מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
ישבנו עם אחד המוחות שמאחורי התכנון והביצוע של ארכיטקטורה הרזה החדשה של אינטל כדי להבין מה יש מאחוריה ולמה היא מיועדתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שליח נתן לי כרטיס 2gb בכרטיס אחד של של ceon והכרטיס מזוהה אבל המחשב קורס בעלייה של הוינדוס הכטיס עובד אצת חבר שלי במחשב מצויין ואצלי לא וגם אצל חבר אחר לא עובד מה יכולה להיות הבעייה ? ניסיתי כבר איפוס ביוס
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אנשים, לחברה שלי יש לוח-אם ישן של msi, דגם: MS-7173. בתוכנה system info כתוב שהלוח תומך עד 1gb זכרון (יש רק 2 סלוטים בלוח). לעומת זאת, באתר של msi כתוב שהלוח תומך עד 2gb. אני מניח שעדכון ביוס יפתור את הבעיה, אבל מה הדרך הבטוחה ביותר? בעבר אני זוכר שדוד שלי עדכן עם LiveUpdate של msi שעושה את זה דרך הווינדוס, והייתה שגיאה ובריסט הבא המחשב לא עלה. אשמח לעזרה, תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב, אני לא יודע מה לבחור מבין שני אלו - זה או זה . שניהם 1600 MHz, שניהם CL-9-9-9-24, ושניהם 2x4GB. מישהו מכיר את שניהם ויודע לייעץ לי מה טוב יותר ? תודה
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב נייח שקניתי לפני כעשר שנים. משמש אותי לגלישה באינטרנט ואופיס בלבד (אין משחקים). לפני שיורדים עליי למה איני זורק אותו וקונה חדש אציין שלאחרונה החלפתי מאווררים והוא עובד ממש טוב. הזיכרון חלש וברצוני להגדיל את הזיכרון הקיים מ-2G ל-4G. בלוח אם יש 2 סלוטים, על כל סלוט מותקן כרטיס זיכרון "קינגסטון" מסוג: KVR800D2N6/1G לוח אם ( ASUSTeK, P5KPL-CM ) תומך בזיכרון באופן הבא : DDR2, עד 4G, מהירות:667 / 800 /1066(o.c). מעבד: PENTIUM DUAL CORE CPU E-5200 @ 2.50GHZ אצטרך 2 כרטיסים כ"א של 2G , אין לי ניסיון עם רכישת זיכרון. אשמח אם תוכלו להנחות אותי איזה כרטיסים מומלץ לקנות (מותג, מהירות), היכן קונים, האם כדאי לרכוש ברשת (אמזון , איביי וכו'). תודה רב…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לכמה יגיע פנטיום 4 נורטווד 1.8GHZ באוברקלוקינג עם זכרונות OCZ DDR PC-2700, ולכמה יגיע עם KINGSTON PC-800 RDRAM, לוחות אם תואמים באיכות, מהירות וכו'...
-
מישהו יכול אולי בבקשה להסביר בקצרה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. רציתי לשאול אתכם, איזה שילוב אתם יותר ממליצים עם הלוח P5G41C-M LX E8400 או Q8400 או אולי יש לכם הצעה יותר טובה.. למטרת משחקים, סרטי FULL HD, WIN7 וכו'.. ומה אתם חושבים על הלוח עצמו, האם הוא טוב? אם כן למה ובאיזה תכונה. תודה רבה ושבוע מעולה!
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כל המאווררים שמחוברים ללוח משותקים טוב שיחקתי להנאתי במחשב והמחשב ניהיה פתאום שקט מאוד. פתחתי את המחשב וראיתי שכל שהמאווררים שמחוברים ללוח אם לא עובדים. רק המאווררים שמחוברים לספק עובדים. פירוט המאווררים: מאוורר 60מ"מ שמחובר ללוח-לא עובד :'( מאוורר הצ'פסט-לא עובד :'( מבקש את עזרתכם בני רונן
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת אני מחפש לקנות מעבד + לוח אם עד 1500 ש"ח.. 1000 ש"ח על המעבד ועד 500 ש"ח על לוח האם (נשמע לי דיי הגיוני, אלא אם כן תציעו אחרת). רק 500 ש"ח על לוח האם מכיוון שאין לי יותר מידי דברים שאני צריך לשים על לוח האם ו2 כרטיסי זיכרון... היום אני רואה את כל מעבדי הI7 לסוגיהם ובאמת שאין לי מושג מה יותר עדיף.. (הבנתי שגם חלק מסדרת הI5 יכולים להיות יותר טובים מI7) פעם הייתי יותר משופשף ובקיא בנושא (בתקופה של הdual core) והיום כבר לא.. אשמח למידע מכם.. תודה. לגבי קירור למעבד - יש לי כבר על המעבד dual core שלי אז אין צורך..
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
חבר טוב מתחיל לעסוק באופן רציני יותר בצילום ובונה מפרט לשימוש בפוטושופ בעיקר. זקוק להמלצה על לוח אם ומעבד שיתנו ביצועים גבוהים ככל האפשר במחיר שפוי - עד 2K נאמר אבל אם אפשר עדיף לחסוך. מסיבות של נוחות ותשלומים, על שני הרכיבים להיות זמינים באותה חנות - או IQPC או KSP. חשבתי להציע לו I5-2500K עם לוח Z68-V PRO של ASUS שמאפשר OC אוטומטי לפי העומס כי הוא לא יתעסק ב-OC בעצמו. * יש אלטרנטיבת IVY BRIDGE עדיפה? * עדיף אולי I7? את ה-I5-2500K מצאתי ב-IQPC אבל לא את הלוח. יש לוח אחר שם שיעשה את העבודה? אולי ה-Z77-M? לא יודע... את הלוח הספציפי של ASUS מצאתי ב-KSP אבל אין שם את ה-2500K, רק IVY BRIDGE תודה.
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, נתקלתי בביקורת הזאת ביוטיוב: https://www.youtube.com/watch?v=PKX9Bcxnd7U למי שאין כח לראות הכל, תקפצו ל11:55 בשביל הסיכום. בגדול הוא משווה 30 משחקי AAA, בין 2 מעבדים 7700K ו7800K, (ארבע מול שש ליבות), עם ובלי OC בשניהם. רואים בבירור שה7700K, עם ה4 ליבות שלו לוקח, אפילו כשה7800K עם OC מטורף. אני רוצה לשמוע את דעתכם, מאיפה הביטחון שבעתיד משחקים ינצלו יותר מ4 ליבות בצורה טובה יותר? והסיבה שאני שואל כי שמעתי את המשפט הזה כבר לפני הרבה שנים, למה עכשיו יבוא השינוי? נ.ב. יבואו כאלה שיגידו: עוד כמה שנים, הIPC והתדר של 6+ ליבות יעלה, ואז הם ישתפרו בביצועי גיימינג, וזה נכון, אבל עדיין ל4 ליבות החדשים יהיה תדר יותר גבו…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, יש לי מחשב שכבר זמן מה סובל מקריסות/אתחולים/מסכים כחולים, לאחר שלא הצלחתי להבין מה הבעיה לקחתי אותו למעבדה (דבר שלא עשיתי מעולם) שם בדקו והגיעו למסקנה שהלוח-אם דפוק. (MemTest מראה שגיאות ב2 זוגות שונים של ראם בכל אחד מ4 החריצים) המפרט שלי: AMD Phenom II X4 965 Gigabyte GA-MA790XT-UD4P Crucial Ballistix Sport 2x8GB FSP HYPER 700W Radeon HD 7870XT Western Digital 1TB Samsung Evo 850 SSD 250GB ומארז פשוט של Cooler Master elite המעבדה אמרו שהלוח שיש להם לא תואם את המעבד שיש לי. אני חושב שכבר לא כדאי לקנות לוח כל כך ישן (אם בכלל נמכר תושבת AM3). אמ;לק: צריך המלצה לשילוש זול כמה שאפשר,…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול קניתי כרטיס 8800GT חדש הרכבתי ואין תגובה מהמסך פתחתי את החוברת של הלוח אם -ולאכזבתי ראיתי שהוא לא תומך (ולדברי נציג החברה) גם לא יתמוך בעתיד בכל סדרת 8800GT מה שמשאיר אותי או עם כרטיס 6200 מעאפן או לוח חדש אני חייב משהו זול נגמר לי הכסף על הכרטיס מסך בנוסף אני צריך שיתמוך במעבד קונרו 6300 ובזיכרון DDR ולא DDR2 (כי זה מה שיש לי) לעצתם ולעזרתכם אני זקוק. ראיתי בפורום הזה http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1130608&page=9 דרך לצרוב ביוס חדש לכרטיס מסך ואז הוא יעבוד. (זה סיכון אבל זה אמור לעבוד) דעתכם בנושא ?
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איזה מהלוחות עדיף? לא מתוכנן אוברקלוק
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קצת יותר מ 50% מהמחשבים השולחניים שנמכרים כיום בשוק הפרטי בארה"ב מבוססים על מעבדי AMD וקצת פחות מ 50% מבוססים על מעבדי אינטל. זה לא כולל שרתים, ניידים, תחנות עבודה ולא כולל את שוק החברות, רק משחבים שולחניים שנקנים על ידי לקוחות פרטיים, מה שמכונה: retail desktop, שזה פחות או יותר, אנחנו. מקור: http://www.xbitlabs.com/news/other/display/20040913050508.html
-
טוב, אז כמו שחלקכם יודעים קניתי מחשב שמגיע השבוע.... מחשב סבבה אני חושב שיספיק לכל הדרישות שהצבתי לו... קניתי מעבד של AMD: 3200 Venice רציתי לשאול בכללי לאיזה רמה מהמעבדים של אינטל הוא שווה? אני שואל משום שאחי הקטן רוצה לקנות משחקים וכפי שאתם יודעים לא רשום על רובם את הדרישות לAMD אלא לאינטל - כגון 2.4 וכו' אז מה אני צריך כדי שהמשחק ירוץ רק מבחינת המעבד? מבחינת שאר המחשב 100% אין בעיה!
-
- 33 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הזכרונות שלי משום מה מוגדרים כ-PC2-6400 במערכת כשהם בעצם PC2-8500 על הקופסא. מדובר בזכרונות G.Skill 4GB 1066Mhz Black PI. מה הולך כאן? יש מצב שבגלל הטעות בזיהוי הזכרונות מגבילים אותי לבאס של 400MHZ?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי אותו, עד כמה המעבד הזה טוב\סביר למשחקים? הוא מפעיל HD6870 שלמיטב ידיעתי אין צוואר בקבוק בכלל. מה היתרונות שלו בכללי בלי קשר רק למשחקים? אשמח להבין. תודה (:
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם זה זמן נכון לשדרג ללוח אם שתומך בזכרונות DDR4? אני שואל כי אני רואה שהמחירים של הזכרונות ירדו ודי זהים למחירי ה DDR3 וגם כי אני הולך לקנות כרטיס מסך MSI GTX980 מה דעתכם על לוחות האם GAMING של חברת MSI?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות laptop, ויש לי התלבטות לגבי המעבד: איזה מהמעבדים הנ"ל יותר טוב i7-2670QM או i5-2540M ? ואם אין תשובה חד משמעית, אז ב"יותר טוב" אני מתכוון ליותר טוב מבחינת השימושים שלי: אני רוצה להיות מסוגל להפעיל את כל התוכנות האלו במקביל ולעבוד בצורה שוטפת: visual studio, eclipse, photoshop cs5, office2010(all open), firefox(10 tabs min), mysql ז"א, אני רוצה מחשב שיהיה מסוגל לעמוד בעבודה שבה אני מתכנת, עושה גרפיקה, גולש באינטרנט ומשתמש בword excel powerpoint, וגם עובד עם mysql לצרכי לימוד.. הסתכלתי על שני המעבדים הנ"ל בעמוד של אינטל: http://www.intel.com/content/www/us/en/processor-comparison/comparison-chart.html מצד אחד יש כמה טכנולוגיות שיש ל-i5 ואין ל-…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את אחד מסדרת המעבדים של doul 2 core.... אבל יש בעיה.. אין לי מושג מה כדאי לי לקנות מבין הסדרה.. אני משחק במשחקי מחשב פחות או יותר שנקראים כבדים ...(Sanandreas, The sims 2 אבל גם צריך מעבד טוב לעתיד) הבעיה זה המחיר..אני לא יכול לקנות את הכי טוב..אבל שמעתי שהסדרה של דואל כור 2 טובה ביותר, ומספקת לא רק בדגם הכי טוב. אני צריך מעבד שיפעיל לי משחקים בצורה מהירה.. אשמח אם תעזרו לי.! תודה
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זה המפרט שלי : הכרטיס מסך הוא שונה החלפתי לR9 270 TOXIC במקום הGTX 750 הזכרון שיש לי עכשיו https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14438 עכשיו אני רוצה להוסיף לו עוד 8 GB RAM אני יכול להוסיף את הזיכרון הזה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=HX316C10FR_8 ? למרות שחוץ מחברה שונה והתיזמונים שונים זה יכול לעבוד עם הזיכרון שיש לי עכשיו ושיהיה לי 12 GB RAM ? תודה
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בואו להכיר מקרוב את אחד מלוחות האם החשובים ביותר של הדור החדש מבית אינטל. חברת Gigabyte הקשיבה לתגובות ועונה על הביקוש עם ה-Z390 Aorus Pro לכתבה
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-