עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by WhateverX,

שמעתי שהוא תומך CROSSFIRE, האם זה נכון? כי הוא מאוד זול. והאם הוא בתמיכה מלאה (אם כן.)? יענו ששתי הכרטיסים מנוצלים עד ה100%.. (אני מתכוון לעשות CF של HD4850) תודהה

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  2. Started by D1WiNNeR,

צריך דעה על זיכרונות PQI קבלתי שלשום שניי זיכרונון 512X2 של PQI 400 3200 איך זה שזה עובדים בדואל שאנל. הזכרונות האלה טובים, ואיך הם ב OC? thanks in advice.

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  3. שאלתי ככה מעבדי AMD היום שולטים מבחינת ביצועיןם מחיר הכול השאלה היא אם הם ימשיכו גם בעתיד לעשות מעבדים טובים כמו עכשיו או ש אינטל תעבור אותם בהרבה כי אינטל יושבת כלכלית יותר טוב בהרבה מי AMD ומה שבטוח שלמי שיש יותר כסף מנצח אז מה יהיה בעתיד מה שאני יודע ז שלאינטל יש כבר תוכניות לעתיד כאילו בידיוק מה היא תעשה וזה ואני לא יודע אם AMD יוכלו בעתיד להתקרב ל אינטל !

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  4. Started by zzrxox,

מעבד- I5 760 לוח- ASUS P7P55D-E זכרונות- Kingston Hyper X Blu 2GB DDR3 1600Mhz CL9 באוורסט אני רואה שהמחשב מזהה רק 1333 כשבפועל היה צריך לזהות 1600, המחשב עדיין לא עבר אוברקלוק. למה הזיהוי השגוי, והאם אני צריך לשנות משהו בביוס כדי שייזהה כנדרש? שמתי לב שבביוס המתח המוצג של הזכרונות הוא 1.65 כשזה המתח שאמור להיות בפועל.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Tzion,

אני הולך לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת מה עדיף מבין שלושת לוחות האם הבאים: GIGABYTE 7N400L ABIT KB7A ABIT NF7S ABIT NF7SL מה ההבדלים בינהם בביצועים אמינות ופיטשרים ובעיקר מה ההבדל בין שני הלוחות האחרונים NF7S ו-NF7SL ואם למישהו יש איזה ביקורות או דעות עליהם זה יעזור. זה די דחוף לי, כי אני צריך להחזיר תשובה ולסגור על המחשב ;D תודה!!!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני קונה e6750 8800gts 640mb בחרתי ללכת על לוח של asus ציפסט p5k בskypc ישל את המבחר הזה (אני קונה משם ) p5k = 868nis p5kc = 990nis p5k se = 784nis p5k-e /wifi = 968 איני מתכנן לבצע oc וגם אם בעתיד אני אעשה אז לא משהו מטורף לכן oc זה לא שיקול אז מה עדיף ?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  7. יש לי הרבה סרטים של בלו-ריי ואני רוצה להמיר אותם לראות במחשב אני רוצה להמיר אותם לאיכות H264 האודיו על ערכי הנורמל והתמונה על הכי גבוה עם כך אז איזו מערכת תעשה את זה הכי מהר ואיזה רכיבים יהיו הכי אחראים למהירות סיום העבודה תודה מראש. אלכס

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  8. Started by vocal,

אפשר המלצה בתווך המחיר 500 שקלים +- ?

• 1 תגובה
    • 442 צפיות
  9. Started by ProRules,

מה יותר טוב למשחקים ותוכנות ובמה? core 2 quad Q6600 l2 cache 8mb core 2 dou E8400 l2 cache 6MB

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by CZSDF,

משהו יודע משהו על המעבד 03064F של אינטל והאם מעבד פגום יכול להרוס משהו במחשב ? תודה לעוזרים .

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  11. Started by liorshash,

איזה לוח אמ תומך המעבד הנ"ל בטווח המחירים של עד 650 - 700 ש"ח? אגב האם הלוח של אינטל - DG965SS תומך במעבד הנ"ל. אשמח לעזרה.. המשך יום מהנה.

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  12. Started by HingedEmu2,

הורדתי realtemp כדי לבדוק אם התוכנה שאני משתמש בה בד"כ אמינה (צד ימין), ופתאום שמתי לב שהload שלי ממש גבוה. Uploaded with ImageShack.us זה נורמלי? הרצתי אנטי ווירוס לא מצא כלום, לנסות גם malware? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  13. Started by דנדן,

יש לי לוח אם של GIGABYTE SG800 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1612&ProductName=GA-8SG800 יש לי עליו זכרון 256MB עם CL2.5 אני רוצה להרחיב אותו לעוד 512 אז מה עדיף עוד 2*256 או עוד 512? כמו כן, עדיף CL2.5 או 3 או שזה לא משנה ממש? ואיזו חברה מומלצת לפי דעתכם (וגם ממי כדאי לקנות)? ומה כל הקטע של הDC? ואפשר לעשות את זה גם עם 3 כרטיסים?

• 8 תגובות
    • 912 צפיות
  14. Started by domuzy,

חבר'ה, אני כבר יושב פה למעלה משעתיים וקורא את הביקורות שלכם על לוחות האם של אביט (ABIT - (AN7, NF7, AI7, IC7 ולא מצליח להגיע למסקנה מה עדיף. חלק קוטל את החברה בכלל ואומר שהם מתים מהר, הGURU שלהם לא עושה את העבודה או שהם מתפקדים חלקית. חלק אחר אומר שזו אחלה חברה עם מוצרים מעולים ושגם אם יש מעט בעיות, ניתן להתגבר עליהן בקלות. עכשיו לשאלתי- אני לא מבין בלוחות אם, וכמעט קניתי ASUS עד שהתחלתי לעשות שיעורי בית (ולהבין שהם לא מדהימים יחסית). אני צריך לוח אם עם 6+ יציאות USB, לא חובה שיהיה FIREWIRE , כרטיס קול 5.1 מובנה ואיכותי (לא מטורף, אבל איכותי), והכי חשוב- שיהיה חזק חזק חזק.אני לא רוצה לכבות כמעט את המחשב! (יש לי הסטוריה של חימום יתר וקריסת מחשבים....) אז לא ברור לי עם ASUS…

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  15. Started by muli900,

E2160 או INTEL 3.0Ghz DUAL CORE 64BIT

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  16. יש לי ממש התלבטות בין הלוחות הבאים: GIGABYTE GA-X48-DS4 DFI LP DK X48-T2RS שני הלוחות עולים בערך אותו מחיר והייתי רוצה לדעת איזה מהם נותן לי יותר,יתרונות,חסרונות... הסתכלתי על המפרט שלהם ועדין חסר לי ידע בשביל להחליט מי שווה יותר. דרך אגב ,באתר הזה היתה כתבה טובה על DFI LanParty UT X48-T2R אבל לא מצאתי הרבה הבדלים בינו לבין DFI LP DK X48-T2RS שעולה 400 שקל פחות. מטרת המחשב החדש היא בעיקר למשחקים כבדים , OC ,CF. בנוסף הלוח צריך להתאים לרכיבים הבאים: המעבד : Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX וכרטיס המסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB DDR5

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. הזמנתי את האיימק החדש ואני רוצה להוסיף לו זכרון. יש לו 4 סלוטים, וכרגע 2 מהם תפוסים (4gbx2). השאלה אם להוסיף עוד שניים של 4 בשביל הdual channel או להוסיף אחד של 8, כדי שבעתיד אוכל להוסיף עוד אם אצטרך. מה אומרים? תודה! דרך אגב - אני לא עורך וידאו וכאלה (לפחות כרגע). המחשב לצורך שימוש כללי, כתיבה ומעט גיימינג.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני עובד עם מערכת הפעלה ויסטה עם 2 גיגה זיכרון והמעבד הוא E-450 /2.20 אבל ברוב הזמן הוא ה:CPU עובד ב 100% כאשר ברקע עובד האימיול ונניח אינטרנט האם זה בסדר תודה מראש יעקב [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  19. Started by CyNiRcs,

בימים הקרובים אני הולך לקנות מחשב וחשבתי על לוח Asus P8P67 Pro עם המעבד i7-2600K ועם זיכרון TRANSCEND aXeRam TX2000KLU-4GH קודם כל מה אתם חושבים על החלקים (בעיקר על הלוח)?... השימושים שלי בגדול הם גיימינג, oc... אני כנראה יעשה ישר oc, למטרות "ספורט" במבחנים סנטטים וגם מבחנים ראליים עכשיו לשאלה הסתכלתי באתר של אסוס על הלוח הזה וראיתי שהוא לא תומך ב 2000Mhz וישר מנמיך אותו ל1866 ואני לא יודע אם אחרי שהוא מנמיך אותו ל1866 אני יוכל לעשות לו oc בשביל להגיע 2133 שהוא כן תומך??.... ואם כן, זה בעיה לעשות oc מ 1866 שבמקור 2000 ל2133 או אפילו 2200???

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by benma,

איזה לוח אם רב מעבדים לא יקר מדי אפשר לרכוש בארץ? הלוחות היחידים שראיתי זה לשרתים = מעבדי XEON. אין לוחות כאלה עבור CONROE?

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  21. לא יודע מה קורה, זה היה מאז שהרכבתי ת'מחשב (לפני כמה שבועות) כל פעם שאני מדליק אותו הוא עושה אזעקה ומפסיק עכשיו הגעתי למצב שאני עושה ריסט וזה עושה צפוצף ולא מפסיק ! - צפצוף התרעה על חום יתר \ סל"ד נמוך.. או וולט נמוך אבל הכל בסדר ! עוד משו מוזר זה שבביוס כתוב שהטמפ' של המעבד זה 40 מעלות ! באיידל ! בעוד שבווינדוס בעזרת התוכנה של הלוח אם כתוב 32-34 (אם ה cool'n'quiet מופעל) ואם לא אז 37-39. ואם הדבר הזה מופעל אז זה מצפצפץ עוד יותר, עכשיו כיביתי את זה, וכרגע המחשב לא מצפצפץ.. אני מצטער אם משו לא מובן כי אני לא מבין מה הולך פה בעצמי תודה רבה על כל עזרה :-\ תום. עריכה ועדכון !! : ביטלתי את הפונקציה של ה cool'n'quiet הזה - אין רעשים, ומשחקים עובדים חלק ! (שזה היה מופעל הם קיר…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by בולי,

שאלה די דחופה, שגם שיטוטים רבים באתר לא הועילו לה... נתקלתי בתשובות שונות שרק בילבלו אותי. למעבד קונרו E6300 מתאים לוח אם עם צ'יפסט 946G או שעדיף לקחת 945G? ובכלל, מה בערך ההפרש במחיר ל965? לגבי המאיץ הגרפי המובנה בסדרה, Intel GMA X3000- יש לו יציאת dvi? ובנוסף, עדיף לוח מקורי של אינטל או של ג'יגהבייט? לגבי הזיכרון, אפשר להסתפק בtwinmoss נכון? תודה מראש!!

23. שלום לכולם, מכרתי לא ממזמן את המחשב שלי שכלל את המעבד Prescott 3Ghz 1Mb 800fsb אני מחפש לקנות מחשב חדש במחיר נמוך אך בתקווה שלפחות יעלה על ביצועי המחשב הקודם.... התעניינתי במפרטים המומלצים ושם בכמה מקומות ממליצים על sempron *manila* 2800 64bit לתושבת AM2. זה אכן נראה פתרון זול אבל האם הוא יהיה שדרוג טוב או שאני קונה מעבד איטי יותר וכדאי לי פשוט לחשוב על פתרון אחר? בדקתי בtomshardware אבל לא מופיעים שם מעבדי הסמפרון (גם לא סלרונים למיניהם)... איך אני יכול להשוות? תודה מראש...

24. Started by amni,

יש לי לוח אם עם זוג סלוטים ל- DDR2 במהירות 667MHZ בחוברת של לוח האם ניכתב שבזוג הסלוטים הנ"ל צריך לשים שני כרטיסי DDR2 זהים. ברצוני לקנות עכשיו כרטיסי זכרון. שאלותי הן: 1 האם אני חייב לקנות קיט של שני זכרונות זהים ארוזים יחד, או שמספיק לקנות שני כרטיסים ניפרדים , אבל זהים, של אותו זכרון ., כלומר אין זה הכרחי ששני הפריטים הזהים יהיו ארוזים יחד. 2 אם מספיק לקנות שני כרטיסי זכרון זהים, לא ארוזים יחד ---- מה הרישומים שעלי לבדוק על כרטיסי הזכרון כדי להיות בטוח שמדובר בשני כרטיסי זכרון זהים לחלוטין. 3 האם חברת KRETON נחשבת לחברה שמייצרת כרטיסי זכרון אמינים ? אינני זקוק למהירות גבוהה אלא רק לאמינות גבוהה של פעולת הכרטיסים.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  25. Started by carz12345,

שלום לכולם, קיבלתי את המחשב החדש : i7 8700k noctua nh-d15 asus Z370 maximus x hero(הגרסה בלי הווי פיי כמובן) asus gtx 1080 ti poseidon(בהמשך אני אוסיף קירור נוזלי) 16GB (2x8GB) DDR4 3000 Mhz CL15-16-16-35-2N - 1.2V - Ripjaws V Series corsair rm750x (coolermaster mastercase pro 6(3 x140mm fans front as intake +2 140 mm top+1 140 rear samsong SSD 850 evo 500gb wd 1tb caviar black והרצתי את 3dmark benchmark וקיבלתי תוצאה של 9448. הגיוני שאחרים עם אותו מעבד ואותו סוג של כרטיס מסך(1080ti) יקבלו תוצאה של מעל ל11000? אני שואל כי ראיתי תוצאות של אחרים ואני רוצה להבין …

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.