מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום, האם בלוח- ASUS M2A-VM HDMI יש יציאת HDMI או שצריך לקנות איזה מתאם/מגשר? האם אפשר לחבר HDMI ו VGA בו זמנית ולראות בשני המסכים? תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי מחשב ואני מעוניין לקנות לוח אם חדש. המפרט הוא: E8500 CoolerMaster Eclipse 1GBx4 Corsair DHX GTX 280 Coolermaster CM Stacker 830 EVO ספק עדיין לא ידוע. DVDRW 500GB AAKS עוד כונן רפטור עדיין לא ידוע איזה. עכשיו אני מעוניין בקניה של לוח אם חדש ... השאלה היא איזה לוח אם יתן לי את הביצועים הכי טובים במערכת הנ"ל, ובנוסף יתן לי אפשרות לOC טוב. אם תוכלו לפרט בבקשה מה היתרונות חסרונות של כל לוח אני יודה לכם מאוד ! על פי מירב ידעתי המתחרים העיקריים פה הם ה X48 נגד ה 780i, מה ההיתרונות חסרונות שיש לכל אחד ? ד"א אני לא מתכוון לעשות מערך SLI או CF גם בעתיד. תודה רבה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי לוח EP43-DS3L וכאשר המחשב כבוי הלוח ממשיך להזין מתח ל PS2 ו USB העכבר ממשיך לדלוק ואם הדיסק הנייד מחובר לUSB גם הנורה שלו דולקת... השאלה.... האפ אפשר לכבות את זה איכשהו? זה מפריע לי בלילה
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות לוח אם בעל 4 סלוטים ל- RAM התומך ב- Dual Channel (GigaByte MA78GM-S2H ליתר דיוק...) ובשלב זה מעוניין להשתמש רק ב- 2 מהסלוטים , ובעתיד להוסיף 2 נוספים... האם בהרחבה העתידית אותה אני מעוניין לעשות אני אהיה חייב להשתמש באותו דגם זיכרון ומאותה היצרנית, או שאפשר להשתמש במודולים עם נפח שונה, תזמונים שונים ומהירות שעון שונה, וכיצד יתבטאו ההבדלים בביצועים (במקרה של מהירויות שעון זהות ותזמונים שונים)? תודה.
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
למה הוא משמש בעצם? יש איזשהו DEVICE חיצוני שמשתמש בו? ואם המטרה היא לחבר זמנית HD פנימי, אז מאיפה הם חושבים שיבוא החשמל? בקיצור, לא הבנתי את ההיגיון. אשמח להסבר.
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-
-
המפרט הנוכחי שלי כעת הוא: amd 3200 gigabyte k8n nforce 4 ultra hec 400w 7950gx2 1gb ddr400 עכשיו כשיש לי כרטיס מסך קצת חזק ממה שהיה בעבר השאלה שלי אם כדאי לשפר את המחשב בזיכרון ומעבד מעבד שחשבתי עליו הוא amd dual core 4200 socket 939 ולהוסיף עוד זיכרון רציתי לדעת אם יהיה שיפור רציני במחשב(מטרת משחקים כבדים) המחשב שלי מוציא 7900 ב-3dmark05
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-
-
בדף אודות המעבד שמציגה אינטל http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sspec=sla9v מופיע שהוא עובד בתדר 2.6GHZ כשאני מפעיל את CPU Z מציג לי ב CORE SPEED 2.0GHZ בלבד האם אני צריך להיכנס לBIOS ולהעלות איזה FSB או משהו במהיריות .? בכדי לקבל את מלוא הפוטנציאל של המעבד הנה תמונה מצורפתשלה CPU Z
-
- 8 תגובות
- 545 צפיות
-
-
1 .ראיתי שבהרבה מפרטים המליצו על לוח זה, ראיתי שעל הלוח יש כ.מסך מובנה של Ati radeon 1250 express. למישהו יש מושג כמה מגה הכרטיס מסך והאם הוא מספיק חזק כדי להריץ משחקים בינוניים\קלים בגרפיקה בינונוית? 2. אם אפשר לקבל המלצה לכ.רשת אלחוטי.
-
- 6 תגובות
- 545 צפיות
-
-
הי, הלך לעולמו לוח האם שלי GA-7N400S איפה אני יכול לקנות לוח חדש ? (אני גר באזור ת"א) יש המלצות על לוח מסויים ? חשבתי כבר לעשות שדרוגון למחשב שלי אם אני כבר אשדרג למעבד חדש יותר אז אני גם אצטרך גם מארז חדש ? תודה לעונים חיים
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב אך איני מעוניין בקניית מחשב קומפלט וגם לא בדרך שבו "מרכיבים" מפרט בחברות כמו אייבורי,KSP,אלוף המחשבים וכו'. אני רוצה לקבל קצת מידע לגבי הרכבת מחשב,אילו רכיבים צריכים להיות מתואמים ומסונכרנים אחד עם השני(איזה דברים צריך לקחת בחשבון,כיצד בוחרים כל רכיבלוח אם במהיריות שונות עם מעבדים ספציפיים,זכרונות מתאימים לעבודה וכו'). מי יכול לתת לי מענה/להפנות אותי לגורמים רלוונטיים?? תודה לכם חבר'ס
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
NVIDIA® GeForce 7025 / NVIDIA® nForce 630a או AMD 690G איזה צ'יפסט יותר טוב ולמה? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
למפרט זול המליצו לי מארז כולל ספק HEC 6K31 300W ו לוח אם GIGABYTE GA-MA74GM-S2H, האם מדובר בלוח אם קטן ובמארז שוכב ?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני עומד לקנות לוח ASUS STRIKER EXTREME וקירור למעבד של SUNBEAM TUNIQ TOWER120 איך אני יכול לבדוק לפני הקניה אם הקירור יכנס שם? זה נראה כאילו די צפוף בלוח הזה סביב המעבד עם כל הצינורות והגופי קירור האלה... יש מישהו שיש לו את החלקים האלה ביחד??? תודה
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם מדגם 965 של INTEL. כיום יש לי מעבד מסוג E6300 וברצוני לשדרג לQ6600, שאלתי היא האם המעבד יפעל על הלוח או שעלי לשדרגו? אשמח לתשובה מהירה, לירון.
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
בוקר טוב, אחרי המלצה שקיבלתי פה אני רוצה להוסיף שני כרטיסי זכרון של 512 DDR2 667 כרגע יש לי שניים של AENEON וראיתי שבKSP יש זכרון של חברת קינגסטון ושל סמסונג המחיר לא זהה.האם יש באמת הבדל בין החברות ששווה לשלם עבורו עוד כסף?(אני לא מתכוון לעשות OC)
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח (הכי) זול עם TVOUT, לא משנה לאיזה מעבד. תודה !
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
מעבד: Core 2 Duo E6550 לוח אם: GA-P35-DS3 זכרונות: 2X1GB Kingston 667 מה דעתכם? יש מקום לשיפור?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום! יש לי פה מחשב חדש שאני מרכיב לבן דוד עם לוח אם GIGABYTE GA-M61SME-S2 . כתוב על הלוח אם צמוד לכניסה של הכרטיס מסך החיצוני PCI-E X16, נוסף לכך כתוב גם על המדבקה שעל הקופסה של הלוח אם שיש לו חיבור PCI-E X16 אבל גם בחוברת וגם באתר החברה כתוב את המשפט הבא: (Note 2) The GA-M61SME-S2 supports up to PCI Express x8 mode. (please refer to the VGA cards support list) כאשר אני הולך לרשימת כרטיסי המסך המתאימים ללוח אם זה נמצאים ברשימה גם כרטיסים כמו 8800GTX וכרטיסי PCI-EX16 אחרים. אפשר להסביר לי בבקשה מה הולך פה? האם יש או אין תמיכה ב PCI-E X16. קישור ללוח אם בדף החברה http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2507&…
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
מחשב שישמש לעריכות בפרמייר. כמו כן יחובר לטלויזית LCD לצפיה בסרטי HD. מתכוון להשתמש בוינדוס 7. צריך שתהיה כניסת FIREWIRE ורצוי גם כניסת קומפוזיט או SVIDEO לדגימת חומר. אם הכרטיס מסך מהווה הסחת דעת ולא מתאים פה אפשר לוותר כרגע, אני אברר על זה בפורום המתאים. נאמר 1500 לשילוש בלבד. כמה שאלות עקרוניות : - בתקציב נתון (1500 בערך), מקבלים יותר תמורה במערכת מבוססת אינטל או AMD ? - האם יורגש הבדל משמעותי בביצועים בין DDR3 ל DDR2 800MHZ ? - מה אפשרויות השדרוג העתידי לכל מערכת שמציעים ? דוגמה להצעה שקיבלתי ממכר שמתעסק עם מחשבים : # לוח אם GA-H55M-UD2H 688 ₪ # מעבד Intel® Core™ i3 696 ₪ # זיכרון DDR2 2G KINGSTON 800MHz X 2 420 ₪ ----------------- סה"כ 1804
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
הם נראים לי זהים .. INTEL CORE 2 DUO S775 3.16GHz E8500 45nm : " SLAPK" - BOX 916 ש"ח INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 + AC FREEZER EXTREME 965 ש"ח INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 + AC FREEZER 7 PRO 912 ש"ח מה הכי כדאי? *הכרטיס מסך הוא 4850 SONIC , או EVGA 9800GTX+ SUPERCLOCKED, מארז : COLLER MASTER 690 ספק : CORSAIR 450 W , או 550 W (לא החלטתי סופית)
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
ראיתי את הסיקור באתר ל הלוח אם ונשבתי אני הולך לקנות אחד כזה רק במאמר לא כתבו מה מקבלים בקופסה כי הם קיבלו את הלוח שהוא לנותנים ביקורת והם קיבלו אותו בתוך קופסה לבנה פשוטה ורק עם הדיסק של הלוח לכן רציתי לדעת מה מקבלים עם הלוח הנ"ל תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD 2500 R9800P לוח של. ASUS לא זוכר איזה קיצר אני רוצה להוסיף למחשב 1GB זיכרון עכשיו השאלה שלי אי כזאות אזיה זיכרון עדיף A-DATA DDR1 400MHZ 1GB או OCZ 1GB DDR400 PC-3200 מה עדיף לפי איכות אמינות ....
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
-
היי ושלום לכולם הלוח שהיה לי עד היום היה פיצוץץץץ p5b deluxe asus שווק חיים לאחר כמה שנים יש לי מחשב לגימריים ואני צריך המלצה ללוח בהתאםלא הולך לעשות corsfire/sli) חשוב מאוד שיהיה אפשר לעשות עליו overclock ויהיה סוס תקציב עד 800 ש"ח מקסימום בתודה לעוזרים (רק gigbyte /asus)
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב נייח לצורכי עבודה בתוכנות הבאות: פוטושופ (ובכלל סי אס 4), אוטוקד, ותכנות תלת מימד כגון סקאצ'אפ, ריינו, רביט, מקס. האם אני צריך CORE 2 QUAD או יספיק לי CORE 2 DUE? כמו כן, האם יש לוינדוז 7 בעיה לעבוד עם התכנות הללו?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-