עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by baruch28,

ולמה cl4 עולה כפול מ - cl5?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  2. Started by qqaaz,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש ואני מחפש מידע לגבי CHIPSET בעיקר עבור AMD אני מחפש אתר שיסביר את ההבדלים בין הסוגים והיתרונות וחסרונות ולאיזה שימוש מיועד כל סוג. מי שיש לו לינקים אנא פרסמו. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  3. Started by dg,

אהלן אנשים, טוב, החלטתי לשדרג את המחשב שלי ולשים לוח חדש (שיתמוך ב PCI E) ולקנות מאיץ חדש ( ה 6600GT איכזב אותי קשות אבל אני מניח שזה פחות רלוונטי לפה..) בכל אופן, אשמח להמלצות (אם אפשרי משהו שיתמול ב 4 ליבות לעתיד? תודה מראש כרגע יש לי : Motherboard: CPU Type AMD Athlon 64, 1833 MHz (9 x 204) 3000+ Motherboard Chipset VIA K8T800Pro, AMD Hammer Motherboard Name Abit AV8/AV8-3rd Eye (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) System Memory 1024 MB (DDR SDRAM)

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  4. Started by le011,

היי בחוברת ההסבר של אסוס בלוח הנ"ל,ולא רק בו מצויינת הפיסקה הבאה: ATI RADEON 9500 and 9700 based graphics cards will work correctly with this mainboard only if their part number is PN XXX-XXXXX-30 or higher. הכרטיס שלי מסתיים ב10. מה זה אומר בדיוק ?לא יעבוד בלוח ה"ל?למישהו יש נסיון בנושא? אני מעוניין לקנות את הלוח הנ"ל אבל הנושא הזה מרתיע אותי תודה על העזרה ;D

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  5. לאיזה מעבד מבין משפחת המעבדים החדשה (Penryn) הכי כדאי לשדרג כאשר הלוח הוא ASUS COMMANDO (המעבד הנוכחי E6600)??.....הלוח תומך במעבדים שיוצרו בטכנולוגיית 45nm ולפי היצרן ברוחב פס נתונים של עד 1333mhz (אפילו שאני הגעתי כמעט ל1900 באוברקלוק). או שמה כדאי להמתין לסדרה חדשה יותר של מעבדים שיתאימו ללוח?

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  6. אני חייב לדעת האם ה- AN8 ULTRA טוב לאוברקלוקינג חזק ?

• 8 תגובות
    • 589 צפיות
  7. Started by voial,

יש לי לוח שתומך ב Duel Channel ומתי שאני מדליק את מחשב אני רואה שהוא Singel Channel איך אני עושה שהזכרונות שלי יעבדו ב DC? יש לי DDR400

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  8. שלום, יש לי לוח DFI NF4 ULTRA INFINITY, ושאני מפעיל את המחשב כל מה שאני רואה זה את הלוגו המטומטם של האינפיניטי ואני לא מספיק לראות את אם רשום שהזכרונות עובדים בDUAL CHANNEL... יש דרך לבטל את הלוגו הזה כדי שאני אוכל לראות אם הכל טוב עם הזכרונות?

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  9. Started by Refaelo,

שלום לכולם חבר שלי בנה מערכת חדשה בעלת מעבד Q9300 הטמפרטורת של המעבד בזמן מנוחה היא 55-62 מעלות , וזה נראה לי קצת גבוה . מה דעתכם

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  10. Started by GHOST,

מישהו עבד אם הזיכרון הזה ויכול לתת חוות דעת? איך הוא בOC? OCZ 512 mb ddr pc3200 400mhz revision 2 performence series

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  11. Started by arik100,

אז ככה לוחות אם בעצם איך יודעים מה טוב ומה יותר טוב איזה חיבורים צריך לשם לב אליהם ואיזה תאימות לחלקים איך אני יודע איזה לוח אם יותר טוב מהשני ואם הוא מתאים לצרכים שלי כאילו במעבדים ככל שדגם המעבד יותר מתקדם ומהירות השעון שלו יותר גבוהה הוא יותר טוב אבל בלוחות אם אין את זה אז על מה אני צריך להסתכל?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  12. Started by comix_dude,

Intel® Core Duo Processor Intel® Pentium® Processor Extreme Edition Intel® Pentium® D Processor כולם דול קור אבל מה ההדבל העיקרי בנייהם ומזה אומר לגבי ביצועים...........

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  13. כן שלום..יש לי שאלה איזה סוג אתת ממליצים לקנות??..אני זקוק לDDR2 667mhz לא יותר ולא פחות אבל איזה חברה כדאי לי לקנות??..אני לא מיעד אותם לOC (ואם אני כן עושה אז בקטנה..)ואני גם רוצה שיהיו תקציבים..ואין לי אני סוג מסוים אני פשוט לא יודע מה לקנות כי יש כל כך הרבה...

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  14. Started by eranx,

מאשר 512*2 ? אני לא עושה OC או משהו, הזכרונות כולם 400MHZ

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  15. Started by Patience,

שלום , אני רוצה לדעת אחת ולתמיד מה ההבדל בין דואל לבין קור2 אחת ולתמיד ומה יותר טוב ולאמת את זה שחבר שלי אמר שבדואל הרגיל הליבות לא מתפקדות טוב ביחד כאילו אני "גשר" ביניהם ואילו בקור2 יש את הגשר והם (הליבות) עובדות טוב ביחד שלא ! כמו הדואל הרגיל אז בשורה התחתונה מה עדיף לקנות ולמה ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  16. Started by RoverBoy,

עשיתי לפי ההוראות את מה שצריך...והיה רשום שלגשת למסך של הפרטים ולראות שאם זה נימצא בסביבות ה 800MH אז זה בסדר... שאני פוטח את המסך הזה (צורף קובץ) אז כל פעם הGH עולה או יורד.. זה אומר שהפונקציה עובדת? או שכדאי לבטל אותה? או שאפר להסביר מה היא עושה בדיוק הפונקציה הזאת? תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 589 צפיות
  17. Started by ~oren~,

הלכתי לחנות מחשבים(מורנט) ושם הציעו לי מחשב עם לוח אם D946G INTEL ISELTON ומעבד Core2Duo E6300 2M 775 1066FSB ואני לא ממש מבין בלוחות אם ואני לא יודע אם לקחת אותו

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  18. Started by the_lighting,

GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מה יותר טוב בכלל? ולOC בפרט?

• 7 תגובות
    • 589 צפיות
  19. Started by shabo,

האם לוח אם intel 945G של gigabyte עדיף על ASROCK ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E בהרבה? האם Asrock יתמוך לי בוויסטה כשאני ארצה להחליף מערכת הפעלה?

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  20. Started by adief12,

אני מעוניין במחשב נייח לצורכי עבודה בתוכנות הבאות: פוטושופ (ובכלל סי אס 4), אוטוקד, ותכנות תלת מימד כגון סקאצ'אפ, ריינו, רביט, מקס. האם אני צריך CORE 2 QUAD או יספיק לי CORE 2 DUE? כמו כן, האם יש לוינדוז 7 בעיה לעבוד עם התכנות הללו?

21. Started by doreiny,

מכרתי השבוע את הלוח שלי של asus a8n-sli deluxe (לא היה לי צורך ב sli באמת) ואני רוצה לקנות לוח חדש (939) אני לא הולך לעשות כל כך אובר קלוקינג אז אני לא בטוח שאני צריך dfi אבל ההתלבטות כרגע היא בינו לביין ה GA-K8N Ultra-9 (העדפתי ultra על פני ה X4 הרגיל) רוצה לדעת אם הוא לוח טוב...(זאת שאלה) כלכלית יותר נוטה לכיוון הגיגה בייט

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  22. Started by Oranili,

שלום יש לי שאלה בקשר לזיכרון ... אני רוצה להוסיף למחשב שלי עוד 256 RAM של חברת KINGSTON ... עכשיו יש לי במחשב 3 כרטיסים של 256 768 RAM ! CL 2.5 PC3200 עוד כרטיס שיהיה לי DC וגם 1 גיגה RAM ... איזה כרטיס אתם ממליצים לי ? זול וטוב?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  23. Started by xena2305,

קיבלתי הרבה תגובות שליליות לגבי הלוח אם במחשב החדש שלי(בפורום מפרטים),אשמח לדעת מה בדיוק לא בסדר איתו: לוח אם GIGABYTE K8VT800+SB+LAN+SATA(S-7 המעבד הוא amd 3000 64bit

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  24. Started by ranl666,

קניתי כרטיס זכרון: kingston 2GB DDR2 800MHZ עכשיו יש לי במחשב לוח אם ASUS P5QPL-AM, ומותקן זכרון של 2GB DDR2 800MHZ MUSHKIN... האם אני יכול להרכיב את הכרטיס זכרון, או שהוא לא מתאים? (אותם נתונים, חברה שונה) תודה.

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  25. Started by pMor,

מישהו יודע אם הADATA 512 MB שנמכרים ב490 שקל בKSP מתאימים לA7N8X שלי??... בתודה, מור חזן

• 2 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים