עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Red-AnGel,

שלום אני רוצה לקנות מעבד ועדיין לא החלטתי איזה אחד מבין השניים... מה יותר טוב מבין השניים? גם מבחינת ביצועים במשחקים (משחקים כבדים: HL2,DOOM3 וכ'ד) ,צפייה בסרטים וגם סתם גלישה באינטרנט. מה יתרום לי הכי הרבה ביצועים לטווח הקרוב וגם לטווח הארוך? (אם אפשר לקבל גם עובדות בבדיקות ביצועים ולא סתם רק להגיד AMD טובים יותר.. ) אם יש השוואות בין שניהם או בין שני דגמים אחרים בסידרה אני אשמח לקבל... תודה מראש לעוזרים AMD ATHLON 64 3000 INTEL P-4 LGA775 3.00GHZ 530 800MHZ 1MB

• 36 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by alias,

מה שווה לקחת זיכרון עם cl 2 או 2.5???? יש הבדל משמעותי???? כי במחירים אין כל כך (80-120)

• 10 תגובות
    • 771 צפיות
  3. Started by Y.k,

כן כן .. יש עוד כאלה .. אני צריך לוח כזה .. שתומך גם ב RDRAM המקורי שלי הוא אינטל אבל הזונות האלה נעלו אותו בכל דרך אפשרית שאני לא אוכל לעשות OC .. אם למישהו יש הצעה ללוח ויודע איפה אפשר להשיג את זה באזור ירושלים אני אשמח מאוד ..

• 3 תגובות
    • 452 צפיות
  4. אני לא יודע אם זה הפורם המתאים ואם לא, בבקשה תכוונו אותי. אני מעוניין למכור את המחשב שלי עקב שדרוג שעשיתי, רכיבים אלה מגיעים בתוך מארז, אולם ללא הארד דיסק, כונן דיסקים (אם אתם מעוניינים בצורב טוב של סוני, אני יכול לספק אותו), כונן דיסקטים וללא ציוד היקפי. הרכיבים שלמכירה הם בעצם לוח אם, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך ומארז: CPU Type: Intel Pentium 4, 1700 MHz (17 x 100) Motherboard: Intel Winnipeg D845WN (6 PCI, 1 AGP * 4, 3 DIMM, Audio) with Chipset - Intel Brookdale i845 Memory: SamSung 256 MB (PC133 SDRAM) Video Adapter: NVIDIA GeForce2 MX 100/200 (64 MB) מארז של E-STAR. כל הרכיבים במצב מצויין. המחשב אצלי כבר שנה בערך, אני מוכר אותו כדי לעשות שדרוג למחשב טוב יותר בשביל משח…

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  5. Started by king ping,

תסבירו לי איך עושים אוברקלוקינג ליזכרון . בזמן האחרון היתחלתי להיתעסק אם זה עשיתי בהצלחה לכרטיס מסך בנתיים ולמעבד בקטנה מ 3 ל 3.2 העלתי אותו אבל אם הזיכרון אני קצת מבולבל מה עושים מעלים את הvolt יש תוכנה ? יש לי לוח אם של גיגה בייט 8ipe1000 וזיכרון 512 כפול 2 יעני 1024 בכללי עובדים על 400 של kingmax אל תיעצו לי להפעיל את m .i.b כבר עשיתי את זה אני רוצה משהו אחר

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  6. בבקשה אני חייב את הדרייברים האלה כדי להפסיק את שגיאת המסך הכחול בבקשה מי שיודע את הקישורים שיתן לי תודה מראש: 1) via bus master ide controller 2) via rev 5 or later usb universal host controller 3) c- media ac97 audio device 4) via מתאם אתרנט מהיר תואם 5) raid בקר

• 1 תגובה
    • 427 צפיות
  7. Started by tenana,

בקיצור.. קניתי מחשב חדש וקיבלתי אותו היום שהפעלתי אותו היה רשום CPU Clock Frequency: 200 Mhz רציתי לדעת האם זה באמת אמור להיות ככה?

• 14 תגובות
    • 596 צפיות
  8. טוב אז ככה אני לא יודע עם יצא לכם כבר לקרוא ולשמוע או שאולי לא אבל בקרתי היום באתר של toms hardware ומצאתי שם סיקור על לוח אם חדשני מבית GigaByte הנותן מענה לטכנולוגית ה SLI של NVIDIA בלוח אם מבוסס צ'יפסט 915P של אינטל למעבדי פנטיום 4 בסוקט 775. לסיקור: לחץ כאן

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  9. Started by smit,

שלום, אני מחפש לוח אם טוב מבחינת ביצועים ל 64BIT SOCKET 939... לדעתי, ASUS A8V Deluxe VIA K8T800 Pro 939-pin הוא חזק מאוד והמחיר שלו זה 970 שקל.. אם יש לכם דעות לגבי הלוח או שיש לכם לוחות *זולים* יותר אבל ברמת ביצועים שווה או אף טובה יותר בבקשה תנו לי לדעת תודה מראש אנשים!

• 9 תגובות
    • 553 צפיות
  10. מאמר נהדר של DEV HARDWARE. עשו חיים!

• 2 תגובות
    • 439 צפיות
  11. Started by PhP dUdE,

רציתי לשאול אם מישהו יכול להמליץ על לוח אם ל: Pentium III Xeon 677 Mhz Two וג'יגה זכרון ECC תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  12. Started by Vladgi,

כרגע יש לי סטיק אחד של 512 2-3-3-6 ב-185fsb,חבר שלי הציע לי לקנות את הסטיק שלו של סאמסונג אני בטוח שכולכם מכירים הם די פופולאריים רציתי לדעת אם הם יעבדו בדואל צאנל ביחד והאם הסאמסונג יעמוד בתזמונים כאלו בבאס הזה?

• 9 תגובות
    • 765 צפיות
  13. Started by Bose,

ערב טוב. ברשותי מחשב נייד של HP עם מעבד AMD 2400 XP-MOBILE עם זכרונות 256SDRAM. אחרי שהורדתי את תוכנת ה-CPU-Z שמתי לב שרק מפתיחת האקספלור התדרים עולים בצורה חדה ביותר. שימו לב לתמונות האם משהו לא בסדר או שפשוט זה ככה בגלל שהמחשב על מצב מנוחה הוא על תדרים נמוכים בגלל שהוא לא רוצה לגזול בטרייה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  14. Started by smit,

איזה מהמעבדים טוב יותר AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Winchester Socket 939-pin, 1.8GHz, L1 Cache 128KB, L2 Cache 512KB, DualChannel 128-bit controller או AMD Athlon 64 3000 754-pin 2.0 GHz/512KB ?? ראיתי כמה הבדלים שיש ביניהם אבל רציתי לדעת מה עדיף מבחינת ביצועים.. ההבדל במחיר הוא 120 שקל יותר ל WINCHESTER.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  15. לוח אם: ABIT IS7 מעבד: 2.8 נוורטווד זיכרון:256X2 DDR400 TWINMOS (תיחסו בעיקר לחברה אני רוצה לדעת אם היא טובה) אני רוצה לדעת אם אני יוכל לעשות OC טוב תודה

• 6 תגובות
    • 551 צפיות
  16. Started by mafisto mafisto,

קניתי מחשב חדש ואני הרכבתי אותו (חלקים שונים) וזה המיפרט : מעבד AMD 3500 לוח של GIGABAIT K8NSNXP 939 לןח קירור של TERMAL TECK וזיכרון עכשיו יש לי בעיה ברגע שאני מחבר את הזיכרון ב DUAL המחשב עובד לכמה זמן לא מוגדר וניתקע(הזיכרונות חדשים DDR 400) וברגע שאני מחבר את הזיכרון בחיבור רגיל (לא DUAL) המחשב עובד 10 ???????????????????????

• 6 תגובות
    • 586 צפיות
  17. Started by benor,

יש לו מעבד Pentium 4 1700 Willimete 478 PIN הדרישות הם לוח שיתמוך ב- DDR400 ושיהיה לוח טוב. התקציב בסביבות 300 - 450 ש"ח תודה.

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  18. Started by alias,

:nixweiss: :xyxthumbs: /באמת שכדאי שתקרא את חוקי הפורום!/

• 1 תגובה
    • 442 צפיות
  19. Started by alias,

תגידו הקרור של המעבדים (amd 64 3000 +) הם מקורים כאלו box ???? או שהם שמים משהו שלהם????????? אל תגידו סתם אם לא יודעים אל תכתבו

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  20. סיימתי להתקין את המחשב, עם לוח אם MSI NEO 2 Platinum ועדכנתי את הדרייברים ל - nForce 3 דרך ה - Utility של MSI. הבעייה היא שכאשר אני הולך לאתר של NVIDIA - אני רואה שיש להם דרייברים אחרים + Utility יותר חדשים. מה עושים? האם לוח אם זה כמו כרטיס מסך שניתן להוריד דרייברים לצ'יפסט תמיד מאתר יצרן הצ'יפ או כדאי להתקין רק מה שמומלץ ע"י יצרן לוח האם? תודה

• 5 תגובות
    • 522 צפיות
  21. Started by giloman,

אם הוא בצבע אפור אז הוא v1 ואם הוא אדום אז הוא V2 ?

• 2 תגובות
    • 453 צפיות
  22. חברי הטוב מוכר מחשב נייד ישן. המחשב מאד חלש, אבל חשבתי לרכוש אותו ב-200 ש"ח ולשדרג. המחשב ישמש בעיקר להרצת משחקים ישנים, אופיס וסרטים. מפרט המחשב: פנטיום 2 300 16 מגה זיכרון כונן קשיח 8 גיגה כרטיס מסך 4 מגה סוללה לא תקינה אפשר או בכלל משתלם לשדרג את המחשב? אם כן, איפה וכמה זה יעלה?

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  23. Started by DaMbO,

מה ההבדל בין מעבדי סלרון אמד...............................................(כל המעבדים שיש) ואם ההמעבד הזה טוב Intel Mobile Celeron 2.8GHz

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  24. Started by alias,

תראו לקחתי מחבר שלי סטיק של 128 mb עכשיו הוא מתאים (מבחינת כל הדברים) הקיצר יש לי לוח אם שיכול עד 384 ולי יש עכשיו 256 ורציתי להוסית את ה 128 ואז יוצא לי בדיוק 384 עכשיו חיברתי תסטיק והדלקתי תמחשב הכל עבד סבבה אבל פתאום בזמן שהמחשב אמור להתחיל לעלות את וינ' xp הוא נעצר\ נתקע ורואים רק שחור מה אתם חושבים מה הבעיה????

• 4 תגובות
    • 479 צפיות
  25. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

הלוח הוא INTEL Black Canyon (925X) - GigaLan - DDR2 - mATX מבחינת כל התוספות שעליו, הוא מתאים בדיוק למה שאני צריך, המחיר גם מתאים. אבל האם הלוח הזה מתאים לOC של עוד 25 מגה הרץ לFSB? (במקום שיהיה 200, על 225) תודה

• 16 תגובות
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים