עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם, כחלק משילוש צפוי.. אני מחפש זיכרונות עם תמחור נמוך, כלומר לא מהפרמיה הגבוהה.. הדרישות הם כאלו: 2X512mb, PC3200, שיספקו עבודה אמינה במהירות הנתונה אך בטיימינג נמוך (2-2-2-5). כאשר אוברקלוקינג..(העלאה מעל המהירות המוצהרת) אינו ברשימת הדרישות. איני מוגבל בזמינות לרכיבים בארץ.. תודה על העזרה, אורי.

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  2. Started by koshoro,

חייב תשובה ממשהו.... האם מעבדים שנקראים CELERON-M כולם בטכנולוגיית CENTRINO ???

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  3. Started by koshoro,

שלום ...יש לי מספר שאלות לגבי רכישת נייד המחשב שאני מחפש הינו לצרכים בסיסיים (לימודים) 1. האם משהו מכיר את המעבד AMD ATHLON XP-M 2800 כיצד הוא יחסית למעבדים של אינטל מסידרת הסנטרינו ואיזה מהם עדיף לנייד ?(מעבד CENTRINO הוא שם נרדף ל CELERON M ) 2. יש צורך באפשרות הרחבת זיכרון עד ל 2G או ש 1G מספיק ? 3. שאלה כללית - כיצד יודעים מהו צואר הבקבוק של המחשב מבחינת ביצועים , הזיכרון או המעבד ? 4. אני צריך מחשב עם אחריות בין לאומית יש כזה דבר ? תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  4. Started by PCguy,

אני מחפש לוח למעבד AMD 64 S 939 אין לי צורך ב-SLI אבל מאוד חשוב לי PCIe האם ניתן למצא לוח כזה עכשיו? האם יש NFORCE4 ללא SLI ? בבקשה אם אתם מכירים או ראיתם אנה שתפו אותי כי אני לחוץ לקנות כבר מחשב

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  5. Started by slim_shady,

חחחחחח אני יודע שזאת שאלה מטופשת בשבילכם אבל אני נוב (ככה אומרים את זה???) מוחלט בנושא... קיצר יש לי לוח ממש ישן ומעצבן ולא מתחברים אליו כרטיסי מסך חדשים (לפי מה שתכנאי אמר לי...) אז אני רוצה לבדוק איזה דגם הלוח הזה בשביל שתגידו לי מה אפשר לעשות איתו או שעדיף לקנות חדש או משהו...

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  6. השאלה בכותרת... ואם אני קונה AMD3000 S939 איזה לוח לקחת? תודה

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  7. Started by massinvallus,

???

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Red-AnGel,

שלום יש לי מעבד סלרון 1.7 כבר 3 שנים לפני שבועיים נשרך הלוח אם ואין אחריות יותר בקיצור אני רוצה לקנות רק לוח אם ... אני צריך לוח אם תומך AGPX8 ו DDR400 השאלה שלי האם הלוח אם הזה: ??ABIT ?IS7-V2 טוב? (הוא עולה 330) או שיש לוח אם טוב יותר באותו מחיר... חשוב לי המחיר עד 350 לא יותר, אם יש לוח יותר טוב בהרבה ממה שהבאתי בעוד 50 שקל גג מהמחיר שאמרתי אז גם תביאו תודה מראש

• 2 תגובות
    • 443 צפיות
  9. Started by siin,

מערכת XP מעבד פנטיום 4 ואו AMD 64 ללא שימוש בגרפיקה כבדה ובטח שללא משחקים. האם זיכרון 1G יספיק כדי להוריד למינימום את השימוש בשימוש PF בדיסק הקשיח ? מה הנפח המתאים לכך, 1G 1.5G? או שבכל מקרה המערכת תשתמש ב-PF? פשוט נשבר לי ה-@#@ מהאיטיות של המחשב, אני רואה את זה גם אצל אחרים שיש להם מחשב חזק עם 512MB זיכרון פיזי. אני רוצה שבכלל לא יעשה שימוש בדיסק הקשיח, לא אכפת לי לרכוש מעבד תותח, כרטיס מסך וקול מצידי שיהיה מובנה. או שאשדרג את הקיים, זאת אומרת ביי ביי למעבד, לוח, וזיכרון בלבד, כל השאר די מעודכן, צורב, סידי, דיוידי, אולי ארכוש דיסק נוסף כדי להגדיל את הנפח (הרבה הורדות!!!). כך כל שאצטרך הוא: מעבד, לוח מתאים (מצידי שהכל יהיה מובנה) ו - ה - ר - ב- ה זיכרון פיזי. בכוונה לא…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אינטל מקווה כבר בשנה הבאה להציג את הקפיצה הבאה בטכנולוגיית המעבדים, והפעם ירידה מ 90 ננומטר ל 65 ננומטר, צריכת מתח נמוכה יותר (1V בלבד ?) וכמובן פחות חום... אולי הפעם הם לא ידפקו את התהליך כמו בפרסקוט..... http://www.digit-life.com/articles2/intel-65nm/fullarticle.html

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  11. Started by kotel,

ה-ATA ה1 שלי תפוס יש עליו ארדיסק וצורב רגיל. עכשיו אני רוצה לקנות צורב דיוידי! ואני לא יודע לאן לחבר אותו חשבתי אולי לחבר אותו ל-RAID הזה אין מושג איך ה-RAID עובד אז אני שואל אתכם אם אפשר...?

• 6 תגובות
    • 566 צפיות
  12. Started by Satlan,

שלום, בעוד כשבועיים אני קונה מחשב, עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע איזה לוח אם לקנות אני רוצה שהוא יתמוך בAMD 64 וב-PCI EXPRESS בשביל כרטיסי מסך מסוג זה... יש משהו שאפשר לסדר ? תודה

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  13. Started by Dano,

שלום אני רוצה לקנות את הלוח אם הזה: ABIT AV8 ואת המארז הזה: ?Antec ATX MIDI Super Lanboy? ולפי המידות שראיתי הלוח אם יותר מידי גדול למקום שלו במארז.. יכול להיות דבר כזה? בכל מקרה אולי תבררו לי אם זה נכון ואולי זה לא מפריע?

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  14. Started by Bone-Breaker,

שלום אני רוצה לקנות מעבד, לוח אם וזכרון עד 2500 שקל אבל אני לא יודע מה כדאי. זה למחשב של אח שלי ואני רק צריך שהוא יפעל בסדר. המפרט צריך להיות מבוסס על AMD. תודה.

• 10 תגובות
    • 721 צפיות
  15. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

מה שאני צריך בטוח: שני חריצי זיכרון חריץ PCIe X16 (לכרטיס מסך) שני חריצי PCI (כרטיס רשת וכרטיס קול) שתי כניסות SATA (שני דיסקים קשיחים) כניסת ATA אחת לצורב כניסת FDD אני כן צריך כמה שיותר יעילות ויציבות. אני עושה קצת OC, בערך ל225FSB הלוחות שמוצעים לי: ABIT AA8-3rd Eye GIGABYTE GA-8ANXP-D GIGABYTE GA-8I925X-G INTEL Black Canyon INTEL Culver City (זה של ה925X לא השני)

• 24 תגובות
    • 1k צפיות
  16. יש לי בלוח שני יציאות של DDRAM בכל אחד כרטיס של 256 , כדאי לי לשים ב SDRAM עוד אחד של 512 ?? כי שמעתי שזה לא כל כך טוב.. אבל זה רק יזיק? או שזה בכל מקרה ישפר את הביצועים?

• 4 תגובות
    • 481 צפיות
  17. Started by Snufkin,

חבר שלי קנה מחשב מחברת AMD. כשהרצתי את התוכנה EVEREST קיבלתי ש: +CPU Type - Amd Athlon xp 2200 +CPU Name - Amd Athlon xp 2600 איזה מחשב זה??? 2200 או 2600???

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  18. יש לי מחשב והוא די ישן, פנטיום 3 .. לא היה ניתן להתקין בו XP מכיוון שה-bios ישן .. אז הסבירו לי פחות או יותר איך להתקין גרסה חדשה של הביוס שלי חשבתי שזה לא כזה מסובך , מסתבר שטעיתי , ועכשיו המחשב לא עולה לי . אני מדליק אותו ואין שום פלט על המסך .. קראתי את ההודעות השונות לגבי ביוסים .. הבנתי שצריך להוציא את הבטרייה .. או את הג'מפר שלידו .. והמחשב בכלל לא עולה בשתי המבים האלה .. אם מישהו יודע אולי מה עובר על המחשב שלי , אני ממש אשמח לדעת , תודה רבה לכם ..

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  19. Started by Snufkin,

אני יודע שלוותיקים פה השאלה תשמע מגוחכת, אבל היא די רצינית. מישהו יכול להסביר לי במילים פשוטות, מה תפקידו של ה-CHIPSET?? ומה זה VIA VT8375 ProSavageDDR Km266????

• 1 תגובה
    • 3.7k צפיות
  20. Started by asher_pa,

רציתי לדעת מה ההבדל בין לוח GA-7N400-L1 ל GA-7N400-L (עם 1 ובלי 1 ) והאים ההבדל כ"כ משמעותי -

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  21. כמובן שאם כן אז במהירות של 400mhz

• 15 תגובות
    • 955 צפיות
  22. אני קונה מחשב שלהלן- לוח- asus p4p800 e delux מעבד- פנטיום 4 - 2.8 כרטיס מסך- asus- radeon 9600 pro או XT . זיכרון 512 של קינגסטון מהיר 400 ודיסק קשיח 120 האם כדאי לקחת סטיק זיכרון אחד של 512, או 2 סטיקים של 256 ולהשתמש בהם בדואל DDR? (הלוח תומך,נכון?) נכון שיום אחד שאני ירצה לשדרג, אני "יתקע", אבל האם שימוש ב דואל שווה את ה"סיכון" הזה? מה ייתן לי שימוש בדואל DDR של 2 256, לעומת אחד של 512 ? (מבחינת ביצועים, ואחוזים). אשמח אם תחדשו לי... תודה

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  23. היי, כמו שכבר ציינתי במספר הודעות אני גר במושבה קטנה ואני מתקן מחשבים באופן פרטי. עם הזמן צברתי לי מספר לקוחות קבועים ובזמן האחרון גם יצא לי למכור כמה מחשבים. המחשבים שמכרתי היו מבוססים על מעבד AMD ובכולם בחרתי את ה- NF7 של ABIT כלוח אם. קודם כל רציתי לדעת מה דעתכם על הלוח הזה אבל זה פחות חשוב. חשבתי לעבור מעכשיו לעבוד עם לוחות KT600-A של ECS. הסיבה העיקרית למעבר ללוח הנ"ל הוא שהוא תומך ב- SATA (ה- NF7 לא תומך בזה והלוח שכן תומך בזה עולה יותר) וכמו כן הסיבה הברורה שהלוח הרבה יותר זול. רציתי לדעת האם זו אופציה בכלל ומה דעתכם על הלוח? האם להישאר עם ה NF7? להזכירכם המחשבים המדוברים הם מחשבים לשימוש ביתי ולא לגיימרים או אוברקלוק אז נא להתחשב בזה. תודה מראש, עומר.

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  24. שלומות אני כרגע עם 256X2 של GEIL במהירות 433MHZ ואני רוצה לשדג לגיגה (ניסיתי לשחק HL2 ) עכשיו אני צריך את העצה שלכם, האם להוסיף פשוט עוד 512X1 ואז אני יעבוד ב256X2 ועוד 512 (דרך אגב זה יעבוד טוב?) או להוסיף 256X2 ולעבוד ב256X4 (יעבוד טוב?) או לנסות למכור את הראם שיש לי כרגע ולקנות 512X2 (שאת זה אני הכי לא רוצה לעשות) מה אתם אומרים? דרך אגב אני כרגע חושב על לקנות ADATA וויסטה 500MHZ לא משנה איזה קונפיגורציה אני בוחר

25. Started by Silver Dragon,

כרגע יש לי 256DDRAM , אני מתכננן לקנות עכשיו עוד 256 ... למשל כבר קניתי, אז אני פשוט מחבר את הכרטיס ליד הכרטיס הישן והמחשב יזהה אותו אוטמטית? בלי שום התקנה מיוחדת?

• 5 תגובות
    • 474 צפיות

דיונים חדשים בפורומים