עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ראיתם ? אם לא אז לכו לחנויות ה-ONLINE ותראו מה קרה למחירי הזיכרונות ! זכרונות DDR עולים כמו ואפילו יותר מה-RDRAM ! זיכרונות SDRAM רגילים עולים פי 3 ויותר ממה שעלו בסביבות אוקטובר-נובמבר 2001 (זיכרון 128 מ"ב 133MHz רגיל עולה כמעט 260 ש"ח ואני קניתי אחד עוד ב-72 ש"ח, בפלונטר ! !) מה יהיה ? ? ? ? ? ? ?

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. או בקיצור, יולי וצפונה .....

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  3. אתר Tech-Connect Magazine פרסם היום כי ירידת מחירים צפויה לכמה ממעבדי AMD ב-8 לאוקטובר, בהמשך לידיעה קודמת משלשום. הרשימה (כנראה לא מלאה עדיין): - $75 for Athlon X2 4200+ 65nm (current AMD price in 1000-unit tray quantities - $83) - $85 for Athlon X2 4400+ 65nm ($94) - $100 for Athlon X2 4800+ 65nm ($115) - $110 for Athlon X2 5000+ $125) - $120 for Athlon X2 5200+ ($136) - $140 for Athlon X2 5600+ ($157) - $170 for Athlon X2 6000+ ($178) - $240 for Athlon X2 6400+ Black Edition ($251) In addition to the X2 price cuts, the single core Athlons are set to also become cheaper. But we want the dual-cores. ככתוב, צפויה ירידת מחירים גם לחדי-הליבה אך האתר לא …

4. Started by abarbotel,

מה זה VT? אני רואה הרבה רשום "תומך בוי טי.." ובלי קשר אני רוצה לעשות סדר בבלאגן כי אני רוצה לקנות מחשב ואני לא יודע מה עדיף ומה חדש או ישן יותר במעבדים וגם אני רוצה לדעת בשביל הידע שלי אז בבקשה אם מישהו יכול להסביר איזה סוגי תושבת קיימים כיום למעבדים ומה נחשב חדש/טוב יותר

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by bd,

משחקים קידוד סרטים יצרית עריכה מוזיקה עבודה בפוטו שופ המחשב יתחלק לעבודה שווה בשווה בנושאים אלו הוא לא יהיה מיועד למשחקים רק וכשיזדמן לקודד ולעבוד בפוטו שופ.. לכן הבחירה של המעבד מבלבלת אותי מאוד..לעתיד אני מתכוון לעבוד על פוטו שופ הרבה וגם יצרת מוזיקה.. ומשחקים בין השאר .. אז מה לקחת בתקציב של עד 1000-1300 שקל פלוס מינוס..? AMD64 3000 או P 2.8C 3C מה ההבדלים אם אני יקודד 10 סרטים רצוף במעבד AMD64 3000 לבין P 2.8C 3C מה ההבדלים שאני יראה... חום מהירות יציבות?.. אפשר לדעת.. ?

• 11 תגובות
    • 957 צפיות
  6. Started by Danny_Malis,

אני צריך המלצה ללוח ומעבד בסביבות 2500ש"ח לשתיהם (שידרוג לקיימים בחתימה). תודה מראש !!!

• 29 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by חבל..,

מתי מרובעי ליבה יגיעו לארץ?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  8. Started by SPIDERRRMAN,

אסוס סטרייקר אקסטרים (כמה אפשר לקבל עליו?) כי אני לא ממש משתמש באופציות של ה SLI וגם לא עושה בכלל אוברקלוק לשום חלק במחשב.. השאלה זה גם כמה יעלה לי לוח אם שבא עם כרטיס קול סביר וחייב שעל הלוח יהיה יציאה של אודיו קוקסיאל ולפחות 4 חיבורי SATA... * אני שואל את זה כי אני מתלבט אם זה בכלל שווה לי לעשות את כל המהלך הזה והאם בכלל אני יצא פה מרווח מבחינת כסף

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  9. שלום, יש לי מחשב AMD Athlon64 בסוקט 754. לפי מה שאני זוכר סידרה זו אינה תומכת ב- Dual Channel (אם אני טועה אז תקנו אותי). יש לי כרגע סטיק אחד של 512MB זיכרון ואני רוצה להגדיל ל- 1024MB. האם עדיף למכור את הסטיק הקיים ולקנות סטיק של 1024? או לקנות סטיק זהה לגמריי נוסף של 512MB? אני שואל את השאלה הנ"ל בגלל שאמרו לי שביצועים של סטיק אחד גבוהים יותר מביצועים של שני סטיקים במערכת שלא תומכת ב- DC ורציתי לדעת האם זה נכון. תודה.

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  10. Started by motogt,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש, מוקדם מדי לבקש מפקט סופי בפורום מפרטים, לכן אני אפתח עם הזכרון. איזה זכרון מומלץ? אני חשבתי על http://tms.co.il/product_info.php?cPath=57_60_373&products_id=3511 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3006 מה אתם אומרים? הדבר המוזר שבIQPC המחיר גבוה כמעט ב200 שקלים, יש לכך הסבר? מה ההמלצות שלכם? נ.ב לא מתוכנן OC

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Saliman,

הלו בובות. אני מחפש דרייברים ללוח אם של חברת קבר בשם PCChips (שעליו מותקן Celeron 667MHz), שהדגם שלו הוא M754LMR+ . צ'יפסט: ALI M1631 Aladdin TNT2 ניסיתי לחפש, אבל הלוח הזה קצת בעייתי. אז מי שיש לו דרייברים לזה או יכול לעזור לי למצוא אותם יתקבל בברכה. תודה.

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  12. ולכמה זמן הוא יחזיק עם OC ל... נגיד 4000 ? והאם הוא ייתן ביצועים במשחקים כמו P4 או יותר או פחות?

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  13. Started by pxst17,

כדאי לקחת סטיק אחד של 8GB RAM או שניים של 4GB? מה יותר משתלם בלוח שתומך עד 32GB? המחיר זהה. השימושים הם גיימינג בלבד..

• 16 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. Started by j,

לא בשביל OC או משהו כזה. במחיר סביר.. ראיתי שלקינגסטון זה 3C ונראה שככה גם בהרבה חברות אחרות. יש משהו? ומה בכלל ההבדל? (מיועד ל3800+ X2)

• 4 תגובות
    • 502 צפיות
  15. מה יותר עדיף? AXP 1800 + MSI KT3 Ultra-ARU + Mushkin 256MB PC3000 + Maxtor 60GB ATA133 או AXP 1900 + MSI KT3 Ultra-ARU + CORSAIR XMS 256MB PC3000 + Maxtor 40GB ATA133 הזכרון נראה לי אותו הדבר, מילא אני לא מתכננן לעשות OC. אז נשאלת השאלה מה יותר חשוב: עוד קצת מהירות למעבד (וזכרון יותר טוב?) או יותר נפח כונן קשיח? תודה.

• 37 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. Started by 14renegade,

אני רוצה זיכרון שיהיה במיוחד טוב למשחקים אבל לא במחיר ממש גבוה...מקיסמום 600....עם יכולת אוברקלוק קטנה לעתיד...למרות שאני לא מתעסק בזה...פשוט שיהיה אני רואה שכולכם תמיד ממליצים על A-DATA רציתי לדעת אם חברות אחרות יותר ידועות לא יכולת להיות יותר טובות מבחינת משחקים...כי אני מעדיף חברה עם יותר מוניטין... תודה לעזורים

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  17. Started by winil,

מה נותנת בדיוק הליבה הגרפית? יש שינוי קריטי לגבי משחקים? שווה עכשיו לקנות מחשב חדש או לחכות עד שיגיעו מעבדים עם ליבה גרפית? ההבדל יהיה גדול בין המעבדים 4 ליבות של היום למעבדים בעלי ליבה גרפית?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  18. Started by shibby15,

Gigabyte GA-7VTX-H Plus ( Socket A - KT266A - CREATIVE - LAN ) + AMD XP 1700 + 256MB DDR BUFFALO ב1561 ש"ח שווה את הכסף?? לבחור שלא יודע מה זה O/C וכולה רוצה לשחק בכמה משחקים ואינטרנט

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by BuNKeR,

רציתי לשאול מה עדיף בין שני לוחות האם הבאים: Gigabyte GA-8N-SLI Quad Royal nVidia nForce 4 SLI Intel Edition LGA 775 או Abit IN9 32X-MAX Nvidia NF680i SLI שניהם תומכים במהירות זיכרון 667, שניהם תומכים ב SLI.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  20. Started by prelly,

בטעות

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  21. Started by someone,

אני רוצה לשלוח להם אימייל ולשואל אותם למה המחירים של המעבדים בארץ בשמיים (ואין סיבה שהם יהיו לא? כי הם לא גדולים ושוקלים הרבה כמו רמקולים למשל, ולפי מה שאני יודע המכס על מוצרים למחשב אמור להיות נמוך יותר...) להשוואה: המחירים בארץ (בעיקר המעבדים המהירים יותר) של מעבדי INTL וAMD כפולים מאשר בחו"ל! :AR15:

• 26 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. מקווה שהכותרת תקינה לפי החוקים קיצר קניתי לפני שנה וחצי +- מחשב שאמור להיות מפלצתי אבל לא ממש הבנתי בזמנו אז קניתי כמו טמבל כרטיס מסך מפלצת (GEFORCE 8800GTS) ומעבד לא כ"כ משהו (Core 2 Duo E4300) אז עכשיו כשהמשחקים החדשים יוצאים והדרישות שלהם בשמיים אני רוצה לשדרג את המעבד לCore 2 Quad אז אני יצטרך לקנות גם לוח-אם חדש מכיוון שהלוח-אם הנוכחי שלי לא תואם Core 2 Quad אז מה ההמלצות שלכם? תקציב : 800~1300 אוברקלוק : לא תודה מראש, אמנון [br]פורסם בתאריך: 8.11.2008 בשעה 19:03:41 הקפצה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by zombie,

מדובר בלוח Asus ROG X570 Crosshair VIII Hero אשר נקנה דרך NEWEGG לפני מספר חודשים, עד כה הלוח עבד כמצופה בלי שום בעיה, בימים האחרונים התפתחה בעיה של ניתוקי USB בציוד המשתמש ב USB 2.0 ללא שום סיבה נראית לעין. אז לאחר שניסיתי כל מה שניתן וביצעתי את כל הצעדים שהוצעו ע"י התמיכה הטכנית של אסוס אני פונה אליכם, הצעדים שניסיתי נעים החל מהמובן מאליו כמו עדכון דרייברים של USB והתקנתם מחדש דרך device manager, עדכון דרייברים של הצ'יפסט לעדכון ביוס הכולל עדכון AGESA 1.2.0.2 חדש האמור כביכול לפתור את הבעיה המדוברת ולהתקנה מחדש של מערכת ההפעלה, הגדרות ביוס שונות כגון מעבר לPCIe 3.0 במקום 4.0, הורדת פרופיל XMP של הזכרונות ועד למשחק עם הגדרות אנרגיה וכו' הבעיה קורת עם כל הציוד ש…

24. הם בעצמם לא הסבירו לי רק אמרו שהם לא אוהבים אותם

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. כנס Computex 2021: חברת הטכנולוגיה מכריזה על מודם דור חמישי חדש לפלטפורמות מחשבים שונות - חיבוריות מהירה לרשתות סלולר מתקדמות בדרכה אל מעבר לעולם הסמארטפוניםלכתבה

דיונים חדשים בפורומים