מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום... יש לי barton 2500+ עם לוח אם nforce ו1G זכרונות של A-data 400mhz . עכשיו אני קצת בדילמה האם להשתמש בduel channel או לא... תודה לעוזרים .. אם אפשר פירוט קטן מה זה עוזר, כי הבנתי שבamd זה לא מוסיף הרבה. (עשיתי למעבד oc ל3200+ אבל אני לא חושב שאמור להיות קשר לזה ... אם יש אז אני מעוניין לדעת P:)
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי לוח אם MSI 6309 גרסה 1.0 ואני לא מצליח להתקין XP. הצלחתי להתקין WIN98 אבל בהתקנה של XP לאחר האתחול הראשון כשאמורה להתחיל ההתקנה (לאחר העתקת הקבצים) המחשב עושה RESET. ניסיתי להחליף כרטיסי מסך, זכרונות וכלום. יש למישהו רעיון מה לא בסדר? ניסיתי לעדכן ביוס לגרסה 1.9 וניסיתי גם להוריד לגרסה 1.8 ואין הבדל. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
והרצתי CPU Z התוכנה מראה 2 מודולים של זיכרון, Kingston DDR-SDRAM PC3200 - 512 MBytes המוכר בחנות אמר שמדובר בזיכרון במהירות 400 אבל התוכנה מראה: DRAM Frequency 200.7 MHz האם זה בסדר ? ה MB הוא ASUS P5GDC-V תודה
-
- 1 תגובה
- 432 צפיות
-
-
או שהמתכנתים של HL2 נפלו על הראש?!?! (או אולי הבאנצ'מארקרים של gamespot?) http://hardware.gamespot.com/Story-ST-x-1240-x-x-x&body_pagenum=7 ההנחה שלי היא שהכרטיסי ה-2GB הן מדגם פחות מהיר מה-1GB. אולי 500MHZ מול 533MHZ או משהו כזה? אם אני מפספס משהו, תגידו לי. ולמה לעזאזל לא מפרטים יותר , במקום רק לכתוב את כמות הראם וסינגל \ דואל צ'אנל? ומה קרה לשמות של החברות? (ATI מותר לכתוב, אבל A-DATA או SAMSUNG אסור?!?!)
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי את הלוח הזה: DFI LANPARTY UT NFORCE 3 250GB והוא תומך במעבדי ה DTR 64 ביט עכשיו השאלה שלי אך הם יחסית למעבדי ה 64ביט השולחניים ב OC ?? ומה הממוצע שלהם ב OC ?? מדובר ב 3200+... היסתכלתי קצת ב XTREMESYSTEMS ולא ממש מצאתי תשובה...
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
משהו מכיר את הלוח של GIGABYTE - KVT800M עם ציפסט של VIA K8T800 ? אם כן תנו חוות דעת ואם לא אז תמליצו על לוח טוב עם רשת וכרטיס קול 6 ערןצים במחיר של עד 600 ש"ח תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני מחפש לוח לAMD64 השימושיות של המחשב היא בעיקר אנטרנט וקצת משחקים איזה ציפסט עדיף ואיזה לוח בכלל?
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
טוב, גם לפני כמה ימים אמרתי שאני מתכנן.. אבל ההודעה ירדה כמה עמודים. אז שוב, למישהו יש המלצות? אני מעונין לקנות 1GB זיכרון בכרטיס אחד... תקציב 1300 עדיף פחות, וזה בכרטיס אחד כי יש לי רק עוד יציאה אחת, השניה בשימוש עם 256 של DDRAM, תודה.
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה לבעלי הלוח shuttle AV61 - האם מישהו הצליח להפעיל אותו עם מעבד פנטיום 3 800 ומעלה, סלוט 370, באמצעות מתאם? אם כן, אני מעוניין לדעת איך הגדרתם את הג'מפרים על הלוח. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
חברה, בהמשך לחדשה הזו הנה התמונות שהבטחתי: לחץ להורדה1 ו לחץ להורדה2
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
המארז מבפנים אצלי נראה רע חוץ מהמון אבק לא רואים כלום, איך לנקות אותו ביסודיות ואת המאווררים שלו (מארז ספק מעבד) - יש לי כרטיס מסך גיפורס 4 128M המאוורר שלו הלך והוא לא מסתובב יותר, הוצאתי אותו יש בזה סכנה ?? -איך אני בודק את הטמפ' של חלקיקי המחשב בדרך הכי קלה ?? תודה
-
- 4 תגובות
- 463 צפיות
-
-
אהלן שמעו אני כבר הכנתי מפרט למחשב החדש שיבוא .. ובדקתי ביקורות .. עכשיו אני התכוונתי ללכת על סוקט 939 אבל לפי מה שהבנתי ה 754 נותן ביצועים טובים יותר וזול יותר מה 939 חוץ מזה שאין לו דואל צ'אנל אני לא רואה סיבה למה לי לא לקנות את הסוקט 754 .. כי להחליף חלקי מחשב אני לא אחליף .. לפחות לו בשנתיים הבאות .. אז בבקשה .. קצת עזרה ופירוט מה יותר משתלם לי (עדיף בצורה של השוואה) אני מאמין שזה יפתור להרבה אנשים צרות .. ד"א .. המעבד שמדובר בו הוא 3000 וראיתי ביקורות באתר amdzone שאומרים שה 2800 מ 754 נותן ביצועים טובים יותר תודה רבה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 423 צפיות
-
-
איזה לוח של Giga byte הוא הכי טוב? אני מתכוון לדגם,ועם איזה צ'יפסט הוא בא?
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי חיפושים בפורום אחר הצעות למערכת מחשב אני צריך את עזרתכם לגבי בחירת המערכת הבאה שלי השאלה שלי היא, מה עדיף מערכת אשר מבוססת על לוח עם ציפסט של אינטל (925) או לחלופין מערכת אשר מבוססת על מעבד AMD 64. הבנתי שהרבה יישומים לא תומכים ב 64BIT עדיין...אבל מצד שני 64BIT הרבה יותר חזק... אני צריך מעבד - לוח - זיכרון תקציב 4000 ש"ח
-
- 12 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה לדעתכם המחיר הראוי לחלקים הבאים כאשר הם יד שניה ( יש לציין עם אחריות ל3 שנים , וברשותי 3 חודשים גג) 1. Abit NF7-SL v2.0 2. AMD Barton 2500 512 cache + Volcano 12 תודה !
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה משרדית בעקרון - כמה שאלות לגבי הצעה שקיבלתי: מעבד: בין AMD2500 לבין AMD 2600 המליצו לי ללכת על 2500 מהיר יותר? לוח אם למעבד AMD - המליצו לי ללכת על GIGABYTE בטענה שהם הכי טובים ל- AMD - דגם GA7N400L - דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אני לא רוצה להגזים ולקנות זכרונות 566 2-2-5 ב4000 שקל הסכום המדובר הוא מקסימום 2350ש"ח. אני רוצה להגיע כמה שיותר רחוק עם ה3400+ שלי.
-
- 11 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום , רציתי לעדכן את הביוס שלי מאחר והוא לא תמך בדיסק קשיח מעל 32 ג'יגה , לאחר העדכון (יכול להיות שהוא לא היה מתאים) המחשב לא עולה כלל והוא מצפצף כאשר אני מפעיל אותו. מה ניתן לעשות תודה רבה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי לפני שנתיים AMD Athlon XP 1800, ועד שהלכו לי הקבלים בלוח האם - כתוצאה מאבק שלא ניקיתי במשך חודשים ארוכים - הייתי מאוד מרוצה. מאז הכנסתי לוח אם פשוט יותר והוספתי עוד מאוורר פשוט... וחיי אינם אותם חיים 8) אבל הרגשתי בחסרונות כבר בהתחלה. המאווררים עשו המון רעש מהיום הראשון, והמחשב חימם מאוד את כל החדר - ועדיין מאוד מחמם. עכשיו גיסי קונה מחשב ושאל אותי איך AMD מבחינת עלות ותועלת. על פניו, כפי שמציינים םה כמעט כל החברים - AMD משתלם מאוד. השאלה הראשונה היא, האם המעבדים החדשים שלהם עדיין מחממים כל כך ועדיין מצריכים מערכת אוורור חזקה יותר. היה לי מחשב פנטיום של NEC לפני כמה שנים ואני מכיר עוד מחשבים רבים אחרים שמחממים פחות ובאופן טבעי גם עושים פחות רעש. השאלה השנייה היא ,א…
-
- 11 תגובות
- 897 צפיות
-
-
קניתי מעבד AMD 2600 BARTON אבל לא נראה לי שהוא ברטון איך אני יכול לדעת אם זה ברטון או לא? כתוב עליו AXDA2600DKV3D Y868433240291 AIXIB 0332VPMW 1999AMD והוא בצבע ירוק לא חום דחוף אני רוצה לדעת לפני שאני שופך עליו משחה ואז אני לא יוכל להחזיר אותו!!!!! תודה תודה תודה
-
- 11 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס נורמלי לא "מייד אין אינדונזיה", במחירים סבירים, בארץ של איזה 128 או 256 ואפילו 512.. שאני אדע את המחירים ומאיפה קונים תודה (:
-
שלום האם יש אפשרות לתקן מעבד שנשברו לו שני פינים? המעבד המדובר הוא AMD 64 אין בעיה שיעשו את זה בחנות ואני ישלם השאלה אם בכלל אפשר או שפשוט לזרוק את המעבד לפח?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מה מצב??? טב אז ככה יש לי שאלה לגבי צ'יפסט למה אין צ'יפסט שAMD מייצרת כמו INTEL וה915 925 וכו'??? או עם יש אז הם טובים בכלל?
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אהלן! אני מתכנןן לקנות מחשב מבוסס AMD64. השאלה שלי היא מה כל ההבדלים בין שני המעבדים, יתרונות\חסרונות. וחשוב לי לדעת אם יש להם בקר DUALDDR מובנה במעבד. מה אתם חושבים שכדאי לי לקנות ואם אפשר המלצה של לוח אם עד 900 ש"ח. אני רוצה OC גדול (יש לי זכרונות 512X2 PC4000 PQI) וכמובן שמשחקים יעבדו טוב (מאוד). ואני מבקש חוות דעת על לוח אם ABIT 3-RD EYE 939 KT800 PRO.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, אני מחפש לידידה שלי מחשב וקיבלתי 3 הצעות נחמדות מאותו מקום על 3 מעבדים ו 3 לוחות אם שונים. אם מישהו יוכל לעזור לי ולהגיד לי מה ההבדל ביניהם, ועל מה הוא ממליץ. אני רוצה לציין שהמטרה היא מחשב משרדי, ולכן חשובה יותר האמינות של הרכיבים מאשר הביצועים. האחד: לוח אם - ASUS P4R 800 VM FSB 800MHZ Prescott Read Chipset 9100 מעבד - Intel Pentium 4 3GHZ 800FSB HT Technology 1M Prescott Socket 478 השני: לוח אם - Intel RockLake FSB 800MHZ Intel 865PERL Chipset מעבד (אותו מעבד שבהצעה הראשונה) - Intel Pentium 4 3GHZ 800FSB HT Technology 1M Prescott Socket 478 השלישי: לוח אם - ASUS P5GD1-VMFSB 800MHZ intel 915G Chipset מעבד - Intel Pentium 4 3GHZ 800FSB HT Technology Socke…
-
- 2 תגובות
- 391 צפיות
-