מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34243 ראו שקופית בסוף המאמר.
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
לפי תמונת המחירים סביר שהמחירים ירדו כאשר הCORE 2 יצא יהיה ירידה קטנה עד ל תחילת 2007 התשובה ממש חשובה לי
-
- 8 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעונין לרכוש את המארז הבא http://www.antec.com/ec/productDetails.php?ProdID=00130 וקיבלתי המלצה על הלוח אם הבא: GIGABYTE GA-P35-DS3L האם הוא מתאים? אם לא איזה לוחשמתאים מומלץ? למעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
GIGABYTE GA-73PVM-S2H או GIGABYTE GA-EG41MF-US2H תודה.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
מוכר מחשבים בחנות אמר לי שאם אני לוקח מעבד כפול ליבה אז אני צריך שני מקלות של זיכרון אחרת התוכנות במשב יזהו מעבד חד ליבה. אותו הדבר לגבי מרובעי ליבה שאני אצטרך לקחת 4 מקלות זיכרון ואם אני אקח 1/2 אז התוכנות יזהו את המעבד ככפול ליבה/חד ליבה אני אומר שהוא טועה לחלוטין מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות לוח אם בעל 4 סלוטים ל- RAM התומך ב- Dual Channel (GigaByte MA78GM-S2H ליתר דיוק...) ובשלב זה מעוניין להשתמש רק ב- 2 מהסלוטים , ובעתיד להוסיף 2 נוספים... האם בהרחבה העתידית אותה אני מעוניין לעשות אני אהיה חייב להשתמש באותו דגם זיכרון ומאותה היצרנית, או שאפשר להשתמש במודולים עם נפח שונה, תזמונים שונים ומהירות שעון שונה, וכיצד יתבטאו ההבדלים בביצועים (במקרה של מהירויות שעון זהות ותזמונים שונים)? תודה.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
מה דעתכם על לוח האם של ASUS ה A8V Deluxe שמשתמש ב Socket 939 ? ברצוני לשלב אותו עם מעבד AMD Athlon 64 3200+ , האם יצא לי שילוב מנצח ?
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אהלן, נושא שלישי שלי היום, מצטער אני דיי התאכזבתי מהאיטיות של המחשב החדש והחזק שלי- עכשיו גיליתי, שבלי להפעיל דבר!!- רשום ב-TASK MANAGER, תחת performance: memory: 3.7 GB!!! למטה בphysical memory רשום 92%! איך יכול להיות שהדבר היחידי שפועל זה האנטיוירוס והדפדפן (הכי קל בעולם- הכרום של גוגל) ומנוצל כל כך הרבה RAM!? אשמח לקבל עזרה@
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
בעבר שאלתי על הנושא ואמרו לי לשלוח מייל ליצרנית הלוח שלי MSI, לצערי הם לא ענו וגם ניסיתי בפורומים שלהם וגם לא קיבלתי תשובה. ובעיה: המפרט של המחשב בחתימה. כמו שאתם רואים יש לי זכרון DDR333, שבסטוק הוא על תזמונים 2.5-3-3-7. בביוס אני יכול לקבוע ידנית את התזמונים ואני יכול לבחור בין CL2 לCL2.5 בלבד. הזכרון מצליח לעשות 370-375 יציב על מתח סטוק, ואני בטוח שבCL3 ואולי תוספת מתח קטנה הוא יעשה 200MHZ בלי שום בעיה. הבעיה היא שאין לי שום אפשרות בביוס לקבוע שהCL יהיה 3. אני שואל כי הצלחתי להגיע ל3400MHZ על סטוק [לא כ"כ יציב] ואני חושב שאם אני אוסיף קירור טוב בעתיד אני אוכל לעשות 3600 [מה שיחייב את הזכרון לעבוד על 200MHZ]. הבעיה היא הCL3, אני כבר לא יודע מה לעשות, אין איזה דרך לפתור …
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
?Athlon64 3200+ (s939) Venice Core? או ?Athlon64 3000+ (Socket AM2)?
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
תכננתי לקנות לוח שתומך קונרו וגם פנטיום D ואז לקנות D805 אבל... אין לי כוח להתעסק עם OC כי היו לי כמה תאונות לא נחמדות עם זה, אני משחק משחקים ותוכנות לא מעניינות אותי. מה שאני שואל זה האם באמת כדאי לי לקנות לוח שתומך קונרו (קונרו אני אקנה עוד לפחות שנתיים) או לקנות איזה X2 3800 ולוח נחמד? בהנחה שכדאי לי יותר AMD, אני צריך לוח ואת ה- X2 3800 מהאתר com4u כי יש לי זיכויים שם אז התקציב הוא 1300 שקל. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות זכרונותDDR 333MHZ או 266MHZ(אם זה זול יותר) עם 256MB או 512MB ביחס למחיר 350 ש"ח גג אני לא יודע בדיוק מה טוב ומה לא טוב... מחכה לצגובות (יש את המפרט שלי בפרופיל , אבל זכרון שיש לי עכשיו הוא לא שלי ) זה חייב להיות מ"פנדס" תודה
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
ממ פתחתי את המארז שלי וחקרתי די הרבה את כל הלוח אם והכרטיסים והכל... לכ. מסך יש חריץ שמתחתיו כתוב AGP ולשאר הדבר (כ.רשת וקול) כתוב PCI 1-5 (יש 5 יציאות לPCI) עכשיו השאלה שלי היא האם זה משנה באיזה יציאת PCI נמצא הכ. קול למשל? אם הוא נמצא בPCI 2 אני יכול להעביר אותו לPCI 5? פשוט המיקום שלו מאוד מפריע וחוסם קירור לכ. מסך \=
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם לוח של קןנרו 6300 והוספתי עליו 2 סטיקים של זיכרון 512 כשהתקנתי את מערכת ההפעלה הזיכרון לא עלה לי. לאחר מכן שמתי זיכרון של חברת פרינסטון והם כן עלו. כניראה שהייתה איזשהי בעיית תאימות . 1. למישהו יש את הזיכרון הזה של פרינסטון ויכול לתת לי חוות דעת עליו? 2. יכולה להיות סיבה אחרת מלבד חוסר תאימות שהזיכרונות של קינגסון לא עלו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מה תהיה בערך העלות שלהם? ואיך שהבנתי מעבד הפנום 9500 שכבר הגיע לארץ יכול לעבוד גם על לוחות AM2 הישנים. השאלה האם ידוע כמה אחוזים מהביצועים מאבדים אם שמים את ה9500 על AM2? והאם זה משמעותי?
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הזכרון הזה... כמה חוות דעת שלכם בקשה שינויים גם יתקבלו בברכה!!!
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום חברים קיבלתי מחשב חדש השבוע ואני עובד עליו יומיים נטו,המפרט: q6600 Gigabyte GA-965P-DS3 leadtek 8800gts 640mb Kingston ddr2-800 2gb corsair 520 hx עכשיו השאלה שלי היא כזאת אני בינתיים בודק אותו עם כל מיני מבחני ביצועים והתוצאות שקיבלתי הם super pi 21.3 3dmark06 9764 משהו ששמתי לב אליו זה שלדעתי המעבד עובד די במאמץ בלי שום סיבה לדוגמא אם אני גורר את הגלגלת בדפדפן לאורך הדף במהירות המעבד משתמש ב20 אחוז פלוס!! אני חייב תשובות מהר אם איך הניקוד במבחני הביצעוים ויותר חשוב אם במעבד כזה חזק דיפדוף באינטרנט לוקח 20 אחוז ולפעמים מתקרב ל30?? שרק nod32 פועל ברקע מה שנראה לי ממש מוזר הקטע הזה. עוד משהו בcpu-z המהירות המוצגת היא 1600mhz ולא 2400 .מה הבעיה? תודה רבה לעוזרים. …
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=2896636&Sku=G452-2340&SRCCODE=NEXTAG&CMP=EMC-NEXTAG Gigabyte Technology Gigabyte GA-M61VME-S2 nVIDIA Geforce 6100 Chipset Micro ATX Form האם יהיה בעיה להביא ללוח אם הזה כרטיס מסך עם זכרונות של DDR3? (7600 256DDR3 אני חושב שלא, אבל רוצה להיות בטוח
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
המעבד ולוח אתם רואים בצד... והזכרונות הם 256*2 של ספקטק spektek משהו כזה שימו לב שמעבד בא עם קירור חדש... ולא מה שבא איתו אשמח שתגידו לי כמה הכל שווה וכמה כל חלק בנפרד
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אחרי הרבה לבטים כניראה שאני יקנה מחשב חדש משהו שיספק אותי באמת בכול מקרה אני משתמש רגיל שמשחק מדי פעם כמה תוכנות וכאלה חשוב לי שהמחשב יהיה מאוד מהירר רציתי גם לבקש מדוד שלי בחו''ל שישלח לי מעבד משהו טוב טוב טוב אבל חח מישהו יכול להגיד לי את הדגם של המעבד הכי טוב שיש כרגע בשוק הכי הכי טוב אבל חח אין הגבלה של כסף תודה
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני מזמין מחשב מTMS ונגמר להם במלאי הזיכרון הזה: .Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK http://tms.co.il/product/4754 הם הציעו לי להחליף בזכרון A-Data הזה: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-1066 Vitesta Heatsink. http://tms.co.il/product/5498 האם ההחלפה שווה?
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני מבקש עזרה ועצות בנוגע לשדרוג מחשב: המחשב שלי מבוסס על לוח אם ASUS דגם P5WD2 PREMIUM, ערכת שבבים 955X מעבד PENTIUM D 820 2.8GHZ זיכרון 2 x 1MB L2 Cache ליבת Smithfield, ארכיטקטורה 90nm. הזיכרון הוא CORSAIR DDR2 2 לוחות DUAL CHANNEL של 512MB כל אחד, 533MHZ תזמונים 3-3-3-8. אני מעוניין לשדרג את המחשב מכיוון שאינני רוצה להוציא הרבה כסף על מחשב חדש. לוח האם שלי די חזק, אבל מוגבל למעבדי PENTIUM בלבד ולא ניתן לשדרג למעבד מסדרת CORE. אינני מתכוון להחליף את לוח האם. הדבר בראשון שאני מתכוון לעשות הוא להחליף זכרון ל800 MHZ בתזמון 4-4-4-12, עם לוחות קירור. אני מתלבט האם 2 לוחות של 1 GB כל אחד יספיק, או לקנות 2 לוחות של 2 GB כל אחד (2GB או 4 GB סה"כ). התלבטות נוספת שלי היא בנוגע ל…
-
- 9 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אנשים קניתי מחשב עם לוח אם msi עם ציפ סט של via מדגם pt800neo-v ואני לא יודע איזה דרייברים לעלות לדיסקט בשביל להתקין את ה sata כי יש הרבה ואני לא יודע איזה לבחור אם זה יעזור אני חושב שה sata שלי מסוג via vt8237 בתודה מראש כפיר
-
- 8 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם ההבדל היחידי בין ה8400 ל8300 הוא המהירויות שעון ? ואם אני יעשה OC קטן ל8300 ל3GHZ אז בעצם יהיה לי 8400 ?
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-