עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. התקציב גג 4000 ש"ח זה המפרט שלי בינתיים, פתוח לעצות ושינויים: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤820 לוח אם GIGABYTE GA-EP35-DS4 ¤803 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤351 צורב Sony Nec - Optiarc AD-7200A Black X20 DVD ¤122 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL 5-5-5-12 XMS2 ¤342 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9600GT Silent 512MB PCIe ¤830 מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W ¤642 קרור למעבד Zalman CNPS8000 ¤212 מחירון- סקאי פי.סי. סה"כ מחיר לכל המוצרים: 4122 ש"ח כמה שאלות ספציפיות: האם הלוח שצויין תומך בזכרונות 1066 האם סוג הזיכרונות שלי יפעל על הלוח ללא התנגשויות והאם הוא מספיק איכותי האם הכרטיס מסך שבחרתי מספיק חזק למשחקים עם …

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  2. Started by Alexkmr,

השאלה נשאלת בשביל חבר. חבר שלי רוצה לרכוש כרטיס קול מקצועי יד שנייה RME Multiface Hammerfall DSP 24/96K Interface אין לו כרגע מחשב, הוא ירכוש אחד בשבועים הקרובים. בגלל זה הוא ביקש לברר ממני האם אפשרי לחבר את הכרטיס קול הזה ללוח אם מהדור הנוכחי(הוא מתכוון לרכוש I7, והמחשב אמור להיות מיועד להקלטת מוזיקה וכו') http://www.zzounds.com/item--RMEMULTI ??? ???

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  3. Started by ccc,

לאיפוקס: תפעילו את תוכנת ה Magic Bios של הלוח, מצאו הורידו והתקינו את הביוס.. * נוספה מכפלה 9 * AGP SIZE על 128 מגה דיפולט * תיקון באגים של כרטיסמ סך וXP * אצלי: יציבות הרבה יותר טובה באוברקלוק

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  4. שלום חבר ספר לי שקרא איפשהו שע"י עדכון הביוס ללוח הנ"ל ניתן להתקין בו את מעבדי אינטל החדשים Core 2 Duo . האם מישהו יודע על זה משהו והאם זה בכלל אפשרי ? למרות ששניהם זה סוקט 775 . תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  5. באתר של gigabyte רשום שיש תמיכה במהירויות 800 1066 ועוד אבל לא רשום 1000 האם זה יעבוד כמו שצריך? קראתי איפשהו ש1000 זה פשוט זיכרון במהירות 800 שעשו לו אוברקלוק. האם זה באמת כך? האם עדיף לי זיכרון 1000mhz cl5 או 800mhz cl4 (באותו מחיר), למטרת משחקים? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  6. Started by atlass,

זה הלוח אם שיש לי : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813128085 קניתי מערכת רמקולים 5.1 X-530 logitech ופועלים לי רק שני רמקולים ראשיים והסאבוופר. קראתי במדריך שהיה בקופסה ומה שכתוב שם זה שמי שיש לו כרטיס קול 2.1 ישמע רק עם שני הרמקולים והסאב . עכשיו השאלה שלי : במפרט של הלוח אם כתוב במפורש :Audio Channels : 6 Channels כרגע הרמקולים מחוברים למחשב רק בחיבור ירוק . ונשארו לי שני כבלים כתום ושחור - והחיבורים שנשארו הם : כחול וורוד. האם אני צריך לשדרג את הכרטיס קול כי אולי הוא לא באמת תומך ב5.1? או שאני צריך לחבר בצורה שונה למחשב? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Mor Abergel,

אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני ישתמש בו בעיקר למשחקים.. רציתי לדעת מה עדיף?

• 14 תגובות
    • 970 צפיות
  8. Started by eitanb3,

[צונזר] אין אפשרות לפרסם בפורומים ובישביל זה בדיוק יש את מדור יד שנייה TradeZone. (כן, גם אם אתה מחפש לקנות ולא למכור) ננעל.

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  9. Started by cool_boy-PP,

like i said before i'm going to buy the ultimate motherboard for my northwood,i look for an intel 865 PE chipset and i saw this gigabyte, a few q about him: GA-8IPE1000-G (Rev 4.x) was it suposed to be a graet performance MB? will the 8 chenel sound card (build-in) has a great quality for the creative x-free spekers? how he is in standing for the P4S800D (655FX) x? will i feel the difernt betwin the SIS chip to the INTELChipset? can you give me a review about him from a proffesional hW site? i need some ansewrs today cuz tmrw the MB is deliverd to me from Ebuy you can ansewr me in hebrew 10X a link for the mb in gigaqbyte website http://www.gigabyte.com.tw…

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  10. Started by TalmoR,

המטרה - מחשב שיוכל להריץ סרטים ב hd בחצי שנה הקרובה בערך.. קצת רקע - המחשב שלי כבר בן 5 בערך, והלוח אם הלך. אני עם מעבד i5 מהדור הראשון שלו על סוקט 1156 שכבר לא מיוצר יותר מסיבות כאלו ואחרות אין לי טעם לרכוש עכשיו מחשב חדש ולכן אני רק רוצה להחיות את הקיים (שבעתיד יעבור לשימוש ההורים) לדעתי אני לא צריך מעבר ל i3 סביר ולוח אם פשוט שיהיו לו יציאות usb לפרונט של המארז ועוד איזה 4 אפילו מאחורה. אני צריך רק pci אחד לכרטיס hd5770 המטרה - לחסוך כמה שיותר. אבל מעדיף שהלוח יהיה של חברה מוכרת ואמינה תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Ancient1,

אני חושב על C2D לOC רק לפי הנדרש . רצוי שיהיה לי מבער אחורי לכשידרש , לא OC קיצוני (+70%) בכל מקרה, אבל ברגיל OC בינוני (מה שנכנס בטמפ' והדיפולט וולטאג') יספיק כנראה , עם +50% כאופציה. אני קונה בארה"ב. (חבר) האם E6300 הוא ההגיוני ביותר . או שווה להוסיף ל E6400 ?? ברור שעדיף שה BANDWIDTH של הזכרונות יהיה גבוה . איזה מהירות זכרונות צריך / עדיף ? איך בדיוק משחקים עם הבאס ו DDR2 ? האם יש "מכפיל" לזכרון כמו שיש למעבד ? שניתן לשנותו בביוס ? יש לי הרבה דיסקים IDE וממה שבדקתי, EIDE*2 קשה למצוא .למעט ה P5W DH Deluxe . אלא שהוא יקר מאד. דווקא מתאים לי מבחינת האפשרויות של HTPC , אבל עדיין .. יש משהו אחר ?? או באופק ?

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  12. Started by ashkii,

בחנות מחשבים שלא אזכיר את שמה, המליצו לי לשדרג את המעבד 4400 ל-4800 (Athlon dual-core) בעת קניית המחשב. שאלתי היא האם זה סתם נסיון לסחוט ממני עוד כסף או שמא באמת יש הבדל במשחקים המצדיק את המחיר הגבוה ב-120 ש"ח. העניין הוא לא סכום הכסף הפעוט אלא העובדה שעוד שדרוג ועוד שדרוג ובסוף מחיר המחשב יהיה הרבה מעבר לתכנון המקורי. חשוב לציין שהמפרט שעליו מדובר כולל כרטיס מסך 1950PRO+ 2GB זיכרון. ככה שלא נראה לי שיש צורך סתם לחזק את המעבד. בחנות בכל-מקרה אמרו לי שההשקעה כדאית. אשמח לקבל תשובה...

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  13. Started by taschi,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. המחשב מיועד בעיקר לגיימינג, סרטים ב-HD, פתיחת חלונות מרובה בגלישה/סייר ומולטי טסקינג עם טיפה תוכנות קידוד וגרפיקה. חשבתי על מפרט שכולל, מעבד i5 3470; לוח אם ג'יגה בייט H77-DS3H, ההתלבטויות העיקריות הן בנוגע לזיכרונות, דבר ראשון בין; G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz CL9-9-9-2N ל-Corsair 2x8GB Vengeance DDR3 1600MHZ Dual Channel CL10-10-10-27, חוץ מההבדל של ה-CL יש הבדל גדול יותר בין ה-2N לזיכרונות 1N רגילים? חשבתי להוסיף קירור כמו המוגן 3, השאלה האם זה לא מיותר מכיוון שיש את ה-Turbo boost של אינטל ואני לא מתכנן אוברקלוק רציני ובכלל שווה אוברקלוק כזה ועדיף לעבור ללוח Z77 ומעבד 3570K שביחד זה כמה מאות שקלים? או לקחת רק Corsair XMS 8GB DDR3 …

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by itaysobol,

שלום רכשתי מחשב תחת מפרט מסוים בו הופיע כרטיס מסך לוח ASUS דגם P5KPL-CM ציפסט G31 והמוכר אמר שהוא משדרג אותי לMSI 1GLAN G31M3-F V2 האם זה באמת שידרוג? או שפשוט נגמר לו הלוחות והלוח פחות טוב ממש תודה

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  15. במחשב של אח שלי יש לוח אם שאני לא מכיר. בEVEREST הוא לא מזדהה, בCPU-Z הוא לא מזדהה...גם בBIOS WIZARD כלום! על הלוח לא רשום מודל או חברה...אני משתגע! אני רק יודע שהצ'יפסט זה springdale-g... העלתי כמה תמונות שלו מקווה שזה יפתור את זה: http://www.mediafire.com/?sharekey=ba80aa38b897091b2fb2ca15d7ea42d9e04e75f6e8ebb871

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  16. שלום וברכה, משיטוט ב-zap, עולה כי המחשבים הניידים שנמכרים נכון לימים אלה בארץ ומכילים מעבדי דור 8 (לדוגמא i7-8550U) משולבים בד"כ עם כרטיס חיצוני חלש יחסית (geforce xxxMX), או ללא כרטיס חיצוני כלל, ולא עם הכרטיסים החזקים יותר (סדרת gtx 10x0, להבנתי). לעומת זאת, ניידים בעלי מעבדים מהדור ה-7 כן משולבים עם כרטיסים חיצוניים חזקים יחסית. האם יש סיבה מקצועית לכך או שמחשבים כאלה פשוט עוד לא הגיעו לארץ/לא נמצאים ב-zap? תודה רבה.

17. Started by asi123,

הנה הנתונים שEVEREST מצאה בקשר לזיכרון שלי במחשב נישא: [ Memory Controller ] Memory Controller Properties: Error Detection Method None Error Correction None Supported Memory Interleave 1-Way Current Memory Interleave 1-Way Supported Memory Types DIMM, SDRAM Supported Memory Voltages 3.3V Maximum Memory Module Size 256 MB Memory Slots 3 [ Memory Modules / Base Memory ] Memory Module Properties: So…

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  18. Started by leogil,

האם מישהו מכיר לוח אם עם socket A שתומך בזיכרון DDR266 ECC?

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  19. אפשר לדעת איפה בביוס מבטלים את הRAID?

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  20. Started by stojakovic,

על אילו זיכרונות אתם ממליצים לי ל6600 ולוח אם DS3 או S3 965 והדבר הכי חשוב, לא ל OC של אפילו MHZ אחד!!! אני רוצה 2 סטיקים של גיגה... אמנם אני לא מתכנן OC אבל חשוב לא מאוד שיהיו איכותיים ושיחזיקו לי להרבה שנים... לפי דעתי 667MHZ הכי משתלם אבל אם יש לכם משהו אחר להציע אני אשמח לשמוע... ועוד פעם חשוב לי לציין שאני רוצה איכותיים שלא יעשו לי בעיות... בקשר לתקציב... כמה שיותר נמוך יותר טוב - אבל לא להתפשר ואם יש התלבטות אז תביאו את כל האפשרויות... אבל בוא נגיד עד גג 1000שקל... אם יש משהו היסטרי שיקפיץ את הביצועים בוודאות אז עד 1200 אבל ממש ממש ממש עדיף שלא. תודה!!! עריכה- טוב, ראיתי שיש בעיה עם התקציב, אז תביאו משהו טוב שכמה שיותר זול... אני לא מכיר את המחירים אז אני לא יכול…

21. Started by yonatan.mendelson,

משפחת היוקרה של חברת דל זוכה לשדרוג גדול - עם דגם היברידי ראשון שמבוסס על חומרת ה-Kaby Lake-G הייחודית לכתבה

22. Started by norni,

שלום רציתי לדעת איך הזכרונות האלה: 4Gb A-DATA DDR2 Vitesta 1066 KIT (2x2g) kit בכללי ולאוברקלוק עם לוח GIGABYTE EP45 DS4 ומעבד Q6600 ולאיזה תדר אני יוכל בערך להגיע ביחד עם זה עם הקירור ninja 2 תודה

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  23. זה נכון שאי אפשר להתקין WIN98 על מחשב מבוסס מעבד AMD?

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  24. ל OC ומשחקים..

• 38 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. הרי תמיד שיטת הייצור היתה אלו שלא הצליחו לעשות להם 4MB או משהו כזה לא הבנתי בדיוק.. והפכו ל2MB אז היו E6300 ועכשיו עושים ישר אותם כ2MB וקראתי שזה אמור להוזיל את המחיר.. זה נכון? (יכול להיות שלא הסברתי כזה טוב למה אני מתכוון..פשוט קראתי את זה איפשהו ואני לא זוכר איך שיטת הייצור שהיתה ושתהייה השתנו) 1.האם תהייה ירידת מחירים? ואם כע בכמה? ומתי ירידת המחירים תגיע לארצנו ? 2.בלוח 945P של גיגהבייט עומד להיות בתקופה הקרובה ירידת מחירים?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.