מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
e6300 בלי oc. לא הייתי רוצה אחד כזה שיעבור את תחום ה700 ש"ח(אם זה ריאלי). יש עוד נתונים שאני צריך לספק בשביל לבחור לוח אם?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
נתחיל מההתחלה יש לי לוח אם 8RDA3+, זכרון 1024 400, ומעבד 2500+ AMD בזמון האחרון הלוח התחיל לעשות לי צרות צרורות, אז איפסתי את הביוס, ומאז בכלל יש בעיות. בעיה אחת היא שכל הזמן בפוסט רשום שהמתח VDD לא תקין (הוא מסומן באדום ונורא לא יציב), דבר שני, הוא שבברירת מחדל, המעבד עובד על 100*11, ואם אני משנה ל166 (כמו שהוא אמור לעבוד) אז הזכרון עובד בתור DDR333, ואם אני משנה את זה למה שנקרא "By SPD" (בביוס, ז"א לשנות את זה ל400) הוא מסרב לעשות פוסט ומצפצף כמו מכונית משטרה. עוד דבר, שכנראה קשור הוא העכבר, שפועל בצורה נורא בעיתית- בעיקר שהוא מחובר בUSB וגם בPS2, הוא לא פועל בצורה תקינה ולפעמים "נעלם" (העכבר אופטי, ונראה שהוא פשוט לא מקבל מתח, אין אור אדום, וזה בהרבה עכברים). הבע…
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
סתם שיטטתי באינטרנט וראיתי דבר דיי מוזר...הבדל המחירים של אותו מעבד בין שני חנויות הוא 400 ש"ח....זה דיי הרבה... http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/ouranos_computer/product.asp?pf_id=XXAMD_A64_3000_S939_Tray_TR2 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6012 מה אתם אומרים...הגיוני?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
בדקתי בביוס וכתוב שם *7 נכנסתי לתוכנה CPUZ וכתוב שם כפול 6 תראו.. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
האם שאני מוציא את הבטריה מהלוח ומחזיר לאחר כמה דקות האם הביוס של המחשב יחזור לי כמו שהוא היה לפני העדכון שעשיתי לו..?
-
- 7 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מחשב שישמש לעריכות בפרמייר. כמו כן יחובר לטלויזית LCD לצפיה בסרטי HD. מתכוון להשתמש בוינדוס 7. צריך שתהיה כניסת FIREWIRE ורצוי גם כניסת קומפוזיט או SVIDEO לדגימת חומר. אם הכרטיס מסך מהווה הסחת דעת ולא מתאים פה אפשר לוותר כרגע, אני אברר על זה בפורום המתאים. נאמר 1500 לשילוש בלבד. כמה שאלות עקרוניות : - בתקציב נתון (1500 בערך), מקבלים יותר תמורה במערכת מבוססת אינטל או AMD ? - האם יורגש הבדל משמעותי בביצועים בין DDR3 ל DDR2 800MHZ ? - מה אפשרויות השדרוג העתידי לכל מערכת שמציעים ? דוגמה להצעה שקיבלתי ממכר שמתעסק עם מחשבים : # לוח אם GA-H55M-UD2H 688 ₪ # מעבד Intel® Core™ i3 696 ₪ # זיכרון DDR2 2G KINGSTON 800MHz X 2 420 ₪ ----------------- סה"כ 1804
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הורדתי את pcmark2002 ואלה התוצאות שקיבלתי: cpu score: 5848 memory score: 7047 hdd score: 1195 בפעם השנייה שהרצתי את התוכנה אחרי שהפעלתי את המחשב מחדש קיבלתי: cpu score: 5928 memory score: 7070 hdd score: 1201 האם התוצאות האלה טובות? מה הן אומרות? יש לי פנטיום 2.4c 512mb 400 דיסק קשיח seagate 80gb sata
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי מעבד Intel E6400 . עכשיו.. לפני התמונה הוא עובד ב1600MHZ האם זה בסדר? (כי כתוב Original:2133mhz) או שאוורסט מזייף או משו? ואממ.. הוא לפעמים קופץ כזה לשנייה ל2133.. מזה?! תודה!!
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום רב, וחג שמח קיבלתי היום במתנה את הזכונות הבאים: Kingston HyperX 2GB pcs2-6400 CL4 240 והנוכחים שיש לי זה : OCZ 2GB PC2-5400 5-5-5-15 עכשיו, שמעתי שעם אני אוסיף את החדשים לישנים, זה יכול ליצור בעיות, נכון ? אני משתמש ד"א ב-XP SP3 אז מה כדי לי לעשות עם הזכרונות ? להוסף? להחליף אותם בנוכחים ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אחים שלי איך הלוח אם הזה ?? http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1694&l1=3&l2=11&l3=534&l4=0 נראה לי אחלה של לוח לא?? גם תומך ב ddr2 וגם ddr3 וגם מאפשר את טכנולוגיית ה SLI של של שני כרטיסים בו זמנית!!! כדאי להכניס אותו למחשב חדש??? תודה...
-
- 9 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב לבד מפרט למחשב שמיועד בעיקר למשחקים ולמולטימדיה. מחפש לוח אם שתומך במעבד E8400. מעדיף לוח אם של אזוס. חשוב לי מאוד שמערכת השבבים תהיה כזאת שהוכחה כאיכותית ומועילה ושיהיה יחס טוב בין המחיר לתועלת. רצוי שיתמוך בOC בשדרוג עתידי אבל נכון לעכשיו אין לי צורך בכזה. FBS גבוה. תומך dual channel memory. תומך לפחות עד 8 ג'יגה DDR2-800 זכרון ומעלה. תומך RAID על סוגיו. חשוב ביותר שיהיה מרובה חיבורים חדישים פנימיים וחיצוניים ושיתמוך כמה שיותר בשדרוג עתידי (בעיקר של הזכרון והדיסק הקשיח). חשוב לי שיהיו חיבורי SATA2 USB2 ESATA FIREWIRE וכמה שיותר סוגי PCI חדשים. תקציב: 400-700 ש"ח.. שווה לי להשקיע כל כך בלוח אם אני לא גיימר כבד... ? (בהתחשב בעובדה שאני רוצה לקנ…
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
טוב אז ככה זאת הרשימה של מה שאני צריך שיהיה בלוח אם 1)PCI-E 2)Sata II 3)DDR II 4)Nforce 4 5)לא חשוב לי כרטיס קול או רשת למרות שעדיף שיהיה כרטיס רשת אבל לא חובה למעבד אל תדאגו ולא חובה שיהיה בלוח SLI ושיהיה מרווח של לפחות שתי חריצי PCI בית הכרטיס מסך (PCI-E) לשאר חריצי ה PCI כדי שאני יוכל להוסיף לו קירור ... ולא חשוב לי שהוא איזה ATX שאתם רוצים אבל עדיף שזה יהיה הכי גדול בשביל במקום לקירור של הכרטיס מסך .... תודה לכולם אל תסתכלו על תקציב בינתיים עבדתי ואני יוציא כמה שצריך רק תנו לי קישורים או מידע על אותו לוח אם אוהב אותכם ...
-
- 7 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי עשיתי מפרט לחבר שלי עכשיו את ההתקנה אמרתי לו שאין לי בעיה לעשות אבל מה שאני מפחד זה שאני ישבור לו את הליבה עכשיו כבר כמה פעמיים למחשב שלי הוצאתי והכנסתי את המעבד האם זה מסובך יותר לamd במקרה אני ישבור לא את הליבה או זה פשוט שאין סיכוי
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
טוב איזה תזמונים לשים שהמחשב לא יקרוס לי או משו ושנוכל להביא אוברקלוק.. ?
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם ובמיוחד למנהלי הפורומים. אני מאוד נהנה מהפעילות הענפה והתשובות המקצועיות של החברים והמנהלים בפורום זה ואחרים. כל הכבוד! ועכשיו לשאלתי: לוח האם שלי התקלקל. בהזדמנות זו אני מעוניין לשדרג את ה CPU לפנטיום D805 וכן את לוח האם. אבל הזיכרונות שלי הם מסוג DDR ולא DDR2. אני מעוניין בהמלצה על לוח אם התומך ב DRR ובפנטיום 805D. שימוש המחשב הוא בעיקר להרצת אפליקציות מתמטיות כמו MATLAB ותוכנות חישוביות אחרות של אלמנטים סופיים. אשמח לקבל המלצות על לוח שניתן לבצע עליו OC. תמיכה ב - AGP או כרטיס מסך מובנה יתקבלו בברכה אך זה לא קריטי. מצאתי לוח עם רכיבים של VIA אך יש לי חששות מרכיבים אלו. מניסיון הרכיבים 865PE מוצלחים ובעלי יכולת OC. תודה מראש, משה שפירו
-
- 8 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני מחפש זכרונות שינצלו בצורה טוב את המעבד למחשב המיועד למשחקים. תודה.
-
- 7 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום רב מעוניין במידע למעבד מחברת PQI האם תומך באינטל? בברכה שנה טובה ,חג שמח וגמר חתימה טובה
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
למפרט זול המליצו לי מארז כולל ספק HEC 6K31 300W ו לוח אם GIGABYTE GA-MA74GM-S2H, האם מדובר בלוח אם קטן ובמארז שוכב ?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי להחליט לבחור בין הלוחות אם האלה?????? MSI 945P Platinum או ASUS P5LD2 Deluxe או Gigabyte 8I945P או Abit AL8 945P כולם 945 , ל-Intel Pentium 4 630 3GHz 2mb 64bit תודה !
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
האם להוסיף למפרט 2GB 1066Mhz כך שיהיו לי 4GB או לקנות 2GB 1066Mhz חדשים.
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני מחכה למעבדים הללו כבר חודש!!! למישהו יש מושג למה המחירים כ"כ גבוהים? (1200-1250) גם את מכפילים 183 דולר ב - 3.75 (למרות שהדולר כבר היה מתחת לזה כשהרכיבים יצאו), מוסיפים מע"מ ולוקחים עלינו רווח של 25%, זה עדיין לא אמור להגיע ליותר מ - 1000 שקל. ואם מחליטים להרוויח על חשבוננו 10 אחוז עלינו, זה עדיין לא עובר את ה - 1100 (ועד לפני יום-יומיים באמת מכרו את זה ב - 1100 בפנדה, ועכשיו העלו את זה ל - 1200). איך זה הגיע ל - 1250?! ברור ש - 183 דולר זה ל - OEM, אבל גם עם ה - BOX, זה לא אמור לעלות כל כך הרבה.
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
נכון לחודשים האחרונים היו מחירי הזכרונות במגמת עלייה, לדוגמא: Geil Value 3200 /400Mhz 512 RAM Golden עלה פעם 528 והיום 670 (פחות או יותר....) השאלה שלי היא אם איי פעם יחזרו המחירים להיות כמו מקודם???? תודה
-
- 7 תגובות
- 599 צפיות
-
-
כשמדברים על סטיק של זיכרון מה זה או מה הכוונה PC 3200 למה הכוונה: מהירות או מה? אנא פיתרו לי תעלומה זו
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
עברתי על רוב ההודעות האחרונות בפורום, ויצאתי יותר מבולבל אני מתלבט איזה זיכרון כדאי להוסיף למעבד ולוח אם: amd64 3200 venice ו-abit an8 ultra - הזיכרונות בערך באותו המחיר (בהפרש של 100 ש"ח) - OCZ 1GB (2x512MB) DDR PC3200 Dual Channel Value Cas 2.5 TwinMos speed premium 512MB 400MHz cl2.5 *2 TwinMos 512MB 400MHz Twister bh5 *2 הבנתי שהזיכרון האחרון מצריך מתח גבוה עבורו, ואין לי מושג כמה יש לי בלוח אם ואם הוא בכלל מתאים... בקיצר, צריך עזרה דחוף, תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-