מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
לכמה יגיע פנטיום 4 נורטווד 1.8GHZ באוברקלוקינג עם זכרונות OCZ DDR PC-2700, ולכמה יגיע עם KINGSTON PC-800 RDRAM, לוחות אם תואמים באיכות, מהירות וכו'...
-
הייתי בחנות מחשבים ('בית התוכנה והמחשב' אם מישהו מכיר...) והמוכר שם המליץ לי על לוחות אם של Foxconn שעוד מעט יגיעו אליו. הוא אמר לי שהם בעצם מייצרים את רוב לוחות האם שהם כביכול של Abit, GigaByte וכו' חוץ משל Asus . יכול להיות כזה דבר? מישהו מכיר את הלוחות שלהם? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בפעולות פשוטות כמו גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים כמו ערוץ הספורט, הסרטים ממש מקרטעים והמעבד עובד על 100% . יכול להיות שהמעבד דפוק? החום הוא בסביבות 50 מעלות. המעבד הוא CELERON D 2.66GHZ והלוח הוא חדש של GIGABYTE GA-G41ME-S2L. היום קניתי מעבד אחר E6600 CORE 2 DUE, ועכשיו הכל עובד פיקס. מה הסיבה ?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי, אז לפני שנתיים אני זוכר שפלטפורמת מעבד+לוח אם של AMD וINTEL עם ביצועים דומים היו זולים יותר במעבדים בינוניים (טווח מחירים של 400-500 ש"ח למעבד) באיזור ה200-300 ש"ח. עכשיו אני מרפרף בין הלוחות של KSP (בTMS יש להם מבחר עלוב שלAMD) ואמנם לא התעמקתי בהכל מכל, אבל בנתיים נראה לי שלוחות עם פונקציות דומות עולים גם מחיר דומה. האם זה רק נדמה לי? או שמבחינת המחיר/ביצע AMD כבר לא אטרקטיבים? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג את המעבד שלי בתקציב הוא בערך 1500 אפשר יותר למשהו יותר חזק ורציתי לקבל הצעות על מעבדים שונים המפרט שלי הוא מעבד: Intel I5 6500 לוח אם: Gigabyte ga-b150m-hd3 זיכרון: 16 גיגה ראם כרטיס מסך: gtx 980TI אני לרוב משחק CSGO PUBG GTAV וכו תודה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו כאן קנה/הרכיב מחשב עם הפלטפורמה החדשה של amd ? יש התרשמויות ? תמונות ממחשב כזה ?
-
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
היום רכשתי את הקיט המצ"ב ב KSP http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6611 אחרי שהתקנתי אותם גיליתי שהם בכלל 6400 שנבדקו עם מתח 2.3V ויכולים לעבוד כ 8500. האם זה דבר מקובל ?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אז ככה, קניתי מPCH מחשב לפני שבוע וחצי והוא אמור להגיע מחר ומחרתיים גג. כשביצעתי את הקניה באתר היה דגם אחד של TWINMOS PC3200 ושבוע אחרי הקנייה, אני רואה פתאום את זה : http://www.pchardware.co.il/docs/pi1788087601.htm אם תשימו לב, שני זכרונות, אותו דגם אבל... אחד זה עם צ'יפ MTEK שלפי מה שהבנתי עד עכשיו הוא על הפנים ולא עושה OC בגרוש, וסטיק שני עם TMD7608F8E50D צ'יפ TWINMOS מקורי שאמור להיות טוב, אין את זה באף חנות אחרת רק פה. יש לי כמה שאלות, אם לא היה מפורט איזה דגם לפני הקנייה אלא היה רק סטיק אחד ויחיד (אכן היה), ובסוף אני מקבל MTEK, האם יש לי זכות לדרוש סטיק אחר ? האם זה חוקי למכור בעוד כסף אותו סטיק עם צ'יפים שונים ? ושאלה אחרונה, כמה צ'יפים יש לTWINMOS מבוססי ה …
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב בן כ 5 שנים, ויש לו חומרה דיי טובה לזמנו יש לו מעבד Q8200 כרטיס מסך HD 4850 4 גיגה זכרון ראם DDR2 ספק כוח של OCZ 500W והוא עושה בעיות הוא לא נדלק, ואחרי " ויכוחים " רבים איתו מידי פעם אני מצליח לגרום לו להידלק אבל כיבוי אחד לאחר מכן וחוזרים לאותו מצב זאת תקלה שיש לו כבר הרבה שנים אבל הגיעה הזמן לתקן סופית, את הכרטיס מסך שלו בדקתי על מחשב אחר והוא נמצא תקין, כך גם הזכרון RAM וההרד דיסק ומאחר ואין אפשרות לקנות לוח אם תושבת 775 חדש בחנויות כיום, נפלה ההחלטה לשדרג (קצת) אני רוצה להתקין לו לוח אם חדש ומעבד חדש בתקווה שזה יעשה את הטריק, התקציב יושב על כ -500 שקל ( במידה ויש משהוא אתרקטיבי אני מוכן להוסיף עוד כמה שקלים ) חשבתי בכיוון של I5 מסדרה ישנה…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי. לאחר כארבע שנים של שימוש בפנטיום 4 2.4GH אני מעוניין לקנות מחשב חדש ומודרני.... לפני שאני פותח דיון בפורום מפרטי מחשב, רציתי לברר סוגיה שלא ברורה לי: האם מעבד חדיש מתחמם יותר או פחות מהפנטיום 4 שלי..? ראיתי אצל חברים שיש להם מעבדים חדשים יותר, שביישומים שאצלי צריכת המעבד עולה ל 80% ומעלה, אצלהם המעבד בקושי מגרד את ה 10%. השאלה היא האם זה על חשבון טמפרטורה גבוהה יותר, או להיפך-המעבד מתאמץ פחות (בגלל שהוא יותר חזק), ולכן מתחמם פחות.... ואותה שאלה למעשה גם על צריכת החשמל של מעבדים חדשים.יותר או פחות?... תודה לעונים ולמתעניינים!
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי, למערכת חדשה מבוססת i5 3550 למטרת משחקים (כ. מסך 7950/670) אני מתלבט מה הפיתרון הטוב ביותר. יש כמה שיקולים ללוח האידיאלי. אני לא מתכנן OC אז אני מכוון ל H77 אני חייב תמיכה ב- Firewire אבל הכיוון זה כרטיס יעודי. אני לא מוצא בארץ אף אחד שמוכר כרטיסים כאלו ל- PCIe אלה רק ל- PCI מה שאומר שהלוח צריך לתמוך ב- PCI (או Firewire שאין לאף לוח שאני ראיתי) אני מתלבט בין כמה אופציות להלן: ASROCK H77M H77 570 שקל יתרונות: מתאים לקירור 775 -> חוסך קניית קירור למעבד (יש לי scythe mugen 2) חסרונות: mATX - אני לא בטוח כמה זה חסרון, עד היום השתמשתי רק ב- ATX. עד כמה זה יותר קשה להתקנה מבחינת צפיפות על הלוח? אני אשמח אם מישהו מהפורום יתיחס לנושא 2 סלוטים בלבד לזכרונות - שוב, לא בטוח עד…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני שוקל לקנות עוד סטיק חדש בודד של 8GB זיכרון DDR 3 כאשר במחשב הקיים ישנם כרגע 2 סטיקים של 4GB. בעת ההתקנה, כיצד מומלץ למקם את הזיכרונות? אפשרות הראשונה: אפשרות שניה: שאלה נוספת, האם יש הגדרות כלשהם שעלי לשנות\לוודא בביוס לאחר ההתקנה? לוח אם - asrock z68 pro 3 m תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 3 followers
-
-
אבא שלי רוצה לקנות לי מחשב חדש ואני אני רוצה לדעת את ההבדלים בין Intel Pentuim לבין AMD ומה יותר טוב
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בליסטיקס בחצי גיגה של PC3200 עולה כעת 90.99$, לאחר שרק לפני מספר ימים ירד מ 99$ ל 94$. זה מעניין במיוחד משום שלפני שבוע בערך יבואן מיקרון בארץ החל לייבא את סדרת הבליסטיקס כאשר הוא מציין שהמחיר הקובע הוא המחיר בארה"ב בתוספת מע"מ בלבד (והצאות משלוח בארץ של 35 שקל), כלומר 2 * 512 מ"ב אמורים לעלות כעת 935 שקל. נראה שהבטחת היבואן מיתממשת: http://www.crg.co.il/crucial/crucial.php המחיר לא מיתעדכן אוטומטית מאתר crucail (זה שם חנות המפעל של מיקרון) משום שכרגע מוצג המחיר הישן, באתר מצוין שהמחיר מעודכן פעם בשבוע. מקור: http://www.crucial.com/ballistix/store/partspecs.asp?IMODULE=BL6464Z402 הערה: זה נחמד, ישראל לאט לאט צטרפת לשוק העולמי/האמריקאי, אני וכל לקוח אמריקאי מקבלים את אותו …
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני חושב על להביא מחשב מבוסס AMD 64. איזה צ'יפ הוא הטוב ביותר מבחינת ביצועים במשחקים, שאר הביצועים לא ממש מפריעים לי.. ואיזה לוח ספציפי הוא הטוב ביותר למשחקים ? אין לי שום דבר שאני בכיוון אליו, בבקשה הציעו לי את כל ההצעות העולות לכם לראש ואם אפשר לנמק גם הודה לכם מאוד. אני לא מעוניין לעשות שום אובר קלוק בזמן הקרוב, אז לא משנה לי אם הלוח הוא אוברקלוקר מעולה או לא.. תודה מראש לכל העוזרים!..
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב נייד חדש עם 8GB DDR3. במאפייני המערכת כתוב: Installed memory (RAM): 8.00 GB (7.74 GB Usable) מאיפה נובע ההפרש של 260 מגה בייט, וכיצד ניתן לתקן זאת? אצרף ברשותכם עןד 2 שאלות: 1. איך אני יכול לברר את התדר של הזכרונות? 2. האם יש תוכנות שנותנות מידע על חומרת וביצועי המחשב (שמעתי על everest למשל) שאין צורך להתקין אותן? (ואם הן כלולות ב win7 - מה טוב) עריכה: למרות שמערכת ההפעלה מזהה שמותקן 8GB אז אני חושב שזה לא קשור, אולי כדאי בכל זאת לציין את דגם לוח האם: AMD Phenom II Quad-Core Mobile Processor P920 (1.6GHz, 2MB L2 Cache)
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הבנתי שהגשר הדרומי בP965 חדש ומעודכן יותר והבנתי ש975X יותר מתאים לOC.. איזה ערכה נחשבת לחזקה/עדיפה יותר? מה ההבדלים הבולטים בין הערכות (חוץ מהמחיר)?
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה זה? 2. מה ההבדל בין 64 ל-32? 3. איזה פיצ'רים יתווספו לי עם 64 ביט? 4. מה השיפור בביצועים?
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הלוחות הם : DFI INF 4 ULTRA http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3612&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US ASUS A8N-E http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=15&l3=171&model=455&modelmenu=1 ו .. ABIT AN8 ULTRA http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=278
-
- 36 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי כרגע יש לי מחשב דיי ישן עם מעבד Quad Core ואני רוצה להחליף רק את המעבד ל-I3, האם יש הבדלים משמעותיים בין המעבדים ? האיטיות של המעבד הנוכחי שלי דיי מעצבנת, והרעש שהמעבד עושה מטמטמת לי ת'מוח. כמו כן אם אחליף רק את המעבד כל הדאטה ששמור לי במחשב לא ימחק נכון ?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
החברה מסאניווייל הביאה איתה את כל ההבטחות הטכנולוגיות המרכזיות שלה, ופינקה אותנו גם בהוכחת יכולת מעשית לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה אחד מהם עדיף? OC רציני לא צריך כרטיס רשת
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מעבד QX9770. ברשותי לוח אם ga-73pvm-s2h Gigabyte שאינו תומך במעבד לצערי. הלוח-אם שאני מחפש צריך להיות: 1)בעל FSB1600 2)תומך ב DDR3 3) microATX (כך שיכנס במארז ANTEC FUISON ) ->אם אין כזו אפשרות אז ATX 4) עדיפות לכרטיס מסך מובנה (DVI) בנוסף, האם מישהו יודע אם הכרטיס מסך Sapphire HD 5770 נכנס במארז ANTEC FUISON ( אולי בעתיד אני אקנה אותו) תודה, גיא
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למה פנטיום? ככה מסכים עם הנאמר, אמנם לא כל כך מפורט אבל קולע לרעיון.
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הכוונה לטבלה שמשווה מהרות של שני מעבדים סתם לדוגמא נגיד אטלון 3000 מגה הרץ שווה ל3 מגה הרץ של אינטל. בתודה מראש פרש
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-