מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
הלו בובות. אני מחפש דרייברים ללוח אם של חברת קבר בשם PCChips (שעליו מותקן Celeron 667MHz), שהדגם שלו הוא M754LMR+ . צ'יפסט: ALI M1631 Aladdin TNT2 ניסיתי לחפש, אבל הלוח הזה קצת בעייתי. אז מי שיש לו דרייברים לזה או יכול לעזור לי למצוא אותם יתקבל בברכה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
ולכמה זמן הוא יחזיק עם OC ל... נגיד 4000 ? והאם הוא ייתן ביצועים במשחקים כמו P4 או יותר או פחות?
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
כדאי לקחת סטיק אחד של 8GB RAM או שניים של 4GB? מה יותר משתלם בלוח שתומך עד 32GB? המחיר זהה. השימושים הם גיימינג בלבד..
-
- 16 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
לא בשביל OC או משהו כזה. במחיר סביר.. ראיתי שלקינגסטון זה 3C ונראה שככה גם בהרבה חברות אחרות. יש משהו? ומה בכלל ההבדל? (מיועד ל3800+ X2)
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
מה יותר עדיף? AXP 1800 + MSI KT3 Ultra-ARU + Mushkin 256MB PC3000 + Maxtor 60GB ATA133 או AXP 1900 + MSI KT3 Ultra-ARU + CORSAIR XMS 256MB PC3000 + Maxtor 40GB ATA133 הזכרון נראה לי אותו הדבר, מילא אני לא מתכננן לעשות OC. אז נשאלת השאלה מה יותר חשוב: עוד קצת מהירות למעבד (וזכרון יותר טוב?) או יותר נפח כונן קשיח? תודה.
-
- 37 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני רוצה זיכרון שיהיה במיוחד טוב למשחקים אבל לא במחיר ממש גבוה...מקיסמום 600....עם יכולת אוברקלוק קטנה לעתיד...למרות שאני לא מתעסק בזה...פשוט שיהיה אני רואה שכולכם תמיד ממליצים על A-DATA רציתי לדעת אם חברות אחרות יותר ידועות לא יכולת להיות יותר טובות מבחינת משחקים...כי אני מעדיף חברה עם יותר מוניטין... תודה לעזורים
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מה נותנת בדיוק הליבה הגרפית? יש שינוי קריטי לגבי משחקים? שווה עכשיו לקנות מחשב חדש או לחכות עד שיגיעו מעבדים עם ליבה גרפית? ההבדל יהיה גדול בין המעבדים 4 ליבות של היום למעבדים בעלי ליבה גרפית?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
Gigabyte GA-7VTX-H Plus ( Socket A - KT266A - CREATIVE - LAN ) + AMD XP 1700 + 256MB DDR BUFFALO ב1561 ש"ח שווה את הכסף?? לבחור שלא יודע מה זה O/C וכולה רוצה לשחק בכמה משחקים ואינטרנט
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רציתי לשאול מה עדיף בין שני לוחות האם הבאים: Gigabyte GA-8N-SLI Quad Royal nVidia nForce 4 SLI Intel Edition LGA 775 או Abit IN9 32X-MAX Nvidia NF680i SLI שניהם תומכים במהירות זיכרון 667, שניהם תומכים ב SLI.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
-
אני רוצה לשלוח להם אימייל ולשואל אותם למה המחירים של המעבדים בארץ בשמיים (ואין סיבה שהם יהיו לא? כי הם לא גדולים ושוקלים הרבה כמו רמקולים למשל, ולפי מה שאני יודע המכס על מוצרים למחשב אמור להיות נמוך יותר...) להשוואה: המחירים בארץ (בעיקר המעבדים המהירים יותר) של מעבדי INTL וAMD כפולים מאשר בחו"ל! :AR15:
-
- 26 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מקווה שהכותרת תקינה לפי החוקים קיצר קניתי לפני שנה וחצי +- מחשב שאמור להיות מפלצתי אבל לא ממש הבנתי בזמנו אז קניתי כמו טמבל כרטיס מסך מפלצת (GEFORCE 8800GTS) ומעבד לא כ"כ משהו (Core 2 Duo E4300) אז עכשיו כשהמשחקים החדשים יוצאים והדרישות שלהם בשמיים אני רוצה לשדרג את המעבד לCore 2 Quad אז אני יצטרך לקנות גם לוח-אם חדש מכיוון שהלוח-אם הנוכחי שלי לא תואם Core 2 Quad אז מה ההמלצות שלכם? תקציב : 800~1300 אוברקלוק : לא תודה מראש, אמנון [br]פורסם בתאריך: 8.11.2008 בשעה 19:03:41 הקפצה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר בלוח Asus ROG X570 Crosshair VIII Hero אשר נקנה דרך NEWEGG לפני מספר חודשים, עד כה הלוח עבד כמצופה בלי שום בעיה, בימים האחרונים התפתחה בעיה של ניתוקי USB בציוד המשתמש ב USB 2.0 ללא שום סיבה נראית לעין. אז לאחר שניסיתי כל מה שניתן וביצעתי את כל הצעדים שהוצעו ע"י התמיכה הטכנית של אסוס אני פונה אליכם, הצעדים שניסיתי נעים החל מהמובן מאליו כמו עדכון דרייברים של USB והתקנתם מחדש דרך device manager, עדכון דרייברים של הצ'יפסט לעדכון ביוס הכולל עדכון AGESA 1.2.0.2 חדש האמור כביכול לפתור את הבעיה המדוברת ולהתקנה מחדש של מערכת ההפעלה, הגדרות ביוס שונות כגון מעבר לPCIe 3.0 במקום 4.0, הורדת פרופיל XMP של הזכרונות ועד למשחק עם הגדרות אנרגיה וכו' הבעיה קורת עם כל הציוד ש…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הם בעצמם לא הסבירו לי רק אמרו שהם לא אוהבים אותם
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כנס Computex 2021: חברת הטכנולוגיה מכריזה על מודם דור חמישי חדש לפלטפורמות מחשבים שונות - חיבוריות מהירה לרשתות סלולר מתקדמות בדרכה אל מעבר לעולם הסמארטפוניםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אשמח אם למישהו יש תשובה אני עומד לרכוש את הלוח של אסוס p4c800-dlx שימו לב לא p4c800-e-dlx מישהו יודע עד כמה מגיע הVCORE ?? שלו ???אחרי חיפושים לא מעטים (ובגלל שרוב הביקורות שלו נכתבו לפני כשנה וחצי) אני יודע שעם הביוסים הראשונים שלו הוא הגיע עד 1.600 וולט ושמעתי שעם ביוס 1006 הוא אמור להגיע עד 1.95 ואני מחפש מישהו שיאשר לי את זה או יספר לי מה הוא יודע תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה בקשר למעבד שאני נכנס לתצוגת מאפייני המערכת רשום לי שם את שם המעבד.. אפשר לראות את השם למטה... למה זה רושם את זה ולא את השם של המעבד? אולי בגלל שזה סידרת מעבדים? או שם כולל? צרפתי שתיי תמונות אחד של מאפייני המערכת ושתיים של בדיקה שעשיתי דרך הCPU-Z ששם הוא כן רושם את זה ובנוסף למטה הוא רושם את מה שהוא רשם לי במאפייני המערכת למה זה? ושאלה נוספת: יש כיום כמה משחקים שעושים בעיות עם מעבדי כפולי ליבה (רצים מהר, מהירות סאונד ועוד ועוד..) אני יודע שצריך לבטל ליבה אחת (בזמו שמשחקים כמובן באותם משחקים שאין להם תמיכה) ואני יודע שצריך לעשות את זה דרך המנהל משימות אבל אין שם שום דבר המציג לי דבר כזה.... למה ? ולסיום אני ישמח לשמוע גם חוות דעת על נתוני הCPU-Z שהעל…
-
- 49 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח למחשב שמשמש בעיקר לצורכי אינטרנט אני מעוניין בכרטיס מסך על הלוח אני כרגע מתלבט בין 2 דגמים 1-גיגה בייט MA69VM-S2 AM2, 690V, DDRII 800, PCI-E, ATI X1200 2-אסוס M2V-MX SE AM2, VIA, K8M890, DDRII800, VGA, PCI-E הרכיבים שיהיו על הלוח הם: *Athlon 64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore 512MB Kingston X2 DDR2 667 תודה מראש דניאל,
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
הזמנתי מלמיר זכרונות Samsung Original 512MB PC2700 DDR333. הביאו לי זיכרון של Transcend, עם צ'יפים של Samsung! :AR15: להלן אפיון הזיכרונות שקיבלתי: 1. מדבקה גדולה על ה-DIMM ועליה רשום הדגם TS64MLD64V3F5 וכמו כן 512MB DDR PC-333 2. מדבקה קטנה על אחד הצ'יפים עם הולוגרמה של Transcend 3. מדבקה קטנה על אחד הצ'יפים ועליה כתוב 512MB 184P DDR=CP PC333 DDR SDRAM 65022 Y0234 QC:3C. 4. על הצ'יפים עצמם מוטבע: SAMSUNG 232 K4H560838D-TCB3 BDFE68BB Korea המחיר של שניהם זהה לחלוטין, השאלה האם כדאי להחליף אותו ולדרוש סמסונג מקורי? או שהם Practically זהים?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמנו שיחק ה DDR400 ו DDR2 היה יקר, לא ולא משתלם... מתי DDR3 יחליף את DDR2 800 שאנו נהנים כיום ממחירי "זנות" במלוא מובן של מילה... אם בעבר היית משלם 800 שקל ל DRR 400 ג'יגה היום אתה קונה 2 ג'יגה ב 350 שקל... מתי לדעתכם DDR3 יהיה המלך החדש, ומה בעצם הבדל הביצועים בין DDR3 ל 2 האם זה כזה מורגש ?
-
- 5 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שבועיים בערך לפני ההכרזה הרשמית, נראה כי יש לנו מושג די טוב אודות הדגמים השולחניים החדשים שאינטל תביא אל החנויות, מה יהיו המחירים המומלצים עבורם - ועם אילו גופי קירור מעודכנים הם יוצעו בגרסאות ה-Boxלכתבה
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כשבוע קניתי את הלוח אם הזה באייבורי (הם היו היחידים שנתנו לי לוח אם שתומך זכרונות OCZ 667 CL4 וצ'יפ 975 - הזכרונות לא עובדים עם לוח 965 ולא משנה איזה יצרן), רציתי לדעת מה דעתכם על הלוח אם הזה והאם יש לוח אחר במחיר דומה (850 שקל) שאני יכול לקחת במקומו, אני מבצע OC די בסיסי (לא יותר מ - 10-15 אחוז), ואני בעיקר משחק ומוריד סרטים. בתודה מראש על התגובות......
-
- 9 תגובות
- 712 צפיות
-
-
הלוח הזה GA-MA785GM-US2H תומף במעבד הזה? AMD Athlon II X2 250 Box תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 905 צפיות
-
-
-