עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי רציתי לדעת אם הלוח אמין וטוב? כרגע יש לי G31 , אבל קרתה לי תאונה קטנה, ברגע שהוצאתי את כרטיס המסך המיפלצתי שלי, בטעות תלשתי חלק קטן מאוד בגודל ראש סיכה שנימצא באיזור של מערכת האודיו, ניראה לי נגד קטן, אני לא רוצה לקחת סיכונים , לכן השבתתי את הלוח אם , לכן אני שואל אם הלוח הנ"ל טוב, גם ניראה לי יותר מרווח מלוח האם הצפוף שלי. רוני

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  2. האתר כבר לא קיים ואם הוא קיים תן את הלינק המדוייק.

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  3. Started by aviram20,

זה הלוח http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4VT8%2B אני רוצה לשים לו מעבד 3.4 וזכרונות שתי ג'יגה תומך לא תומך ? לי נריאה שכן לפי מה שאני קראתי שמה

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  4. Started by lidor_abo,

האם שאני מוציא את הבטריה מהלוח ומחזיר לאחר כמה דקות האם הביוס של המחשב יחזור לי כמו שהוא היה לפני העדכון שעשיתי לו..?

• 7 תגובות
    • 576 צפיות
  5. מחשב שישמש לעריכות בפרמייר. כמו כן יחובר לטלויזית LCD לצפיה בסרטי HD. מתכוון להשתמש בוינדוס 7. צריך שתהיה כניסת FIREWIRE ורצוי גם כניסת קומפוזיט או SVIDEO לדגימת חומר. אם הכרטיס מסך מהווה הסחת דעת ולא מתאים פה אפשר לוותר כרגע, אני אברר על זה בפורום המתאים. נאמר 1500 לשילוש בלבד. כמה שאלות עקרוניות : - בתקציב נתון (1500 בערך), מקבלים יותר תמורה במערכת מבוססת אינטל או AMD ? - האם יורגש הבדל משמעותי בביצועים בין DDR3 ל DDR2 800MHZ ? - מה אפשרויות השדרוג העתידי לכל מערכת שמציעים ? דוגמה להצעה שקיבלתי ממכר שמתעסק עם מחשבים : # לוח אם GA-H55M-UD2H 688 ₪ # מעבד Intel® Core™ i3 696 ₪ # זיכרון DDR2 2G KINGSTON 800MHz X 2 420 ₪ ----------------- סה"כ 1804

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  6. Started by thebestof2005,

אז ככה, יש לי על המחשב סטיק אחד של 512, ddr2 667. היום קניתי סטיק נוסף של 1GB באותה מהירות ואותו ddr. שהוספתי את הסטיק למחשב ראיתי שבאמת רק הסטיק החדש פועל, כולמר המחשב מזהה רק אותו והסטיק השני של ה 512 לא מזוהה. איך אני מאפשר לשני הסטיקים לעבוד יחדיו? אשמח למדריך אם יש (עד כמה שהבנתי זה דרך הביוס). חיפשתי בסטיקים למעלה וקצת בחיפוש בפורום ולא מצאתי.. תודה רבה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  7. Started by אביתר,

יש לי 900 ש"ח מקסימום למעבד ולוח אם לא משנה AMD או אינטל אבל מתוכנן OC בעתיד

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  8. Started by Moo,

אני רוצה להוסיף עוד 256MB זיכרון למחשב יש לי כרגע TRANSCEND 256MB 333 אם אני יוסיף 256MB 400MHZ זה יוסיף משהו לביצועים?? או שזיכרונות חייבים להיות תואמים 333MHZ? יש לכם המלצה לזיכרון איכותי לא יקר? תודה!

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  9. Started by Ashand,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1198_2492&products_id=17516 אני צריך לוח אם טוב ל-Q6600 עם 4 גיגה זכרון 800 HZ לקידודי ווידאו לכידת וידאו אינטרנט ומשחקים, עבודת קידוד עם קבצים גדולים האם הלוח אם הזה ייתן לי מענה טוב?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  10. Started by blabla2002,

היי עשיתי מפרט לחבר שלי עכשיו את ההתקנה אמרתי לו שאין לי בעיה לעשות אבל מה שאני מפחד זה שאני ישבור לו את הליבה עכשיו כבר כמה פעמיים למחשב שלי הוצאתי והכנסתי את המעבד האם זה מסובך יותר לamd במקרה אני ישבור לא את הליבה או זה פשוט שאין סיכוי

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  11. Started by argentinick,

למפרט זול המליצו לי מארז כולל ספק HEC 6K31 300W ו לוח אם GIGABYTE GA-MA74GM-S2H, האם מדובר בלוח אם קטן ובמארז שוכב ?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  12. אין צורך בפיצ'רים מיוחדים פרט ליציאה אופטית . הדבר היחידי שחשוב זה המחיר -כמה שיותר נמוך וכמובן אמינות, ועם יש כאלה עם צ'יפ סט של P35 אחלה. תודה. מפרט נוכחי ניתן לראות בצד.

• 6 תגובות
    • 575 צפיות
  13. Started by israelnba,

קניתי מחשב חדש עם לוח אם Gigabyte GA-945GCMX-S2 ועליו מעבד E2140 הרצתי עליו את CPUZ וראיתי שהמהירות של המעבד בד"כ 1.2GHz ולפעמים לשניה המהירות קופצת ל1.6GHz כמובן שהמכפלה משתנה גם משש לשמונה בהתאמה, האם זו פעולה תקינה? האם זה חלק מטכנולוגיה של מכפלה משתנה??

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  14. Started by tembo,

עקרונית אני זקוק למחשב משרדי אבל כזה שישתמש בתוכנות כגון AUTOCAD על הלוח צריך להיות כרטיס רשת, קול. PCI-E אני לא בטוח אם אני צריך אבל אולי תוכלו להמליץ לי גם בזה. עוד דברים מיוחדים שאני צריך לדעת על 64 ביט ? פיצרים מיוחדים שאולי אני ארצה ואני לא יודע עליהם מאז ה 865 של אינטל? תודה

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  15. Started by shaharZur,

בעיקרון אני מתכנן לקנות מחשב חדש מבוסס על AMD עם סוקט AM2 והשאלה איזה לוח אם הכי יתאים לי? אני מתכנן לקנות גם כרטיס מסך X1800GTO2 שאולי יכול להשפיע על משהו בבחירה. התקציב בסיבות ה700 שקל. תודה

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  16. Started by nnfyrbsnss,

מוכר מחשבים בחנות אמר לי שאם אני לוקח מעבד כפול ליבה אז אני צריך שני מקלות של זיכרון אחרת התוכנות במשב יזהו מעבד חד ליבה. אותו הדבר לגבי מרובעי ליבה שאני אצטרך לקחת 4 מקלות זיכרון ואם אני אקח 1/2 אז התוכנות יזהו את המעבד ככפול ליבה/חד ליבה אני אומר שהוא טועה לחלוטין מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  17. Started by NuXeR,

שלום !!!!!!!! הנה אני שובב....אני קונה מארז + ספק חדשים...אז אממ אני מתכנן לבנות לאחותי (בת 6) מחשב נחמד שיספיק לה , כרגע יש לי - ספק 300W ג'נרי מארז ג'נרי מסך 15" נחמד 256MB DDR266 MICRON אזז....בעקרון עכשיו אני צריך לוח אם , מעבד וכרטיס מסך נכון ? (לוח אם כולל כרטיס קול - כמובן). היא לא הולכת לשחק משחקים ממש (כבדים, חדשים) , אז נוכל להסתפק בכרטיס OB או באיזה כרטיס GF2... חשבתי ללכת על איזה AMD 1200 או משהו כזה (בערך 200 ש"ח) , לוח זול KT266 גם כמה שיעלה 200 שקל בערך (לא ?) להרכיב את הכל ושהיא תהנה רמקולים מקלדת ועכבר נקנה לה כל הסיפור יעלה 100 שקל... ;D אני אשמח לשמוע המלצות\רעיונית\שיפורים....או כל דבר אחר , תודה !!!

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
    • 6 תגובות
    • 575 צפיות
  18. Started by aderet,

שלום לכולם! יש לי לוח מסוג intel 915pcy. האם אפשר לעשות לו raid 0 על בסיס חומרתי (2 דיסקים sata זהים לחלוטין) ללא בקר מיוחד?? אני ידע שזה אפשרי בחלק מלוחות ה 915. תודה.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  19. Started by ZeroForce,

היי, יש במחשב שלי 256mb 333mhz ואני רוצה לשדרג אותו ב: 512mb 400mhz כדאי לי? ואם כן לשים את ה256 כslave או את ה512? כרטיס מסך: האם כדאי לי geforce fx 5200 או Raideon 9200 ???

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  20. Started by dor_la,

איזה עדיף ?? P5B-DELUXE ASUS או Gigabyte GA P35 DS3L ?? ועוד השוואה Intel® Core2 Quad Processor Q6600 SLACR STEPPING G0 BOX או וCore 2 Quad Q6600 BoxוIntel

• 7 תגובות
    • 575 צפיות
  21. תכננתי לקנות לוח שתומך קונרו וגם פנטיום D ואז לקנות D805 אבל... אין לי כוח להתעסק עם OC כי היו לי כמה תאונות לא נחמדות עם זה, אני משחק משחקים ותוכנות לא מעניינות אותי. מה שאני שואל זה האם באמת כדאי לי לקנות לוח שתומך קונרו (קונרו אני אקנה עוד לפחות שנתיים) או לקנות איזה X2 3800 ולוח נחמד? בהנחה שכדאי לי יותר AMD, אני צריך לוח ואת ה- X2 3800 מהאתר com4u כי יש לי זיכויים שם אז התקציב הוא 1300 שקל. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  22. Started by gerdamen,

שלום אני לומד בקורס A+ ביקשו ממנו לכתוב כמה מילים על SLOT 1 ואיניי מוצא שום דבר באיטרנט וגם אל בספר שקניתי.. אם אפשר עזרה קטנה אשמח מאוד תודה.. אינני בטוח שזהו המקום לפתיחת הנושא אם זה לא מבקש את סליחתכם..

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  23. אממ אז ככה הלך לי הלוח אם לS478 אז חשבתי במהלך קנייית לוח אם חדש גם לשדרג את המעבד בדרך. האם קיימת חיה כזאת שתשרת את מה שאני צריך? אם לא אשמח ללוח אם מומלץ לS478 וחנות באזור המרכז, בתודה רבה, דור.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  24. Started by nahonh,

איך הלוח הזה והאם הוא שווה את המחיר ואיך הוא יחסית למתחרים(asus,abit...) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_287&products_id=4558

• 2 תגובות
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים