מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
כמה ביטים יש בכרטיס קול בלוחות אם אשר מצויידים בסאונדטורם כגון NF7-SL וכמו כן האפוקס המהולל בעל ה-NFORCE 250. האם הם יותר איכותיים מקריאיטיב לייב? לא ידעתי אם לכתוב את זה פה או באודיו וקולנוע ביתי אז תרגישו חופשי להעביר.
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
טוב אז אני מתכוון לקנות בע"ה מעבד AMD XP 2600+ ואני לוקח בשבילו לוח אם ABIT NF7-SL הבעיה שאני גם מתכנן לקנות 6600GT ורציתי לדעת איזה אופציות יש לי ללוח אם שדומה במאפיינים שלו ללוח הזה אבל גם תומך בPCI-E.... אני יודע שיש גם את הכרטיס הזה עם יציאות AGP אני פשוט רוצה לדעת מה האופציה השנייה... תודה
-
- 7 תגובות
- 534 צפיות
-
-
וגם אני מעוניין בלוח אם תואם שיהיה טוב למשחקים וביצועים
-
- 14 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי שאלה :נניח כשמישהו רוצה לקנות כרטיס מסך בטווח התקיציבם הבינוני אתם ממליצים לו לקנות כרטיס מסך עם 128 כי עד שיהיה שימוש ב256 מגה הליבה של הכרטיס לא תהיה מספיק חזקה על מנת להריץ את הישומיים אז למה אתם חושבים שמעבד נניח ה3000 למשל יהיה מספיק חזק להריץ פקודות ב 64 ביט ברגע שהם יצאו?
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
איזה לוח אם לקחת מבין שלושתם כמובן שזה למעבד amd athlon64 3000? ואם לא זה ולא זה???(יענו אחד אחר??? ולחנות אין DFI או EPOX או MSI) תודההה....
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
ברצוני להבין בבקשה את ההבדלים בין הלוחות הבאים: לוח P5GDC Deluxe מבוסס ציפ 915p http://www.asus.com/products/mb/socket775/p5gdc-d/overview.htm לבין לוח P5GDC-V Deluxe מבוסס ציפ 915G http://www.asus.com/products/mb/socket775/p5gdc-v-d/overview.htm 1.מה ההבדלים המהותיים בינהם בין הp ל-g ? בעיקר האם בשניהם יש כרטיס מסך on borad (באחרון ?) היכן זה רשום ? 2.ובכלל כיצד אפשר לדעת במפרט של הלוח אם (בלי קשר לשאלה) ,האם יש שם כרטיס מסך on borad . 3.הבאתי כדוגמא את אזוז לגבי הציפים ,אבל זה יהיה נכון לחברות אחרות שמבוסות על אותם ציפים ,לא ? 4.בכלל ברצוני להבין מה מומלץ כיום לגבי כרטיסי מסך בלוחות אלה.שיהיו on borad או לקנות כרטיסים של pci-e ? שהבנתי שכיום זה לא כל -כך משתלם לקנות…
-
- 3 תגובות
- 461 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הלוח הזה ABIT IC7-G Intel 875P HT,Dual SATA RAID,Dual DDR400,5.1 Sound, Intel G-LAN,1394, USB 2 http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=4
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לחבר שלי לוח אם שרשום P4V845 SERIES V845ED2+ עכשיו פירמטתי ואני לא יודע מה צריך להתקין איזה כרטיס קול וכל זה תעזרו לי למצוא פרטים עליו ודרייברים..
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אני לא מתכוון לבצע אוברקלוקינג ואם זה חשוב אז אני מתכוון לקנות שני סטיקים של 256 מהירות 400 MHZ
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
יהיו לוחות עם סוקט pci-e למעבדים הללו? מישהו יודע? מישהו קרא על משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש הבדל ששווה 190 שקל בין: Athlon 64 3000 S-939 + ABIT AV8 ו Athlon 64 3000 S-754 + GIGABYTE K8NS אני לא עושה אובר-קלוק אז נתונים כאלה לא מעניינים אותי..
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
הייתי מאוד מעוניין לקנות את הבייבי הזה פשוט רציתי חוות דעת נוספת שלכם !
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
שלום! קניתי זכרון של Kingston בשביל המחשב הישן שלי וכאשר אני מריץ CPU-Z, זה רושם לי שזה זכרון של Samsung... מישהו יודע אם Kingston משתמשים בשבבים של סמסונג או משהו כזה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 406 צפיות
-
-
כאמור יש מספר מצומצם של לוחות, אבל מתי אמור להגיע הלוחות עם ה NF4 לארץ ? ותמיכה ב 939 כמובן. אגב, האמת AMD מתכוונת להוציא מעבדים של 939 עם 1 MB cache וגם sse3 ?
-
- 14 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים קניתי זכרונות של PQI שאמורים לעבוד ב-Dual Channel ובתזמונים של 2-2-2-5 אבל CPU-Z מראה לי שכל אחד מה-256MB פועל בסינגל צ'אנל ושהתזמונים הם 2.5-4-4-8, איך משנים את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
איך זה שאנחנו חיכינו כל כך הרבה זמן לסוקט 939 וNFORCE 4 ? ואיך זה שבלי התרעה פתאום אינטל מביאה סוקט 775 יוצאים איתו מלא לוחות וכרטיסי PCI-EXPRESS זכרונות חדשים וכו? או יותר נכון, מישהו יכול להסביר למה אינטל מקדימה את AMD ?
-
- 4 תגובות
- 465 צפיות
-
-
אני לא יודע אם כל זיכרון מתאים לכל מחשב, אך אני צריך זיכרון שיתאים למחשב הבא (של חבר) : Intel Pentium III 450 MHZ Bus Speed : 100 MHZ לוח אם - בדקתי בCPUZ ומשום מה לא היה דגם ולא כלום זה רק מה שהיה כתוב : Chipset : SiS ID5600 South Bridge : SiS ID8 זיכרון - כנ"ל לוח אם היה כתוב רק את הגודל (ללא סוג RDRAM או כד'..) : 64MB החבר מעונין להוסיך עוד 256 MB , שיהיה DDR בבקשה . תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 421 צפיות
-
-
חבר'ה היום צהלתי ושמחתי לשמוע שיוצאת גירסת AGP של 6600GT כך שאני לא יצטרך חיבור PCI-E ולכן לא אצטרך Nforce 4 אז אני רוצה לשאול אתכם.. האם יש יתרונות לNforce 4 והוא טוב בהרבה מהלוחות אם שיש היום בשוק? ואם לא אז תמליצו על על לוח אם לAMD 64 3000 שהוא AGP שיש אותו בKSP..
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
איזה לוח אם עדיף משני הלוחות הבאים? .EPOX EP-8KDA3J (nForce3 250) - ATX או זה Gigabyte GA-K8NS (nForce3 250) - ATX ?
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
שלום מה מצב??? טוב אז ככה רציתי לדעת עם כבר יצא הלוח החדש של ABIT ? וכמה הוא יעלה\עולה
-
- 8 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני מחפש לוח לסוקט 939 ושיתמוך בPCIe אני מחפש משהו עממי לא עם SLI אבל רצוי אם כי לא חובה NFORCE4 מישהו מכיר לוח כזה?? ואם כן אז איפה אפשר למצא?
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
חשבתי לעצמי ליבדוק מה קורה בשוק המעבדים (כבר מיזמן לא בדקתי) והינה אני מגלה שתחת הכותרת מעבדי AMD חוץ מדור ה XP הרגיל ישנו מיתמודד חדש Sempron. מיזה מה זה ומאיפה הוא בא אין לי שמץ אשמח אם תעירו את עייני ואם תוכלו לתת השוואות של המוצר החדש לאומת הXP הישן והטוב אני אשמח תודה ANTIXRIST
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-