מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אשמח אם מישהו יוכל לתת לי דגמים ספציפיים של לוחות כאלו
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
-
לחבר שלי יש מחשב, שנקנה כדי להתנסות ב-OC. המעבד הוא מסוג AMD Athlon xp 2200 ומוגדר כ-0 עד 85 מעלות צ'ליוס. באיזה מעלות אפשר לעבוד איתו שזה יקרא נורמלי, כמה זה סביר ובאיזה טמפרטורה צריך להתחיל להגיד קדיש??
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עבודה במחשבים לעשות אתר פשוט בHTML. ואני בחרתי לעשות על חומרה , עכשיו אני רוצה לשים שם מעין 'סקירת שוק' קטנטנה של שני הנושאים הבאים: מעבדים: AMD Vs. Intel כרטיסי מסך: ATI Vs. nVIDIA *דיון על הנושא הנ"ל יפתח בפורום כרטיסי מסך* וגם בנושא מעבדים: רווחים Intel וAMD לפני יציאת הAthlon 64(Intel שולטת בשוק) רווחים Intel וAMD אחרי יציאת הAthlon 64 ועד היום הזה. תודה ענקית לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש עם מעבד AMD Athlon 64 3200 (939-pin) BOX. בהתחלה חשבתי על ה Abit AV8, אבל מתברר שהוא אינו תומך בליבה של המעבד וצריך עידכון ביוס - בלאגן שאין לי ראש אליו. פנדס הציעו לי את הלוח הבא בתחליף; Giagbyte GA-K8NS Ultra-939 nForce3 Ultra chipset. אני רק רוצה לדעת: - איך הביצועים שלו, ביחס ל Abit AV8 וביחס למחיר (בסביבות ה 850 ש"ח).? - האם הוא תומך במעבד? * לתשומת לבכם, אני לא מתעסק באוברקלוק. .תודה
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אומרים שיש בעיות כי הוא לא מזהה את המעבד ויש צורך לעדכן את ה- BIOS שיתמוך בליבה החדשה (90) וזה ניתן רק עם מעבד 3500 או 3800 . אם משהוא כבר קנה או התקין אשמח לדעת.
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
מדוע הלוח הנ"ל עולה בארץ 1200 ש"ח ?! בחו"ל הוא עולה 120$... כפול הדולר(4.4) ובתוספת 17% מע"מ יוצא 720 ש"ח, מחיר לצרכן - כך שלחנות זה צריך להיות יותר זול. האם עובדים עלינו? http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=607
-
- 18 תגובות
- 967 צפיות
-
-
באיזו טכנולוגיה מיוצר המעבד הזה 90 או 130 ננומטר ? האם יכול להיות אותו מעבד שמיוצר בטכנולוגיה שונה? תודה
-
- 6 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אז ככה, אני משדרג את המחשב שלי והכל עכשיו אני רוצה לקנות athlon64 3000 סוקט 939. אני יודע שיצא NFORCE4 אבל זה לא כזה קריטי עכשיו וגם ככה עוד שנה לא יהיה לי זמןלמחשב (צבא - קרבי) אז בעיקרון מה עדיף...KT800 או NFORCE3 ? ואיזה לוח אם הבנתי שיש רק של ABIT או GIGABYTE אז מה כדאי? החברה ממפרטים המליצו לי על הEPOX עם ה NFORCE3 אבל הוא 754 אז אני לא קונה...אשמח אם תעזרו לי, תודה!
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול את מי שיודע,ומי שכבר קנה. כמה עולה 512 MB זיכרון של DDR ?
-
- 2 תגובות
- 436 צפיות
-
-
עשו לי סיסמה דרך התוכנית ביוס כל פעם שאני מעלה את המחשב אני חייב להקיש את הסיסמה, יש דרך לעקוף את זה ? או לגלות את הסיסמה ??? אני אבוד בעיניין בבקשה !!
-
- 10 תגובות
- 620 צפיות
-
-
פתחתי היום את המחשב... ושמתי לב... אחרי שנה, שיש לי חיבור מולקס על הלוח ולא חיברתי שם כלום, אז חיברתי. עכשיו... השאלה שלי, בשביל מה המולקס הזה קיים? תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. אז ככה, אני מחפש להרכיב לי מחשב לישומי גרפיקה כגון: Photoshop, 3DSTUDIO, AUTOCAD, AUTODESK, וגם תוכנות אדריכלות נוספות. מחיפושי נתקלתי בכמה דברים שהעלו אצלי שאלות חשובות. 1. מה זה סוקט 775 לעומת 478? מה עדיף? 2. מה הרעיון של chipset? ראיתי לוחות עם chipset של 925X ו915P ו915G. מה עדיף? 3. איזה יצרן של לוחות אם טוב יותר? חוץ מהבדלים חיצוניים של חריצי הרחבה וכאלו, לא מצאתי הבדלים שאני יכול לפענח מהם משהו. 4. זכרונות DDR2. האם הם באמת יותר מהירים? אילו יצרנים מומלצים? 5. ראיתי כמה סוגים של מעבדים: 04A, 04B, ועוד. אני מחפש מעבד של 3.0GHZ. מה ההבדלים אם יש? 6. האם ניתן להרכיב כרטיס AGP8 בסלוט של PCIEXPRESS? 7. מה זה RAID ומה השימוש של זה? 8. האם אני חייב למלא…
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המפרט הבא: - מארז USB ATX P-4 חזית - לוח LAN+CS+ELITE 533 P-4 - מעבד 2.66 P-4 אינטל 478 - זכרון DDR 256MB -כ.מסך Geforce FX 5900 vivo 128 DDR - כ. רשת PCI 100\10 - דיסק קשיח ATA100 40G - כונן דיסקטים 1.44 - צורב MSI 52*24*52 - כונן CD-ROM X52 - כ.קול d3 128 הייתי מעוניין שתציעו לי זכרון ולוח אם חדשים במקום מה שיש לי עכשיו, שיתאימו ביניהם ויתאימו למפרט שיש לי עכשיו כך שלא יעשו בעיות, חשוב שהזכרון יהיה בנפח של ג'יגה אחד. בסכום של עד 2800 ש"ח. תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום הגיע הזמן לשדרג את המחשב למשהו מהיר בלשון עדינה , חולה משחקים אז שיטוס חשוב מחשב שקט המחשב שלי בן שנתיים מורכב כרגע מ מעבד פנטיום 4 2.05 GH יש זיכרון 512 - שני כרטיסים של 256 אין לי מושג איזה סוג ... נראה לי טיפה ישן הרדיסק 40 GB קצב העברה 5 CD*52 צורב רגיל 24*10*40 אני חושב שאני צריך כרגע כרטיס מסך שהמשחקים בעוד שנה יטוסו איתו מעבד לוח אם זיכרון אולי פשוט עדיף לקנות מחשב חדש ??? אשמח גם לקבל המלצה על עכבר נוח כי העכבר שלי נדפק חיבור USB השאלה היא מה עדיף939 AMD או INTEL755 אם עדיף לחכותלמעבד INTEL בעוד חודש וחצי שיכנס ה64 ביט לגבי כרטיס זיכרון המליצו לי על 6600GT ובמידה ואני ארצה ממש להשקיע 6800GT אשמח לשמוע תגובות בהקדם [attachment deleted by admin…
-
- 8 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות 10 מחשבים למשרד. המחשבים יהיו מסוג אינטל סלרון. המחשבים ישמשו לפעולות מאוד בסיסיות וממש אין צורך שיהיו חזקים. כמו כן התקציב לכל מחשב כולל מסך הוא בסביבות ה-2500 שקל. אני מחפש כרגע לוח אם למחשבים. אני צריך לוח אם שיכלול כרטיס מסך מובנה, מחיר עד 400 שקל, והכי חשוב שיהיה לוח אם אמין ככל האפשר בהתאם למגבלות. על מה אתם ממליצים? האם יש לי סיכוי להשיג לוח עם צ'יפסט של אינטל? איך הלוח הזה לדעתכם: http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=700010&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=99&aff=zap
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אהלן. כבר ביקשתי את דעתכם בעבר אבל אני מרגיש ממש חסר אונים מול מה שקורה: יש לי PRESCOTT 3.2 ואני כבר ממש רואה מגמה של התחממות קבועה לאורך הזמן. כשהוא היה חדש היתה הטמפ' בד"כ בסביבות 62 מעלות ועם הזמן היא עלתה ל- 74 וכעבור חצי שנה יש לי טמפ' קבועה של 77 מעלות במצב מנוחה. כשהמחשב מתאמץ זה מגיע ל-82 מעלות !!! צירפתי תמונה שמראה את המצב כשהדופן השמאלית של המארז בכלל פתוחה - זה מפחיד. התמונה: האם יש מישהו שעבר את אותה חוויה ויאמר לי מה לעשות ? אני מרגיש שגם בטווח הטמפ המטורפות של הפרסקוט זה כבר חריג. האם תוספת מאוורר בדופן במקום הצינור שמוליך אוויר למעבד תעזור ? תודה רבה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מדוע איני יכול להגדיר את כל היציאות שלי לUSB2 הלוח תומך בכל היציאות ב USB2 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
היי עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום בנושא זה. אני רוצה לדעת איך להתקין מעבד אני יודע שיש הרבה סוגים אבל שכל אחד יגיד מה שהוא מכיר. אני יודע להתקין הכל במחשב חוץ מלוח אם ומעבד אז אם צריך לפרק לוח אם אז גם את זה אני רוצה לדעת. חשבתי להחליף את ה-1.7 פנטיום 4 שלי בשביל ווארלד אוף וואקראפט.
-
- 9 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה... אם יש לי מעבד AMD 3000+ סוקט 939 ויש לי 2 פלטות של זכרון אחד A-data 512MB 400mhz and the second 1 A-data 256 400mhz זה יעשה DUEL או איך שלא קוראים לזה ? כי הבנתי שבלי זה יורדים בביצועים בצורה בלהבלה תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 441 צפיות
-
-
שלום רב יש לי מעבד סלרון 1.7 בעל ליבת וולמאייט ואני רוצה לדעת אם הלוח אם של ABIT דגם: IS7-V תומך בליבה כי שמעתי שהוא לא. לינק למפרט... http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IS7-V&fMTYPE=Socket%20478 תודה מראש לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שלום הרכבתי מארז חדש עם אותו לוח אם שלכתוב בחתימה שלי עכשיו הכל עובד בסדר חוץ מהעובדה שכל הזמן מופיעים מספרים שהמשמעות שלהם לפי היצרן היא "RESERVED" - מה הכוונה? זה תקין? מה לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
איזה זיכרונות מהנ"ל כדאי לי לקחת??? אני רוצה אחד של 512 או 2X512 תלוי כמה יצא לי העלות של המחשב... אני לא הולך לעשות אוברקלוקינג ככה שלא משנה לי... העיקר תגידו לי מה יותר טוב? והאם יש איזה דגם שיעבוד לי יותר טוב בדואל אם אני יקח AMD סוקט 939 או ששתיהם יפעלו אותו הדבר? תודה
-
- 13 תגובות
- 723 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות לוח אם חדש כי נדפק לו שם משהו אז רציתי לדעת איזה הכי טוב כלומר דגם של ASUS עד 500 שקל מקסימום 600 תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול לספר לי מה הם התכונות המרכזיות שאני צריך לוודא שיהיו במעבד ולוח אם על מנת שהמעבד או הלוח אם יהיו טובים, חזקים ואמינים? אני יודע קצת על מספר תכונות אבל לא על כולן.. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 419 צפיות
-