עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by menacex,

אהלן , קניתי לפני מספר שעות AMD XP 2500 + עם ליבת ברטון וולקנו 12 ........ התקנתי את המעבד ואת המואוור אך כאשר התחלתי את המחשב , הוא מזהה לי AMD XP 1900 במהירות 1400 GHZ ... עדכנתי את הביוס לחדש ביותר הנני משתמש בבורד GIGABYTE VAXP אשמח לתשובה מהירה ותודה מראש!

• 7 תגובות
    • 577 צפיות
  2. Started by Eden 6600,

יש לי בבית מחשב פנטיום שלוש ורציתי להרחיב לו את הזכרון. היום הוא עובד על 128M RAM. השאלה שלי היא אם יש כל מיני מגבלות בשדרוג הזכרון למחשב ישן? מגבלת נפח, סוג כרטיס, וכל מה שאני צריך לדעת על שדרוג זכרון. תודה

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  3. Started by doreiny,

מכרתי השבוע את הלוח שלי של asus a8n-sli deluxe (לא היה לי צורך ב sli באמת) ואני רוצה לקנות לוח חדש (939) אני לא הולך לעשות כל כך אובר קלוקינג אז אני לא בטוח שאני צריך dfi אבל ההתלבטות כרגע היא בינו לביין ה GA-K8N Ultra-9 (העדפתי ultra על פני ה X4 הרגיל) רוצה לדעת אם הוא לוח טוב...(זאת שאלה) כלכלית יותר נוטה לכיוון הגיגה בייט

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  4. מה אתם אומרים על הלוח הזה?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  5. Started by Oranili,

שלום יש לי שאלה בקשר לזיכרון ... אני רוצה להוסיף למחשב שלי עוד 256 RAM של חברת KINGSTON ... עכשיו יש לי במחשב 3 כרטיסים של 256 768 RAM ! CL 2.5 PC3200 עוד כרטיס שיהיה לי DC וגם 1 גיגה RAM ... איזה כרטיס אתם ממליצים לי ? זול וטוב?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  6. Started by UNDERDOG,

יש לי לוח 7KM400QP ויש לי מעבד 1800 פאלמינו והלוח רואה לי אותו אם 1050 הרץ במקום 1546 בלוח יש אפשרות לשנות גמפרים ל100 133 166 200 הרץ אבל רק ה100 עובד כשאני שם את הגמפר על 133 המחשב לא עולה אין אפילו ביפ של המעבד אם מישהו מכיר בעיה כזו אני אשמח לקבל עצה

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  7. Started by adamadamadam,

היי יש לי שאלה מה זה הNforce4 בבקשה תגידו לי מה זה כי אני לא יודע תודה מראש

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  8. Started by xena2305,

קיבלתי הרבה תגובות שליליות לגבי הלוח אם במחשב החדש שלי(בפורום מפרטים),אשמח לדעת מה בדיוק לא בסדר איתו: לוח אם GIGABYTE K8VT800+SB+LAN+SATA(S-7 המעבד הוא amd 3000 64bit

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  9. Started by Jack_g,

512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50B) - original או 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original ה SAMSUNG יקר יותר ב 10 שקלים בערך. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  10. Started by pMor,

מישהו יודע אם הADATA 512 MB שנמכרים ב490 שקל בKSP מתאימים לA7N8X שלי??... בתודה, מור חזן

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  11. Started by tigery,

הלוח הזה? http://www.gigabyte-usa.com/FileList/NewTech/2006_motherboard_newtech/tech_20060605_what-6quad.htm מהסדרה הזאת מהם טווחי המחירים של הלוחות האלה? ומתי נראה אותם בארץ הקודש? איך הוא כאוברקלוקר? סך הכל איך הלוח הזה?

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  12. Started by Kenny,

היי , אבא של חבר שלי נמצא ביפן כרגע. בכל מקרה , הוא ביקש ממנו שיביא לו מעבד פרסקוט 3.4 gb קיצר , שאלתי אותו למה הוא לא לקח 64 ביט , ושהפרסקוט לא ממש מוצלחים. קיצר הוא אמר לי משהו שזה מעבד שונה , ואין אותו בארץ , והוא ממש אבל ממש חזק... והוא שונה משאר הפרסקוטים שלפניו. למישהו יש איזה מושג איזה מעבד זה? ואם יש באנץ-מארקים שלו , כנגד 64 ביט? או כל מידע עליו. (וזה נכון שאין אותו בארץ ?) תודה.

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  13. תודה לעוזרים !!!!

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  14. Started by niva401,

האם WINDOWS XP 32bit יודע לנצל מעבד 4 ליבות (או מקסימום 2 ליבות)?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  15. http://www.idsoftware.com/ נראה לי ה PATCH הראשון שנועד לנצל ריבוי נימים במשחקים ? id Software and Raven have worked with Intel to dramatically improve QUAKE 4 performance on systems with HT Technology, multiple processors, or dual core processors. Players who have a system with one of these configurations will notice performance gains in QUAKE 4 of anywhere from 25% - 87% depending on processor type. נחמד שה PATCH הזה אמור להביא תוספת של 25% למעבדי INTEL רגילים שתומכים ב HT.

• 9 תגובות
    • 577 צפיות
  16. זה משנה? מפרט: Motherboard Name Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio) -------[ SPD ]--------------------------------------------------------------------------------------------------------- [ DIMM3: [ TRIAL VERSION ] ] Memory Module Properties: Module Name [ TRIAL VERSION ] Serial Number None Module Size 256 MB (1 rank, 4 banks) Module Type [ TRIAL VERSION ] Memory Type DDR SDRAM Memory Speed PC3200 (200 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 2.5 Error…

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  17. אני רוצה להוסיף עוד 1GB זיכרון בלוח שלי יש רק 3 סלוטים,וכרגע 2 תפוסים ע"י זיכרון מהסוג הבא : pqi dual channel 512 x 2 ddr 400mhz cas 2.5 האם אני יכול לקנות עוד סטיק אחד של ג'יגה מאותה החברה באותה המהירות? לא תיהיה שום תקלה אם אני משלב Dual channel עם זיכרון רגיל ? מה לעשות?! ???

• 7 תגובות
    • 577 צפיות
  18. Started by aquarius,

איזה ליבה יותר טובה קלוהאמר או ווניס

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  19. עריכה למדתי לבד איך הם עובדים תודה בכל מיקרה אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  20. Started by SharonSx,

למעבד סוקט 478, חיבור AGP, שיתמוך ב ATA, תמיכה ב זכרונות DDR SDRAM, שיהיה טוב לOC, ואם אפשר אז בלי כרטיס מסך מובנה.. תודה!

• 8 תגובות
    • 577 צפיות
  21. Started by MOFRA,

טוב אני רוצה לשדרג לי תזכרון ויש לי דילמה מה עדיף להשים 2 סטיקים של 512 בדואל ועוד שני סטיקים של 256 בדואל או להשתמש רק ב2 של 512

• 9 תגובות
    • 577 צפיות
  22. Started by Vortex,

חדש, שווה 240 שקל?

23. Started by cpus,

מה אתם אומרים על הזיכרון הזה? האם הוא טוב? http://www.simpletech.co.il/prodPage.asp?prodId=511 זה הדף דגם שלו: http://www.corsairmicro.com/main/products/specs/cmx512-2700c2.pdf אבל כתוב שהוא SDRAM... והאם יעבוד באופן סינכרוני עם המפרט הזה: AMD ATHLON XP 2500+ BARTON?(512k, 333Mhz) Tray CPU Thermal take Volcano Silent Boost CPU Cooler for AMD Athlon XP Abit NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) WD 80GB 7200rpm Serial ATA HDD ALBATRON FX5900XT 128MB וכו'

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  24. Started by davidez2,

היי עקב תקלה בלוח אם שלי GIGABYTE 945 PRO אני מתכוון להחליף לוח. כרגע יש לי מעבד 805D וכנראה שהוא לא יוחלף. צריך המלצה ללוח אם חדש שיתמוך במעבד הקיים אבל יאפשר שידרוג בעתיד. חשבתי להשקיע סכום של כ-500 ש"ח בלוח החדש אשמח לקבל המלצות. תודה.

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  25. Started by FuZuL,

יש לי 2 USB במארז בקדימה ואני צריך לחבר אותם ללוח אם.. שמתי לב שיוצא לי 8 כבלים קטנים קטנים.. א. לאן לחבר אותם? ב. זה בכלל הם? ג. אפילו אם זה הם ואני יודע לאן לחבר אותם.. אין גישה בגרוש.. למה כל אחד מופרד מהשני ואין סיכוי שאני אצליח.. תודה לעוזרים וממש מקווה שהבנתם אותי חח ..

• 3 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים