מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי מחשב INTEL P3 600mhz רציתי לדעת מה המעבד הכי מהיר שאני יכול למצוא ל P3 ? ואם אפשר קישור למקום שאפשר לקנות אותו בהכיל זול. תודה מראש לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם מישו יודע בבקשה מי החברה שמייבאת את המוצרים או יותר נכון את הלוחות אם של epox או של DFI שיגיד לי בבקשה למה אני צריך להגיד לחנות שממנה אני רוצה לקנות מי היבואנים כדי שהם יוכלו להזמין לי אם אני רוצה את אחת הלוחות של החברות האלה... תודה רבה רבה ...
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
האם עדיף לי להשתמש ב 512 עם DDR 400 או להשתמש ב 786 עם DDR 333 מה יתן ביצועים יותר גבוהים ? (אני משתמש תוכנות אודיו , וידאו ועריכה למיניהם)
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
-
אנשים יש לי לוח אם של ARISTO מסוג AM-639BX-S ואני לא מוצא עדכון מתאים בחיית תעזרו לי פה
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
קניתי הארד 80 גיגה של מקסטור והמחשב פשוט לא מזהה לי אותו עכשיו אמרו לי לעשות עדכון לביוס אז חיפשתי את העדכון ומסתבר שלוח אם ישן מדי אני צריך עדכון ל ARISTO AM-639BX-S תעזרו לי למה אני לא מוצא וגם אם לא מצאתם מה כן אפשר לעשות בכל זאת
-
- 3 תגובות
- 463 צפיות
-
-
amd athlon 64 3200+ newcastle Gigabyte GA-K8NSNXP Geil pc3500 ultra platinum (512x2) הזכרונות שלי עובדים על 163 fsb בזמן שמעבד עובד על 200 ואין לי שום אפשרות בביוס לשנות ל 1:1, איזה חבר אמר לי שאם אני ישתמש בביוס באפשרות "Top Performance" אז זה יסתדר וגם זה לא עזר.. עדכנתי ביוס לגרסא F6 והשתמשתי בטופ פרפורמנס והכל עבד כמו שצריך 1:1. היום שוב עדכנתי את הביוס לגרסא F9 והגרסא הזאת הורידה לי את הטמפרטורה ב איזה 5 מעלות במעבד.. אבל הרסה את הזכרונות (שוב 163).. הבעיה שג'יגהבייט הוציאה מהאתר שלהם את הגרסא F6 משום מה ואין לי אפשרות לחזור לגרסא הזאת.. אולי יש פתרון אחר או אפשרות בביוס? אולי תוכנה שאני יכול לקבוע בא את הבאס לזכרונות manualy? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
אנשים יש לי לוח אם של ARISTO מסוג AM-639BX-S ואני לא מוצא עדכון מתאים בחיית תעזרו לי פה
-
- 1 תגובה
- 415 צפיות
-
-
יש לכם מדריך מפורט איך להרכיב מחשב?אני יודע בינתיים רק זיכרון וכרטיס מסך
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך מארז דק של DVD (גובה 5 ס"מ) למחשב MP3. אני זקוק ללוח הדורש קירור מינימלי או בעל קירור פסיבי. כמו כן המלצה לספק המסוגל להיכנס לעובי כזה. רצוי שללוח תהיה יציאה קוקסאלית עבור חיבור למגבר. כמו כן אשמח לקבל קישור למודינג דומה. לא מצאתי בגלריה פיתרון.
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 393 צפיות
-
-
-
למשל עכשיו קניתי מחשב מורכב אז לפני שאני מתקין אותו צריך לעשות משהו ?
-
- 2 תגובות
- 459 צפיות
-
-
כל מיני אוברקלוקינג והשוואות עם לוחות אחרים... חוץ מזה http://www.bit-tech.net/review/362/ את זה כבר ראיתי טוב תודה למי שעוזר...
-
- 0 תגובות
- 419 צפיות
-
-
-
שלום D: יש לי כמה שאלות בנוגע ללוחות עם הסטפינג הנ"ל... למיטב הבנתי, הלוחות בלי הסטפינג הנ"ל מרשים למעבדי AMD בתושבת 939 לעבוד ב800 ולא 1000HT ,וגם כי בסטפינגים הקודמים היו כמה שיבושים ופגמים. אודה למי שיבהיר לי את העיניין, ויאמר לי האם לוחות בעלי הסטפינג הנ"ל כבר יצאו ממפעל NVIDIA. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות AMD64 3000+, מה עדיף S754 או S939. אני יודע ש 939 תומך בדואל אבל מה בדבר יכולות הOC? והאם בכלל שווה להשקיע עכשיו ב AMD64 או לחכות לגרסאות לוח האם החדשות? NF4.
-
- 12 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום רב לכולם אני צריך קצת עזרה יש לי לוח אם NF7 v2 של ABIT ומעבד של AMD Athlon XP 3200+ Barton 512K, 400Mhz ואני רוצה לקנות זכרונות טובים וחזקים אבל אני מתלבט איזה זכרון עדיף לי ליקנות ולמה ? בתודה מראש FISHBONE
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנותמעבד A64 SOCKET 939 ומכיוון שיצא עכשיו הציפסט החדש אני מחכה לראות את הביצועים שלו ואם יהיה שווה לקנות אותו על גבי ה NFORCE3 ULTRA העניין הוא שראיתי שבכל ה NFORCE4 למיניהם אין תמיכה ב חריץ AGP בכלל האם אני טועה או שזה באמת כך? כי אם כן אז זאת אומרת שאני לא יוכל להשתמש ב RADEON 9800PRO שיש לי ובהחלט מספיק לי למשחקים שאני משחק וישחק בזמן הקרוב. אני צריך את המחשב לא רק למשחקים אלה גם לעבודה בגרפיקה ועוד תוכנות ואני כן רוצה לקבל את הביצועים של NFORCE4 מבלי לשדרג את הכרטיס מסך כרגע אפילו אם בעתיד אני כן יעשה זאת.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל נתחיל בקצת מידע על המחשב שלי, מהמסך השחור הראשון העולה כאשר מדליקים אותו: -12/25/2003 For Intel Genuine Processor 2.80C GHz(200X14.0) -Hyper-Threading Technology CPU Detected (Hyper Threading Technology Enabled) -Memory Frequency: 400MHz for PC3200 DDR Memory FSB:800MHz (Dual Channel Mode Enbled) -CPU Temp: 44C/111F CPU Fan: 0 RPM -System Temp: 33C/91F Chassis Fan: 0 RPM - POWER Fan: ~(3245-3308) ----------------------------------------------------------------- שמתי לב שבביוס, תחת התפריט: POWER BIOS Features קיימת האפשרות: CPU CLOCK/SPEED {[200MHz/2.80GHz]} ואני יכול לקבוע את ה MHZ, כאשר הערך המינימלי הוא 100 והמקסימלי הוא 350 ---------------…
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
כי ראיתי שבחנויות יש רק וינצסט'ר תודה
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
היי באתר של NVIDIA לא מצאתי תאריך וגם לא באתרים של ASUS,GIGABYTE וABIT אז מתי לעזאזל הוא יוצא?
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
האם מישהו יודע איך בודקים את המתח של הכרטיס? לוח האם שלי נותן 1.5v ב-AGP ואני רוצה לדעת אם הכרטיס גם עובד במתח הזה
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אפשרות 1: Epox EP-8HDA5J Via K8T800+VT8237 Motherboard עולה 574.26 ¤ שנתיים אחריות אפשרות 2: Gigaybyte GA-K8NS עולה: 530.00 ¤ שלוש שנים אחריות
-
- 2 תגובות
- 449 צפיות
-
-
מה דעתכם על המעבד AMD Socket 939 Athlon 64 FX-55, 1MB L2 Cache, 64-bit Processor והאם יש מעבד יותר טוב? אני לא מבין בזה כל כך אז אני צריך עזרה... ורציתי לדעת איזה סוג של זכרון הכי טוב יעבוד עם המעבד הזה (ולוח אם nForce 4) סליחה שאני נוב
-
- 7 תגובות
- 568 צפיות
-