מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אוקי אז יש לי מעבד וויליאמת' 0.18 באס 400 סוקט 478, זכרון DDR, ולוח אם דפוק. השאלה שלי היא אם לוחות חדשים עם סוקט 478 שכתוב שהם תומכי באס 400 יעבדו עם המעבד הזה?
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלושה לוחות: Abit KV8 Pro Chaintech SK8T800 Gigabyte K8NS מה שחשוב לי בעיקר זה ביצועים ואמינות, אבל יהיה נחמד אם הלוח יהיה טוב ל- OC. כרגע אני נוטה לכיוון האביט, מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום לצוות הפורום ברצוני לדעת מהו טווח הטמפרטורה הרצויה במעבד שיש לי 3500 של amd. נכון להיום כאשר המחשב במצב idle הטמפרטורה 43c ובעבודה (משחקים,וכדומה) 47c. האם הטמפרטורה נורמאלית ? במיוחד שקניתי מאוורר מסוג SlientTower- heatpine Cooling מערכת קירור יקרה למדיי ... הרי האתר של המערכת - http://www.thermaltake.com/coolers/menu.htm ובכן, אלו הנתונים, מחשב לא זול במיוחד ... האם הטמפ' תקינה ?
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום מה מצב??? טוב אז ככה ריתי שאתם כודבים פה על מכפלות שיש במעבדים ומכפלות פתוחות סגורות אז רציתי לדעת מה זה תודה
-
- 15 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב פנטיום 4 לוח של ECS דגם P4S5MG מעבד 1.7 ג'יגה.... הבעיה שלי היא כזאת שאין לי כניסה לכרטיס מסך AGP הייתי רוצה להחליף את הלוח שלי אבל שהמעבד ישאר. איזה לוח טוב עדיף זול אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 453 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח ASUS PC800 DELUXE אני רוצה לקנות את מערכת הקירור של זלמן 7700CU. המערכת גדולה אך מה שבעיקר מפריע לי זה המשקל: כמעט 920 גרם. האם עלול להיגרם נזק ללוח אם או לחלק כלשהו במחשב בגלל גודלו ומשקלו של המאוורר ? האם למישהו יש ניסיון עם המאוורר הזה ? תודה,
-
- 5 תגובות
- 535 צפיות
-
-
-
שלום לכולם , אני מעוניין לבנות שרת ואני עושה שעורי בית. נוכחתי לדעת שקיימים בשוק מספר תדרים שבהם SLOTים של PCI עובדים וכמו כן (אני לא זוכר את המונח המקצועי אז תסלחו לי) 64 BIT או 32 BIT הייתי מעוניין לדעת האם לוחות אם בייתים של P4 החדשים או לוחות אם של AMD 64 BIT עם SOCKET 939 תומכים ב SLOTים של PCI של 64 BIT למה אני שואל זאת כי קיימים כרטיסי רשת לשרתים שאני מעוניין להשתמש בהם וכרטיסים אלו תומכים ב : Supports PCI-X 133Mz וב 64-bit הכוונה היא ל SLOT עצמו. מה זה PCI-X ? השאלה האם דברים אלו נתמכים בלוחות החדשים הבייתים שנמכרים היום ? שאלה נוספת היא עומס העבודה המוטל על המעבד. קיימים בשוק לוחות אם שבאים עם בקר RAID של SATA בעלי תמיכה ב 0 ו 1. אני מעוניין לבצע RAID…
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בונה מחשב למשחקים בעיקר וש לי מספר שאלות והם: לגבי פלטפורמות של AMD : 1) מה ההבדל בין מעבדים של 754 ל 939 מבחינת ביצועים ושידרוגים עתידיים ? 2) מה הלוחות המומלצים לפלטפורמה של 754 ושל 939 עד 750 ש"ח ? לגבי אינטל השאלות שלי הם: 1) מה עדיף היום 478 או 775 מבחינת ביצועים ושידרוגים ? 2) איזה ציפסטים מומלצים ל 775 ? 3) איזה לוחות מומלצים ל 775 עד 750 ש"ח ? 4) עד מתי ייצרו מעבדי 478 ? השאלה האחרונה שלי היא בתקציב של 1700-2000 ש"ח מה הייתם ממליצים למשחקים AMD או אינטל בתודה מראש על כל תשובה TOMY
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
איזה לוח עדיף לי לקחת אם אני קונה מחשב למשחקים? GA-K8NSNXP-939 להרחבה על הלוח : http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=13-128-245&depa=1 או GA-K8NS Ultra-939 להרחבה על הלוח http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=13-128-263&depa=1 מה הכי כדאי לי לקנות לצרכים שלי?
-
- 6 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות זכרון A-DATA 512MB 400MHZ, הבעיה היא שהזכרון הזה דורש 2.7V והלוח שלי יכול לספק רק 2.5V, הלוח שלי גם תומך הזכרון של עד 266MHZ, כלומר הזכרונות יעבדו ב266MHZ, אז השאלה שלי היא כזאת: אם הזכרון יעבוד ב266MHZ בלבד, הוא ידרוש פחות מתח, כלומר יעבוד על הלוח שלי? תודה.
-
- 4 תגובות
- 433 צפיות
-
-
המלצו לי עליו לאובר קולינג אבל אני לא מכיר תחברה מישהוא יכול לתת לי פרטים עליו אם זו חברה אמינה וטובה או כדי להחליף ללוח אם של חברה מוכרת לאובר קולינג תודה
-
- 5 תגובות
- 548 צפיות
-
-
כמו בכותרת איזה לוח הכי טוב תודה סליחה על שפרסמתי פו התבלבלתי אבל תענו
-
- 0 תגובות
- 425 צפיות
-
-
http://www.s.co.il/product_info.php?products_id=8155 http://www.s.co.il/product_info.php?products_id=8154 יש עוד אבל לאלו יש מחירים שפויים . יש בעוד חנויות? שנדע כדי שעם נרכיב מחשב למישהו נרכיב כבר עם הדור הכי חדש של הסלרונים והלוחות.
-
- 3 תגובות
- 465 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של Asus P4S533-VM ועכשיו יש לי זכרון של 256 של Micron Tech. 16VDDT3264AG-335B3 אפשר המלצות לזכרון של 256 תקציב עד 300 שקל.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 434 צפיות
-
-
כשאני נגיד משחק משחק כבד ואחרי זה יוצא מהמשחק לווינדוס אז אני שומע את המחשב מתאמץ ויש לי תוכנה שבודקת את המחשב בשם אברסט וכשאני מפעיל אותה תמיד אחרי מאמץ של המחשב הוא לא מראה לי שהמעבד הוא 2100+ ו 1750 MHZ כרגיל אלה פחות! למשל עכשיו אחרי ששיחקתי HELO הוא מראה לי שהמעבד הוא 1600+ ותמיד הוא מראה משהו אחר לפעמים גם 1900+ אבל עדיין רשום סמפרון 2500 אז למה זה??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי לוח ASUS P4C800 E DELUX. שמתי לב שה PAT, וה ECC נמצאים ב DISABLE. האם להפעיל אותם? אם כן מה זה ייתן לי, במילים אחרות, מה ההבדל ?(תיאורטית ופיזית). זה יכול לגרום לאי יציבות? תודה ושבת שלום
-
- 8 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הלוח הזה P4P800S SE אזוס כמובן אני מרכיב מחשב לאחי שעיקר השימוש הוא אינטרנט משחקים +כרטיס 5700+מעבד 3 פרסקוט +256*2 לא חברה משהו 400מ"ה
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
רציתי לדעת למה מעבדי AMD מגיעים גם בצבע ירוק וגם חום, מה ההבדל?
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
יש לי זיכרון פנימי 256 333 MHZ אני רוצה לירנות 256 400 MHZ הם יעבדו ביחד או לא עם זה טוב לעשות את זה או לא :s05: :s05:
-
- 3 תגובות
- 465 צפיות
-
-
אני עורך וידאו,ולאחרונה אני נתקל בתקלות שמבינים בתחום וגם אני סבורים כי זה נובע מזיכרון תקול. הלוח שלי - asus p4c800 e delux זיכרון- 2 סטיקים של קינגסטון 400MHZ , 512MB כל אחד, יחד 1 GB שעובדים ב DUAL. (עובדים בערך פחות מחצי שנה) יש סיכוי שאחד מהם תקול או שניהם, אך אין לי דרך לבדוק... בדקתי כך- הוצאת אחד, עבודה רגילה כמו שתמיד אני עובד במצבים שהמחשב עושה את התקלות האלה, ולראות אם הכל רץ טוב, ואח"כ שמתי את השני, ובדקתי שוב באותה צורה. האמת זה דיי בלבל אותי, כי : 1. פתאום אני עובד על 512, וקודם זה 1 GB, ככה שהמהירות והכוח ירד. 2. דברים שלא היו טובים בראשון, טובים בשני ולהפך. השתמשתי בתוכנה SYSTEM MECHANIC, שבודקת זכרונות גם. בבדיקה, וב DEFREGMANT הכל נראה תקין. מה עושים? הא…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם היום הורדתי סנדרה וראיתי כי בסנדרה 2005 לייט זה מזהה את ה512 ראם שלי כ511 האם זה ככה אמור להיות ?
-
- 9 תגובות
- 681 צפיות
-
-
חברה בבקשה אני צריך עזרה יש לי דיורן 1300עם ו זכרונות pc 133 sdram ואני מחפש לוח אם עם יש המלצות אני ישמח עם אין לsdram אז גם לddr טוב אני מחפש לוח שהכול על הלוח (כ.רשת כ.מסך כ.קול)
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
איזה בינהם הוא יותר טוב??
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
מה דעתכם על הלוח המדהים הזה? EPOX EP-9NDA3+ Ultra-939 (nForce3 Ultra chipset) - ATX ... השאלה היא האם יש מערכות קירור אשר יתמכו בו? כי ה 9nda3 זאת הפעם הראשונה שאני שומע עליו
-
- 10 תגובות
- 631 צפיות
-