עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני רוכש מעבד AMD 64 3000 S939 לגבי הזכרונות עוד לא החלטתי בין ה GEIL ל KINGSTON (נאמר לי שה GEIL יותר זולים וטובים ואני מחכה לתשובה מהספק) ועכשיו השאלה המרכזית, אני מתלבט בין שני דגמי לוחות של ג'יגה בייט ההפרש במחירים הוא פי 2 בין אחד לשני ואני רוצה לדעת אם ההשקעה כדאית ? http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NS%20Ultra-939.htm http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NSNXP-939.htm תודה

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  2. יש לי נייד T20 P3-700 של IBM, והוא מתיישן, אם לא להגיד שהוא כבר זקן מאוד. הייתי רוצה להחליף לו מעבד, אם ניתן מישהו יודע אם אפשר לעשות כזה דבר? אם בכלל אפשר להשיג מעבדי INTEL לניידים שנמכרים בנפרד? ואם בכלל בדגמים האלה של IBM אפשר להחליף מעבדים? תודה

• 2 תגובות
    • 437 צפיות
  3. Started by alomm,

יש לי את הלוח הזה http://www.ecsusa.com/products/p4vxasd2_v5_plus.html ויש לי אליו עכשיו זיכרון sd-ram והוא מיושן לכן אני רוצה להחליף לחדש איזה מהחדשים והמהירים יעבדו בלוח שלי? איזה לקנות? המעבד שברשותי p4 1.8 והתקציב עד 550 שקל תודה מראש

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  4. אני מחפש לשדרג את המחשב שלי למערכת חזקה למשחקים. אני מחפש רק שלושה חלקים שזה הלוח אם , מעבד וזכרון , לגבי כרטיס מסך יש לי ati 9800pro ביררתי קצת בחנויות והמליצו לי על לוח אם של asus p4800se מעבד של intel p4 3giga 1m 800fsb זכרון שני יחידות של 256 DDR . ההצעה נעה פחות או יותר בין 2100- 2600 עכשיו השאלה שלי היא קודם כל אלו מפרטים של מחשב חזק ? שנית , מה לגבי ה ATHLON 64BIT ? באחת החנויות אמרו לי שלא כדאי לי ללכת על זה מאחר וזה מוצר חדש בשוק ועדיין לא ידוע מה הבעיות של זה. שלישית , במידה ומה שנאמר לי זה שטויות , האם ה athlon 64bit הוא מחשב חזק למשחקים ובמה אני ירגיש הבדלים בין ה אינטל לבינו ? תודה רבה מראש,

5. Started by bd,

אני רוצה לקנות מחשב ואני לא יודע איזה שילוב אני יקח מיועד לקידוד עריכה משחקים וכדומה. הדגשה במשחקים שאני לא גיימר או משהו בכיוון , ואני לוקח לוח עם PCI EXP..ו6600GT ואז בקשר למעבד אני לא יודע מה לבחור, אני לא רוצה שהמעבד יתפחלץ לי בדברים שהוא לא מיועד אליהם. הבנתי ש AMD טוב למשחקים וINTEL לקידודים עריכה ועבודה בתחום הזה זמן קידוד או עריכה לא ישנו לי כל כך אם זה יקח שעה או שעה ועשרים דקות אני רוצה מחשב יציב , אמין, וללא כל חששה שמשהו יקרה לו, לא מתוכנן OC וכאן אני לא יודע מה לקחת AMD 64 3000 )939 או INTEL P 4 3GHZ .. תעזרו לי אני מיוווווואש בגלל זה

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  6. Started by guyyug,

הלוח למעבד לא ברטוןXP2100 ולXP2500 ברטון אני לא ראיתי על הABIT חיבור ATA רגיל יכול להיות דבר כזה שיש רק SATA ? http://www.abit-usa.com/images/products/nf7-s2-lg.jpg למשהו יש ניסיון עם האלבטרון עם מעבדים ישנים יחסית כי באתר שלהם אין פרוט של מעבדים נתמכים בXP

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by 3gh,

רציתי לדעת אם זה משנה הסדר שבו אני מתקין את הדרייברים? נגיד יש לי דרייבר של כרטיס קול , כרטיס מסך , לוח אם זה משנה מה אני מתקין קודם? אם כן באיזה סדר אני אמור להתקין? ועוד שאלה את הדריאקרט איקס , להתקין לפני או אחרי התקנת כל הדרייברים או שזה לא משנה?

• 11 תגובות
    • 948 צפיות
  8. שלום, יש לי זיכורונת 400MHZ , והמעבד הוא 333MHZ. עכשיו כמובן שהלוח מפעיל את הזכרונות כ 333MHZ, ורציתי לדעת עם כדאי לי לעלות אותם ל 400MHZ (ה DEFAULT) שלהם או להשאיר את זה כמו שזה עכשיו ? או מה הכי מומלץ לשים אותם כדי לקבל ביצועים מירבים ?

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  9. Started by eli20,

יש לי מעבד של amd, דגם 2000+ , כמה זה בghz? האם הוא בעל אותה יכולת כמו intel p-4 2000?

• 6 תגובות
    • 554 צפיות
  10. Started by glassmoon,

איך אני יודע אם המעבד שיש לי הוא באמת AMD 2600 Barton? ניסיתי לבדוק עם SiSoftware Sandra אבל יש שם נתונים סותרים: תודה

• 14 תגובות
    • 818 צפיות
  11. Started by yarivy,

שלום לכולם אני עומד לפני קניית מחשב חדש. קראתי כאן הרבה חומר על מעבדים ולוחות ויצאתי קצת מבולבל מכל העסק והייתי רוצה לעשות קצת סדר בבלאגן. אני מתכוון לקנות מעבד AMD 64 3000, עד כאן הכל טוב. המחשב מיועד בעיקר לעבודה מעט משחקים מעט סרטים ואולי אולי קצת OC כמה שאלות: 1. האם יש הבדל בין AMD 64 3000 ל +AMD 64 3000 (אם כן אז מה הוא)? 2. איזה לוח הכי טוב לקנות למעבד הזה (שהמחיר יהיה בגבול הטעם הטוב)? 3. מה זה PCIE? 4. האם הזכרונות של GEIL מומלצים 5. Thermaltake Volcano 12 - מתאים למעבדי AMD 64? תודה

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  12. Started by PCguy,

יש איזו שהיא תוכנה חינמית שבודקת תיזמונים? ואיזה תיזמון נחשב לטוב? אהה ו.... תיזמונים זה רק ל DUAL או לכל DDR ?

• 7 תגובות
    • 502 צפיות
  13. למי שלא קרא את הכתבה - היא נמצאת בלינק הבא: http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=mem3200 קודם כל קראתי את הכתבה והיא כתבה איכותית - כל הכבוד לכותבים. השאלה שלי היא כזאת - בתוצאות ההשוואות בין הזכרונות רואים הבדלים מזעריים (ברוב המקרים פחות מאחוז אחד) בניקוד של הזכרונות השונים. האם זה אומר שלא כל כך משנה איזה זיכרון קונים, אלא עיקר החשיבות היא נפח הזיכרון? (לא נשמע לי מאד הגיוני אבל זאת מסקנה מתבקשת) - ואם לא, אז עד כמה משפיעה איכותו של הזיכרון על ביצועי המחשב בזמן הרצת משחקים כבדים? האם שווה להשקיע הרבה כסף בזיכרון מהיר ואיכותי יותר בנפח 512 MB, או להשקיע את אותה כמות של כסף בזיכון ממוצע אבל יותר נפח? שוב, השאלה מתייחסת לביצועי המחשב בזמן הרצת משחקים כבדים. בנוסף היית…

• 9 תגובות
    • 629 צפיות
  14. Started by shon,

ברצוני לדעת האם הדותן נופל מהסנטרינו באיזושההי בחינה , ואם לא מה הבדל המחירים בינהים לאותו מעבד(אותו מספר סיבובי שעון). תודה תודה לעונים!!!

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  15. Started by אוריפ,

לפני כמה זמן הייתה באתר (או באת ראחר) כתבה על השוואה בין המעבדים החדשים של אינטל (הדותן) מול הA64 של AMD. מעבד M שעבר OC עבר ברוב המוחץ של המקרים אפילו את ה4000+! אז יש לי שאלה, למה לקנות את ה4000+ במעל 5000 ש"ח שיש פנטיום M (דותן) ב3000 ש"ח? או אפילו אם אתם לא רוצים ללכת רחוק מה עם 3500+ מול ה1.6 או 1.7? אני רואה בעניין כמה מגבלות עיקריות: 1. אין כמעט לוחות למכירה שתומכות במעבדים ההלו (אבל כבר הכריזו על כמה והם בדרכם לשוק). 2. מהירות באס נמוכה (יועלה עם הALVISO שיצא בקרוב מאוד). 3. אין תמיכה בPCI-E או אפילו בAGPX8 (גם יפתר ע"י הALVISO). 4. חוסר תמיכה ב64 ביט (אפשר להגי דשכיום זה לא משמעותי, אבל חסרון לעתיד). חוץ מאלו שרובם יפתרו בקור במאוד יש למעב דהזה יתרונות מעולים (צר…

16. Started by tulguy,

i am sorry that i am writen in english but i have a problem with my keyboard. any way this is my computer spec. CPU Type Intel Pentium 4, 1700 MHz (17 x 100) Motherboard Chipset VIA VT8753A Apollo P4X266A System Memory 512 MB (SDRAM) Video Adapter RADEON 9600 SERIES (256 MB) Audio Adapter Creative SB0350 Audigy 2 ZS Sound Card Package Type 478 Pin uPGA Memory Speed PC133 (133 MHz) i want to keep my proccesor but to upgrade my m.b and memory is this neccery to replace to upgrade the computer or its a waste of money ? if the answer is yes what motherboard and memory to buy ? i want to spend between 500-1000 shekel.

• 5 תגובות
    • 501 צפיות
  17. שלום, אני קונה מחשב בימים הקרובים ואני לא רוצה לעשות טעות. האם הלוח Giagbyte GA-K8NS Ultra-939 nForce3 Ultra chipset מתאים ל AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box?

18. Started by thegodx,

מעבד: AMD Athlon 64 3000 CPU Box 2.0GHz L2-512K FSB-1600MHz, Socket 754 (retail) לוח אם: EPOX 8KDA3J REV2 AMD64 זכרון: GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM value w/hs + Cooler Sticks דיסק קשיח: WD 120GB/7200 SATA 8MB כרטיס מסך:XFX nVIDIA GeForce 6600GT Video Card, 128MB GDDR3, 128-Bit, Dual DVI, AGP 8X, Model "PVT43AND" - RETAIL מארז : Raidmax 822WBP COBRA 420W Black Original זה המיפרט שלי ורציתי לדעת איזה זיכרון הכי משתלם לקנות יש לי תקציב של 4000+- אז ביינתים לקחתי 512 אבל בעתיד אני יוסיף עוד 512 העם הזיכאון שבחרתי הוא משלתם? המחיר שלו 540 שקל +סטיקים של קרור...ראיתי שכולם פה קונים את הA-DATA מה טוב בוא בכלל?? הוא בא בלי קרור והוא נחשב לאחד הזיכרונות האלוב…

19. Started by levitto,

לוחות זכרונות מעבדים HD ועוד eom2004@013.net

20. טוב אז ככה למי שכבר מכיר או למי שלא.. יש לי רדאון 9800 פרו של MSI יש לו ליבה של R360. בכל אופן אני צריך המלצות ללוח אם,מעבד,וזכרונות ואולי מארז אבל לא סגור על זה עדיין. העדיפות היא לאינטל כי אני מקודד סרטים,ומוזיקה. אבל גם משחק...בזמן האחרון המשחקים לא זזים טוב כנראה ביגלל ה 2.2 GHZ שלי אינטל נורתווד. העניין הוא כזה,יש לי את הראדון 9800 PRO על AGP,ואני רוצה לוח שיתמוך לי ב PCIE גם,מה שכן אני רוצה להשתמש ב רדאון לפחות עוד 7 חודש,ואז לשדרג לאיזה PCIE HIGHEND,אז ככה שאני צריך לוח שיתמוך בשניהם. התקציב הוא 4,500 . מארז לא חובה אפשר להסתדר בהמשך. בהמשך אני מוסיף למפרט כנראה 600GB 3 הארד דיסקים של 200+צורב DVDR NEC 3500 ,היום יש לי NEC 2500ND .

• 5 תגובות
    • 507 צפיות
  21. http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1632 איך הלוח הזה? האם אפשר אחר כך לשים כרטיס מסך אחר? האם זה עושה בעיות כהכרטיס מסך מובנה על הלוח? תודה :]

• 3 תגובות
    • 442 צפיות
  22. אני רוצה לקנות זכרון עד 600 שקל PC3200 512MB אבל אני לא יודע מה לקנות. חשבתי אולי על: PDP 512Mb DDR 400MHz Liberty CL2.5 Memory A-Data 512 MB DDR 3200 Memory DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory Twinmos 512MB DDR 3200 Memory מה לדעתם כדאי מכל אלה או שיש משהו אחר שאפשר לקנות? תודה.

• 1 תגובה
    • 409 צפיות
  23. Started by avi2014,

שווה להשקיע עוד 400 שקל בשביל המעבד 3500 או ללכת על ה3400

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  24. Started by kotel,

:s05:

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים