עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by dezavoo,

בפעולות פשוטות כמו גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים כמו ערוץ הספורט, הסרטים ממש מקרטעים והמעבד עובד על 100% . יכול להיות שהמעבד דפוק? החום הוא בסביבות 50 מעלות. המעבד הוא CELERON D 2.66GHZ והלוח הוא חדש של GIGABYTE GA-G41ME-S2L. היום קניתי מעבד אחר E6600 CORE 2 DUE, ועכשיו הכל עובד פיקס. מה הסיבה ?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. הלוחות הם : DFI INF 4 ULTRA http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3612&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US ASUS A8N-E http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=15&l3=171&model=455&modelmenu=1 ו .. ABIT AN8 ULTRA http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=278

• 36 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by ניבר,

היי, ברשותי מחשב נייח שקניתי לפני כעשר שנים. משמש אותי לגלישה באינטרנט ואופיס בלבד (אין משחקים). לפני שיורדים עליי למה איני זורק אותו וקונה חדש אציין שלאחרונה החלפתי מאווררים והוא עובד ממש טוב. הזיכרון חלש וברצוני להגדיל את הזיכרון הקיים מ-2G ל-4G. בלוח אם יש 2 סלוטים, על כל סלוט מותקן כרטיס זיכרון "קינגסטון" מסוג: KVR800D2N6/1G לוח אם ( ASUSTeK, P5KPL-CM ) תומך בזיכרון באופן הבא : DDR2, עד 4G, מהירות:667 / 800 /1066(o.c). מעבד: PENTIUM DUAL CORE CPU E-5200 @ 2.50GHZ אצטרך 2 כרטיסים כ"א של 2G , אין לי ניסיון עם רכישת זיכרון. אשמח אם תוכלו להנחות אותי איזה כרטיסים מומלץ לקנות (מותג, מהירות), היכן קונים, האם כדאי לרכוש ברשת (אמזון , איביי וכו'). תודה רב…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. בואו להכיר מקרוב את אחד מלוחות האם החשובים ביותר של הדור החדש מבית אינטל. חברת Gigabyte הקשיבה לתגובות ועונה על הביקוש עם ה-Z390 Aorus Pro לכתבה

5. היי, נתקלתי בביקורת הזאת ביוטיוב: https://www.youtube.com/watch?v=PKX9Bcxnd7U למי שאין כח לראות הכל, תקפצו ל11:55 בשביל הסיכום. בגדול הוא משווה 30 משחקי AAA, בין 2 מעבדים 7700K ו7800K, (ארבע מול שש ליבות), עם ובלי OC בשניהם. רואים בבירור שה7700K, עם ה4 ליבות שלו לוקח, אפילו כשה7800K עם OC מטורף. אני רוצה לשמוע את דעתכם, מאיפה הביטחון שבעתיד משחקים ינצלו יותר מ4 ליבות בצורה טובה יותר? והסיבה שאני שואל כי שמעתי את המשפט הזה כבר לפני הרבה שנים, למה עכשיו יבוא השינוי? נ.ב. יבואו כאלה שיגידו: עוד כמה שנים, הIPC והתדר של 6+ ליבות יעלה, ואז הם ישתפרו בביצועי גיימינג, וזה נכון, אבל עדיין ל4 ליבות החדשים יהיה תדר יותר גבו…

6. Started by hacker2003,

משהו שיתאים ל-AMD3000 ושיהיה מקום ל-2 כוננים "5.x, וכמובן מספיק POWER

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב. שימושי המחשב: עבודה משרדית, הנהלת חשבונות, אופיס עם דגש ל- EXCEL, אינטרנט, מוזיקה יתכן שב-EXCEL יהיה שימוש כבד ( מבחינת מספר פונקציות שרצות באותו זמן) תקציב: עד 1200 ש"ח קיבלתי 2 הצעות לגבי מעבד, לוח אם וזיכרון. הצעה מס 1: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 : "SLGU9" - BOX לוח אם: INTEL TRINITY VALLEY : DG41TY זיכרון: PATRIOT 2048MB (2048X1) DDR2 800MHz CL6 : PSD22G8002 הצעה מס 2: מעבד: AMD Athlon II X2 240 Box לוח אם: Gigabyte GA-MA78GM-UD2H זיכרון: G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK מה עדיף לשימושים שלי? אם יש הצעה יותר טובה אשמח לשמוע. האם כדאי לי לקחת 4 GB זיכרון או שזה מיותר לצרכים שלי? קראתי…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. הגיוני ?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. טוב אז ככה, קניתי מPCH מחשב לפני שבוע וחצי והוא אמור להגיע מחר ומחרתיים גג. כשביצעתי את הקניה באתר היה דגם אחד של TWINMOS PC3200 ושבוע אחרי הקנייה, אני רואה פתאום את זה : http://www.pchardware.co.il/docs/pi1788087601.htm אם תשימו לב, שני זכרונות, אותו דגם אבל... אחד זה עם צ'יפ MTEK שלפי מה שהבנתי עד עכשיו הוא על הפנים ולא עושה OC בגרוש, וסטיק שני עם TMD7608F8E50D צ'יפ TWINMOS מקורי שאמור להיות טוב, אין את זה באף חנות אחרת רק פה. יש לי כמה שאלות, אם לא היה מפורט איזה דגם לפני הקנייה אלא היה רק סטיק אחד ויחיד (אכן היה), ובסוף אני מקבל MTEK, האם יש לי זכות לדרוש סטיק אחר ? האם זה חוקי למכור בעוד כסף אותו סטיק עם צ'יפים שונים ? ושאלה אחרונה, כמה צ'יפים יש לTWINMOS מבוססי ה …

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. אהלן אנשים! יש לי הרבה כסף ואני רוצה לנצל אותו לחלקים טובים למחשב שלי! בינתיים יש לי זכרונות של GEIL PC3200 400MHZ וחשבתי להחליף אותם, וכמובן לקנות חדשים כולל הכסף שאני אקבל לאחר מכירת הזכרונות הנ"ל. עכשיו חשבתי לקנות כזה לוח: תמונה: לינק: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=13-136-144&depa=0 וכן אני מתכוון לקנות ת'זה מחו"ל בירוקים! או שזה: תמונה: לינק: http://www.newegg.com/app/viewproductdesc.asp?description=20-145-522&DEPA=1 אם יש לכם אולי זכרונות אחרים להציע עד 300 בקס גמיש או שלוח אם אחר באותו כסף אני אשמח לשמוע את עצתכם! עוד משהו אם יישאר לי כסף מהכסף שיבוזבז על אחד מהחלקים הנ"ל אני אקנה בסבבה אולי עוד משהו אחר כמו...אה…

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. הזכרונות שלי משום מה מוגדרים כ-PC2-6400 במערכת כשהם בעצם PC2-8500 על הקופסא. מדובר בזכרונות G.Skill 4GB 1066Mhz Black PI. מה הולך כאן? יש מצב שבגלל הטעות בזיהוי הזכרונות מגבילים אותי לבאס של 400MHZ?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by someone,

הורדתי קובץ מהאתר של GIGABYTE שנקרא: 7vrxp_f10.zip פתחתי אותו ויצאו 2 קבצים: 7VRXP.F10 FLASH860 שאני פותח את הFLASH זה כותב לי שהצ'יפסט לא זמין (משהו כזה....) מה אני עושה?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום! אני יגיד לכם את האמת קצת התבלבלתי עם כל השמות האלה וההבדלים בינהם. השאלה שלי היא מה ההבדל בין מעבדי Ivy Bridge ל Sandy Bridge-E?? מבחינת ביצועים? שניהם סוקט 2011? מה היתרונות חסרונות שלהם? לי כרגע יש את Intel 3820 Quad Core I7 3.6GHZ. אני מתכנן לו OC קטן ככה שלא משנה לי שהוא עם מכפלה סגורה אפשר להגיע ל 4.5. אשמח אם תספרו לי מה ההבדלים בין המעבדים.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by amitaihasnes7,

שלום. אני כתבתי לחבר שלי הסבר על תפקיד של ה-cache במעבד, וכיצד הוא עובד (הוספתי גם מידע טכני לגבי ה-cache אבל ממש על קצה המזלג). אז רציתי לדעת אם זה נכון, למקרה שהטעיתי אותו או משהוא (ההסבר כתוב כלפיו, ולא לא היה לי כוח לשנות את זה, אז תתיסו לזה כאילו זה מיועד לכם מבחינת השפה). אז אתה רוצה לדעת מה זה cache במעבדים אז ככה: המטרה העיקרית של ה-cache במעבדים היא לקצר את זמן הגישה לקבצים, אשר המישתמש משתמש בהם באופן תדיר מה זה אומר אתה שואל ואיך זה בלא לידי ביטוי. אני אתן לך דוגמה: כשאתה מקליד הודעה בפורום ולוחץ על "שלח", מה שקורה זה שהמידע לביצוע פעולה זאת (כידוע המעבד זקוק למשאבים, שהם זיכרון, ע"מ לבצע פעולות) מופק לשפה הבינארית (השפה הבינארית זאת שפת המחשב. זאת שפה שמורכבת…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. אוקיי, אז לפני שנתיים אני זוכר שפלטפורמת מעבד+לוח אם של AMD וINTEL עם ביצועים דומים היו זולים יותר במעבדים בינוניים (טווח מחירים של 400-500 ש"ח למעבד) באיזור ה200-300 ש"ח. עכשיו אני מרפרף בין הלוחות של KSP (בTMS יש להם מבחר עלוב שלAMD) ואמנם לא התעמקתי בהכל מכל, אבל בנתיים נראה לי שלוחות עם פונקציות דומות עולים גם מחיר דומה. האם זה רק נדמה לי? או שמבחינת המחיר/ביצע AMD כבר לא אטרקטיבים? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by pazlazar,

היי אנשים. קניתי חלקים למערכת מלאה. נשאר לי רק לוח אם. הרבה פשוט מבלבלים אותי אז אשמח לקבל מכם המלצה ללוח 99x. תקציב פחות קריטי. לא הכי חשוב oc ומשחקים אבל שיהיה חזק ואמין. i7-5930K Corsair Hydro Series H105 Crucial Ballistix Sport 32GB Samsung 840 EVO Serie SSD 1 TB Western Digital Red 6 TB Gigabyte GeForce GTX 980 Thermaltake Xaser V

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by bv_beaver,

אבא שלי רוצה לקנות לי מחשב חדש ואני אני רוצה לדעת את ההבדלים בין Intel Pentuim לבין AMD ומה יותר טוב

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by POD,

הייתי בחנות מחשבים ('בית התוכנה והמחשב' אם מישהו מכיר...) והמוכר שם המליץ לי על לוחות אם של Foxconn שעוד מעט יגיעו אליו. הוא אמר לי שהם בעצם מייצרים את רוב לוחות האם שהם כביכול של Abit, GigaByte וכו' חוץ משל Asus . יכול להיות כזה דבר? מישהו מכיר את הלוחות שלהם? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Smgr,

אני קונה מחשב חדש בעוד שבוע והתכוונתי לקנות את ה A64 S939 3500+ VENICE ואת עיני תפסה איזה הזדמנות שראיתי שתמורת תוספת של 500 שקל אני יכול לשים את ה DUAL CORE 3800+ וכמובן השאלה המתבקשת היא WHAT WOULD YOU RECOMMEND ???? דרך אגב המחשב מיועד למשחקים. דברים נוספים במפרט 2X512 - עוד לא הוחלט איזה זיכרון (אם יש לכם הצעות לזיכרון שהוא 2-2-2-5 אתם מוזמנים לייעץ) K9NF 6600GT ואני עדיין בהתלבטות לגבי ספק ומארז (לצערי המארזים הנורמלים הם דיי יקרים) תודה ויום מדהים, אופיר

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Googleness,

אף פעם לא טרחתי ... זה הלוח אם שלי http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3850#bios עכשיו ממה שהסתכלתי יש לי ביוס בגרסה F4, ואני רואה שיש הרבה שדרוגים שם לביוס. נתקלתי בעמוד הזה במקרה כשהורדתי דרייברים חדשים לווינדוס 8. אז יש טעם? ואם כן איזה גרסה לקחת?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by D-Bang,

הבנתי שהגשר הדרומי בP965 חדש ומעודכן יותר והבנתי ש975X יותר מתאים לOC.. איזה ערכה נחשבת לחזקה/עדיפה יותר? מה ההבדלים הבולטים בין הערכות (חוץ מהמחיר)?

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by avicoacf,

שלום לכולם, יש ברשותי מחשב עם לוח של GIGABYTE GA_Z68X-UD3h-B3 עם החיבורים הבאים לכוננים. Chipset: 1. 2 x SATA 6Gb/s connectors (SATA3_0, SATA3_1) supporting up to 2 SATA 6Gb/s devices 2. 3 x SATA 3Gb/s connectors (SATA2_2~SATA2_4) supporting up to 3 SATA 3Gb/s devices 3. 1 x eSATA 3Gb/s connector on the back panel supporting up to 1 SATA 3Gb/s device 4. Support for SATA RAID 0, RAID 1, RAID 5, and RAID 10 * When a RAID set is built across the SATA 6Gb/s and SATA 3Gb/s channels, the system performance of the RAID set may vary depending on the devices being connected. Marvell 88SE9172 chip: 1. 2 x SATA 6Gb/s connectors (GSATA3_5, GSATA3_6) supporting up to 2…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by dor_guy,

שלום, קיבלתי מעבד QX9770. ברשותי לוח אם ga-73pvm-s2h Gigabyte שאינו תומך במעבד לצערי. הלוח-אם שאני מחפש צריך להיות: 1)בעל FSB1600 2)תומך ב DDR3 3) microATX (כך שיכנס במארז ANTEC FUISON ) ->אם אין כזו אפשרות אז ATX 4) עדיפות לכרטיס מסך מובנה (DVI) בנוסף, האם מישהו יודע אם הכרטיס מסך Sapphire HD 5770 נכנס במארז ANTEC FUISON ( אולי בעתיד אני אקנה אותו) תודה, גיא

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. טוב ישר לשאלה שלי..האם כדאי לי לקחת זכרון מסוג: ?512Mb 400MHz (DDR) Kingston CL2.5? X2 או לקחת זכרון מסוג: ?1GB 400MHz (DDR) Kingston CL3? אני לא מבין בכל ה CL הזה ואין לי מושג מה זה אומר ממש אז בבקשה עזרו לי, אני רוצה את התוצאות הטובות ביותר כמובן והמחיר הוא בהבדל של כמה עשרות שקלים ככה שזה לא קריטי תודה מראש, KAZUR

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שלום לכולם אני שוקל לקנות עוד סטיק חדש בודד של 8GB זיכרון DDR 3 כאשר במחשב הקיים ישנם כרגע 2 סטיקים של 4GB. בעת ההתקנה, כיצד מומלץ למקם את הזיכרונות? אפשרות הראשונה: אפשרות שניה: שאלה נוספת, האם יש הגדרות כלשהם שעלי לשנות\לוודא בביוס לאחר ההתקנה? לוח אם - asrock z68 pro 3 m תודה!

דיונים חדשים בפורומים