ שיהיה עם צורב ) . תודה לעוזרים.

13. דור ה-Rapahel שצפוי להגיע עד סוף השנה עם ארכיטקטורת Zen 4 ישמור על אותה כמות ליבות מירבית כמו בדור הנוכחי - אך עם מעטפת הספק מוגדלת וחובה לעשות שימוש במערכי קירור מים, לכאורהלכתבה

14. Started by bsphere,

אני מתכוון לקנות מחשב שימש גם למשחקים בין השאר חשבתי על לוח ASUS A8N-E ומעבד AMD 3700 SAN DIEGO. השאלה היא אם כדאי לקנות עכשיו או לחכות לסוקט החדש של AMD. עןד דבר, כמה המעבד באמת משנה למשחקים? אני חושב לשים כרטיס מסך 6600GT או 6800GS. אז אולי אני אוכל להסתפק במעבד יותר זול מה 3700 ?

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by maxth,

שלום, ביצעתי מבחן מאמץ למעבד (i7 3770) בעזרת התוכנה aidia 64 במשך שעתיים והתוצאה היא 73 מעלות האם זה תקין?

16. Started by lirancoh85,

אני מחפש לוח אם מומלץ שיוכל לתת תוצאות טובות באוברקלוקינג עם מעבד אינטל 2.8 DC 850 עד 750 שקלים חדשים....

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  17. Started by 00Amir,

האם יש דרך לעשות SLI בלוח אם? ראיתי שהוא תומך רק CF , מה ניתן לעשות?

18. Started by patetinka,

לצרכים משרדיים 'כבדים' ועריכת וידאו ביתית מי מבין הלוחות אמין יותר באופן כללי, על מה הייתם ממליצים מנסיונכם, המחירים ע"פ בדיקה די זהים .... תודה

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  19. Started by cha_had,

שלום לכולם, ברצוני להפנות אליכם שאלה ספציפית זו במטרה לדעת איך יתפקד מחשב אם אחליף מעבד I7 ב-I3? לדגומא: אם יש לי תוכנה ספציפית, הצורכת מהמעבד I7 בין 5 ל-20 אחוז, איך המחשב יתפקד עם המעבד I3? איפה תורגש ההאטה? *המחשב לא מיועד לגיימינג ולא לאוברקלוקינג! תודה לעוזרים, חיים

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  20. התקנתי אתמול everest ועברתי על כל הרכיבים במחשב כדי לבדוק שהכל מתפקד כראוי, ולשמחתי לא היו הפתעות, אבל מה שנראה לי תמוה זה העובדה שהוא מראה שניצול הזיכרון הפיזי שלי הוא בערך 44 אחוז כשאני מריץ דפדפן, אוורסט ו-bit-tornado, ועם הביטורנדו עבד כל הלילה הוא יכול להגיע לניצול זיכרון של 86 אחוז, ואז המחשב נהיה דיי איטי כשסגרתי את הביטורנדו לאחר שעבד כל הלילה המצב התהפך(קודם היה 86 כשבדקתי אחרי שהתוכנה המשיכה לרוץ מהלילה), פתאום הניצול זיכרון רק על 39 אחוז ומנוצל פחות הזיכרון הוירטואלי השאלה שלי היא איך יכול להיות שתוכנה שסך הכל מורידה או מעלה גוזלת כל כך הרבה זיכרון מהמחשב, כי אני מסתכל בתהליכים ורואה שזה לוקח לי 13-15 מגה ואיך יכול להיות שהווינדוס לבדו עם avant browser, אוור…

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  21. Started by johnyG,

אני לא מבין את כל הנושא של תזמונים. קראתי את הכתבה באנגלית שהובאה כאן פעם בנושא זכרונות ותזמונים ואני עדיין לא מבין. מישהו יכול להסביר לי בפשטות מה פירוש CL2 ומה ההבדל בין זה לCL2.5? מישהו מכיר כתבה פשוטה שמסבירה את הנושא?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by SuB,

שלום לכם! לפני כשבוע קרתה תקלה במחשבי. הספק החדש שוב פעם נשרף, ןלאחר בדיקה עם ספק אחר המחשב עדין לא פעל. לאחר מספר בדיקות שביצעתי לא הצלחתי לגלות את הרכיב הבעייתי והחלטתי לתת לזיגזג, שגם ככה היו אמורים להחליף את הספק השרוף (בפעם השניה ) למצוא את הבעיה. לאחר מכן קיבלתי מהם טלפון שהלוח הלך וכעת עלי לקנות אחד חדש אז כמו בכל נושא, אני מתייעץ איתכם באיזה לוח Socket 478 לבחור. אני מחפש לוח תקציבי (500 ש"ח, אפשר לחרוג בכמה עשרות) כי אני יודע שהלוח החדש לא יוכל לשמש אותי במעבדי עתידיים של אינטל, שכן הסוקט שלהם שונה. בהצעתכם התחשבו ביכולות ה-OC של הלוח. ד.א - הלוח הקודם שלי היה Gigabyte 8PE667 Ultra II - בהחלט לוח חביב למרות הצ'יפסט הישן יחסית. הנה האפשרויות שהעלתי שעומדות בת…

• 11 תגובות
    • 865 צפיות
  23. Started by ariebel,

סדרת הSIS? או סדרת ה PE של INTEL? כי לי נאמר שהלוחות של 845PE של INTEL נשרפים וממש גרועים. מה יותר טוב מבחינה של ביצועים, אמינות וOC טוב?

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  24. Started by mmnetanya,

יש לי מעבד INTEL 3.0GHZ אבל מהדור הישן יותר NORTHWOOD עם לוח אם ASUS P4P800 וצי'פסט Intel Springdale i865PE. אני רוצה להחליף את הלוח אם למשהו שיתאים למעבד הזה אבל גם לשידרוגים עתידיים. אני בעיקר רוצה להחליף את הלוח אם בשביל שיהיה לו סלוט של PCI EX מה שכרגע אין לי (אני רוצה לקנות LEADTEK 7900GT). המלצה ללוח אם בבקשה. בתודה מראש.

• 9 תגובות
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.