מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
1. איך אני יודע כמה RAM המערכת מנצלת כרגע, וכמה יש לי ברוטו? 2. איזה טמפ' הכי גבוהה "מומלצת" למעבד שלי (במפרט) בלי שיקרוס או ישרף או ווט אבר?
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני מתכנן לחבר אותו למעבד AMD PHENOM II X3 720 - 2.8GHz - BLACK EDITION, איך הוא לעומת GIGABYTE GA-MA74GM-S2H שהוא עולה אותו דבר. אני לא מתכנן OC והמחשב מיועד למשחקים אבל לא כבדים , אינטרנט ועובדה משרדית בעיקר. אין לי צורך בכ.מסך מובנה כי אני מתכנן לקנות את ה hd4850 כנראה
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אהלן, יש לוח B450 AORUS M אחסון קיים: * SSD 512MB M.2 NVME * 1TB SATA 3 (HDD) * 256GB SATA 3 (SSD) בעקבות המחירים הזולים של כונני NVME, אני מעוניין לרכוש את זה: https://www.amazon.com/gp/product/B08V83JZH4?smid=A2XZ7JICGUQ1CX&psc=1&linkCode=sl1&tag=alibuy0e-20&linkId=bcb03da47230313755829cc44fb43ee2&language=en_US&ref_=as_li_ss_tl ולהעיף את הכונן HDD (או להפוך אותו לכונן גיבוי) האם יש לי בלוח עוד חיבור וכל שאר הכוננים יוכלו להיות מחוברים ביחד? לינק ללוח: https://www.gigabyte.com/Motherboard/B450-AORUS-M-rev-1x#kf
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אני מועניין לקבל חוות דעת על לוח אם מסוג Gigabyte GA-H61M אני מעוניין לרכוש מחשב עם מעבד I5 ,האם זהו לוח האם יש לוחות מומלצים יורת? תודה?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
הודיעו אולי מתי ייצאו סדרות חדשות שלהם?? ואולי גם סדרות של לוחות אם חדשים?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
כמה התקני מיקרו מתקדמים היום לאומת אינטל אם בכלל התקני מיקרו מתקדמים היום? לפי דעתי התקני מיקרו מתקדמים לאט ואפילו נעצרו מאז 2012 שאז יצא Opteron 6386 SE שהוא יחידת עיבוד מרכזית הכי מתקדמת עד היום של התקני מיקרו מתקדמים. לפי דעתי התקני מיקרו מתקדמים עשו את העסקה הכי טובה בעולם כאשר אינטל רצתה לחסוך בזיכרון מטמון יקר ועבדה רק לפי חוקים פיזיקליים שהיא יצרה (חוק מור). בסוף המחרה הצליחה לעקוף אותה עד שאינטל עלתה על הטעות היא (התקני מיקרו מתקדמים) קנתה בהזדמנות חסרת תקדים את מערך הטכנולוגיה המאוגד שמיצרים יחידות עבוד גרפיות. בגלל זה אני מסרב לקרוא ליחידות עיבוד גרפיות של מערך הטכנולוגיה המאוגד - יחידות עיבוד גרפיות של התקני מיקרו מתקדמים, וגם בגלל שמערך הטכנולוגיה ה…
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי צפויה ירידית מחירים כבר בזיכרונות?? הם הגיעו למחירים לא נורמלים
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
למעבד סוקט 478, חיבור AGP, שיתמוך ב ATA, תמיכה ב זכרונות DDR SDRAM, שיהיה טוב לOC, ואם אפשר אז בלי כרטיס מסך מובנה.. תודה!
-
- 8 תגובות
- 544 צפיות
-
-
הלוח הוא:GIGABYTE-GA-K8NF-9 הסיבה היא אני חושב על ליקנות דיסק קשיח 320gb SEAGATE BARRACUDA 10 הדגם הזה:ST3320620AS תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
כרגע יש לי לוח של Albatron עם 2 זיכרונות של 256 מגה שעובדים בדואל צאנל. אם אני יוסיף עוד זיכרון האם יש אפשרות ש4 סטיקים או 3 יעבדו בתצורה של דואל צאנל?
-
- 8 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לדעת אחת ולתמיד מה ההבדל בין דואל לבין קור2 אחת ולתמיד ומה יותר טוב ולאמת את זה שחבר שלי אמר שבדואל הרגיל הליבות לא מתפקדות טוב ביחד כאילו אני "גשר" ביניהם ואילו בקור2 יש את הגשר והם (הליבות) עובדות טוב ביחד שלא ! כמו הדואל הרגיל אז בשורה התחתונה מה עדיף לקנות ולמה ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום, לבעלי הP5B DELUXE..עם הלוח מגיע מאוורר אנכי שמתלבש על ההיטסינק ובולט החוצה.. האם כדאי לשים אותו? רשום בהוראות שזה עלול לפגוע בזרימת האוויר למעבד או משהו בסגנון.. מנסיונכם, העניינים קרים יותר איתו עו בלעדיו? תודה
-
- 8 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם, למרות שהנושא טחון לגמרי בפורום קצת קשה לגבש איזשהי דעה מוצקה לגבי שילוב לוח אם + זיכרון שלא יגרום לבעיות תאימות אני מחפש לרכוש בתקציב של 2800-2500 שקל לוח-אם וזיכרון 2 גיג'ה 800MHZ CL4, המעבד יהיה ,E6600 לא מתוכנן OC , ואם יהיה אז הוא יהיה בסיסי מאוד, אני לא מחפש פיצ'רים חזקים מדי בלוח אם (wi-fi וכו' )אבל חשוב שיהיה איכותי. בגדול יש לי העדפה היסטורית לASUS אבל אשמח להצעות נוספות... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 544 צפיות
-
-
רציתי לשאול כמה כונני SATA ניתן לשים על P5B Deluxe + כמה CD's אפשר.
-
- 5 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום יש לי זכרון G.skill, כל התוכנות מראות אותו ככזה (אוורסט, PCWIZARD וכו') אבל כשאני פותח את המחשב אני רואה שכתוב על הציפים ובעצם גם על זכרון עצמו ceon. האם Gskill משתמשים בצ'יפים של ceon או שאולי רימו אותי?
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אם יש ללוח אם מקום ל 4 "סטיקים" ואני שם 2 של 512 כדי שיהיה לי 1 ג'יגה כדאבל צ'אנל..... אז אם אני יוסיף בעתיד נגיד עוד 2 של 512 בשביל 2 ג'יגה הוא ייתייחס לזה כאילו יש לי 2ג'יגה מופרדים...כלומר הכוונה שאם אני ישים בהתחלה 512X2=1GB ואז אני יוסיף נגיד בשני מקומות האחרים הפנויים סטיקים שכול אחד זה 1GB אז זה ייסתדר...כלומר אני יכול להשים בכול זוג סטיקים גודל זיכרון שונה או שחייבים שבכול הסטיקים יהיה אותו גודל?!... וסליחה מראש על כול הבילבול שכל הזה.
-
- 7 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום כולם אני עומד לפני רכישה של מחשב למוסיקה. בין שני המעבדים הנ"ל , מה הכי מומלץ ? תודה
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
עשיתי לפי ההוראות את מה שצריך...והיה רשום שלגשת למסך של הפרטים ולראות שאם זה נימצא בסביבות ה 800MH אז זה בסדר... שאני פוטח את המסך הזה (צורף קובץ) אז כל פעם הGH עולה או יורד.. זה אומר שהפונקציה עובדת? או שכדאי לבטל אותה? או שאפר להסביר מה היא עושה בדיוק הפונקציה הזאת? תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חייב עזרה בקניית מעבד לוח וזיכרון בתקציב של 1500. לא חייב שיהיה על הלוח כרטיס מסך ועדיף שהלוח יתמוך במעבדי ה-c2d, למרות שלפי התקציב אין מצב שאני יקנה אחד כזה כרגע. חשבתי על מעבד Intel Pentium D 915 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Tray שעולה 600 שקל בפנדה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם זכרון של 512 של twinmos CL2.5 בסטיק בודד. אני מעוניין להרחיב את הזכרון ויש לי מספר שאלות: 1. האם אני חייב לקנות זכרון של twinmos או כל זכרון של CL2.5 יתאים של כל חברה (כמובן באותו תדר)? 2. אם אני אקנה סטיק של 1GB האם יהיה לי dual-channel או שאני חייב סטיק נוסף של 512MB בשביל dual-channel? 3. האם בכלל אפשרי שיהיה 1.5 GB זכרון או חייב שיהיה חזקות של 2? תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
איזה לוח טוב יותר עם המעבד הבא : E6600 האסוס דלוקס או ה-DQ6 של ג'יגהביט
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מהם בכלל ולמה המהירות שלהם כל כך נמוכה כמו 2.4 ומה יותר טוב E6600 או PENTIUM D 3.4 ולמה??
-
- 9 תגובות
- 544 צפיות
-
-
איך המעבד הזה מבחינת מחיר כמעבד חזק אשר יהיה טוב במשחקים, עיצוב גרפי, ושאר השימושים כגון גלישה באינטרנט וכו'? האם הוא יהיה טוב לשימושים אלו וגם ייתן לי אפשרות לoc קל עד בינוני עם קירור סטוק? האם יש מעבד amd שעדיף עליו?
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש חשבתי על שילוב של p5n32 - SLI e6600 ו ocz2n1066sr2gk קישור לזכרונות: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=OCZ2RPR10662GK&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he אני כל הזמן רואה פה בפורום שאנשים לא ממליצים על המעבד הזה לעומת ה - E4400 וכו' קראתי את המדריכים באתר כולל קישורים לאתרים אחרים בחו"ל ואני עדיין לא יודע אם מה שבחרתי הוא שילוב אופטימלי מבחינת FSB וכו' ובמילים פשוטות אני רוצה שהכל יעבוד בסינכרון אופטימלי המחשב מיועד למשחקים בעיקר ולא ל-OC כרגע תודה רבה הצעות מישהו?
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני מתלבט בין c2d6320 לבין amd 5600 הבעיה שלי היא מה כדי לבחור אם אני רוצה לעשות o.c (מה הפוטנציל שלהם) ומה עדיף מבחינת הארכיטקטורה
-
- 5 תגובות
- 544 צפיות
-