עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אהלן חברה. אז השאלה שלי עכשיו היא לגבי לוחות אם. זה נושא מאוד רחב ויש המון חומר לחפור בו לכן אני שואל כאן רק על רגל אחת. מישהו יכול לתת לי רקע על התפתחות האחרונה של לוחות האם מהבחינות הבאות: מה התפקיד של הגשר הצפוני הגשר הדרומי והכותל המערבי. מה השתנה בעצם בארכיטקטורה בתחום הזה, מה ההבדל בין AMD ל INTEL בתחום. ומי מהם יושב על הצ'יפסט? תודה רבה וחג שמח ( אני מדבר על עידן הפנטיום ומעלה, לא פריטים מוזיאונים) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  2. האם הזיכרונות החדשים של Corsair אלה שבכתבה החדשה שבאתר , XMS XL . האם יש אותם גם ב DDR 500 או שהם רק ב PC 3200 DDR 400 ??

• 9 תגובות
    • 591 צפיות
  3. Started by tzr84,

שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המעבד. המפרט שלי בצד. אני חשבתי על http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1475 האם הוא יתאים לי? האם ההבדל משמועתי מהמעבד שיש לי? האם לא כדאי ללכת על הנ"ל ועדיף 7200 מבחינת תקציב? או שעדיף 5200? כמו כן אני מתכנן לקנות ספק חדש של 500W וכרטיס ATI hd4850. מה אתם אומרים? האם הייתם משנים משהו בקנייה? תקציב סביר אבל רוצה לחסוך כמה שאפשר

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  4. כרגע יש לי לוח של Albatron עם 2 זיכרונות של 256 מגה שעובדים בדואל צאנל. אם אני יוסיף עוד זיכרון האם יש אפשרות ש4 סטיקים או 3 יעבדו בתצורה של דואל צאנל?

• 8 תגובות
    • 591 צפיות
  5. Started by Satlan,

שלום, בעוד כשבועיים אני קונה מחשב, עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע איזה לוח אם לקנות אני רוצה שהוא יתמוך בAMD 64 וב-PCI EXPRESS בשביל כרטיסי מסך מסוג זה... יש משהו שאפשר לסדר ? תודה

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  6. Started by winer100,

למה לא הייתה שם אותו בU1 ? בגלל הגודל של המארז? אם זה בגלל הגודל אז אפשר לאחסן את השרת בארון מאורר (ארונות בדרך כלל באים עם מאוררים שונים) ושלא נדבר על החווה שהיא בכלל מקוררת. ותקח בחשבון שכמה שהמארז יותר גדול ככה אתה משלם יותר כסף על האיחסון שלו בחווה. u1 (גודל של מגש פיצה) עולה גרושים בחודש בגלל הגודל שלו. לפי דעתי זה יתרון

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  7. Started by ranran,

סוף סוף הם עידכנו את הטבלה יש את הקור 2 והאטלונים שלא היו בקודם תהנו http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=430&model2=464&chart=174

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  8. מעוניין לקנות כרטיס זכרון sdram 128Mb לפנטיום 3 + התקנה בבית הלקוח יש הצעות.

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  9. Started by Home Boy,

שלום רב, אני בתהליכי קניית מחשב חדש, האם זכרון של חברת סמסונג הוא בסדר? האם יש איתם בעיות? אני שואל מאחר שלא ראיתי שסמסונג היא חברה כל כך חזקה בזיכרונות ..

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  10. Started by PCguy,

השאלה היא intel 775 3.0 או amd 3000 939 המטרה משחקים ואינטרנט מה שווה מבחינת תמורה לכסף? נא להתחשב שלוח ממוצע לאינטל עולה בערך 600 ש"ח ומכיל PCIEודואל זכרון וכמובן גיגה רשת וקול 5.1 או 7.1 לעומת זאת AMD עם דואל זכרון עולה הרבה יותר ובלי PCIE אז מה כדאי לטווח הרחוק? אני חייב לציין שאני לא ממש מתכוון לשדרג בעתיד אלא כנראה להחליף נגיד בעוד 4 שנים אז מה דעתכם והאם משהו מכיר לינק להשוואות מול השניים{AMD -INTEL}

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  11. Started by poop,

תודה!

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  12. Started by wArezm0n,

שלום, אתמול הרכבתי סוף סוף את המחשב שלי ולקחתי אותו ללאן פארטי של 3DV כאשר רכשתי את החלקים רכשתי גם את ה: Crucial Ballstix Tracer 512mb PC4000 שתי סטיקים ולאחר שחיברתי אותם ללוח אם,הדלקתי את המחשב והמחשב עושה Reset כל הזמן. ניתקתי את הזכרונות מהלוח וחיברתי למחשב אחר והם פעלו ממש ממש טוב בלי שום תקיעות למשך 7 שעות. חיברתי זכרונות PC3200 של Corsair למחשב החדש והם פעלו טוב אבל כאשר אני מפעיל משחקים כבדים המחשב עושה Reset אבל לפני פעולת הReset הוא מציג לי הודעת שגיאה כחולה של Windows XP לשניה ואז הוא מבצע את פעולת הReset. מפרט המחשב החדש: AMD 3500+ 64Bit Winchester DFI Lan Party nF4 Ultra-D Crucial Radeon X850 XT PCIe Enermax EG495P-VE SMFA Seagate 160gb SATA NCQ

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  13. תקציב של 350 ש'ח בערך

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  14. Started by GQ4U,

בטח סתם פארנויה - הרצתי אברסט קיבלתי את התוצאות הבאות במעבד יש לי gigabyte knf-9 + amd 3200 939 Field Value Processor Properties Manufacturer AMD Version AMD Athlon 64 Processor 3200+ External Clock 201 MHz Maximum Clock 3000 MHz Current Clock 2010 MHz Type Central Processor Voltage 1.7 V Status Enabled Socket Designation Socket 754 מדוע מופיע 754 בתיאור המעבד ? גם אצלכם ?

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  15. Started by noamb,

לא מזמן קניתי כרטיס מסך 6600gt agp , ועכשיו אני מעוניין להחליף את לוח האם שלי (intel 845) כדי לנצל את הכרטיס מאחר והלוח יצר צוואר בקבוק , מאחר ואני לא מתמצא במה שיצא לאחרונה אשמח לקבל המלצות ללוח , יש לי נסיון טוב עם asus ו-abit תקציב 600-700 ש"ח תודה

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  16. Started by junkkiller,

שלום בהמשך לסיפור המקסים שלי ושל ANCIENT1 אני מתחיל לחשוב על היום שאחרי ומחפש לוח אם שיהיה טוב לאוברקלוקינג במחיר סביר (סדר גודל 900 שח + -) הציעו לי את 975X של MSI ב 900 שקל מה דעתכם עליו?

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  17. יש לי מעבד -Intel Core 2 Duo Processor E6550 . כשאני מנסה להריץ משחק מופיעה הודעה האומרת כי מהירות המעבד שלי נמוכה וצריך להעלות אותה . בדקתי באמצעות תוכנות שונות המראות שמהירות המעבד היא MGh 1600 . ועל פי נתוני היצרן המהירות צריכה להיות 2300 MGh . מה הבעיה ואיך פותרים את זה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  18. Started by jaron,

מטבלת ההשוואה לא ממש הבחנתי בהבדל למרות שמבחני השוואה מהללים את ה duraMAX. אז אולי מישהו יודע מה ההבדל בינהם? ובנוסף מישהו יודע איפה אפשר למצוא את duraMAX את 3rd EYE מצאתי ב KSP. ירון.

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  19. בהתאם למפרט שברשותי לא חשוב המחיר.שיהיה עם הביצועים הכי טובים שיש כיום בשוק עדיפות ללוחות מתוצרת ג'יגהבייט או אסוס בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  20. שמהו אני קונה ביום ראישון כרטיס מסך,כרטיס זיקרון ודיסק קשיח אז לפני שאני קונה אני רוצה שתגידו לי עם הלוח אם שלי תומח בכל החלקים כדי לא לקנות סתם הלו הדגמים של החלקים: כרטיס מסך: ALBATRON AGP6600 128MB או GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 6600 AGP 128MB כרטיס זיקרון: KINGSTON DDR 512MB 400MHZ CL3 ודיסק קשיח: WD800JB WESTERN DIGITAL התפריט של הלוח אם: תמונה: http://img246.imageshack.us/img246/8302/sdsdd9wk.jpg מיפרט: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=648_Max-L

• 8 תגובות
    • 591 צפיות
  21. Started by computer_freak,

כי בעצם E6300 זה לא ליבת קונרו... ?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  22. Started by a_a_aa,

הרצתי תוכנת EVEREST במחשב החדש שלי בנסיון לאתר איזה זכרונות שמו לי [קניתי 2 סטיקים של kingston 512mb] התוכנה מראה לי: [

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  23. קניתי את כל החלקים כבר. קניתי ספק כוח THERMALTAKE TT480APD 2 FANS 480 WATT 1Y התחלתי להרכיב ואני עובר שלב שלב ב-user guid של הלוח ובחיבור של הספק רשום בספר למטה הערה: Power supply of 350 watts (and above) is highly recommended for system stability. אני הבאנתי מזה של ספק עם 350 וואט ומעלה הוא גבוהה מידי בשביל המערכת מה אני עושה כבר קניתי ספק... או שאולי אני לא מתרגם את זה נכון... עזרו לי אני ימתין לתשובה..

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  24. Started by lexsus,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של 3400 ש"ח ואני מתלא בבחירת המעבד אני צריך מחשב שיהיה לי להמון שני טובות וגם מחשב שיהיה חזק לערכיה תוכנות עריכה כבדות כמו פרימיר ווגאס כי אני עוסק בתחום הקולנוע.. ואני לא יודע איזה מעבד כי גם המשחקים חשבוים פה אני רוצה מחשב חזק שיריץ לי משחקים טובים אם אפשרות לשידרוגים בעתיד הרחוק! מה אתם מעציים לי לעשות כי חשבתי לקחת את המעבד של amd Phenom II x4 Quad-Core 920 אבל אמרו לי שהוא חלש למשחקים וזה והוא ברמה בקושי של ה q8200 אז מה כדי לי לקחת (חשוב לא מעבד מעל 1200 שקל!!)

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  25. Started by gggilad13,

מתי צריך לצאת NFORCE 4? ???

• 7 תגובות
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים