עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by arnon,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_1212_1809_2020&products_id=16271

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  2. Started by דיוגנס,

אני צריך לשדרג את המחשב בזיכרון חדש ( יש לי 1gb ddr 200mhz)... לצערי לא מצאתי כלום בtradezone , אז פניתי לזאפ, אך אני לא מבין גדול בחברות, מהיריות וכו... לא צריך משהו לoc ...בסה"כ זיכרון טוב ואמין ..שני כרטיסים, כל אחד בנפח ג'יגה, ובמהירות 400mhz כל אחד, תודה.

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  3. Started by m.l,

אם יש ללוח אם מקום ל 4 "סטיקים" ואני שם 2 של 512 כדי שיהיה לי 1 ג'יגה כדאבל צ'אנל..... אז אם אני יוסיף בעתיד נגיד עוד 2 של 512 בשביל 2 ג'יגה הוא ייתייחס לזה כאילו יש לי 2ג'יגה מופרדים...כלומר הכוונה שאם אני ישים בהתחלה 512X2=1GB ואז אני יוסיף נגיד בשני מקומות האחרים הפנויים סטיקים שכול אחד זה 1GB אז זה ייסתדר...כלומר אני יכול להשים בכול זוג סטיקים גודל זיכרון שונה או שחייבים שבכול הסטיקים יהיה אותו גודל?!... וסליחה מראש על כול הבילבול שכל הזה.

• 7 תגובות
    • 576 צפיות
  4. Started by the_big,

קראתי איפשהו שיש כרטיסי מסך שתומכים בקרוס פייר מישהו יודע מה זה <<<<<<<<<<???

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  5. Started by orca2000,

היי אנשים, אני מחפש המלצות ללוח אם שיעמוד בתנאים האילו : 1.הרחבה עד 8 גיגה זכרון 2. כרטיס מסך ONBOARD 3. תמיכה באפשרות שדרוג עתידית לארבע ליבות 4. Gigabit LAN ושהמחיר יהיה עד 800 ש"ח OC לא משחק תפקיד בחיפוש !!!

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  6. Started by RoverBoy,

עשיתי לפי ההוראות את מה שצריך...והיה רשום שלגשת למסך של הפרטים ולראות שאם זה נימצא בסביבות ה 800MH אז זה בסדר... שאני פוטח את המסך הזה (צורף קובץ) אז כל פעם הGH עולה או יורד.. זה אומר שהפונקציה עובדת? או שכדאי לבטל אותה? או שאפר להסביר מה היא עושה בדיוק הפונקציה הזאת? תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 576 צפיות
  7. Started by tal_levi1000,

חשבתי שAMD הפסיקו ליצר את מעבדי האתלון 3000 וה 3200 הנה 3000 AM2 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103639 3200 AM2 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103637 מה הולך פה? הולכים? נשארים? פיספסתי משהו?

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  8. Started by junkkiller,

שלום בהמשך לסיפור המקסים שלי ושל ANCIENT1 אני מתחיל לחשוב על היום שאחרי ומחפש לוח אם שיהיה טוב לאוברקלוקינג במחיר סביר (סדר גודל 900 שח + -) הציעו לי את 975X של MSI ב 900 שקל מה דעתכם עליו?

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  9. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

אני לא היחידי שלא יודע מה הן כל האופציות בביוס,אז החלטתי לפתוח על זה עמוד שאלות\תשובות. קומפוננט תעשה את זה סטיקי בבקשה זה דיי חווזר על עצמו. ועכשיו לשאלה שלי,איך פאט עובד? איך ממש הוא עובד,כתוב שהוא מוריד לייטנסיז מהמעבד לזיכרון אבל מה אם הזיכרון שלי כבר על הלייטנסי הכי טוב שלו?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  10. מה מצב אנשים טובים ?? אני משדרג את המחשב שלי וצריך עזרה... אני רוצה לקנות זכרון חדש.. חיפשתי באתרים השונים ומצאתי דברים שאני לא ממש מבין בהם.. השאלה שלי היא.. מה ההבדל בין 2 החלקים (בכל אחד מהזוגות) והאם שווה להוסיף את ה - 100-150 שקל כדי לקנות את היקר מבינהם ? Kingston KVR400X64C25-512MB DDR 3200 Memory Kingston KVR266X64C3A-512MB DDR 2100 Memory או לחילופין ?512Mb 400MHz Kingston Hyper-X (CL2512 ?512Mb 400MHz Kingston CL2.5?512 תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  11. Started by lmlm,

איך הלוח הזה? ConRoe945PL-GLAN s775, 945PL, DDRII 533, PCI-E מבחינת OC? כמה FSB הוא מסוגל? ואיך הוא בכללי ,בלי OC ,עבודה רגילה? הוא פשוט זול יחסית ללוחות האחרים. תודה

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  12. Started by gabriel,

אני קונה מחשב חדש (סוף סוף), ויש בלוח האם שלו asus p4 533mx כרטיס קול מובנה, שאיך שהבנתי תומך ב5.1. יש לי במחשב אחר כרטיס קול SoundBlaster Live!value, ואני תוהה לעצמי מה הביצועים של כרטיס הקול המובנה לעומת הלייב. ומלבד השאלה האם יש הבדל גדול בביצועים, האם כדאי להעביר את הSBL Value למחשב החדש, או להסתפק במה שיש שם? אני רוצה לומר שהמחשב מיועד בעיקר למשחקים ומוסיקה של MP3, ולא הקלטות מתקדמות או דרישה לביצועים של DVD-Audio (למרות שלא הייתי מתנגד לזה, לו היה לי מספיק כסף להשקיע בזה)

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  13. Started by Mczestaw,

קניתי מחשב חדש, כחלק מהמפרט ביקשתי זכרון פנימי של 4GB, ז"א שאמורים להיות 4096MB של זכרון (אם אני לא טועה), אבל כשאני בודק את הזכרון הפנימי כתוב שהוא רק 3325MB, השאלה היא אם זה אמור להיות ככה או שמשהו לא בסדר...?

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  14. Started by eladh16,

יש לי שאלה אליכם. אני רוצה לבדוק טמפרטורה לעבד, ויש לי מעבד pentium d 3000, איזה מקדם טמפרטורה TJMAX יש לו? תודה

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  15. Started by jaron,

מטבלת ההשוואה לא ממש הבחנתי בהבדל למרות שמבחני השוואה מהללים את ה duraMAX. אז אולי מישהו יודע מה ההבדל בינהם? ובנוסף מישהו יודע איפה אפשר למצוא את duraMAX את 3rd EYE מצאתי ב KSP. ירון.

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  16. Started by omrit,

שלום, אני מחפש זכרונות value (1GB בתקציב של 750. (עדיף כמה שפחות ) המחשב יהיה עם לוח DFI INFINITY NF4U אני קונה מלוג'יק. חשבתי על אלו: Supertalent D32PB12C2 512MB 3200 CL2 Memory 720 ש"ח Corsair VS512MB400 512Mb 3200 CAS2.5 Value Memory 760 ש"ח GeIL 1GB (2x512MB) DDR 3200 Value Dual Channel Memory 660 ש"ח אני אשמח לקבל הצעות נוספות! תודה!

• 7 תגובות
    • 576 צפיות
  17. כמעט בטוח שאני קונה את זה רק אני לא בטוח שהוא מתאים לפנטיום די בגלל שהצ'יפסט הוא לא 955x ומעלה לפי מה שהבנתי צריך אז ככה אני צריך שתגידו לי אם זה מתאים במאה אחוז ASUS P5ND2-SLI Deluxe Socket T (LGA 775) Nvidia nForce 4 Motherboard תודה רבה לכולם

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  18. Started by Avi313,

אני מחפש לקנות לוח אם בניו אג שיעלה עד ה- 170$ לוח אם בשביל AMD Athlon 64 4200X2 AM2 יש למישהו המלצות טובות?

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  19. האם הלוח הזה מאפשר לעלות את התדר ב oc רק למעבד ולא לזכרונות?

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  20. Started by evil spirit,

ראיתי לא מזמן זיכרונות של החברה PQI והם די זולים ולא שמעתי עליהם אף פעם. אז אני שואל - האם הם איכותיים או שהם לא טובים?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  21. קבלתי לוח אם וברצוני לבדוק אותו. האם חיבור הלוח אם למארז + ספק + כרטיס מסך יראה לי אות על המסך ? האם יתאפשר להכנס ל BIOS או אפילו רק לראות הודעת שגיאה שאין מעבד ? המטרה היא לבדוק שהלוח אם "חי" (מבלי לחבר מעבד וזכרונות).

22. הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים על nForce, על הביצועים שלו (גרפיקה, רשת, וכמובן לא פחות חשוב גם הסאונד) ומה אתם חושבים עליו בהשוואה למחיר שלו? והאם יש כבר לATI מוצר דומה משלה? ואיפה אפשר להשיג בארץ במחירים סבירים (או יותר נכון, לא מופקעים) ? והאם עם מעבד חדש ומספיק זיכרון, זה יתן מענה למשחקים שמשחררים היום...?

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  23. כדי שאני יוכל לראות ולשמוע בטלויזיה שלי סרטים מהמחשב הבנתי שאני צריך לחבר את הטלויזיה לכרטיס מסך בHDMI לHDMI ואת הכרטיס מסך לחבר ללוח אם (בנוסף על הPCI EXPRESS) ליציאת SPDIF יש לי לוח אם של ג'יגהבייט דגם GA-945P-S3 ובאתר של ג'יגהבייט הבנתי שיש לי על הלוח אם כזאת יציאה הבעיה היחידה היא שאני לא מוצא אותה מישהו מכיר ויכול לתאר לי איפה היא נמצאת או אולי להעלות תמונה ולהקיף בעיגול?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  24. במחשב של אחי יש לוח אם ישן של Gigabyte GA-K8VM800M אני רוצה להחליף לו ת'מעבד למשהו יותר מהיר כרגע יש לו AMD 64 2800 יש משהו יותר מהיר מזה ? יש כפולי ליבה ללוח אם הזה ?

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  25. היי, המחשב שלי חזר מתיקון אחרי 3 שבועות במעבדה, הלוח אם וכרטיס המסך היו שרופים. מלבד העובדה שהביאו לי חלפים דפוקים (החלקים שלי היו תחת אחריות, קיבלתי לוח אם עם כרטיס קול שלא עובד, וכרטיס מסך שעושה בעיות אחרי 5 דקות עבודה, ולמרות שבהזדמנות הכפלתי את הRAM שלי המחשב עובד יותר לאט) , החליפו לי בין כרטיסי מסך. היה לי: Gigabyte GA-M55Plus-S3G ומה שהביאו לי: Gigabyte GA-MA69G-S3H רציתי לדעת, איזה מהלוחות יותר טוב? אני חושש שאולי הביאו לי לוח יותר חלש ובכלל דפקו אותי מכל הכיוונים.

• 2 תגובות
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים