מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,802 דיונים בפורום זה
-
בבקשה תענו בהמוניכם! אני פונה לכל מי שיש מעבד את'לון XP!!!
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הבנתי שהגשר הדרומי בP965 חדש ומעודכן יותר והבנתי ש975X יותר מתאים לOC.. איזה ערכה נחשבת לחזקה/עדיפה יותר? מה ההבדלים הבולטים בין הערכות (חוץ מהמחיר)?
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למה פנטיום? ככה מסכים עם הנאמר, אמנם לא כל כך מפורט אבל קולע לרעיון.
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן אני רואה שאתם מדברים על זה ואין לי מושג על מה מדובר מה זה.?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה המפרט שלי: לוח:775i65G asrock לינק לאתר הלוח: http://www.asrock.com/product/775i65G.htm מעבד pentium D 820 2.8 Ghz זכרונות:twinmos 512/400 cl 2.5 + kingston 512/400 cl2.5 הלוח תומך בדואל צ'אנל אבל הזכרונות מופיעים כ 133 (266) ולא כ 200 (400) ובביוס כתוב סינגל צ'אנל ההגדרות בביוס הן 2.5 3-3-8 מדוע הם לא עובדים בדואל? תודה מראש למי שעוזר. :s05: :s05: :s05:
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
למי שיש את המעבד הזה, אני אשמח אם יספר איך הוא התרשם מהמעבד. איך המעבד מסתדר עם משחקים, תוכנות (פוטושופ, אופיס, הרבה יישומים פתוחים וכו'). האם לוקח למחשב הרבה זמן בהרצת תוכנות שונות, וכו'. המחשב שלי בקושי מתפקד עם תוכנה כמו פרמייר 2 של אדובי. אודה לתשובתכם!
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אז ככה, קניתי מPCH מחשב לפני שבוע וחצי והוא אמור להגיע מחר ומחרתיים גג. כשביצעתי את הקניה באתר היה דגם אחד של TWINMOS PC3200 ושבוע אחרי הקנייה, אני רואה פתאום את זה : http://www.pchardware.co.il/docs/pi1788087601.htm אם תשימו לב, שני זכרונות, אותו דגם אבל... אחד זה עם צ'יפ MTEK שלפי מה שהבנתי עד עכשיו הוא על הפנים ולא עושה OC בגרוש, וסטיק שני עם TMD7608F8E50D צ'יפ TWINMOS מקורי שאמור להיות טוב, אין את זה באף חנות אחרת רק פה. יש לי כמה שאלות, אם לא היה מפורט איזה דגם לפני הקנייה אלא היה רק סטיק אחד ויחיד (אכן היה), ובסוף אני מקבל MTEK, האם יש לי זכות לדרוש סטיק אחר ? האם זה חוקי למכור בעוד כסף אותו סטיק עם צ'יפים שונים ? ושאלה אחרונה, כמה צ'יפים יש לTWINMOS מבוססי ה …
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חברת Intel פיסרמה לפני זמן מה את מפת הדרכים שלה עד שנת 2010, ל AMD היה חסר אינפורמציה מסוג כזה. לשמחתם של המון אוהדי AMD ואוהדי ביצועים בכלל, 2 אתרים פירסמו את מפת הדרכים החדשה של AMD. האתר הסיני HKEPC והאתר היפני PC Watch. ראשית כל, AMD תעבור לשיווק מעבדים מרובעי ליבה כבר ברבעון השני של שנת 2007. ליבה בשם Deerhound תהיה הראישונה עם 4 ליבות, היא תהיה מיועדת לשוק השרתים, ומכילה טכנולוגיית קש משותף (כמו שיש במעבדיי Yonah של Intel) ותתאים ללוחות התומכים בסוקט F. ברבעון הראישון של 2008 יגיע תורם של מעבדיי המחשב האישי להכיל בתוכם 4 ליבות, השם של הליבה הוא Greyhound. המעבדים האלה יבואו בסוקט AM3 ויתמכו ב DDR2 וב DDR3 בו זמנית. הליבה תיוצר בליטוגרפיה ש…
-
- 39 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי! אתמול המחשב שלי קצת התחרפן ונתקע במסך של הלוגו של הלוח אם, אז היום הוצאתי את הבטריה שעל הלוח אם והכל עובד סבבה. אז רק שבגלל שהביוס התאפס, אני צריך להגידר מחדש את ההגדרות של ה- RAM (כל ה- Ras to Cas וכל הדברים האלה). בקיצור, שמתי לב שכמה משחקים נהיו קצת מקוטעים ואני חושב שאם אני אסדר את הדברים האלה בביוס המצב יחזור לקדמותו. אני זוכר שלפני איזו שנה מישהו פה בפורום הראה לי תמונה של איך זה אמור להיות (נראה לי מ- Hard OCP), ואין לי מושג איך לעשות את זה בעצמי. אז בכל מקרה יש לי 1024MB DDR CL2 של PQI (מחולק ל-2 סטיקים של 512), ושאר המפרט מתחת לשם שלי תודה!
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול קניתי כרטיס 8800GT חדש הרכבתי ואין תגובה מהמסך פתחתי את החוברת של הלוח אם -ולאכזבתי ראיתי שהוא לא תומך (ולדברי נציג החברה) גם לא יתמוך בעתיד בכל סדרת 8800GT מה שמשאיר אותי או עם כרטיס 6200 מעאפן או לוח חדש אני חייב משהו זול נגמר לי הכסף על הכרטיס מסך בנוסף אני צריך שיתמוך במעבד קונרו 6300 ובזיכרון DDR ולא DDR2 (כי זה מה שיש לי) לעצתם ולעזרתכם אני זקוק. ראיתי בפורום הזה http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1130608&page=9 דרך לצרוב ביוס חדש לכרטיס מסך ואז הוא יעבוד. (זה סיכון אבל זה אמור לעבוד) דעתכם בנושא ?
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המעבד הזה ב 500 ש"ח פחות מאינטל ולא מראה כל כך הבדל גדול ב FPS במשחקים, אולי 10 פחות לשם או פה ובנוסף הלוח אם זול פי 3. בשילוב כזה אפשר לקנות את המעבד + לוח אם + זיכרונות מצויינים + קירור מים או HYBRID וכל השאר כבר יש לי. אני עדיין עם Q6600 כי אינטל ממש פאקים בעניין ה SOCKET כל שנה ומעבדים שמראים רק הבדל של 15-30 FPS במקרה הכי טוב בזמן שהיה לפני 4-5 שנים לכן לא שידרגתי לא פעם אחת את הלוח אם או את המעבד, החלפתי אך ורק זיכרונות ל 8GB כי זה היה משהו שבהרכח זול ומשתלם בתנאי עבודה.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מעבד QX9770. ברשותי לוח אם ga-73pvm-s2h Gigabyte שאינו תומך במעבד לצערי. הלוח-אם שאני מחפש צריך להיות: 1)בעל FSB1600 2)תומך ב DDR3 3) microATX (כך שיכנס במארז ANTEC FUISON ) ->אם אין כזו אפשרות אז ATX 4) עדיפות לכרטיס מסך מובנה (DVI) בנוסף, האם מישהו יודע אם הכרטיס מסך Sapphire HD 5770 נכנס במארז ANTEC FUISON ( אולי בעתיד אני אקנה אותו) תודה, גיא
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בביקורת שהיתפרסמה היום לוקח הלוח של MSI את הפרס ללוח הטוב ביותר איך זה יכול להיות הרי הכל הביקורות עד היום לוקח הלוח של ABIT אן ASUS אבל אצל טום שתי הלוחות הללו איפושהוא האמצע. מישהוא יכול לתת הסבר לכך? http://www17.tomshardware.com/motherboard/20030707/index.html
-
- 32 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי מעבד ולוח אם AMD לצורך העניין והחנות שקניתי ממנה (סתם חנות בעיר שלי אפילו אין לה אתר) לא מוכנה להרכיב לי כי לא קניתי זכרונות והכל רק את המעבד והלוח אם קניתי שם... אני יודע איך להרכיב הכל ולחבר הכל לספק זכרונות וזה... אבל לשים את המעבד על הלוח אם אני לא יודע את הקירור זה לא בעיה... והכי חשוב חג שמח וכשר!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רואה הרבה פעמים קורה שאחד אומר המחשב שלי זה 2.8 אז מישהו עונה לו אין כזה AMD 64bit אולי התכוונת ל 2800... וההבדל הוא?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי חברה, אני ביומים הקרובים (כשכל השאלות שלי יענו) אני מזמין את המחשב החדש שלי! אז ככה, יש לי 3200 שח', לא חובה לבזבז את הכל וגם אין צורך... אני רוצה להחליף לוח אם, מעבד, וזכרונות בשביל מפרט לאוברקלוק... חשבתי על זה: AMD Barton 2500 איזה סטפינג הכי טוב לאוברקלוק? בקשר ללוח אם יש לי כמה התלבטויות וכמה שאלות, אבל אני חושב שאני סגור על ABIT יש כמה דגמים שחשבתי עליהם: 1) ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) לוח בלי יותר מידי פיטצ'רים והכל פה מובן... 2) ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) פה כבר יש FireWire ו SATA, עכשיו השאלה שלי פה אם זה שווה תוספת של 100 שקלים? והאם אני אוכל …
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. אני כתבתי לחבר שלי הסבר על תפקיד של ה-cache במעבד, וכיצד הוא עובד (הוספתי גם מידע טכני לגבי ה-cache אבל ממש על קצה המזלג). אז רציתי לדעת אם זה נכון, למקרה שהטעיתי אותו או משהוא (ההסבר כתוב כלפיו, ולא לא היה לי כוח לשנות את זה, אז תתיסו לזה כאילו זה מיועד לכם מבחינת השפה). אז אתה רוצה לדעת מה זה cache במעבדים אז ככה: המטרה העיקרית של ה-cache במעבדים היא לקצר את זמן הגישה לקבצים, אשר המישתמש משתמש בהם באופן תדיר מה זה אומר אתה שואל ואיך זה בלא לידי ביטוי. אני אתן לך דוגמה: כשאתה מקליד הודעה בפורום ולוחץ על "שלח", מה שקורה זה שהמידע לביצוע פעולה זאת (כידוע המעבד זקוק למשאבים, שהם זיכרון, ע"מ לבצע פעולות) מופק לשפה הבינארית (השפה הבינארית זאת שפת המחשב. זאת שפה שמורכבת…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כל המאווררים שמחוברים ללוח משותקים טוב שיחקתי להנאתי במחשב והמחשב ניהיה פתאום שקט מאוד. פתחתי את המחשב וראיתי שכל שהמאווררים שמחוברים ללוח אם לא עובדים. רק המאווררים שמחוברים לספק עובדים. פירוט המאווררים: מאוורר 60מ"מ שמחובר ללוח-לא עובד :'( מאוורר הצ'פסט-לא עובד :'( מבקש את עזרתכם בני רונן
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עידקנתי את הביוס והמחשב מסרב לעלות לWIN לפי מה שהבנתי צריך לעשת DUAL BIOS מה זה איך עושים את זה והאים בכול ביוס יש את זה או שזה תוכנה נ.ב שמרתי את הביוס הקודם בדיסקט אבל הדיסקט הלך
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרתכם. הפכתי את הרשת בניסיון למצוא bios ללוח Intel dh77eb אך ללא הצלחה. כרגע אני חווה בעיה שכרטיסי nvidia לא עובדים בצורה טובה (אם בכלל) על הלוח והדבר היחיד שלא ניסיתי זה לעדכן את הbios. לפי מה שהבנתי Intel הסירו את כל גרסאות הbios ללוחות ישנים. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה אחד מהם עדיף? OC רציני לא צריך כרטיס רשת
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש בחלקים מTMS ולאחר ההרכבה וכבר מספר ימים אני מקבל את השגיאה הזאת של VCORE V 1.7 צירפתי לכידת מסך מהתוכנה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי 2.8 נוורטווד כמה זמן הוא יהיה מספיק טוב למשחקים אני מתכנן לקנות עוד חצי שנה בערך כרטיס מסך יש לי כרטיס מצויין אבל אני כנראה גיימר ואני חייב להפעיל פילטרים וגרפיקה גבוה ואת זה אני לא יכול ב 9600XT אז רציתי לדעת עד כמה מעבד חשוב למשחקים ואם המעבד שלי מספיק וגם עד כמה זיכרון חשוב למשחקים וכרטיס מסך כמובן הכי חשוב את זה אני יודע ;D
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים, אני מרכיב בימים אלו מחשב סלוני. מארז coolermaster elite 120 i3 3225 HD 4000 2X4GB SSD 120GB + 2TB אני מחפש את הלוח הכי מתאים לזה, הכי חשוב לי אמינות ואיכות ואני מתלבט בין שלושת הדגמים שכולם על בסיס ה H77. אין לי באמת צורך ב WIFI או bluetooth אבל ב GIGABYTE זה קיים, לעומת זה ASUS ו ASROCK נחשבים לאמינים יותר. GIGABYTE GA-H77N-WIFI או ASUS P8H77-I או ASROCK H77M-ITX לדעתכם אחד מהלוחות האלו מועדף הרבה יותר מהאחרים? יש לוח אחר בסגנון שמועדף? תודה, רונן
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-