מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מועניין לקבל חוות דעת על לוח אם מסוג Gigabyte GA-H61M אני מעוניין לרכוש מחשב עם מעבד I5 ,האם זהו לוח האם יש לוחות מומלצים יורת? תודה?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
הודיעו אולי מתי ייצאו סדרות חדשות שלהם?? ואולי גם סדרות של לוחות אם חדשים?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
כמה התקני מיקרו מתקדמים היום לאומת אינטל אם בכלל התקני מיקרו מתקדמים היום? לפי דעתי התקני מיקרו מתקדמים לאט ואפילו נעצרו מאז 2012 שאז יצא Opteron 6386 SE שהוא יחידת עיבוד מרכזית הכי מתקדמת עד היום של התקני מיקרו מתקדמים. לפי דעתי התקני מיקרו מתקדמים עשו את העסקה הכי טובה בעולם כאשר אינטל רצתה לחסוך בזיכרון מטמון יקר ועבדה רק לפי חוקים פיזיקליים שהיא יצרה (חוק מור). בסוף המחרה הצליחה לעקוף אותה עד שאינטל עלתה על הטעות היא (התקני מיקרו מתקדמים) קנתה בהזדמנות חסרת תקדים את מערך הטכנולוגיה המאוגד שמיצרים יחידות עבוד גרפיות. בגלל זה אני מסרב לקרוא ליחידות עיבוד גרפיות של מערך הטכנולוגיה המאוגד - יחידות עיבוד גרפיות של התקני מיקרו מתקדמים, וגם בגלל שמערך הטכנולוגיה ה…
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לוח יד שניה אתמול, הלוח אצל המוכר היה תקין ועבד שהגעתי עם הלוח הביתה שמתי לב לפין אחד שהוא טיפ טיפה עקום, רציתי לדעת האם זה איצור בעיה. תמונה: הנה תמונה: 2011-10-21 22.28.07 תודה מראש לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום חברים אני מתלבט בסוגיית בניית מערכת לעיבוד גראפי "קל" - בעיקר המרת קבצי RAW ב-Batch - התוכנות שאני משתמש בהן הן Nikon Capture NX2 ו-DXO Optics, תוכנות ש-"לוקחות" הרבה משאבי מעבד ויודעות להשתמש בריבוי ליבות, בעתיד, אולי אשתמש גם ב-Photoshop Elements. כנראה שהמחשב ישמש גם לצורך ווירטואליזציה לתרגול סביבות שרתים - עדיין לא בטוח אם אשתמש ב-VmWare או בתשתית אחרת. הדילמה היא בבחירת המעבד עליו תתבסס המערכת - בהנחה שאני מוותר על כרטיס גראפי נפרד ומסתפק במעבד הגראפי המובנה במעבד, מה עדיף, מבחינת תמורה לכסף - מעבד Intel Ivy Bridge (מבחינת תקציב, כנראה ממשפחת i5) או APU של AMD (כנראה ממשפחת A8) - ברגע שאחליט באיזו מערכת לבחור, יהיו כמובן דילמות נוספות בבחירת צ'יפסט ולוח אם, …
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
היי,ברשותי כרגע שילוש מבוסס AMD שברצוני להעביר לאחי הקטן וחשבתי על לקנות שילוש חדש מבוסס INTEL ועל הדרך לקבל עוד קצת ביצועים. חובה שתיהיה תמיכה בSATA 3 ובUSB3. בכ"מ,ברשותי 1600 ש"י לשדירוג השילוש,ניתן לחרוג בעוד כ200 ש"ח,במידה ואפשר להכניס OC זה יהיה מעולה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שתי מעבדים חדשים מסידרת ה E6X50 הגיעו אלי והגיע הזמן לבדוק אותם הסידרה החדשה מצויידת בסטפינג E0 של הקונרו אמורה לצאת במחצית השנה הקרובה. הסידרה בשלב הראשון אמורה לכלול כשלושה מעבדים: E6650 שעובד במהירות של 2.33ghz עם 4 מגה קאש, מהירות באס 1333mhz E6750 שעובד במהירות של 2.66ghz עם 4 מגה קאש, מהירות באס 1333mhz E6850 שעובד במהירות של 3.00ghz עם 4 מגה קאש, מהירות באס 1333mhz המעבדים הם אותם קונרואים מוכרים והם לא בעלי ליבה חדשה, אבל יש להם כמה שינויים שאמורים לשפר את הביצועים בסטוק וגם באוברקלוק, ראשית הבאס של מעבדי ה E6X50 עלה ל 333mhz מצד אחד באמת מדובר בשיפור ניכר במצב סטוק, אבל אם עליית הבאס מכפלה המעבד ירדה כדי להתאים את מהירות המעבד, ועכשיו ה e6650 עובד עם מכפלה 7 , e6…
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
כי קראתי שהכונן נשלט ע"י שבב JMICRON ולא ע"י ערכת השבבים ווינדוס לא מזהה אותו עד שאתה מתקין לו את הדרייבר. האם גם בשביל להריץ התקנה מדיסק של מערכת הפעלה אני אצטרך להתקין את הדרייבר לכונן אופטי? כי אז יכולה להיווצר בעיה קטנה לא? אני עומד לקנות את הלוח ורציתי לדעת תשובה לגבי זה. תודה
-
- 6 תגובות
- 543 צפיות
-
-
עוד בדיוק 4 ימים (נכון לכתיבת שורות אלו , בתאריך 23.7 ) יצא לאור העולם מעבד הקונרו , שמתם לב ששקט בינתיים? שכל עולם המחשבים דיי עבר לדום? כנראה מדובר (נו כולנו יודעים , אכן מדובר) במעבדים טובים באמת... יש הערות
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
בעיקרון אני מתכנן לקנות מחשב חדש מבוסס על AMD עם סוקט AM2 והשאלה איזה לוח אם הכי יתאים לי? אני מתכנן לקנות גם כרטיס מסך X1800GTO2 שאולי יכול להשפיע על משהו בבחירה. התקציב בסיבות ה700 שקל. תודה
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34243 ראו שקופית בסוף המאמר.
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
לא התעניינתי בזמן האחרון ועכשיו אני לא מצליח לקלוט את זה
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לצין שהמחשב מיועד לעבודה משרדית ומשחקים קלים יחסית. אם התשובה חיובית אנא המליצו על לוח כאשר המעבד הוא כפול ליבה של אינטל 2.8 (אגב, בין 2*1מגה לבין 2*2מגה יש הבדל משמעותי ?) . תודה
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום וגמר חתימה טובה,מקווה שהיה צום קל לכולם. מתוכנן לקנות בניו יורק מחשב,חשבתי על הלוח ga-965p-s3 ולהתאים לו זיכרון 2X1G בתדר 800MHZ. הבנתי שיש בעיה עם זיכרונות שהמתח עבודה שלהם הוא מעל 1.8V כי זה מה שהלוח נותן ויכול להווצר מצב שהמערכת לא תעלה. מצאתי את הזיכרון החדש של G.SKILL : http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231098 שרשום שהוא עובד בין 1.8V ל-2.0V,אני מקווה שהמתח הנומינלי שלו הוא 1.8V והמחשב יעלה בלי בעיות. מה דעתכם,יעבוד חלק?
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום אנשים, הזמנתי קיט של 1GB g.skill 800mhz HZ מנועה אבל הזכרונות מתעכבים כבר 3 שבועות, ובינתיים אני תקוע עם איזה ח#א בצורת 512MB 667 NCP שאפילו לא נותן לי להתקין דרייברים ללוח כמו שצריך (כנראה)... הציעו לי מהחנות לקחת GEIL DDR2 1024MB DUAL CHANNEL ULTRA 800MHZ 4-4-4-12, דגם: GX21GB6400UDC באותו מחיר במקום הg.skill שיגיעיו רק עוד שבועיים... בתיאוריה. השאלה היא האם לקבל את ההצעה שלהם או להמשיך לחכות לg.skiil...? המחשב מיועד ל-OC רציני. מפרט: E6300 GA-S3 x1900XT TP2-480W נ.ב- אמרו לי גם שה-g.skill מגיע מצוייד עם צ'יפ D-9 שאמור לתת לי תדר אפקטיבי של עד 1100.
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
בהנחה שאני קונה מחשב בפברואר.. כדאי לחכות את החודש - חודש וחצי בשביל ההנחה וגם להנות מה6320? מה בעצם אני ירוויח ממנו? מה ההבדל ובכמה תורמים ה4MB לעומת ה2MB?
-
- 5 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עם לוח של ASUS (שמצויין בכותרת) אני מתלבט בין 2 מעבדים : סמפרון 3000 (1600MHZ) לבין אתלון 3000 (1800MHZ) . באתלון יש CACHE של 512 לעומת 256 בסמפרון . המחשב מיועד לעבודה משרדית (לא ברמה גבוהה) והלוח הוא לא OC בלשון המעטה ...שמעתי שהסמפרונים טובים ל-OC אבל נראה לי הלוח יגביל אותם ובכלל. האם ההפרש במחיר מצדיק קניית אתלון 3000 ? ההפרש הוא 150 ש"ח +- תודה .
-
- 9 תגובות
- 543 צפיות
-
-
http://www.macdailynews.com/index.php/weblog/comments/intel_processor_breakthrough_biggest_chip_advance_in_40_years/ מסכן אורי-בורי, המעסיקה שלו נגררת טכנולוגית.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
האם יש סיבה מסוימת לזה שלפנטיום d לא מופיע בשום מיפרט? ואילו e6300 מופיע כמעט בכולפ מה ההבדלים המהותיים ? לא צריך משהו חזק במיוחד רק לאינטרנט וסרטים. האם d לא מספיק לזה?
-
- 5 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי שאלה . למחשב שלי יש לוח אם KVPRO8 וזיכרון DDR 2 256 * 2 עם 500 MHZ אבל הוא מקבל רק 400. האם יש דרך לעדכן את הלוח אם שיקבל את ה 500 ?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
(קראתי את הסטיקי ועשיתי חיפוש לא מצאתי משהו שענה לי על התשובה) יש לי כרגע שתי סטיקים של 256 DDR כDC של קינגסטון. אני מתלבט אם להוסיף עוד אחד של 512 או 1024 אבל זה לא חשוב כרגע. השאלה שלי היא האם הזכרון הבא שאני רוצה להוסיף חייב להיות גם קינגסטון מאותו דגם? זה חשוב למען תאימות, זה קריטי? ואם זה לא חשוב אז זיכרון חדש עם תכונות שעולות על הזיכרונות הישנים יעשה את ההבדל?
-
- 9 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני מתכוון לשדרג במקצת את המחשב (הישן) שלי בזמן הקרוב ואני רוצה לדעת איזה סוג זיכרון אפשר להכניס לו. ב-cpu-z כתוב שהזיכרון הוא - ddr-sdram. מה זה אומר ואיך אני יודע איזה מהם?! לוח האם שלי הוא - +Gigabyte 7VTXE ומעבד - AMD Athlon MP Palomino ובנוסף- האם כדאי לי לשדרג גם את לוח האם (בלי מעבד- אך עם כיוון לשידרוג עתידי של המעבד[בכיוון של אחרי יציאת הקונרו אחרי ירידת המחירים הצפויה])? תודה
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני קונה זכרונות חדשים מחר בע"ה ל oc אלו הזכרונות http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7547 חשוב לציין שאני לא יעלה מעל הבאס של 333 ככה ש oc לזכרונות לא יהיה,אבל בכל זאת סביר להניח שאני יוסיף להם מתח (אולי עוד לא יודע) השאלה איך הם יקבלו את זה תודה
-
- 5 תגובות
- 543 צפיות
-
-
על איזה לוח הייתם ממליצים עבור HTPC בתקציב של עד 500 ש"ח לוח עבור מעבד AMD עם SOCKET AM ABIT NF-M2 ASUS M2NPV-VM Albatron KM51PV-AM2 או לוח אחר ולמה
-
- 8 תגובות
- 543 צפיות
-
-
הדרישות הם מאוד בסיסיות : יכולת מערך SLI שני כרטיסי רשת (אם אפשרי עם אלחוטי גם טוב) SATA 2 ובקר RAID ( אבל כמעט לכולם יש כזה ) אני לא מתכנן לקנות כרטיס קול אז אם אפשר למצוא משהו עם 24 ביט יהיה נחמד קירור פאסיבי על הגשר הדרומי והצפוני .
-
- 7 תגובות
- 543 צפיות
-